April 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Havtaske med ansjoser | | Indsendt af: | Heidi | dato: | 28-07-2003 | Ingredienser: | 1 kg havtaske med ben
4 ansjosfileter
2 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
saft af 1 citron
salt, peber
rigelig frisk timian, gerne citrontimian
Tomatdressing:
½ dl. olivenolie
2 tsk. lys vineddike
1 tomat
2-3 cornichoner
½ tsk. koriander
salt, peber
sukker | Opskrift: | Skyl og tør fisken. Stik nogle små snit i fiskekødet og kom små stykker ansjos i. Dryp olie og citronsaft over fisken og stil den køligt i et par timer.
Pisk olie og vineddike sammen. Flæk tomaten, pres den fri for kerner og hak tomatkødet. Hak cornichonerne fint. Kom tomat og cornichoner i dressingen og smag til med salt, peber og en anelse sukker.
Drys fisken med salt og peber. Læg fisken i et tykt lag timian i en lille bradepande og sted den i ca. ½ time ved 175 C, til fiskekødet slipper benet.
Hæld dressingen over fisken og server den med kartofler og grøntsager. | Bemærkning
|
|
|