Maj 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Laksetatar | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 500 gr helt frisk laks eller havørred. Hold en pinligt ren køkkenhygiejne under tilberedning af denne opskrift da der er tale om rå fisk...
Frys evt. fisken i et par døgn inden tilberedning.
1 skalotteløg
150 gr røget laks eller havørred
hakket purløg efter smag
salt og peber
cayennepeber
1 tsk reven skal fra en økologisk citron
Saften fra citronen
dild
lakse/havørredrogn eller kaviar fra stenbider
lidt rucolasalat blade
DRESSING:
2 dl creme fraiche 18 %
salt og peber
noget af saften fra citronen
| Opskrift: | Hak skalotteløget meget fint. Skær røgede laks i små tern og hak derefter den ferske fisk fint. Bland herefter løg røget og fersk laks med purløg. Smag til med salt, peber, cayennepeber, citronskal og citronsaft. Form tataren til små bøffer og flad dem ud på en tallerken. Bland ingredienserne til dressingen og fordel den udenom. Pynt med lidt rucolablade og læg lidt kaviar på toppen. Drysses med purløg. | Bemærkning
|
|
|