Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:04-12-2023
Menu
Kalender
December 2023
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
ARTIKLER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Artikler ialt: 147
Ny sø-rekord i svensk sø af dansker
Indsendt af:Lars Jensen
Dato:26-07-2006

Her er en sprit ny rapport fra en svensk karpetur arrangeret med henblik på et samarbejde g testning af de nye Dream Bait boilies. Jeg har fået min kasse med de nye Dream Baits boilies og aftalen med min kontakt i sverige var i hus, så lørdag den 8. juli lander jeg i den ene ende af den over 100 hektar store sø med kæmpe bautasten smidt ud til højre og venstre i den sø.

Dette skulle være et svært vand, især med de store sten der gemmer sig i og under overfladen. Klokken er 03.30 om natten og mine tackler har ligget ude i cirka 4 timer, jeg nyder den stille nat og ser at der er karper på mine foderspots - ja så bliver man lidt spændt!!

Klokken bliver 09.00 og der sidder jeg med de to første flotte skælkarper taget på Spicy Dreams og Strawberry Dreams!

Jeg fisker ikke hele dagen da jeg har nogle ærinder med nogle af de svenske karpefiskere. Da jeg kommer retur klokken 19 til min fiskeplads som ligner en blandning af idylisk skov og et stenbrud, sker der det samme som der sker hver dag - jeg hygger mig med at ”lækkergøre” mine tackler og krogagn.

Der bliver igen fodret mellem de hjemmelavet bøjer, og tacklerne bliver nænsomt viftet i suppen! Endnu en nat kommer og jeg tænker det nok var en for god start..?

Men klokken 04.40 kører min Fruity Dreams, og det viser sig at det gør den 4 gange i træk på 5 timer..!! Klokken 11 om formiddagen kommer der lokale svenske karpefiskere over for at se hvad der sker ved ham den mærkelige med en masse biplyde og det danske flag? jeg viser stolt frem og fortæller om disse fantastiske boilies, de får hver en håndfuld kugler med hjem til deres bivier, og sjovt nok så kommer de næste dag og fortæller at de fangede på mine boilies, og at det slet ik var normalt med så mange karper her og slet ik i den størrelse. Jeg fik at vide at sørekorden var 13+ kg, men det var den så ikke mere :o)

Jeg forsætter taktikken de næste par dage med en masse om-rigning af forfang da de bliver meget belastet af de sten i vandet. Jeg mister også en del bly, men ingen fisk trods alt!! Jeg har også landet de fleste i båd, for en sikkerheds skyld.

Næste nat går det igen amok med 2 skælkarper sidst på natten, og igen som de andre fisk når de hugger er det som om man havde kroget en ”jihad-kriger” i en ubåd! Jeg siger, at der er smæk på!!

Da det bliver torsdag og jeg har lært en masse mere om karpefiskeriets mange facetter og svensk, sætter jeg mig tilbage ved mit tackle-rigge bord og snakker med min kontakt og nogle karpefiskere der syntes jeg var helt vild fed :0) tæller vi sammen og opgør resultatet over de sidste par dage som lyder: Jeg har fået 14 hug og alle er kommet på land med 8 over 10 kg, med den største på 15,2 kg - alle skælkarper. Jeg er helt i skyerne - totalt drømmefiskeri - og de svenskere har ikke set noget lignende i det vand!

Fiskene er hovedsagligt taget på Spicy Dreams, Strawberry Dreams og Fruity Dreams. På vej hjem i fiskemobilen tænker jeg: ”Hold da kæft en fed og lærerig tur, og de boilies er helt klart det bedste jeg har set både i konsistens og hvordan de arbejder i vandet.

Det var en kort historie om min testtur til det svenske som sagtens kunne fylde meget mere - men det skal jeg ik belaste jer med...!


Må Flavouren være med jer.

Lars Jensen
Dream-Team

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk