Februar 2020 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Lange med pasta | | Indsendt af: | Tina Bæk | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | ca 400 gr filet af Lange (anden torskefisk kan også bruges, men jeg synes at lange har så fint og fast kød).
1 pose revet Mozzarella ost.
10 skiver parmaskinke eller anden lækker lufttørret skinke.
olivenolie.
persille, dild, purløg
100 gr tørrede linser
salt og peber
1 zucchini/courgette
1 hakket løg
3 fed knust hvidløg
4 tomater
| Opskrift: | Kog linserne med salt og peber i ca 25 minutter til de er møre. Del filetterne af langen i 4 portioner i ca samme bredde som skinkestykkerne. Læg skinken to og to i folængelse af hinanden og drys med osten. Læg fisken på og rul til små pakker. Rist dem i olie ca 3 minutter på hver side. Skær courgetten i skiver og rist også dem på panden. Lad løg og hvidløg svitse med til sidst. Skær tomaterne i små stykker og kom dem på oanden med de kogte linser. Hæld væsken fra fisken over i grøntsagsblandingen og vend rundt, tilsæt evt lidt vin hvis der mangler vædske. smages til med salt og peber. Kog båndpasta og fordel det på 4 tallerkener med grøntsagsblandingen og fiskepakkerne ovenpå. Drysses med den hakkede persille, dild og purløg. | Bemærkning
|
|
|