Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:26-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FANGSTRAPPORTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fangstrapporter ialt: 2958 | Husk at tilmelde til Fiskecuppen
Druknet mus i Hove 4
Indsendt af:Mads Frandsen
Fangstdato:04-07-2007
Art:Spejlkarpe
Vægt:4.2
Længde:
Agn:Hot Demon 14 mm
Sted:Hove P&T
Bemærkning
Klokken nærmer sig nu hastigt 08, og vi får kørt noget morgenmad idenbords i form af tørt toastbrød og sure frugter. Steen skal på arbejde, men inden han tager afsted, tager vi alle stængerne ind og gør klar til sætte friske boilies på. Vi går nu op på p-pladsen, og i det han skifter om til arbejdskluns, får jeg lov at påføre mig hans hjemmelavede regnbukser (itu-klippede waders). Steen kører afsted, og jeg vender tilbage til pladsen. De tre stænger bliver nu gjort klar og kastet ud... Eller det vil sige, den ene når at blive det. For knapt har den lagt i vandet i et halvt minut før der er run!? Det var sku hurtigt tænker jeg, mens modhugget bliver givet promte. Denne fisk vælger også at gå helt grassat, og jer tror faktisk at den er større end alle de andre vi har fået, men nej... Efter noget tid har jeg fået den tæt nok på land til at kunne se, at fisken ikke er større end de tidligere. Kæmpe vil den dog stadig, og tager et godt udløb direkte mod en sivbremme. blot et par centimeter fra sit mål lykkedes det mig at få vendt fisken - Puhaaaeeee!
Endelig glider den lille kriger sikkert i nettet, og jeg får lagt den op på matten. Krogen sidder solidt plantet i mundvigen, men kan fjernes uden problemer.
Vejeslyngen bliver nu gjort klar, og fisken vejes til 4.2 kg. Modsat de andre plaskende fisk, svømmer denne dovent ud mod det mørke dyb idet den udsættes - et smukt syn!
Klokken er nu 09 og jeg vælger at nappe en lille morfar. Det viser sig dog at blive en stor en af slagsen, for jeg vågner først kl 12.30. Vejret er faktisk ganske okay nu, og bivy, samt parrasol ser ud til at være tøre. Jeg beslutter mig derfor for at begynde at pakke sammen. Mens oprydningen står på, kommer søens ejer Mads Hussing på besøg. Selvfølgelig vil han gerne vide om der er kommet fisk på land i løbet af natten, og det kan jeg jo så med go samvittighed fortælle ham, at det er der! Han kunne fortælle, at der havde været et par hold karpefiskere på besøg i weekenden, og de havde tilsammen kun fået 3 fisk på land!?
imens vi står og snakker dukker Steen op. Han havde håbet, at jeg var helt færdig med at pakke grejerne nu, men jeg er blot halvt færdig. Uden sure miner hjælper han dog til med at få pakket det sidste sammen - alt er vel at mærke smurt godt ind i mudder :/
Inden vi takker af for denne gang, tager vi på visist oppe ved Grejsidens butik, som ligger lige ned til søen. Skal love for at der er rigeligt at vælge imellem for en medefisker, og Mads viser os også rundt i sine containere med foder og diverse fordøjelige sager. Her støder vi på duelort på pose! Hva i "#?% ska det bruges til udråber Hr. Stein, som står som et stort spørgsmålstegn. Det er såmænd et gammelt mede-trick, som skal holde fiskene længere på pladsen svarer Mads. Hvorfor i alverden kan fisk lide duelort tænker jeg!?
Nå men ind i butikken igen for at købe et par småting, imens går snakken på søens fisk, og Mads fortæller lystigt om de arter de har fået i deres agnbure i starten af forået; Pæne rudskaller, store aborre, en stor guldkarusse, masser af sudere omkring de 2 kg og ikke mindst en stør! Det bliver spændende at følge udviklingen i det vand fremover tænker jeg, mens vi står der og snakker.

Til sidst vil jeg gerne sige tak til en masse mennesker, som ved en Oscar-uddeling.

Steen: For lån af alle grejerne og det hyggelige selvskab!

Christian: Du som vores redningsmand - sjældent har jeg været så sulten :S

Mads Hussing: For at have skabt muligheden for at fiske efter iltre karper i en smuk kalkgrav, og ikke mindst den gode service.

Mvh: Mads Frandsen.

Send din kommentar
Lars Larsen
Samme problem med datoen som her

http://fiskemagasinet.dk/fangstrapporter.htm?show=uniq&id=2458

Lars
Mads Frandsen
Så sku den være iorden

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk