Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:16-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FORUM
Opret nyt indlæg besvar dette indlægOversigt | Tilbage
Afsender: Mads Hussing
Dato: 31-12-2006 14:05:10
Emne: Godt nytår!
Godt nytår til alle herinde, brugere såvel som læsere!

Det har været et hektisk år for Fiskemagasinet.dk og Fiskecuppen.dk. Aldrig har der været så mange nyheder, fangstrapporter og andre opdateringer på siderne. Det har været forrygende, og jeg glæder mig til at det forhåbentlig fortsætter i 2007.

www.Grejsiden.dk har været vores allerstørste sponsor, og vil i lighed med de foregående år sponsorere Fiskecuppen.dk, der er nettets største fiskekonkurrence med præmier og gaver for mere end 80.000,-. Vi vil snarest muligt have nogle opdaterede regler klar, så der ikke bliver misforståelser til næste år.

Der er kommet omkring 1300 nye brugere i året der er gået, det er cirka 4 om dagen, og vi håber at den udvikling fortsætter i de kommende år. Der er også kommet flere besøgende til, og det må også gerne fortsætte fremover.

Personligt har året også budt på forandringer, idet jeg i september sagde op på TV-stationen dk4, for at være med til at starte Hove P&T op både som ørred- og karpesø. Jeg har været tilknyttet dk4 siden 1995, og det seneste halvandet år har jeg arbejdet fuldtid i udsendelsesredaktionen, så det var et stort spring. Jeg skal udover søen også være med til at bygge butikken op derude med Grejsiden, som jeg også helhjertet er gået ind i. Vi overtager søen 1. januar, og derefter skal tiden gå med at fylde varer i butikken og hente karper i udlandet. Alle er dog allerede nu velkomne til at komme forbi Hove og fiske i søen, det har været P&T i 15 år, der er masser af ørreder i søen, og samtidig er der store gedder. Vi har foreløbig hældt 68 karper i op til 10 kg, og vi ved at der er større fisk forvejen derude.

Jeg håber at alle kommer igennem nytårsaften uden skader og er klar til at fiske fra starten af det nye år. På grund af de høje temperaturer er der jo gang i det meste fiskeri, og selv karper bliver der fanget i øjeblikket.

Hvordan er året gået på den fiskemæssige front for jer andre?

Godt nytår!

Mange hilsner
Mads




Afsender: Ryan Jacobsen
Dato: 31-12-2006 14:47:58
Emne: RE: Godt nytår!
Hej Mads.

Det har været et år med blandede følelser rent fiskemæssigt for mit vedkommende.

Året startede rigtig skidt, de fleste af mine faste fiskesteder var enten frosset eller fredet, så i årets første 3 måneder gik tiden stort set kun med p&t fiskeri i de få søer der formåede at holde deres vand isfri.
I den smule forår vi fik i år, fik jeg fisket en del hornfisk og havørreder i Horsens og Vejle fjorde, det blev til en pæn stak af begge slags, men desværre ikke nogen af de store.

Så kom sommeren endelig, og den kom da også med et brag, mange dage her i det midtjyske med masser af sol og temperaturer over de 30 grader. Med det gode vejr var der jo rigtig grundlag for mange dages, og nætters fiskeri. For mit vedkommende gik hele juni, juli og det halve af august stort set kun med medefiskeri. Og det blev nogle supermåneder især med karperne. 30 stk blev det til i år, med 3 over 10 kilo, og den største på 13,29 kilo. Medefiskeriet efter andre arter gik også okay, det blev til en del gråskaller og mindre sudere.

Her i efteråret har jeg fået startet et lille fisketeam op sammen med fire af mine faste fiskemakkere, og der er gået megen tid med at lave hjemmeside, trøjer osv. Så det er ikke blevet til så meget fiskeri som jeg plejer. Kun en smule p&t og geddefiskeri, og nogle enkelte ture på kysten.

Alt i alt har jeg været ude omkring de 120 gange i år, så det er jo ikke så meget. Men der har været masser af fede naturoplevelser. En af de bedre har været en aftenstur til Horsens fjord, hvor 2 marsvin kom meget tæt på os under fiskeriet, da de var tættest vil jeg skyde på at de har været omkring 15 meter fra os. Det er altså et flot dyr. Vi fangede godt nok ikke noget, men det var nu også lidt irrellevant, når man får sådan en oplevelse i nettet....:-)

Det er ikke rigtig blevet til så meget fiskeri på havet, en enkelt tur på øresund og en på lillebælt er hvad det er blevet til.
Skulle have været på det gule rev 3 gange, men alle tre blev aflyst pga. vejret. :-(

Rigtig godt nytår, skal der også lyde herfra..

Med venlig hilsen
Ryan



Afsender: Martin Fabricius
Dato: 01-01-2007 03:35:33
Emne: RE: Godt nytår!
Hej Mads,
Godt nytår!

Foråret startede fantastisk med deltagelse i DM for juniorer i fluebinding. Blot en måneds tid efter startede min fiske sæson reelt (Vejle Å, 1. april). En hjemmelavet fluestang, konstrueret i vinterens mørke stunder, skulle afprøves og det gav fisk. Årets første havørred, og første havørred på fluestang var en realitet! Derefter fulgte en måned med godt grønlænderfiskeri.

Sommeren kom, og opgangen i de danske åer begyndte for alvor. Mit nye medlemsskab i Skjern Ådalens Lystfiskerforening skulle udnyttes. Mange dejlige timer er tilbragt ved den prægtige å. Dog med en stor regnbueørred som eneste udbytte.

Da kalenderen viste 1/11 var sæsonen i Vejle Å forbi, og jeg kunne kigge tilbage på en fantastisk sæson med 25 opgangshavørreder, med den største på 2,5 kg.

Ellers kan jeg se tilbage på mange gode timer i "min juniorafdeling" hvor vi har haft stor succes. Det har taget meget af min tid, men jeg har nydt hvert sekund i drengenes selskab.

Tak for et godt år, og knæk & bræk i det nye år
Martin Fabricius



Afsender: simon agerholm
Dato: 02-01-2007 10:24:22
Emne: RE: Godt nytår!
Hej Mads.

Året der gik var for mit vedkommende glimrende, rent fiskemæssigt.
Alt i alt blev det vel til 100 å-fisketure,,fangsterne blev til rundt regnet 150 grønlændere + et antal nedgængere..
Senere blev det til omkring de 25 opgængere, med største havørred på 5,25 kg.
I år har jeg tænkt mig at fange en sommerhavørred i Tude Å -altså natfiskeri med flue -ja, så vil jeg forsøge at ordne klubrekorden i Korsør Lystfiskerforening.

Kombineret med en masse udflugter til de jydske åer, bliver det forhåbentlig endnu et dejligt lystfiskerår ;-)



Afsender: Ole Aaslo
Dato: 02-01-2007 11:49:33
Emne: RE: Godt nytår!
Att: Simon

Hej Simon - tak for 2006...

Synes det lyder som et seriøst nytårsforsæt... Selvom der ved de seneste år elfiskeri er taget en hel del over 90 cm, så fanger den ikke lige sis selv... Har jo ikke vist dig alle de gode huller *SSS*

Kan fortælle at der forrige blev taget fisk på 11+ i ruse (den odderrist må være meget flexible) og ydermere blev der det år fanget en aborre på 2,8 + vejet 4 timer efter fangsten (En fluefisker blev dens banemand)

Vi må tage en tur i Rio Tude og krydse klinger i 2007

Tight Lines Ole



Afsender: simon agerholm
Dato: 02-01-2007 13:09:20
Emne: RE: Godt nytår!
Hej Ole.

Havørredfiskeriet i Tude Å har jo heldigvis vist sig at være fremragende !
-bevares, der skal da arbejdes for sagen, og man skal være lidt mere varsom med hjemtagning af fisk end ved en af de store jydske åer,, men fisk er der nok af.
Det kan godt undre at der ikke er flere der fisker i de Sjællandske åer, for Tude Å, Tuse Å, Nivå & Tryggen er faktisk ret gode..
Det må være fordi der er så mange der render rundt og kaster foderpiller efter de der karper istedet for at fiske rigtigt?! -g-
Ihvertfald er det dejligt at man kan gå rundt i sommernatten langs med åen, uden at møde en hel skov af pandelampen hver gang der bliver råbt "FIIISK"
Sådan er det jo på de mest populære å-stræk i Jylland.

Vi ses nok snart i klubhuset,,hvor der forøvrigt godt kunne være lidt flere aktive lystfiskere -hvis der skulle være nogen der har lyst ?

Venlige hilsner
Simon







Afsender: Nicolai Ulrik Hansen
Dato: 02-01-2007 15:04:53
Emne: RE: Godt nytår!
Jeg har hørt at havørrederne i Rio Tude er glade for en gul vibrax 2 med sølvfarvet blad ;-)
Been there, tried that, done that....
Godt nytår - især til Ole :-)



Afsender: Ole Aaslo
Dato: 02-01-2007 19:16:33
Emne: RE: Godt nytår!
Hej Nico...

I lige måde, mester....
Ja jeg har sjældent mødt nogen som i den grad vist åen hvem der var "The Boss" - Så vidt jeg husker lykkes det mig på bedste måde at guide dig til 3 gode fisk og den sidste var vist nok en lettere farvet hanfisk på 5,5 kg... det var vist første tur vi havde sammen - tror nok ikke jeg måtte invitere dig med mere .. ha ha ha....

Ja, det var den gang vi ikke vidste bedre og fiskede de skidtfisk :-)
Skal lige ha Simon til at se lyset, så har vi nok noget billigt lettere brugt karpegrej vi kan sælge ham

Våde støvler

Ole





Afsender: Brian Rønnow
Dato: 03-01-2007 17:05:59
Emne: RE: Godt nytår!
Hej og godt nytår til alle

Mit år har væet meget turbulent hvor der var rigtig meget knad på mit fiskeri i foråret. Det blev til både å ture i jylland og på fyn.

Sommeren fandt jeg en masse makrel lige ved svigerforældres sommerhus, så der kom meget af mit sommer fiskeri til at foregå, så ørredfiskeriet blev sat lidt i baggrunden.

Men mit efterår har mildest talt været katastrofalt, en bihulebetændelse ville ikke fortage sig så ikke meget fiskeri,(har resulteret i indlæggelse midt i januar).

Jeg har større forventninger til 2007 med en masse fiskeri rundt i landet, har en 10+ gedde og vente på mig samt forhåbentlig en masse andre fine fisk.

Med venlig hilsen
Brian Rønnow



Afsender: Casper Mølgaard
Dato: 03-01-2007 21:20:48
Emne: RE: Godt nytår!
Halløjsa alle... Og godt "alt det der".

Det er gået rigtig fint i det westjyske dette år!
Vi har været på lige 45 ture på havet: Vesterhavet og Nordsøen..
Med rigtig mange fisk!

Bl.a. ny personlig rekord i "Makreller på tid"
450 Makreller til 2 mand, på 1 time og 45 minuter... :-)
Uuuh det var sjovt, og så bare ca. 1/2 sømil i havet ud for Agger, Tyskerne var vilde i skalden inde på Molerne, eftersom de ikke helt kunne nå stimerne fra Molen. Med deres ellers utrolig laaange Surf stænger.

Rent personlig er det bl.a. også blevet til en Danmarks rekord: Rød Knurhane
Så det må vel siges at have været et godt år.

Desuden var det en oplevelse at "Gaffe" den nye danske rekord i SildeHaj, fanget at Bo Troelsen. På en helt fantastiske tur til Flades her i sommers!

I Ferskvand er det blevet til en "hulens" masse Gedder og Aborre, bl.a. i "Vores" 3 private moser. Men også nogle rigtig flotte Sandart, i den lokale "Flade Sø" hvor bestanden igen er på vej tilbage. Så dette kan på det varmeste anbefales.

Knæk og bræk, i det nye år!

Venlig hilsen
Casper Mølgaard





Opret nyt indlæg besvar dette indlæg
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk