Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:19-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
NYHEDER
Den helt rigtige fisk - Ny PR!14/10/2010 09:32:18
Da Peter Rasmussen fra Rødovre ringede til vores marketing koordinator den ene aften for at låne en vægt, var det ikke svært at regne ud, at han havde en alvorligt stor fisk i bagagerummet. Peter ville gerne have afgjort om han havde fanget en ny personlig rekord for havørred ? og eftersom han i foråret landede en 6,5 kilos blankfisk, der havde hugget på en Sølvpil, vidste vi at der var noget stort på vej? Og jo, der var såmænd tale om en ny PR fisk på 6,7 kilo.

Peter og hans kammerat Thomas havde fisket i flere timer i et område, hvor det på det nærmeste kogte af fisk. Både store og mindre fisk sprang med jævne mellemrum fri af vandet og flere gange i løbet af dagen, var der marsvin på jagt tæt inde under land. Til trods for den heftige aktivitet var der dog ingen fisk, der huggede. Da mørket så småt var ved at sænke sig, valgte Peter at prøve en kopi af et genialt dansk gennemløbsblink, der i sin tid blev designet af en hjemmestøber. Efter flere kast, rejste der sig pludselig en enorm trykbølge bag blinket. Sekunder senere havde en stor havørred inhaleret blinket og væltede med tunge hovedslag rundt i overfladen.

Det tug en rum tid, men tilsidst kunne Peter lande en imponerende hanfisk. Fisken var desværre kroget i gællerne, så Peter valgte at aflive og hjemtage den.

På den dag med kun én fisk må man i den grad sige at det var den helt rigtige fisk Peter fangede. Vi er selvfølgelig kede af at den ikke blev taget på en af vores Kinetic agn, men på den anden side er vi altid på udkig efter interessante agn og aftaler med de hjemmestøbere og opfindere, der har designet dem. De fleste af denne type agn er nemlig testet og tilpasset gennem tusindvis af timer ved vandet og er slutresultatet af utallige fangster.



Et mobilfoto af Peter Rasmussen med en ny personlig rekord fra kysten ? 6,7 kilo fanget ved en Nordvestsjællandsk kyststrækning.
Flere nyheder

Send din kommentar
Der er ikke indsendt nogle kommentar

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk