Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:20-02-2019
Menu
Kalender
Februar 2019
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FANGSTRAPPORTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fangstrapporter ialt: 2958 | Husk at tilmelde til Fiskecuppen
Fiskeklubben Bajertørst imponerer igen
Indsendt af:Kim Hansen
Fangstdato:27-09-2008
Art:Gedde
Vægt:5.8
Længde:96
Agn:Levende skalle
Sted:Furesøen
Bemærkning
Det startede så smukt, og om ikke andet, så i hvert fald i rigtig Bajertørst stil - allerede inden motoren var startet og stængerne rigget til så Kawwer en stor fisk stå under båden, han valgte den eneste logiske løsning, og smed skruetvingen til ekkoloddet efter den. Til alles forundring bed fisken ikke på skruetvingen, der i stedet røg til bunds og forsvandt i mudderet.
Efter en del surmulen og banden fra Formandens side lykkedes det at forvandle en stangholder og et gammelt snørebånd til en overraskende god holder for ekkoloddet, og troen på fisk kom igen rullende ind over jollen.

Fiskeriet var mildest talt på det jævne, så da Formanden endelig fik dagens første hug kørte bådholdet som en hakket og boret Maxi ? på rekordtid blev stængerne flået op af vandet, bunden af båden ryddet, og Kawwer sad klar med nettet og skuede i dybet for at få et glimt af fisken.

Alt var perfekt, lige ind til krogen får fat i nettet, og de 3 Bajertørstere kan kun stå måbende og se til mens gedden stille svømmer væk, uden krogen i kæften.

Heldigvis havde madammen lige fået et glimt af de frække fyre i båden, så oisen som hun var, blev hun liggende i overfladen og rævesov, kun med det ene øje åbent sneg hun det bedste hun havde lært.

Motoren bliver slået i fuld bak, og som en fiskeørn skyder Formanden, med halvdelen af overkroppen under vandet, ud fra stævnen og fanger med de bare næver den forvirrede gedde.

Havde den fede madamme ikke været så udmattet kunne dette have endt med, ikke en Kronegedde, men en Formandsgedde - altså en stor gedde der havde trukket Formanden med under, og nu flere år senere kun havde skelettet af hans underarme siddende boret dybt ind i ryggen.

Geddemadammen vejede 5,8 kg, og blev turens eneste, så selvom man vel ikke skal klage over sådan en fisk, så var det en lidt skuffet deling der lagde til havn.

Læs om flere Bajertørst-fangster på www.FKBT.dkSend din kommentar
Der er ikke indsendt nogle kommentar

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk