Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:19-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
NYHEDER
Unik fiskebog på gaden nu01/03/2012 12:58:47
Når man får denne bog 'Atlas over danske ferskvandsfisk' i hånden, så er man klar over, at der er brugt ufattelig mange timer på bogen og især på projektet. Det er dybdegående analyser af hver enkelt ferskvandsfisk i kongeriget, og optegnelser over hvor de er fanget herhjemme.

Der er, ifølge Henrik Carl fra Statens Naturhistoriske Museum, der er redaktør på bogen, mere end 850 farvebilleder på de præcis 700 sider, som bogen fylder. Den vejer mere end 3,50 kg, og der er læsestof til rigtig mange dage.

'Atlas over danske ferskvandsfisk' er det mest omfattende værk om de danske ferskvandsfisk, der nogen sinde er udgivet. Atlasset rummer opdaterede udbredelseskort for alle oprindelige danske ferskvandsfisk og hovedparten af de arter, der gennem tiden er indført til Danmark.

'Formålet med atlasprojektet er at skabe et detaljeret kendskab til udbredelsen af de danske ferskvandsfisk. Naturen forandrer sig overraskende hurtigt, en tendens der ser ud til at accelerere i takt med at klimaet ændrer sig, og for at kunne vurdere eventuelle ændringer i vore fiskebestande er det vigtigt at have en solid viden om tilstanden i disse år. Med Atlas over danske ferskvandsfisk har vi nu den viden,' siger Henrik Carl fra Statens Naturhistoriske Museum, fiskespecialist og redaktør på bogen.

Det er klart, at den er mere et opslagsværk, hvis man eksempelvis vil lære om karpefamilien, så er der rigtig mange sider om den. Der er så meget nyttig info i den for alle lystfiskere, at den bør stå på hylden i ethvert lystfiskerhjem. Også fordi den er utrolig flot at se på.

Bogen er udgivet med støtte, og da bogens forfattere reelt har lavet bogen i deres arbejdstid, og ikke skal tjene penge på udgivelsen, så koster de 700 sider kun 399 kroner.
Flere nyheder

Send din kommentar
Per sørensen
Hvis man overvejer at købe den skal man da vist ha fat i en fragtmand til at kører den hjem for der er vel ikke mange af os der kan bære 350 kg for ikke at tale om hylden den skal stå på
Mads Hussing
Godt spottet - Det er naturligvis "kun" 3,50 kg :-)

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk