Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:19-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FORUM
Opret nyt indlæg besvar dette indlægOversigt | Tilbage
Afsender: martin Carretero
Dato: 02-08-2006 14:57:01
Emne: Sponsor til Danmarksmester i medefiskeri søges
Hej

En af mine venner har vundet Danmarksmesterskabet samt er liget blevet nr. 2 i individuel Nordisk Mesterskab i Finland.
Men har er under 18 og har derfor brug for økonomisk støtte til sin sportsgren. Er der nogle der kan hjælpe mig, så kontakt mig venligst på tlf: 20138979

på forhånd tak

Martin c



Afsender: Rasmus Pindstrup Jensen
Dato: 03-08-2006 11:29:51
Emne: RE: Sponsor til Danmarksmester i medefiskeri søges
Hej Marin.

Det er da rart at se, at der er nogen, der hjælper vores unge medefiskere og held og lykke i sponsorjagten.
Jeg kender selv alt for godt, de store udgifter, der kan være forbundet med medefiskeriet. Jeg har aldrig selv haft en sponsor, men har dog haft en god erfaring med, at opsøge brugt grej, frem for at købe helt nyt.
Så hvis det er konkrete grejmangler, vil jeg anbefale jer, at søge efter brugt.
Desuden, kan man vha. forretninger der sælger dyrefoder, samt andre små fifs, reducere sine foderudgifter til træningsturene.



Afsender: Mads Hussing
Dato: 03-08-2006 12:36:04
Emne: RE: Sponsor til Danmarksmester i medefiskeri søges
Hej Martin,

Økonomisk støtte er rimelig svær at få inden for fiskeriet, men støtte til grej og foder bør kunne skaffes. Er det økonomiske til rejser og lignende, eller til grej?

Mvh
Mads




Afsender: Dimitri Hardorff
Dato: 03-08-2006 13:15:01
Emne: RE: Sponsor til Danmarksmester i medefiskeri søges
Hvis jeg skal komme med et synspunkt udelukkende fra en evt. sponsorsside, så kommer en evt. støtte meget an på hvordan han er seedet for for de fremtidige konkurrencer. Du skriver at han er under 18, og har vundet. Det er rigtig flot! Men kan han konkurrere med dem over 18, uden ta blive sat til vægs? Hvordan er hans chancer her? Hvad vil sponsoren få til gengæld? Vil han stå på en t-shirt, og hvis ja, hvor mange mennesker vil så komme til at se den? Kommer det i fjernsynet i form af et kort nyhedsindslag, eller bliver alle turneringerne dækket live, kommer det kun i bladene med et enkelt billede af vinderne, eller bliver det nævnt med en lille notits. Alt dette er med til at afgøre hvor meget sponsorens navn bliver vist/nævnt til offentligheden...
Du skal også gøre dig klart hvor mange penge I behøver, er der tale om køb af alt fra grej, over mad til tranport og hotel, eller er det kun til deltagergebyr og en trøje?
Derudover vil jeg tro at du skal henvende dig til deciderede fysiske forretninger, og ikke netshops, da offline markedsføring har MEGET svært ved at sætte sig til salg i netshops. Her er det ofte kun online markedsføring der skaber salg, mens du bruger offline til at brande dit navn...

Så hiv fat i diverse forretninger, fortæl om jeres opnåede resultater, hvad I skal op imod i fremtiden, hvor mange penge I behøver (og til hvad) og forklar de HVORFOR de skal sponsorere jer. Husk på at de skal kunne se en økonomisk vinkel i det, det er ikke altid nok med historien om de unge skal have en håndsrækning. Det får sponsorene ikke brød på bordet af.

Held og lykke med det! :)



Afsender: martin Carretero
Dato: 03-08-2006 18:19:18
Emne: RE: Sponsor til Danmarksmester i medefiskeri søges
@ rasmus

Det er primært sponsering til grej og foder, dvs. stænger og hjul. men kom gerne med nogle fif til foder. mail: carretero@oncable.dk

@mads

Hvad med reklame for fiskemagasinet. Det kunne være nogle trøjer, t-shirts eller kasketter.

@ Dimitri
også til dig tak for svar. Jeg kan fortælle dig at til de nordiske mesterskaber som han lige har deltaget i blev han samlet 5.plads hvis seniorene også skal tælles med.
Det skal lige siges at han allerede nu er på det danske landshold. Og her til mesterskaberne fik Danmark en FØRSTEPLADS.....Det var da en nyhed var....
Og jo han kan godt klare sig blandt seniorene. Han er på lige fod med seniorene og har f.eks slået den finske mester (og han blev fundet blandt 2 mio. deltagere)
Og dækning af medefiskeri. Ja du kan jo selv se her på siden hvor meget medefiskeri der er. Og hvis man fik en aftale med mads om at hver gang han deltog i en konkurrence at han skrev ind til mads, så kunne det jo være at det vakte en del interesse.

Hvad får sponsorene ud af det ???
Hvem ved ikke hvad Rex Hunt bruger af grej....... Selv ikke-lystfiskere ligger mærke til hvor meget han taler om de stænger og hjul han fisker med.
Så sponsorene kan få lov til at komme med tøj og evt. telt, t-shirts, bukser og lign. Dvs. de bliver synlige der hvor han kommer. Hvad mere kunne man ønske sig.

Her den 3-4 sept. skal han forsvare sit Danmarksmesterskab i Nyborg og hvis han vinder så har jeg sikkert fundet en sponsor til stænger men så er der stadig tøj, sko, foder hjul og evt. stort telt med logo ud over det hele.....
;-)

Men dette forsøg er det første ud af mange, snart går jeg igang med af kontakte selve importørene...

tak for alle svarene
martin
carretero@oncable.dk
www.sitecenter.dk/carretero




Afsender: Dimitri Hardorff
Dato: 03-08-2006 19:05:03
Emne: RE: Sponsor til Danmarksmester i medefiskeri søges
Ja, det er en nyhed, og en god nyhed! Men jeg har ikke hørt om den = Pressedækningen har været for dårlig = Ikke atraktivt for en evt. sponsor. Der skal mere fokus på det fra bladenes side osv..

Ja, der er meget medefiskeri her på siden og andre steder. Men der er ikke mange nyheder om hvem der vinder diverse konkurrencer (DM, NM osv.), så det kan ikke sammenlignes.

Rex Hunt kan slet ikke sammenlignes med nogle som os, han har sit eget program i fjernsynet, og får det sendt ud til mange lande. Og skal jeg være helt ærlig, ved jeg ikke hvad mærke hans kroge, hjul og stang er...
Men det er korrekt at tv som jeg selv var inde på skaber god pr.. Kommer der TV på de konkurrencer din mand skal deltage i? Hvis ja, vil det så kun være vinderne der kommer i, eller bliver det en times udsendelse hvor de kommer rundt og filmer alle (sponsorens reklame på eks. en bluse).

Du skal hele tiden tænke i penge, for hver ting sponsoren kommer med, skal han kunne tjene minimum den værdi ind igen, og det er MEGET svært hvis der ikke er god dækning, eller få folk til stævnet.




Afsender: martin Carretero
Dato: 03-08-2006 19:49:37
Emne: RE: Sponsor til Danmarksmester i medefiskeri søges
Jeg må give dig ret i at der ikke er nok dækning af stævnerne i DK. Men det kan der jo gøres noget ved, for han er jo med på det danske landshold.
Man må håbe at forbundet tager denne tråd op...

Rex Hunt... nej vi kan ikke sammenligne os med ham men trods alt så ved mange hvad han fisker med, selv min kone som hader når jeg taler om fiskeri....;-)

Du har ret i af tv er det bedste medie, men der er andre muligheder. Udstillinger og aviser..
Og det med at sponsorene skal tjene penge ind....det er jo Danmark vi lever i så desværre er der ikke man ge sponsore at finde....men... jeg har selv med held fået flere sponsorer indenfor min hobby og det er også selvom jeg ikke deltager i konkurrencer. Det gælder bare om at promovere sig rigtigt og samtidigt med være fræk... Jeg har mange gange været i Bella Centret og Valbyhallen, både til bådudstillinger og biludstillinger samt Sverige og Tyskland til udstillinger. Og i denne måned er jeg med i Euroman...
Men det skal siges at jeg kan ikke love en sponsor mersalg...jeg kan håbe på at hans mærke bliver genkendt og derved skaber et billede for en forbruger, så næste gang han støder på mærket køber han/hun pågældende vare.
Og jeg har kun fået positive tilbagemeldinger fra mine sponsore, og det er også selvom de ikke ved præcis hvad mersalg jeg har skaffet dem...bare omtalen er mange penge værd.

Så som du nok kan se se kommer det også an på sponsoren. Han skal også selv gøre brug af at han har Danmarksmesteren i sin fold. Når der skal laves reklame i fiskeblade kunne man jo nævne.. Denne xxx-fiskestang bliver brugt at Danmarksmesteren....osv.
Men mange gange så skal sponsorene lige have et spark / input og så ruller det hele meget bedre...
Jeg har mange input til hvordan man kunne promovere min ven...

mvh
martin
www.sitecenter.dk/carretero




Afsender: Dimitri Hardorff
Dato: 03-08-2006 20:45:26
Emne: RE: Sponsor til Danmarksmester i medefiskeri søges
Okay, jeg kan høre du har styr på det, så jeg vil ikke blande mig mere.

Men held og lykke med din ven og din egen hobby :)



Afsender: John Eiberg
Dato: 04-08-2006 08:35:09
Emne: RE: Sponsor til Danmarksmester i medefiskeri søges
Hej Martin

Normalt er det sådan at man ved sponsorering af fiskere til DM Sponsorer et helt hold på 4 mand

og holder sponsorering af enkelt personer til den åbne scene

dvs de Opens der efterhånden er en saga blot, ihvertfald på sjælland
de sidste mange års afholdelse af Opens på sjælland er gået helt i stå med den sidste Open som jeg forsøgte at afholde i Kastellet 2005
her var en garanteret præmiesum på 3000kr + den del som fiskerne selv smed i hatten via deltager gebyret samt en del grejpræmer. det lykkedes at skrabe 2 fiskere sammen til dette stævne på trods af at alle klubber havde fået indbydelse til dette stævne og at grejforretningerne havde plakater oppe i god tid

de sjællandske Open matches er de sidste mange år blevet afholdt af Happy Team og i enkelte tilfælde Næstved der havde en enkelt konkurence i Næstved kanal (Happy Team som klub er nu nedlagt)

hvis skal have den nødvendige exponering skal i til at lave 2-3-4 årlige og tilbagevendende Åbne Konkurencer med ordentlig presse på
og det er et stort arbejde det kan jeg garantere for

MHT Sponsorering af fiskere til NM / EM / VM så er det ikke op til den enkelte fisker at bestemme hvem eller hvad de vil sponsoreres af det er en aftale mellem DSF og Sponsor og her SKAL sponsors aftale følges 100%

at få et hold til Junior DM sponsoreret er en sag for den klub fiskerne fisker for, evt i samrebejde mellem forældre og venner. så bør nok kontakte klubben og dens medeudvalg om en sponsorerings plan og Åben konkurence plan evt udvalg.

hilsen Eiberg
tdl fmd Happy Team





Afsender: Mads Hussing
Dato: 08-08-2006 14:28:30
Emne: RE: Sponsor til Danmarksmester i medefiskeri søges
Det er da værd at tænke over, med nogle trøjer, t-shirts eller kasketter :-)

Han fisker ikke karper, for så kender jeg et rigtig godt boilie-firma, der måske vil hjælpe ;-)

Mvh
Mads




Afsender: martin Carretero
Dato: 10-08-2006 11:39:37
Emne: RE: Sponsor til Danmarksmester i medefiskeri søges
@john
Tak for dit indlæg. Jeg må indrømme at indenfor fiskeri er der meget tilbageholdenhed. Hvis man skal vinde noget så skal der satses. Men det er klart at der skal en del mere exponering til.
Det undrer mig stadigvæk at der er så mange sites på nettet om fiskeri men ingen( efter min vidende) har bragt en artikel om Danmarks 1. plads i Finland til medefiskeri.
Nogle gange virker det som om at det det gælder om er at få store overskrifter om største fisk...

Men jeg er glad for at fiskemagasinet går lidt i modsatte retning. Her er det ikke kun store fisk også nyheder indenfor grej osv...

Men du skriver at det er klubben der skal være med til at bestemme hvem og havd der sponseres... ???? hvorfor nu det, har jeg misforstået noget.

Jeg er netop gået igang med at kontakte diverse importører og skal nok komme med et sammendrag senere...

@mads
kontakt mig venligst på tlf: 20138979. Jo han fisker efter karper...

Men



Afsender: Mads Hussing
Dato: 10-08-2006 11:45:07
Emne: RE: Sponsor til Danmarksmester i medefiskeri søges
Hej Martin,

Journalister er blevet så dovne at man ikke selv ringer rundt og får nyhederne af vide. Hvis forbund/foreninger/enkeltpersoner vil have noget i diversen medier, så er det hårdt og opsøgende arbejde.

Havde Fiskemagasinet fået en pressemeddelse, eller en rapport fra medefiskeriet i Finland havde vi med garanti skrevet om det. Fiskemagasinet har altid skrevet om alt inden for lystfiskeri, også det der kun interesserer få, og det der er lidt nørdet, som eksempelvis biologi :-)

Hvor er han egentlig lokaliseret henne i landet?

Mvh
Mads



Opret nyt indlæg besvar dette indlæg
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk