Juni 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Rødspættefad | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 4 rødspætter
smør
2 hk. løg
1 fed hk. hvidløg
1 æble i tern
1-2 spsk. karry
2-3 dl hvidvin
salt og peber
1 dl piskefløde
100 g rejer
dild | Opskrift: | Skyl og tør rødspætterne.
Kom løg, hvidløg og æble i en lille bradepande. Tilsæt karry og hvidvin. Krydr fiskene med salt og peber og læg dem over løgblandingen. Kom lidt smør over hver fisk. Dæk med folie og stil fisken i ovnen ca. 25 min. ved 200º.
Hæld fiskeskyen i en gryde, tilsæt fløde og bring det i kog. Jævn sovsen let. Varm rejerne i sovsen.
Servér rødspætterne varme med sovsen og løse ris eller kartofler. | Bemærkning
|
|
|