Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:19-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FORUM
Opret nyt indlæg besvar dette indlægOversigt | Tilbage
Afsender: John Østergaard
Dato: 06-04-2007 01:16:05
Emne: De ulovlige garn igen igen
Til alle kyst/lystfiskere

Bør vi ikke efterhånden insisterer på at alle ørredgarn fjernes fra kysten. Hvert år i de 23 år jeg har fisket fra kysten har der været store problemer med de kystnære ørred garn og selv om de er blevet
gjort ulovlige, er der reelt ikke sket det store.

Jo siger du måske, men sanktionerne er skærpet i år, men hvad nytter det når dem der skal effektuer sanktionerne (fiskerikontrollen) er blevet nedskåret.

Erfaringen tilsiger at ingen af de garnfiskere der fisker ulovligt har respekt for andet end en stor bøde inklusiv konfiskering af grej. De har kun respekt for mennesker der har en stor kølle. Ren rocker logik!

Derfor må vi kystfiskere bede folketinget om følgende:

Alt fiskeri med ørredgarn skal være forbudt inden for 1000 meter fra kysten og al ørredgarn skal være forbudt i fjorde og andre udsatte områder.

Bøderne skal være så store så piratfiskerne ikke kan få noget overskud de første mange år. Minimum 10.000. kr. for første gang de at placerer ulovlige garn.

Fiskerikontrollen skal skærpes. De mennesker der bliver ansat til at kontroller de ulovlige garn vil selv tjene deres løn hjem og når vi har fået bugt med problemet, bliver de i takt dermed automatisk opsagt fra deres stillinger.

Hva så Mads, skal vi starte en underskriftindsamling?

Når de kan i USA kan vi vel også i Danmark

Venlig hilsen

John Ø.





Afsender: Ole Aaslo
Dato: 06-04-2007 10:49:53
Emne: RE: De ulovlige garn igen igen
Jeg vil gerne skrive under 2 gange :-)

Men hvorfor stoppe der ??? Jeg vil gerne se et forbud imod fiskeri med ruse og garn i alle ferske vande.

Man kunne undtage søer under ½ hektar hvis denne var under samme ejer... Kan bare se hvordan en skov af ruser i vores åer vokser op når ålene i efteråret trækker ud, hvilket er samtidig som havørreden trækker på...!

Kender til mange flotte ørreder som smutter i ruser også selv om der er odderrist i ??????

Tight Lines
Ole



Afsender: Mads Hussing
Dato: 06-04-2007 19:30:53
Emne: RE: De ulovlige garn igen igen
Er der ikke en underskriftindsamling mod ulovlige net? Der er vist gået inflation i underskriftindsamlinger, og der er da allerede et par igang nu.

Dermed ikke sagt at jeg er uenig, de ulovlige net skal stoppes, og det bør ikke være lovligt at sætte så meget garn som fritidsfiskerne gør. Alt det de kan fange i de net kan umuligt være til eget forbrug. Da det blev nedsat fra seks til tre garn for nogle år siden var der også flere der sagde at nu "kunne det ikke betale sig at fiske mere". Så er det efter min mening ikke rekreativt hvis man tænker sådan og tænk hvis vi lystfiskere sagde på samme måde... Et kg fisk hos mig har da kostet alt for mange tusinde kroner, og før mig kan det da ihvertfald ikke betale sig at fiske, men jeg gør det sjovt nok alligevel :-)





Afsender: John Østergaard
Dato: 09-04-2007 20:51:32
Emne: RE: De ulovlige garn igen igen




Afsender: John Østergaard
Dato: 09-04-2007 20:52:37
Emne: RE: De ulovlige garn igen igen
Hej Mads

Vel hjemme fra nogle dages arbejde vil jeg sige; Du har ret Mads, der sker ikke det mindste ved at skrive under, det rykker intet, så vi må rykke os, så det ikke er tyvfiskerne der sætter dagsordenen.

Vi skal fremover tage billeder af tyvfiskerne (Også dem med stang) og sætte billederne ud på fiskemagasinet og samtidig sende billederne til politiet.

Kriminelle bryder sig pr. definition ikke om at blive eksponeret, så det er det der skal til ik?

Venlig hilsen

John Ø.





Afsender: Dimitri Hardorff
Dato: 09-04-2007 21:16:03
Emne: RE: De ulovlige garn igen igen
Hvis Du begynder at hænge folk ud på nettet med billede, som værende kriminelle, så skal Du sørge for at have 109% skudsikre beviser, eller kan Du få store problemer.



Afsender: Ian Muddle
Dato: 30-11-2007 19:01:55
Emne: RE: De ulovlige garn igen igen
Hvis man kigger på indtægterne fra fritidsfisker contra lystfisker, kan jeg ikke se hvorfor der er noget som hedder fritidesfiskertegn.
Problemer med net langs kysten efter ørreder er meget nemt bortforklaret med "det er ikke ørred garn" eller noget der hen ad. Meget nemt forbud alle former for fritids fiskeri med gar og russe. å få lille Danmark en langt bedre fiskeliv i vandet og det giver flere lystfisker.
Flere lystfisker = mere indtægt til staten, mere salg i fiskegrej, og mindre fare for man hænger sig i garn mens man vader ud 10m fra stranden.

ved diu at hvis du bare sidder på en mole med kamara, kiggert, og blok. Der er nogen fiskerbåd som sejler bar op og ned ad vandet. Inden for en time er der en som lufter hunden og sporge hvad du laver.

Det er skide sjøvt. En båd sejlde forbi seks gang. Først da jeg pakkede sammen og gik, tog han sin garne op ad vandet og sejlede væk. Mon ikke han havde ikke så ret mel i posen.



Afsender: morten schultz
Dato: 01-12-2007 03:19:05
Emne: RE: De ulovlige garn igen igen
tror ikke det er så meget selv fiskeriet drenge folk er bare generelt ligeglade da det ingen omkostninger har for dem.

vi har lige anmeldt to nede i slusen i ishøj havn den anden aften jeg og en kammerat politiet møder sgu talstærkt op. to vogne og en ægge skal. men de for en påtale og selvfølgelig noteret deres nummer.

ved godt de sikekr t tænker fuck det her det sgu sygt,

men lur mig om ikke de står dernede om en uge igen.

denne debat er der hvert år hevr uge hele danmark og verden rundt. der vil altid være de tilfælde der vil scorer en billig og nem mønt ( og uden risiko)

men kan simpelthen ikke se hva der skulle gøres bedrer ?

vi har jo den glimrende fiskeri kontrol som bruger deres tid på vores søer til sandart premiere feks. men derudover så napper de de obligatoriske fiskere langs kysterne hvert år mere sker der ikke.

nej du... politi anmeldelse så snart man ser noget ulovligt og så ved jeg godt at i 99% af tilfældene så sker der inetet men i den ene 1% der sker noget får de måske det rap der skal til..

ja. jeg ved ikke hva jeg ellers skal sige, men måske en vej frem. "prositselvjusitits"



Opret nyt indlæg besvar dette indlæg
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk