Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:18-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
NYHEDER
Fladfiske-skeen contra Nuke?18/11/2011 23:09:43
Hej Mads.
Har du nogensinde fisket med Fladfiske-skeen fra LMSeaFishingBaits.dk - www.seafishingbaits.dk - og i givet fald, hvad synes du om dén i forhold til den nye Nuke-ske, man nu kan se i indlægget 'Testfiskeri med nyt grej' på www.Fladfisk.dk

Så vidt jeg kan se, så virker det da som om at folkene bag Nuke-skeen ved, hvad de har med at gøre, til forskel fra den anden, og Nuke fåes også i 3 forskellige vægtudgaver, og 6 forskellige farver. Den er også billigere og rustfri.

Hvis du har fisket med Fladfiske-skeen, kan du så ikke råde mig til hvilken en af dem jeg skal bruge, da jeg ikke synes særligt godt om fladfiske-skeens egenskaber eller udseende. Jeg fisker meget hvor det blæser, og en almindelig ske-form kan da langt fra være optimal til længere kast, i forhold til den pile-formede profil som Nuke skeen har? Det samme må da gøre sig gældende når der er strøm?
Det ville være fint med noget tilbagemelding, da jeg efterhånden overvejer at kaste mig over de flade for alvor.
Med venlig hilsen
Erik.
Flere nyheder

Send din kommentar
Erik DeMann
Nå, det kan konstateres, at man ikke længere kan finde nævnte indlæg, da censuren åbenbart er indført i lystfiskeriet også,-ovenikøbet af en udlænding uden dansk pas. Så skidt med, at forbrugerne ikke får det billigste og bedste produkt, bare der kan tjenes penge på de danske lystfiskere med importeret bras. Men det ser vi jo overalt i øjeblikket.
Mads Hussing
Hej Erik,

Jeg kender ikke den anden ske, men kan klart anbefale Fladfiskeskeen. Jeg har ikke kastet med den, men til bådfiskeri er den rigtig god.

Jeg var faktisk ude at optage i dag, og fiskede med fladfiskeskeen i seks minutter, og fangede der to isinger :-) Så måtte jeg tilbage og optage....
Erik DeMann
Såvidt jeg har forstået på en anden af deltagerne på den tur, så blev der kun taget 8 fisk, der var værd at tage med hjem. De 4 af dem blev taget på Nuke af den eneste lystfisker der fiskede med denne,-skipperen, -Så resultatet taler vist for sig selv, når man så deler de sidste fire fisk ud på de resterende 5 lystfiskere.
Men tak for råd og anbefaling alligevel. Jeg følger det så ikke,men det er en helt anden sag. :D
Erik DeMann
Iøvrigt kan du se Nuke-skeen ved at trykke på teksten; 'Seneste nyt' inde på havture.dk
-Jeg er ret sikker på, at du har mødt ejeren af sitet i dag! ;)
Mads Hussing
Hej Erik,

Du lyder heller ikke som en der vil overbevises :-)

Og du lyder som en, der har hørt om vores lille hyggelige tur i dag. Jeg fiskede som skrevet i seks minutter med fladfiskeskeen, og fik to isinger. Det er jeg egentlig rimelig godt tilfreds med. Jeg bestemmer ikke størrelsen på dem :-)

Og jeg kan næppe regnes med som en af de "5 lystfiskere", da jeg altså rendte rundt med mit kamera hele dagen, og bare lige fiskede i meget kort tid.
Erik DeMann
Hej Mads.

Jeg indrømmer da blankt, at jeg nok lader resultaterne, og ikke financiel støtte fra den ene af forhandlerne, være grundlaget for mine grej valg. Så din anbefaling kommer langt fra som en overraskelse.

-Og jeg skal da gerne rette det så:..1 fisk pr.mand til de sidste 4 lystfiskere. Det ændrer intet på det endelige regnestykke. Nuke-skeen fangede stadig 50% af den del af fangsten der kunne hjembringes,-hvilket vil sige de største, med andre ord..

Næh, hvad der er virkeligt interesant, bortset fra det førstnævnte, er hvordan du kan anbefale NOGET SOM HELST udelukkende på grundlag af 6 minutters fiskeri, -uanset størrelsen på fiskene.

-Der er noget der lugter, og det er ikke fiskene.
Mads Hussing
Ha ha - du er vist udelukkende ude på at provokere :-)

Jeg kender ikke til større undersøgelser af de to stykker grej op mod hinanden, men hvis du bygger al din empiri på 2½ times fiskeri i dag, så ville du ikke have bestået mange semestre på en videregående uddannelse.

Det eneste jeg har sagt, det er at skeen virkede for mig i dag - og at der blev fanget fint med fisk på den i dag. Og som tidligere skrevet - så er der ingen af os, der kan bestemme hvilken størrelse de fisk har, der hugger.

Jeg anbefaler hverken den ene eller den anden, men kan forstå at der er et større rivegilde i "fladfiskemiljøet" - og det gider jeg ikke være en del af :-)
Erik DeMann
Citat: "Jeg kender ikke den anden ske, men kan klart anbefale Fladfiskeskeen". Citat slut.

Hvis du ikke engang har check på dine egne udtalelser kommer du ikke slet ikke IND på en videregående uddannelse. Det kræver nemlig, -udover langtidshukommelse,-også et minimum af korttids samme.

-Og der er skam ikke tale om et rivegilde, men enevældig censur, så der kan i bedste fald være tale om en ensidig konflikt. Ellers ville føromtalte indlæg jo have været til at finde i dag.

-Pænt billede, i øvrigt..
Mads Hussing
Forrygende at du er kommet herind for at provokere :-) Og fantastisk at to "skeer" til fiskeri efter fladfisk, kan afstedkomme så mange følelser. Du må fiske helt hvad du har lyst til - og jeg gør det samme.

Synes ikke at mine udtalelser er modsatrettede, men du må synes helt hvad du har lyst til.
Erik DeMann
Tak for det,-jeg var ikke klar over det krævede din tilladelse!
;)
anders Dalegaard
Det er flot skrevet Kim (Erik DeMann) jeg håber at dig og Jonas får held med jeres Nuke spoon, flot er den hvertfald.

Mvh
Dalegaard
Erik DeMann
Dalegaard
20/11/2011 06:43
ja Mads der er vist startet noget mudderkastning, hvad end det så skal gavne?

Erik DeMann
Blev du så sur over at du blev afvist som testfisker af Nuke, at du nu føler du skal blande dig i disskussionen herinde, Dalegaard? ;)

Du er sikkert en flink fyr, men ikke desto mindre er det da ret sigende, at du med denne handling indirekte bifalder udsmidningen af medlemmer fra Fladfisk.dk, fordi de har den frækhed at kommentere på et indlæg på en side, hvis erklærede formål blandt andet er diskussioner om nyt grej!!?

Specielt i lyset af, at du selv modtager gratis grej fra den ene af forhandlerne! -Kan du ikke selv trække en gylden tråd mellem dette og afvisningen, eller skal jeg hjælpe dig, min ven?? :D

-Og vær lige opmærksom på, at der jo altså er mere end 1 Kim der blev urimeligt behandlet med censuren på den tråd. Du er tæt på, og dog så uendeligt langt fra.
Nokenfisk.
;)
anders Dalegaard
jeg er slet ikke dygtig nok som testfisker så det er jeg på ingen måde ked af:)

jeg skriver kun fordi jeg var på båden sammen med Mads igår, hvor vi fangede ganske lidt fisk, mere er der såmen ikke idet:)

og hvis du tager mine rossene ord som et startskud til en diskussion eller en provokation, så beklager jeg da det ikke var hensigten, jeg synes ganske enkelt at det er flot det i har lavet:)

beklager misforståelserne! skal ikke blande mig mere.
Anders Olsen
Jeg vil lige komme med EEN komemtar til denne gang mudderkastning.
Den rig-opsætning jeg anvendte i går kan ikke bruges overhovedet, til at sammenligne den ene eller den anden ske. Jeg havde to kroge med børsteorm foran 'loddet', og en gulp tobis på som efterhænger. Det gør en temmelig stor forskel til en ske, der er fisket med een krog efter!!!!!!!
Erik DeMann
Da ikke når de fire andre fisker med skeen med kun een krog efter.

Forholdet vil jo stadig være 3:4 kroge i vandet, og de fire af krogene er ovenikøbet spredt ud over et større område, med de forhøjede chancer dette medfører.

Lige meget hvordan man vender det, så kommer man ikke udenom resultatet: 50% af fiskene til een ske med tre kroge og 50% til fire kroge fordelt på fire mands skeer, fordelt over et større område.
Mads Hussing
God fornøjelse med markedsføringen af den "nye" ske, hvis det er sådan markedsføringen skal være :-) Tuderi herinde og en højst mærkværdig måde at samle empiri på.... Det skal nok gå godt.
kim korskjær
Hej - her er så en af de forurettede. Jeg blev i går smidt ud af fladfisk.dk tilsyneladende fordi, jeg havde udtalt mig positivt om Nuke-Spoonen. Ligeledes blev andre smidt ud, der havde deltaget med positive indlæg. Jeg røg naturligvis i flint, da den slags enevældig cencur burde være en saga blot i danmark. Men måske er det sådan det foregår i visse andre lande?.

Desværre gik det vist lidt ud over Anders, da jeg mente, at han var delejer af siden. Så hermed en undskyldning til dig Anders.

Jeg ønsker nu ikke at genindmelde mig, da der først skal være reelle forhold samt sikkerhed for, at en sådan udrensning ikke finder sted en anden gang.

Jeg har jo haft mere end et par blink og pirke i hånden gennem tiderne, og den nye Nuke-Spoon er da bare noget der bør være fast indventar i fisketasken. Jeg har mange stænger der passer til kast med de 3 str. de kommer i, og mine favoritfarver er allerede valgte. Det bliver intet problem at markedsføre dem, da de nærmest vil sælge sig selv. Det ved jeg som gammel distributionsleder.

Mads: Husk at dårlig reklame for produktet ikke har været nævnt en eneste gang på div. sites. Tvært imod roses Nuken for bl.a. str., farver, bevægelser samt de adskellige måder, den kan fiskes på til op over skyerne, og også fra mig, der i hvert tilfælle skal ud og gøre livet usikkert for en hvarre eller 3.

Hvis den positive kritik er gået nogen foruden, har jeg hermed leveret èn af slagsen.

Mvh. - Kim -
Mads Hussing
@Kim/Eric,

Er det dig, der udtaler dig meget positivt om fladfiskeskeen her?

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=-hROV4cbMLM
Leonard Muys
Ja det er Kim/ Erik De Mann som udtaler sig på video klippet Mads Hussing , på vores Penn Konkurence tur i år i Norge .. han filmede mig imens jeg skovlede de flotte Rødspætter i Båden .
Mvh Leonard Muys ..
Men god weekend til alle også til Kim/ Erik De mann
og god fiskemagasinet TV ... i fjernsynet .. glæder mig til at se de helleflyndere .. jeg mener det bliver sendt i dag klokken 15.00u .
(husk at læse Fiskeavisen)
Mit eneste forbrydelse med Kim / erik de mann var at jeg har altid har været god ved ham .. Kim bor ca 100 km fra mig af .. jeg hentede Kim for en fisketur .. til Langeland .. djursland, pighvar ture til Børsmose ... DM fladfisk 2010 og 2011 .. på min regning .. Jeg går ikke så meget op i penge .. jeg troede jeg havde en god fiskeven en ven for livet .. men jeg tog fejl .
Kim / Erik de mann skrev til mig dagen efter DM fladfisk DK fra Onsevig i en mail .. at jeg aldrig skulle kontakte ham mere eller ringer til ham .. Jeg kan huske hans ord som Kim / Erik DeMann sagde til mig ... du har reddet mit liv .. han var helt ned i kælderen ... jeg er den person som vil hjælpe alle ... selvom jeg er fra Belgien ... men jeg har boet her i landet 21 år .. jeg flyttede hertil på grund af dengang skrev jeg for en hollandsk - belgisk fiskeblad (sportfiskerjournalist) ... fiskeri på langelandsbæltet .. fandt mig en dejlig sødt kæreste ..
Jeg fisker over hele landet ... Kim ... selvom du har kopieret fladfiske skeen ... til fluke skeen ... rager mig ikke ...
men det værste er at du er så ondskabsfuld ... det ku vi se på fladfisk DM 2011 Onsevig ... at du ikke fik talerøret men dalegaard .. med optagelse sammen med Mads hussing .. derfor og du var i gang med at lave din egen ske .. Nuke ske ... Dalegaard han er ærlig .. og det er du ikke ... hvis du har noget at siger om dalegaard .. sig det til mig ... han er en god dreng .. god familiefar ... og en mænd man kan stole på ... men han er retfærdig ... det er du ikke . KIM/ ERIK DE MANN .. og KIM Korskjær .. (NOKENFISK) jeg har ikke fjernet dig fra fladfisk dk .. men du er en tilhænger af Kim .. og det ved jeg ... og at du har fisket på det sidste tvivler jeg på ... ( skal jeg giver en forklaring på det ) ??? du siger bare til .. o ja med de 3 pighvar du har fanget ... Billeder ... hvis jeg har fanget en pighvar så vil jeg sender billedet til alle fiskerblade ...
jeg gør i hvert fald ...
også til www.fiskemagasinet.dk
NOKENFISK og KIM444 og J_BILLE ... lav din egen drømme og bliv væk fra www.fladfisk.dk hvis i vil ha deres reklamer på siden .. Jeg har tilbudt J-Bille at han kan laver reklamer på min hjemmeside .. med en banner og hans ny produkt .. det vil han ikke ...

Mvh Leonard Muys
Leonard Muys
husk at betaler din ex kæreste som du gik fra ... KIM/ERIK DEMANN ...du skylder mig kun 7000,. kroner ..og en par tusinder mere . t
men husk hende ... hun er da en sød pige .. som du er ligeglad med ....
Anne Mette von Barnekow
@ Leonard Muys.
Jeg er Kim´s "ex-kæreste", som du har omtalt som "en sød pige" - tak for det. Men der holder min tak og sympati også op....Jeg vil IKKE bruges som kasteskyts i din mudderkastning!! Jeg ville sætte pris på om du undlod at inddrage mig i din konrovers med Kim - og iøvrigt holdt dig til emnet. Jeg synes også at det er for dårligt at ANDRE
(ikke Kim) skal gøre mig opmærksom på din adfærd.
Venlig hilsen
Anne Mette
kim korskjær
"Leonard: Du har ret i flere ting i dit indlæg. Jeg anser min navnebror som min ven. Jeg har heller aldrig haft anledning til andet. Han har fortalt mig meget om jeres skærmysler, og hvis bare halvdelen er rigtig, kan jeg ikke forstå, at han langt tidligere afsluttede jeres venskab. At der er kommet penge mellem 2 venner, er da det værste der kan tænkes.

Mht. at jeg skulle ha`fanget 3 hvarrer, er det skam rigtigt. Det er så nogle år siden, og jeg skrev også for nyligt, at jeg ville ud at prøve Kims Nuke-Spoon til, at prøve på, at fange nogle flere hvarrer. Så hvad er problemet lige her?. Jeg har rigtignok ikke fisket meget efter, at jeg blev syg, men en gang imellem tager jeg skam afsted for at få noget saltvand i hovedet, og noget frisk luft i lungerne. Det bliver så ikke til de lange ture på 2-3 dage som for en del år siden, men fisk bliver der da halet ind jævnligt, så de anbefalede 2 x fisk om ugen bliver skam overholdt. Det er så ikke altid fladfisk der bliver spist, men jævnligt sild og torsk samt en ørred i ny og næ. Jeg sender så ingen billeder til højre og venstre hver gang jeg fanger en fladfisk eller en "københavner torsk", men da jeg lige har købt et godt kamera, kan det da være, at jeg sender et billede eller to ind af mine næste trofæer!.

Dine såkaldte "forklaringer" kan du ikke bruge til noget, da det jo kun er gætværk uden hold i virkeligheden.

Kim har fået "Design rettighederne" på Nuke-Spoonen så den kan jo ikke være en kopi af NOGET som helst andet, da man så ikke kan få design rettighederne.

Og så til sidst: Jeres indbyrdes mudderkastning der drejer sig om penge, må i selv klare, men at DU Leonard Muys tillader dig på åbent netværk at blande Kims ekskæreste ind i diskussionen dømmer dig så lavt nede på Homo Sapiens ranglisten, at jeg nu hælder kraftigt til Kims forklaringer!. Det kan kun være en mand med store personlige problemer, der begynder på den slags.

Det gør man bare IKKE Leonard - FØJ!!!...

Vores drømme er heller ikke som andres. Vores bliver til virkelighed, og jeg kan fortælle dig, at der kommer flere ting i støbeskeen hen ad vejen. Jeg har selv et par stykker eller tre - måske fire rigtig gode ting, der skal ud på markedet, når timingen er til det.

Mvh. - Kim - Nokenfisk
Mads Hussing
Jeg tror bare, at vi stopper den her. I er vel enige om at være uenige :-)

At få "design rettighederne" eller som det vist rigtigt hedder "designregistrering" koster 5.775 plus moms, og hvis der er betalt det, så må man virkelig tro på den nye ske.

Erik DeMann
Nej, Mads, designregistreringen kostede 6562,-. og det er sq den bedste forretning jeg nogensinde har gjort!!!

Og til Leonard: Nu slapper du bare helt af, "makker"!!!

Du udnytter hensynsløst min arbejdskraft i 1½ år,-tager alle mine forbindelser til en gros forhandlere og gør dem til dine egne, hvorefter jeg ovenikøbet selv bliver sat til at forhandle med dem om indkøb til din webshop, da du ikke kan gebærde dig på engelsk.

Til sidst stjæler du så min idé til en fladfiske-DVD, som den blev præsenteret for dig i ALTA før Norges-turen, som du også selv nævner, og kobler mig lige så elegant af hele projektet, da Mads kommer ind i billedet, på trods af at du ikke bidragede med så meget som EN ENESTE IDÈ selv, da vi dengang snakkede om det.

Oveni dette har du brugt mit navn til at skaffe medlemmer til din døende side Fladfisk.dk i sin tid og mere af min arbejdskraft til at renskrive din webshop-side med, da du skriver et mere eller mindre uforståeligt dansk. Det er så lige rent bortset fra den reklame-artikel jeg skrev for dig til Fiske Avisen, som du lovede mig betaling for, og som jeg ikke så en øre for.

Ved siden af dette har du bestilt prototyper af Fladfiske-skeen hos min nuværende makker, som han HELLER IKKE har set en øre for, og det er generelt den måde du kører dine 'venskaber' på.

Efter al denne hjælp som blev ydet fordi vi var venner, tillader du dig edderma'me at fremstille dig selv som den uforettede part, og blander min kæreste ind i det, når det er DIG der hensynsløst udnytter af folk!!!

-Du må jo tilsyneladende have noget i klemme, når både venner skal smides ud af Fladfisk.dk for bare at KENDE mig, og kæresten også skal involveres, i stedet for at forholde dig til dét det hele drejer sig om: -Et VÆSENTLIGT bedre produkt på markedet!!-Man foranlediges jo næsten til at tro, at du har noget at skjule med den adfærd??

-Og til forskel fra dig, så kan jeg bevise hver eneste af mine påstande om dig, mens du som sædvanligt bare rabler løs!!

-At jeg vælger at bruge mine erfaringer på området til at lave en ske, som overgår din på alle områder, kan sq da ikke komme som en overraskelse efter den lusede behandling, som du betegner som værende "god". Du har fandme nogen seriøse problemer med den måde du anser andre menneskers venskab på, så..!!

Men mens du sidder der og svælger i din egen selvgodhed, så kunne det måske interessere dig at vide, at Nuke -skeen sælger for mellem 1100,- og 1300,- OM DAGEN i øjeblikket, og det er jo altså ikke fordi den ruster bare fordi den SER saltvand eller vejer for lidt,-udover kun at komme i én udgave, som ovenikøbet ikke har en kæft med attractor-farver til fladfisk at gøre, tror du??!!

Kan du have en god jul, "makker".
Erik DeMann
-Og iøvrigt..-Hvis du mener jeg skylder dig noget, så kan du jo passende starte med at afregne for de mere end 300 timers arbejde jeg har lagt i dig, dine fiskeartikler, din webshop og indkøbene til den,-samt hvervningen af medlemmer til din underafdeling af samme webshop; Fladfisk.dk.

Med en gennemsnitstarif på 350,- kr. i timen, for en grafisk designer, er jeg ret sikker på at der nok også skal være rigeligt med penge til at betale dig for den Norges-tur, som du ved flere lejligheder har udtalt dig både mundtligt og skriftligt om, var betaling for mit arbejde.

-Det har jeg OGSÅ kopier af, så hvorfor tager du ikke og klapper helt i, inden du får fremstillet dig selv yderligere som dét du er, og får smækket et sagsanlæg for injurier i nakken oveni.
kim korskjær
Havdy fokes!!!.

Jeg har jo så haft mulighed for en sammenligning af de 2 slags "skeer"!. Skuffeskeen som jeg kalder den, har disse begrænsede muligheder!. Den roder lidt op i sandet, og kan lokke fisk til ved hjælp af den agn der bliver monteret efterfølgende krog!.

Nuke`n har form som en fladfisk. Den har en svævende/flaksende gang i vandet, samt en livagtig borende fladfiske føde søgende adfærd i bunden, der sammen med en vellugtende agnkrog og indsmigrende farver, kan få enhver fisk - flad som rund - til at gå ombord i buffèen!!.

Sæt evt. lidt bly 20 - 30 cm. foran Nuken - og i har den absolutte bedste torskekiller, når i skal ud efter nytårs torsken. Jeg har bestilt ekstra!

Mvh. - Kim (nokenfisk)
Skattebanditten
Hej Erik DeMann elle Kim

Det er noget af en omgang der er startet her, så hvorfor ikke smide lidt mere benzin på bålet :-)

Du fortæller, at du har lavet rigtig meget arbejde for Leonard, og du har tilsyneladende fået ud betalt din løn som fisketur til Norge og måske andre steder? Har du husket at betale skat af din "løn". Der er sikkert nogen som kunne synes det var interesant?

Derudover fortæller du at du tjener rigtig godt på Nuke-skeen, gad vide om du betaler skat af det? Man må da håbe du ikke et på offentlig førtidspension?

Skulle der så også være noget om, at alle de rosende ord der er skrevet til at starte med omkring Nuke-skeen, de kommer fra dig selv? Men det lyder sikkert meget spændende det hele.

Kim i fremtiden, så hold dig til noget du ved noget om, og det er klart ikke fiskeri.

Venlig hilsen
Skattebanditten ( måske Skat)
Jonas Bille
@skattebanditten. Nu har jeg holdt mig ude af denne debat mht de personlige angreb, hvilket jeg fortsat vil gøre. Men mht det økonomiske så skal der først betales skat når vi har et overskud. Det får vi ikke på det første parti af nuke, for der er ofret en hel del i udgifter til, i første omgang udvikling, derefter fremstilling af de rå modeller og til sidst farvelægning.

Jeg kan love dig for at der er styr på det økonomiske. Jeg har også snakket med en revisor for at det ikke skulle være noget som helst SKAT skal kunne komme og sætte en finger på. Så du kan tage det ganske roligt. Derudover har jeg en der sidder i en stilling som administrationschef på et par store skoler til at hjælpe med regnskabet. Så det er der helt og aldeles styr på ;-)

Mvh
Jonas
Erik DeMann
@Skattebanditten.

Altid godt med lidt mere benzin på bålet i denne her kulde.

Besvarede Jonas dine spørgsmål godt nok?
Derudover må jeg som førtidspensinist tjene lidt over 60.000,- før der skal modregnes i pensionen, hvilket du ville være fuldstændigt klar over, hvis du anede hvad du snakker om, Skattebanditten (-måske skat).

Men ellers godt forsøgt, -du bliver bare nødt til at sætte dig bedre ind i tingene, før du tilbyder at gå Leonards ærinder for ham..

I fremtiden så hold dig til noget du ved noget om, og det er helt klart ikke, hvad jeg ved eller ikke ved om fisks adfærd:

Nuke-skeen fangede pighvar inden en måned efter den kom i vandet, og Fladfiske-skeen har ikke fanget en eneste af den art, -hvor der findes billedmæssigt bevis på det, -i de sidste 2 år, så hvarrerne er tilsyneladende uenige med dig. De samme fangster gælder for rødspætter, isinger og skrubber. Selv hornfiskene er uenige med dig, og den art har F-skeen aldrig fanget.

Venlig hilsen
Erik DeMann (måske Kim)

-Og hvis det er så vigtigt for jer, at jeg bruger et pseudonym, så må din dåbsattest sq se ret sjov ud, Skattebanditten (måske Skat).
-Prøv nu at forholde dig lidt til emnet, i stedet for det der irrationelle tøse-bavl, ikke? -At lægge mit rigtige fornavn ind fortæller ikke en brik om noget som helst, men får jer bare til at fremstå yderligere som en flok umodne drengerøve, der ikke kan finde på andet at komme op med.
-Der ER såmænd heller ikke så meget andet i KAN komme med, for Nuke-skeen ER bare bedre. Jeg behøver f.eks. heller ikke tilbyde instruktionskurser i at bruge den,-ved siden af salget, -for selv en nybegynder kan finde ud af at fange fisk på den ske.
Erik DeMann
Generelt synes jeg i det hele taget at det er hylende morsomt, at i nu har været igennem mit navn, mine personlige forhold, mit parforhold, mit temperament stillet overfor rablende idioti, og mine skatte- og indtægtsforhold.
-Mangler i ikke noget???

-Nå-e, jo, det er da også rigtigt:

Ikke på et eneste tidspunkt har EN ENESTE af Leonards rygklappere,-eller han selv, -forholdt sig til fordelene ved Nuke-skeen i forhold til Skuffe-skeen.

Hør nu godt efter her, venner, så skal jeg prøve at bløde det ud i pap og sukkervand for jer, og så kunne i måske lære noget i ikke var klar over fra en person, der angiveligt ikke ved noget om lystfiskeri,-samtidigt:

Skuffe-skeen har form som en skuffe-ske, hvilket gør den meget dårlig at kaste med bare der er den mindste vind, fordi den hvirvler rundt i kastene, hvilket kraftigt reducerer grænsen for længderne på kastene.

Den eneste udgave vejer 44 gram, hvilket sammen med den store overflade betyder, at den ikke kan holde bund, når der bare er den mindste smule strøm. Dette betyder at man er nødt til at lime et kuglebly fast inde i skeens 'hoved' for at få den ned når strømmen er stærk, som så er ensbetydende med ekstraudgifter til bly og saltvandsbestandigt lim.

Den er lavet i en elektrolyse-behandlet proces, for at få den til at SE UD som om den er lavet af messing, i stedet for at LAVE den i messing. Elektrolyse-behandlet metal ruster øjeblikkeligt når det kommer i saltvand, hvilket gør skeen ubrugelig i attractor-sammenhænge inden for de første 10 ture. Messing er desuden langt fra en optimal attractor-farve, når vi snakker om fladfisk, hvilket selv en begynder ved.

Derfor anbefales det også, at man investerer i attractor-perler, Spin 'n' glow's, propeller, osv., som sjovt nok skal indkøbes samme sted som Skuffe-skeen, da det stort set ikke kan fåes andre steder.

Går man ind på Youtube og kigger under Fladfiske-ske/Dalegaard så finder man to video'er, der med al tydelighed viser TO ting:

1. Den har meget lidt svæv, hvilket praktisk omsat betyder,-som det også tydeligt fremgår i video-filmen på sten og tangbund, -at den hænger fast i bunden konstant. Dette gør så, at det føles som om man hele tiden har små-hug på agnen, fordi den hænger i bund, sten og tang.

Det er blandt andet derfor, at der tilbydes undervisning i brugen, og er man begynder med Skuffe-skeen, skal man påregne at bruge ligeså lang tid på at få fornemmelsen for brugen,-samt føling med, hvad der er hug og hvad der er bund,-som en nybegynder ville skulle bruge med fluestangen, for at få føling med den form for fiskeri.

2. På den anden video, optaget på sandbunden, har det manglende svæv samme effekt, som hvis man trak en knallert-udstødning eller en indkøbsvogn henover bunden:

Fladfiskene skal nok komme, for de er fra naturens side nysgerrige og aggressive arter, der minder i adfærden om aborrer, hvor den der kommer først til biddet, også er den der først sidder på.

Dette gælder så langt fra de store størrelser, som er meget mere sky og mistænksomme.
-Der er jo en grund til at de er blevet store, ikke?

Problemet er så også, at Skuffe-skeen under denne slæben henover bunden hvivler så meget bundmateriale op, at den begraver agnen i det i næsten hvert eneste hiv i stangen, hvilket også fremgår af video'en.

Den har med andre ord ikke antydningen af lighed med en fladfisk, der skal gøre andre fladfisk opmærksom på, at her er der noget der er værd at undersøge. Og også hér er der tale om, at Skuffe-skeen tager fat i de strømriller der er på de fleste sandbunde i DK. Igen tror man at man har noget der napper, og det tager lang tids brug at kunne mærke forskel på de to ting.

Skeen kommer fra Holland, og er udviklet til fiskeri på de forholdsvist lavvandede og bløde bunde som man finder i de områder. Den er IKKE til de mere hårde sand- og stenbunde som vi har i Danmark.

Den eneste reelle attractor-effekt der er brugt på Skuffe-skeen, er en strimmel sølvflashtape på skæftet. Også denne farve er meget langt fra optimal i flade-sammenhænge. Og prisen er ligesom med Butlöffelen omkring DKK 60,-

------------------

Nuke-skeen er formet som en pighvar, som altså på trods af tidligere kopi-anklager tydeligtvis ikke har en kæft med en ske-form at gøre, med mindre ens syn er influeret af substanser man skulle holde sig fra, -generelt.

Denne domino-agtige pil-form,(-i forhold til den mindre overflade end Skuffe-skeen og de forskellige vægte af Nuke-Skeen), -gør den virkeligt god at kaste med. OGSÅ i blæsevejr.

Den fåes i 3 vægt-klasser; -39-, 59-, og 67 gram, så der er noget til både stranden, molen og bådfiskeriet. 'Kroppen' af Nuke er desuden udhulet, og denne udhuling skaber en nedadgående strømhvirvel over skeen, som presser den nedad. Jo mere strøm, jo mere nedadgående pres op til en vis grænse. Den går med andre ord ingen steder, før man løfter den op fra bunden.

Jeg kan i den forbindelse lige nævne, at en 39 grams prototype holdt bund på 20 meter vand i 3 knobs strøm uden problemer.

Den kan desuden vendes og monteres i både hale og snude, uden at det går ud over gangen, som minder lidt om den Sydfynske Kystwobbler, for dem der kan huske dén.

Ved en halemontering af den store udgave, -hvor halen har fået en nedadgående bøjning, -virker halen som skeen på en wobbler, der yderligere presser skeen nedad ved drivfiskeri fra båd eller stærk strøm. Der er endnu ikke fundet en øvre grænse for, hvor meget strøm den kan klare endnu, før den 'letter' fra bunden.

Pighvarrerne ligger jo som bekendt i brændingen, og på kanten af revlerne, og venter på tobis-trækkene fra og til kysten,-morgen og aften.
Naturen har tilsyneladende formet pighvarren i denne,-for fladfisk,-helt specielle form med netop dette 'bundfæste' for øje.
Nuke-skeen har vundet de samme egenskaber ved udformningen, og der har altså været tale om ikke at kunne se skoven for bare træer, i dette her tilfælde.

Ved indspinning af Nuke-skeen, -med en snude-montering som det anbefales ved stranden, -gør udhulingen/bulen på maven, at skeen glider lige så fint henover forhindringer i bunden. Man har altså ikke denne her følelse af små-nap hele tiden, som er problemet med Skuffe-skeen og Buttlöffel'en.

Derudover gør Nuke noget, som kun jigs-fiskerne med deres gummidyr kan efterligne:

Når man laver et spin-stop med stram line, stiller Nuke sig med snuden ned i bunden, og står og rokker frem og tilbage lidt, før den vælter over på maven.

Dette er ALDRIG set med en ske før, og gør Nuke-skeen til noget fuldstændigt nyt i det aktive fiskeri efter fladfisk! (-Prøv så at forestille jer hvordan en blink-udgave til gedderne ville virke, hvis Nuke var sølvblank og udstyret med røde øjne og en rød plastictrekant ved trekrogen i halen??-Var der nogen der sagde skadet skalle??? -Bare rolig,-den kommer også!!!)

Attractor-effekten ved en ske, der EFTERLIGNER fladfisk's fødeadfærd, er noget man på ingen måde kan undervurdere effekten af. Den kan simpelthen ikke signalere tydeligere til andre fladfisk, at her er noget der er værd at undersøge, om den så var udstyret med et skilt og en megafon! -Og resultaterne ved testfiskeriet har også talt sit helt tydelige sprog om dette.

Den eneste ophvirvling af bundmaterialet man ser ved Nuke, er når 'vingerne' på skeen rammer strømrillerne på bunden, -nøjagtigt ligesom når fladfisks sidefinner gør det. Hverken mere eller mindre, og igen ligner det utroligt meget naturens EGEN måde de ting foregår på.

Det er så heller ikke nødvendigt at den roder op i bunden, for farverne den fåes i er i fem forskellige udgaver:

Neon-gul med gul flashtape i den ene side på begge sider.
Neon-gul/neon-grøn med samme farver flashtape.
Neongul/neon-orange med samme farver flashtape.
En hvid med rød flashtape.
En rå metal-udgave.
-Og næste år kommer der så en messing-udgave i rigtig messing,-så der ikke bliver noget med rust her.

Sidste nye skud på stammen er en kopi af en fladfisk, med 3D-øjne, og sorte og mørkebrune prikker på en lys ising-farvet baggrund på ryggen.
Finne-og halestråler er der yderligere spraymalet på. Bugen er selvfølgelig hvid, og har et stykke mælkehvidt sølvflashtape anbragt på den ene side.
-Smæk dén på, og udnyt den førnævnte attractor-effekt med at den står på hovedet, og se selv resultatet!!

Da farverne gennemgående er baseret på de bedstfangende attractor-perlers farver, så slipper man for at have en halv guirlande-perlekæde hængende efter sin ske, som får viklet sig op om hovedlinen i en vis procentdel af kastene. Penge lige ned i lommen på forbrugeren.

Til sidst skal lige nævnes, at Nuke-skeen er lavet af rustfrit stål, hvilket giver den en forventet levetid på 25-35 år, og skeen vil kunne fange fisk i mange, mange år efter at farverne er røget. -Og prisen er DKK 45,- uanset størrelse eller vægt.

Næste år kommer der, -udover førnævnte blink-serie,-en Magnum-udgave til helleflynderne i Norge, og en aflang udgave til torske-arterne.

-Prøv så at se, om ikke i kan forholde jer til dét det drejer sig om, ikke??
Erik DeMann
-Jeg glemte helt at nævne, at Nuke kan bruges som et attractor-bly med et paternoster-tackel ovenover, som et slæbe-tackel, og begge dele, hvilket giver Lystfiskeren tre kroge i vandet, som Anders også nævner højere oppe i tråden.

-Men så skulle jeg vist også være igennem det hele, udover lige at nævne for Skattebanditten (måske Skat), at jeg ikke har dikteret et eneste ord for nogen i denne her tråd.

Til forskel fra dig, så er det jo altså voksne mennesker du har med at gøre her, og de ville sq ikke finde sig i at jeg gjorde sådan noget.

-Den adfærd finder tydeligtvis du meget mere forekommende hos dem der svarer, hvis man da kan kalde de der barnlige insinueringer og anklager for svar.
-Kan du have en god jul, Mads.

Med venlig hilsen.

Erik DeMann (Måske Kim)
Erik DeMann
Nu skal jeg jo ikke glemme at besvare dit indlæg, Mads Skatt..-nåh, nej.. :-)

Jo, det er ganske rigtigt mig der er på den video, for hele formålet med turen til Norge, artiklen til Fiske-Avisen og mine kommentarer på video'en var jo netop en lancering af produktet,-nøjagtigt som jeg blev 'BETALT' for.

Det er dét der er hele formålet med at have én som har været ansat i REKLAME-branchen, når man ikke kan komme af med sine produkter på anden måde. Det er altså min UDDANNELSE, hvis det også skulle være gået hen over hovedet på dig,-sammen med en hel række af andre ting.

-Hvis du ser nærmere på de andre video'er i serien, vil du selv med al ønskelig tydelighed kunne se, at det jeg SELV fisker med er et paternoster-tackel, og at jeg ikke på én eneste af video'erne fisker med Fladfiske-skeen.

Ups!-Der var sq lige en ting MERE, som Leonard havde glemt at fortælle dig, mens han udleverede mine personlige oplysninger til højre og venstre, hva'? Begynder du ikke selv at kunne se den gyldne tråd i mandens adfærd her???

-Det fravalg af Skuffe-skken skaffede mig faktisk en 4'de plads til Penn's Internationale Konkurrence, ligesom jeg har givet Leonard kraftigt baghjul i HVER ENESTE af de fiskekonkurrencer vi har deltaget i. Uden undtagelse.

Faktisk så beløber den samlede tid jeg har haft Skuffe-skeen siddende på en stang sig til under en time på 1½ år, på trods af at jeg har ikke mindre end 5 stykker, hvoraf de 3 stykker ikke har set vand. Og de kommer heller aldrig til det.

-Og det er der faktisk en ganske god forklaring på. Med over 45 års erfaring i lystfiskeri i min rygsæk, så kan du jo prøve at se om du kan gætte dig frem til, hvad den grund mon er.

Med venlig hilsen.

Erik DeMann (Måske..)
Dalegaard
Undskyld jeg blander mig igen som jeg ellers havde lovet at jeg ikke ville:-)

Men nu nævner du jo lige mine undervandsfilm, og det vil jeg da gerne kommentere lidt på:-)
Kim du må gerne bruge mine optagelser til at konkludere det du vil, det er helt fint! men du ved jo hvorfor skeen opføre sig som den gør på filmen (det har vi snakket om engang) til jer andre der så ikke ved det, så opføre den sig på den måde, fordi jeg ligge på bunden, ca. 3-4 meter væk fra skeen og ruller ind med en krabbefiskestang, på den måde som jeg troede at skeen ville være effektiv:-)
Jeg har engang tilbudt Jonas at filme jers projekt og det står stadig ved! og som et forsvar på evt. angrab så er jeg ikke misundelig, rygklapper, spion eller hvad jeg nu kan blive beskyldt for!

Men med fare for at det nu er mig der er en dum dreng, kunne jeg da godt tænke mig at vide hvor jeg kan købe en aerf jere Nuke spoons? google kan hvertfald ikke give mig svar?

Dalegaard

ps. jeg synes det er ved at være en tådelig gang tilsvineri af to stykker endegrej, eller nej det er jo faktisk ikke grejet det handler om, nok mere noget personligt.

Det kunne være sjovere læsning, hvis det faktisk omhandlede grejet, for der er jo faktisk ingen der angriber jeres produkt.
Vistesen
Hej Alle

Jeg synes det er en meget interessant debat i holder jer, og har ikke lyst til at tage parti. Nu har kun mødt jer begge til DM.

Men synes det lyder meget underligt at den nye nuke ske skulle være så meget bedre, for til DM i fladfisk måtte du ( Kim) opgive at fiske med den tilsidst, da den ikke fangede godt nok. Men igen jeg skal ikke gøre mig til ekspert, for bruger ikke nogen af de to modeller. Jeg kan bare konstatere, at jeg fangede klart flest fisk ved DM, ved at bruge alm. Forfang med perler.

Når den nye ske er så ny, så synes jeg også det er tidligt at udråbe den til det bedste nogensinde, men hvis i har dokumentation for dette, så synes jeg i må komme med det. Det eneste i skriver er jeres holdning. Den afspejler vidst mest af alt hvordan i har det med hinanden.

Det du bruger mest tid på er at fortælle hvor dårlig den gamle alm fladfiske ske er, men brug ny i stedet på at dokumentere det du siger, for så lyder det fantastisk spændende.

Men Kim synes det lyder som et spændende projekt, så held og lykke med det hele.
Erik DeMann
@Dalegaard:

Nej, du har bare tydeligtvis valgt side i en konflikt, hvor du ikke har antydning af anelse om hvad der er foregået og foregår under overfladen, eller har gjort noget som helst for at finde ud af det.

Din stillingtagen er 100% ensidigt baseret på udtalelser fra den ene part, for du har mig bekendt ikke besværet dig selv med så meget som bare at SPØRGE mig, vel? -

Vi har kendt hinanden siden før du mødte Leonard, da vi to mødtes på Fisketips.dk for mere end et år siden, og jeg har ikke på noget tidspunkt fortalt dig noget du ikke kunne regne med, eller prøvet at tage røven på dig,-og det ved du sq også godt selv.
-Hvorfor skulle jeg så pludseligt begynde på det nu???

Den samme ensidige stillingtagen kan uden overdrivelse hæftes på en hel del andre inde på Fladfisk.dk.

Personligt er jeg ret ligeglad, for jeg har heller ikke stillet op til nogen popularitetskonkurrence, så vidt vides. Jeg ved bare, hvilken slags mennesker jeg vil have i min omgangskreds, og hvilken slags jeg IKKE vil.-Og jeg har set RIGELIGT af den slags i min opvækst og musiker-kredse i tidens løb.

-Og det valg er der så nogen der finder dybt kritisabelt, åbenbart. -Tough luck, for det ændrer ikke en tøddel på mit valg af omgangskreds, uanset hvor populær personen så er, baseret på hans rundhåndethed overfor udvalgte personer.

Se på dit eget råd til Wolff i forummet på Fladfisk.dk, angående anskaffelsen af Nuke.

Jeg kan faktisk dårligt se, hvordan det kan omhandle grejet mere end det gør i den systematiske gennemgang af de to skeer..?
Hvad mangler du mere???

Du har set Nuke-skeen, du har hørt de stående klapsalver fra erfarne seniorer, og du har nu fået en systematisk gennemgang..-Jeg kan ikke rigtig se hvordan det kan gøres tydeligere, med mindre jeg tager dig i hånden ud til et fiskevand,-sætter den på din stang,-kaster ud for dig, og rækker dig stangen. Og det tager jeg altså ikke til Kolding for at gøre, når det eneste du behøver at gøre er at sende en mail til Jonas.
-Iøvrigt er fiskene i Lillebælt også for små til, at jeg gider at bevæge mig ud af døren for det.. ;)

-Få den nu checket ud, mand! -Det er bare et godt råd!!
45 kr. er ikke alverden,-selv ikke for en familiefar, og du skal ikke betale 40 kr. i porto for at få noget tilsendt, som det koster 18 kroner at sende. Du betaler for det du får, og du gør sq en hammergod handel, alene baseret på HOLDBARHEDEN og FARVERNE!

Vi behøver ikke at lave alverden på Nuke-skeen, for vi skal ikke betale en producent og patentholder nede i Holland en øre!! -Vi EJER konceptet, Dalegaard! -Og vi kan fuldt ud med rette TILLADE os at kalde den 'VORES', ifølge designregistret!

-Det forbigår iøvrigt heller ikke min opmærksomhed, at du ikke på noget tidspunkt benægter nogen af de ting, som du ved noget om, i gennemgangen af skeerne. ;)

Jonas dykker selv, ligesom du godt ved at jeg gør, og han har undervandskamera. Din hjælp er ikke ønsket, men tak for tilbuddet.
Vi klarer det helt fint selv.

Mht. det personlige, så se mit svar til Vistesen.

@Vistesen:

Den ER så meget bedre, Vistesen. Tro mig,-den er alt det du har gået og ledt efter, for den er alt det JEG har gået og ledt efter.
Det er dét der kommer ud af at have en makker med et EXCELLENT metalforarbejdnings-kendskab, og så at have den biologiske grundviden om fiskenes adfærd, der skal til for at kunne LAVE produktet.
-Og så at kunne se skoven for bare træer, sammen med en god portion held, selvfølgelig.. ;)

Den ske der røg af, var Skuffe-skeen, som jeg IGEN var blevet PÅLAGT at fiske med, til ære for Mads' optagelser. Og, ja, du lå i toppen af os 4, jeg lå som nr.2, og jeg fiskede HELLER IKKE med Skuffe-skeen. Der er heller ikke nævnt et ord om din placering til DM, så vidt jeg kan se.

Ellers god observation mht. til skeen der røg af,-bare forkert ske, du.. ;) -Og den røg af, fordi den som sædvanligt hang fast i bunden, hvilket er det der er sket HVER ENESTE gang jeg har skullet fiske med den..-Jeg kan jo ligesom ikke tillade mig at lave en grundig gennemgang af den, uden også at have et indgående kendskab til den, vel?
-Indtil videre har det vist mest været den anden vej rundt, at den slags er foregået, kan man roligt sige, ikke?

-Synes du ikke, at det er lidt af en overdrivelse at kalde de der systematiske angreb på min person, mit parforhold, og mine skatte-og indtægtsforhold for en debat???

-Synes du ikke også, at det er lidt underligt at den ene part finder det nødvendigt at gå til de ekstreme yderligheder i en grejdiskussion,-både her og på Fladfisk.dk,-som ovenikøbet er en side, hvor lystfiskere angiveligt kan mødes og diskutere nyt grej,-ifølge beskrivelsen af sitet på nettet???
-Mig bekendt er det da et klassisk eksempel på falsk varebetegnelse, hvis jeg nogensinde har set ét?!

-Jeg diskuterede skeerne, og det blev jeg ved med indtil andenparten gjorde det til noget personligt. Og det forsøger jeg altså stadig på, som du kan se på mit forrige indlæg.

-Ville du selv bryde dig om at få dit parforhold, dit privatliv og din økonomiske situation taget op til offentlig inspektion på et åbent forum??????

For personligt er det kraftedeme den værste svinestreg jeg nogensinde har været ude for i min tid som netbruger, uanset at det så er blevet gjort mod mig!!!
-At det så LANGT fra kommer som en overraskelse, er jo ligesom dét jeg har prøvet at hinte til hele tiden, ikke???

Måske skulle du/i generelt opfatte det her lige så meget som en advarsel, så du/i ikke selv ender i samme situation på et senere tidspunkt, når du/i har opfyldt dit/jeres formål.
-Har du/i overvejet dét???

For mellem os tre, så er det her altså ikke I NÆRHEDEN af at være det værste jeg har oplevet fra den side, og jeg har heller ikke nævnt EN ENESTE af de situationer ET ENESTE sted i tråden.
-Så ville jeg jo ikke være et hak bedre selv, vel??

Og i øvrigt så ved i også godt begge to, hvad det er jeg mener, -i har bare ikke på noget tidspunkt så meget som OVERVEJET at vende mønten og se på bagsiden..!
-Tingene er altså ikke altid helt, hvad de giver sig ud for at være på overfladen..-Langt fra, faktisk..

-For i så det jo selv til DM, og mon ikke forklaringen på min påståede 'ondskabsfuldhed' og hele bruddet nærmere skal findes dér, hvis jeg nu havde set på det samme i Norge i 7 dage, samt efter stort set hver eneste fisketur???

Prøv nu lige at tænk en lille smule over fredag aften og hele lørdagen, og så igen da vi kom i land lørdag, og så tag og pas lidt på jer selv, ikke?!

-I er helt klart et par fine fyre. Det var en skam det skulle ende her, for jeg havde gerne fisket med jer begge to igen. Men det har jo altså ikke været mit valg på noget tidspunkt, vel?

God Jul, og K&B fremover, gutter.

Med venlig hilsen.

Erik DeMann (-Måske..)
Erik DeMann
@Vistesen:

Så tager vi den én gang til for dronning og fædreland, og så lidt til:

Der findes følgende stykker endegrej på markedet til aktivt fiskeri efter fladfisk:

Buttlöffelen, Viper-spoon'en, Fladen's Ske, Skuffe-skeen og Nuke-spoon'en.

Buttlöffel'en er et stykke bly i en otte-tals form, som ganske vist findes i en 5-6 farver, men som ikke har antydning af bevægelse, hverken under indspinning eller når den ligger på bunden. Den kaster godt for det er et stykke bly, og ikke ret meget andet. Prisen er 59,50.

Viper-spoon'en er reelt en ske til trolling efter laks. Den vejer meget lidt og har en forholdsvis stor overflade, hvilket gør den virkeligt dårlig at kaste med, udover at den skal blybelastes foran skeen for at komme ned. Det nedsætter både følsomheden med agnen, og skeens bevægelser. Den fåes i 5 farver, 5 vægte og to udgaver, men det overskygges fuldstændigt af de ting jeg nævnte først. Den kan KUN købes hos Thundermist Lure Company i USA, med de dertil hørende portopriser og ventetid.

Fladen's ske er hovedet fra en ganske almindelig spiseske, som maximalt vejer 5-10 gram, og som højest fåes til at flakse lidt i vandet, hvis den store blybelastning den kræver ellers tillader det. Den fåes KUN i den ene blank-metal udgave. Jeg ved ikke hvad den koster, for jeg kunne ikke drømme om at købe den, og man kan IKKE kaste med den.

Fladfiske-skeen har jeg lige gennemgået. Gå endelig tilbage og læs det igen. Hvis ikke, så er dens fejl først og fremmest formen, vægten og den ene messing-udgave, som ikke er en effektiv attractor-farve til flade, samt at den hænger fast i bunden. Den koster 60,- + 40,- i porto for 1 ske. Derudover kommer udgifterne til saltvandsbestandigt lim og bly ved strøm, samt attractor-perler osv, for et optimalt fiskeri, som du alligevel godt kan droppe hvis det blæser på stranden.

Nuke-skeen findes i 3 vægte, p.t. 6 farver, og 2 udgaver. Den hænger ikke i bunden. Den kaster godt. Den ligner en fladfisk. Den bevæger sig som en fladfisk, og den efterligner også adfærden på fladfisk, der fourager på bundmateriale og føde, og kan bedst sammenlignes med en jig i den sammenhæng. Den holder virkeligt godt bund i strøm og dens hale på den store udgave virker som en wobblers ske, som yderligere gør, at strøm ikke er noget problem. Den koster 45,- + 18,- i porto for 1 ske.

Kan det siges tydeligere??

Vi har systematisk gennemgået ALLE de andre skeer og elimineret samtlige problemer der var med dem. At formen på Nuke-skeen så smed nogle fuldstændigt utilsigtede overraskelser af sig, var rent og skært held, ikke andet.

Vil du høre hvad dens eneste problem er, for den er ikke fejlfri skal jeg sige dig?

Den bryder sig ikke om overdreven hurtig indspinning, for det får den til at snurre rundt som en top. Det er grunden til at der er sat de bedste svirvler på den, som penge kan købe.

Men på den anden side,-hvor mange fladfisk har du set svømme overdrevent hurtigt?
-Og det er jo altså fladfisk, og ikke hornfisk eller makreller den skal fange.

Med venlig hilsen.

Erik DeMann (Måske..årh, rend mig noget så..)
Lars Andersen
Hey Kim

Hvad sker der for dit sidste indlæg, hvad har jeg gjort for den sviner?

Du er jo tydeligvis på stoffer din langhåret hippie. Du er så hjernedød, og sidder at finder på alle mulige historie, jeg vil skide på om alt andet du skriver er rigtigt. Men hvad sker der for dig? Rend mig.

Du er så langt oppe i røven på din nye makker, som tilsyneladende har penge. Men hvad sker der når han opdager at du snylter på ham, ja så lukker han også pengekassen. Kim du er en fattig lille arrig mand, som åbenbart synes det er sjovt at skrive løgne om alle andre.

Det første du gør, er at oprette et fake indlæg, for at fremhæve dit eget udokumenterede projekt. Alt hvad du siger om Nuke skeen er opdigtet.

Du kalder fladfiskeskeen skuffe-skeen, og det på trods af at til dm i fladfisk, at flere kom efter at have prøvet den, så ville de have flere.

Det er så ufornuftigt at begynde at blive personlig mod mig. Det kan være du har fisket mere end mig, men det ændre ikke på, at du går til angreb på Leonard og bliver personlig før det går mod dig. Prøv
At se en af dine første indlæg, det er dig der har startet det hele.

Please, fri os for mere af dit lort, for der er sku ikke ret mange der
Vil høre på dit pis.

Hvis du vil fremhæve et nyt produkt, så er du sku hjernedød, hvis du tror dette er måden.

Men tak for at blive personlig mod mig, for nu har du fået endnu en fjende der skal gøre alt for at modarbejde dig.

Hvis dit tidligere indlæg forhåbeligt er en fejl, så er jeg fucking ligeglad, du er sku i bund og grund en nar. Bare rolig, der skal nok komme mere i morgen.
Erik DeMann
Du har tilsyneladende fuldstændigt misforstået, hvem det er det indlæg omhandler, for det er altså ikke dig..-Jeg kender dig jo ikke. Jeg er sq ikke personlig mod DIG et eneste sted, tværtimod.
Prøv nu lige og hids dig ned og gå tilbage og læs det igen, ikke?
-Det var ment som en joke.

Iøvrigt er jeg korthåret og jeg AFSKYR misbrugere af enhver art.
-Hvorfor fanden tror du ellers jeg har truffet de valg som jeg har.

-Og du har da selv lige skrevet under fake navn, hvis du mener indægget er til dig, så hvad er problemet her?
-At der gælder andre regler for dig???

-Og hvis du ikke gider læse mere af mit 'pis', hvorfor vender du så tilbage???
Erik DeMann
-Og iøvrigt..
Mht. i morgen, så skal du ikke besvære dig med at fortsætte.
Tråden har fået langt over 2300 hits, så den overgået mine vildeste forventninger, og for længst optjent sit formål.

Så jeg kommer ikke til at læse det du skriver, og det rager mig egentlig også en høstblomst.
Der er også grænser for hvor lang tid jeg gider at kæmpe mod en hær af tomhjernede marionet-dukker, der lyder som om de læser op af et manuskript fra leonard muys, i stedet for at tænke selv..
-Det må jo være noget med manglende alder og erfaring.

Man kan jo så bare håbe at nogen derude når til deres egne konklusioner, i lyset af den adfærd de nu har set fra den anden side, og udtalelserne fra de mennesker der har bakket mig op..

Over & out.
Per Ihlefeldt
Hej.Er der ik lystfiskerer her,hvad sker der,snak dog ordenligt til hinanden det plejer lystfisker altid at gøre.Eller er det alle dem ude fra P&T vandet,det lyder næsten sådan.Det er derfor der er så dejligt ude ved kysten=Falsters østkyst der kommer lystfiskerne,og hygger(lystfiskerri er verdens bedste hobby husk det.Smiler
Mads Hussing
Til Per,

Jeg tror ikke der er mange lystfiskere, der ved hvad der sker her. Det virker som en historie, der handler om alt andet end to forskellige fladfiskeskeer...

Jeg synes ikke det er i orden at alle mulige private ting bliver hevet frem, om så det er fra den ene eller anden side. Og så synes jeg at det bliver helt manisk, og der bliver hamret det ene indlæg afsted efter det andet. Hvad med at bruge kræfterne positivt?
kim korskjær
Hej Mads: Tråden slutter her!. Alt det relevante samt det modsatte er blevet sagt, Hovedsageligt om de 2 forskellige skeer, men selvfølgelig også i betragtning af det personlige mellemspil, samt div. ubehagelige og sørgelige episoder/fisketure samt falske venskab der er løbet ud i sandet.

Så du for øvrigt den pighvar på 4,2 kilo der netop er fanget fra Kastrup 2 båden på amager?. Jeg har jo fisket fra den båd nogle gange, og da jeg har købt nogle Nuke`s med fede farver af Kim, skal jeg snart ud, og prøve lykken efter torsk og pighvar. Jeg skal bare lige have gjort plads i fryseren først - man er jo optimist he he. Jeg rigger dem lidt om til torskefangsten, men en dessideret torskeudgave skulle komme til næste år.

Nå men jeg mangler stadeigvæk at købe et par julegaver, så off I go (8^)

Mvh. - Kim (nokenfisk)
Mads Hussing
Hej Kim,

Du har egentlig ret i, at alt er blevet sagt :-) Jeg kunne da godt tænke mig at høre, ligesom en anden vist spurgte om, hvor man kan købe den nye ske. For jeg har søgt efter den på Google, og der kommer denne tråd op, og Fladfisk.dk kommer op. Og hvis der bliver solgt for 10.000 kroner om ugen i øjeblikket af skeen, så må den da være til salg nogle steder.

Jeg har ikke hørt om den pighvar, men det lyder utrolig spændende. Og noget jeg naturligvis altid gerne vil høre mere om :-)

Mange hilsner
Mads
kim korskjær

Hej Mads. Ja det kan nok være svært at finde et salgssted på nettet. Foreløbig er det fra mund til øremetoden, og det giver masser af arbejde, men her kan du bestille de eksemplarer der foreløbig fremstilles: j-bille86@gmail.com

Jeg kan ikke sætte billeder ind af dem, men det får du jo bare fra Jonas ved henvendelse på mailen. Jeg kan fortælle dig, at de er endnu flottere au naturèl.

Her er så lige den flotte pighvar fra Øresund
http://www.kastrup2.dk/?Billeder_2011

Når jeg nu er kommet igennem flæskestege og ænder i fryseren, smutter jeg lige ud og snupper dens bedstemor ("mis" piggi) he he.

Mvh. - Kim (nokenfisk)
kim korskjær
UPS:

Ingen bindestreg altså: jbille86@gmail.com

Mvh. - Kim -
Erik DeMann
http://i598.photobucket.com/albums/tt62/J_Bille/Nuke/IMG_0990.jpg

Der kommer mere nyt om Nuke skeen i næste udgave af Fiske Feber.
Per Ihlefeldt
Har hørt rigeligt så slut med supe ske.

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk