Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:20-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
NYHEDER
Husk Gudenåkonkurrencen i weekenden14/09/2010 10:45:29
Netop nu er det højsæson for havørred- og laksefiskeriet i Gudenåen og Lilleåen, og de seneste ugers fangster lover godt for årets Gudenåkonkurrence, der afvikles 17.-18. september for 40. gang. Konkurrencen arrangeres af foreningerne i Gudenåens Ørredfond, og gennem alle årene har formålet med konkurrencen været at skaffe midler til arbejdet med fiskepleje i Gudenåen og dens mange tilløb.

Konkurrencen samler hvert år omkring 400 lystfiskere fra nær og fjern, der dyster om at fange de størst laks, havørreder og gedder i de vande, som foreningerne i Gudenåens Ørredfond råder over. Og de har gode chancer for at få en gevinst med hjem. Erfaringen viser nemlig, at der i netop denne konkurrence fanges flere af de eftertragtede havørreder og laks i forhold til deltagertallet end i nogen anden fiskekonkurrence i Danmark.

Konkurrencens hovedsponsor - Grejbiksen i Trige - har sammen med andre lokale sponsorer sørget for præmier til en værdi af over 60.000 kr. Og i jubilæumsåret er der en ekstra præmie, idet der trækkes lod om en fisketur til Norge ? en forlænget weekend i 2011, hvor den heldige vinder kan invitere 2 fiskekammerater med på laksefiskeri i en norsk elv.

Det faste holdepunkt under konkurrencen er hovedkvarteret på Langå Stadion. Her byder foreningerne også på hygge og grillmad i teltet på Langå Stadion, hvor indvejningen finder sted, ligesom der er gratis brød og kaffe til de morgenfriske lørdag morgen kl. 7.00. For selv inkarnerede laksefiskere har behov for fast føde og kammeratlig snak over en kop kaffe eller en portion flæskesteg!

Selve konkurrencen begynder fredag den 17. september kl 16.00, og der kan indvejes fisk de følgende 24 timer. Derefter er der præmieoverrækkelse på Langå Stadion, hvilket plejer at være et tilløbsstykke ? ikke kun for de deltagende lystfiskere, men også for andre, der nyder synet af de mange fisk, der hænger til parade ved indvejningsstedet.

Det koster 200 kr. at deltage i konkurrencen ? for juniorer under 18 år dog kun det halve. Foruden deltagerbeviset får hver deltager en jubilæumsspinner, så man er rustet til at friste de mange laks og havørreder. Og deltagerbeviset er samtidig en lodseddel ? og kan endda også bruges som gavekort til en værdi af 150 kr. i Grejbiksen indtil 1. oktober.

Deltagerbeviserne kan kun købes i forsalg, der slutter fredag den 17. september kl. 16.00. Salget foregår hos Grejbiksen i Trige og Silkeborg, Statoil i Bjerringbro, Randers Jagt og Fiskeri samt campingpladserne Bamsebo i Ulstrup og Langå Camping. Endelig er der også mulighed for at købe deltagerbevis på hjemmesiden www.dagkort.dk.
Flere nyheder

Send din kommentar
Der er ikke indsendt nogle kommentar

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk