Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-03-2024
Menu
Kalender
Marts 2024
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
NYHEDER
Nordjylland lancerer digitalt fiskekort02/05/2011 11:14:20
Nu kan du klikke dig frem til de bedste fisk på krogen.

At Nordjyllands kyster byder på et hav af fiskeoplevelser ved de fleste sports- og lystfiskere. Men med det nye digitale fiskekort kan alle med hang til stang og line nu se, præcis hvor de skal ud med snøren for at trække Nordjyllands bedste torsk, ørreder eller laks i land.

I Nordjylland har man gjort friluftslivet nemmere for alle sports- og lystfiskere. Med det nye digitale fiskekort, som Coast Alive, Region Nordjylland og VisitNordjylland står bag, kan alle nu få et elektronisk overblik over hvor og hvornår, det er bedst at være ude med snøren. Blot ved et par klik med musen.

Det interaktive fiskekort præsenterer over 100 forskellige fiskesteder og beskriver nemt og overskueligt, hvilke fisk man kan fange hvornår, og hvordan fiskeforholdene er lige nu: Er det børnevenligt? Hvordan er strømmen? Skal der bestilles tid? Kræver stedet fiskekajak eller flyderinge? Hvornår på året er det bedst? Alle disse spørgsmål besvares nemt og hurtigt hjemmefra.

'Det digitale fiskekort er både henvendt til garvede sports- og lystfiskere samt til børnefamilier og turister, der endnu ikke har kastet sig ud i den nordjyske fiskeverden. Kortet giver et detaljeret og inspirerende overblik for den øvede fisker, men byder også på steder, der egner sig rigtig godt til nybegyndere, der vil opleve naturen på en helt ny måde," siger Birgitte Bak Aastradsen, marketingkoordinator hos VisitNordjylland.

Kortet er henvendt til sports- og lystfiskere, der fisker med stang og line og henviser til mange forskellige former for fiskeri, blandt andet kyst- og åfiskeri, put & take og havfiskeri fra turbåde. Der er udelukkende kystnære fiskesteder på det digitale fiskekort, da det knytter sig til Nordsøstien, som går hele vejen langs den nordjyske kyststrækning. På VisitNordjyllands hjemmeside, hvor kortet ligger, er det også muligt at se Nordjyllands øvrige fiskesteder.

Det digitale fiskekort er endnu et projekt i rækken fra Coast Alive, der arbejder for at få flest mulige nordjyder og turister ud i naturen og bruge den aktivt. Coast Alive står blandt andet for Nordsøstien og har her sponseret rygsække med hængekøjer, så det nu er muligt sove ude i den nordjyske natur ganske gratis.

Se det digitale fiskekort på www.visitnordjylland.dk/fiskekort
Flere nyheder

Send din kommentar
Der er ikke indsendt nogle kommentar

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk