Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-03-2024
Menu
Kalender
Marts 2024
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FORUM
Opret nyt indlæg besvar dette indlægOversigt | Tilbage
Afsender: Brian Olsen
Dato: 06-05-2006 07:43:48
Emne: fiskecuppen
Hey til jer alle
har snakket med mads de sidste dage og en del andre
og vil til næste redaktør møde fremlægge foreslag om at der i fiskecuppen
bliver lavet en klausul således at man ikke kan tilmelde fisk til fiskecuppen der er tilmeldt andre steder
jeg har gravet lidt og det viser sig at der er ihvertfald en her
der har alle sine fisk tilmeldt her som i fiskeavisen
samtidig med at han sender sine artikler videre til andre blade
reglen må derfor blive følgende
en fisk en konkurrence
vil lige høre jeres andres mening
i kan skrive her eller på
brian_fishing@hotmail.com



Afsender: Christian Romanius Jacobsen
Dato: 06-05-2006 08:18:03
Emne: RE: fiskecuppen
det er iorden med mig!



Afsender: Jesper Johannesen
Dato: 06-05-2006 08:51:35
Emne: RE: fiskecuppen
Hej Brian

Jeg kan ærlig talt ikke se problemet. Hvorfor skal vi begrænses til kun at delstage i én konkurrence.

Hvis denne regel bliver indført tror jeg desværre det vil betyde at deltagerantallet i denne konkurrence vil falde drastisk. Det ville jo være trist. Personligt synes jeg det er sjovere jo hårdere konkurrence man får.

vh

Jesper



Afsender: Dimitri Hardorff
Dato: 06-05-2006 09:11:16
Emne: RE: fiskecuppen
Det tror jeg vil være en rigtig dårlig idé. Fiskemagasimet.dk er ikke stærk nok til at kunne konkurrere med skrevne medier som Fiskeavisen, Fiskefeber og Fisk&Fri. Det kan måske gå at konkurrere med andre online fora, men hvorfor cutte folk af?

Fiskemagasinet.dk vil med sikkerhed miste en del fangstrapporter...

Eks.: En karpefisker har fanget en stor karpe, han kan nu vælge mellem enten at insende den til Fiskeavisen/Fiskefeber ELLER Fiskemagasinet. Han/hun tænker hovedsageligt på TO ting, hvor bliver han set mest, og hvor er præmierne størst.

Når Fiskemagasinet.dk kan mønstre samme antal unikke læsere/besøgende som de to nævnte medier, PLUS præmier der svarer til deres, så kan vi (læs Webmaster og Mads) begynde at lægge os ud med dem.

At den før nævnte karpe så både får en præmie her, og i et trykt medie, er vel ikke så slemt...

Cheers
Dimitri



Afsender: Ryan Jacobsen
Dato: 06-05-2006 12:47:52
Emne: RE: fiskecuppen
Hej

Det kan jeg heller ikke forestille mig vil være til fiskemagasinets fordel.

Et eksempel: En af mine kammerater fangede i februar en havørred på godt 3 kilo, han tilmeldte den til fiskeavisen og fik en rigtig flot grejtaske som præmie, havde han derimod tilmeldt den til fiskemagasinet ville han have modtaget en kasket, hvilket de fleste ihærdige lystfiskere jo hurtigt kan samle sig et mindre lager af ( jeg ville f.eks. have 5 allerede nu, hvis jeg havde sendt bud efter dem alle, og jeg ligger ikke engang godt med i stillingen. ) Og hans fisk ville blot have lidt kosmetisk betydning i stillingen, idet den med al sandsynlighed ville blive skubbet helt ud af konkurrencen inden året var slut.
Jeg ved i hvert fald hvad jeg ville foretrække hvis jeg var i hans sted.

Jeg kan så godt forstå at man fra fiskemagasinets side ikke ønsker at artikler skrevet at fiskemagasinets redaktører kan læses i andre medier også, det er jo kun fair nok.

Men at sætte begrænsninger omkring at fisk kun kan deltage i fiskecuppen, og ikke andre steder vil helt sikkert resultere i langt færre fangstrapporter, og det synes jeg at kunne forstå, ikke er meningen.

Med venlig hilsen
Ryan



Afsender: René Jørgensen
Dato: 06-05-2006 16:47:39
Emne: RE: fiskecuppen
Tror også fiskemagasinet ville være dem der mistede flest rapporter på at lave reglerne om nu.

Så jeg er helt enig med Ryan,Dimitri og Jesper........




Afsender: Henrik Hansen
Dato: 06-05-2006 20:28:11
Emne: RE: fiskecuppen
kunne det måske tænkes at Hr. Brian Olsen er en smule irriteret over ikke at selv kunne tilmelde fisk til feks. Fiskeavisen da han sidste år blev disket pga. snyd.





Afsender: Brian Olsen
Dato: 06-05-2006 22:06:59
Emne: RE: fiskecuppen
det er muligt at mange vil fortrække fiskeavisen men præmierne i fiskemagasinet er betydeligt mere værd at foretrække en et fiskehjul
som man alligevel ikke nænner at bruge
BEM : det er endnu ikke en regel men et foreslag !



i relation til hr henrik hansens indlæg må jeg jo desværre
offentliggøre at henrik hansen skjern
som udover at sælge artikler til fiskeavisen og sender dem videre
til andre magasiner
nok er den værste af dem alle
men fred være med ham har set hvordan han fanger store fisk
specielt dine karper er flotte hansen især dem du har dehjemme i den lille sø og fodrer op med fodder piller fra det dambrug du arbejder på





Afsender: Dimitri Hardorff
Dato: 06-05-2006 22:52:43
Emne: RE: fiskecuppen
Bliver reglen indført, VIL der ske en reduktion i antallet af fangstrapporter indsendt til Fiskemagasinet.dk.
Når Fiskemagasinet.dk er stærk nok til at konkurrere, kan det være et værktøj til at hente fangstrapporter fra de andre medier, men ikke i skrivende stund.

Jeg vil opfordre ejerne af sitet til at se på hvad der vil lede flest besøgende ind på sitet, og hvordan dette gøres.

Faktum er, og er kendt fra forretningsverdenen, jo flere hindringer og spærringer du lægger i vejen mellem kunden og varen, jo færre varer får du solgt... Princippet kan overføres hertil. Drop tanken om at få folk til at vælge enten denne side eller konkurrenten, for tvinger jeg folk til at vælge, VIL der være nogen der på et tidspunkt vil fravælge MIN løsning til fordel fra konkurrenten.

En hjemmeside lever af besøgende og aktive brugere, ikke af de besøgende der bliver sendt over til konkurrenten.

Brian Olsen: Ang. din kommentar, citat "men fred være med ham har set hvordan han fanger store fisk
specielt dine karper er flotte hansen især dem du har dehjemme i den lille sø og fodrer op med fodder piller fra det dambrug du arbejder på " citat slut, så er det hverdagen idag i specimenverdenen.
Fangstrapporter og store præmier er bla. medvirkende til dette fænomen at skulle fange store fisk.
Ikke at der er noget galt med det, for er også selv besat af store fisk, og vil gøre alt (lovligt) for at få den største!
Så så længe at Henrik Hansen overholder div. regler samt loven, er ingen af os den rette til at skyde på ham!

Cheers
Dimitri



Afsender: Ole Aaslo
Dato: 06-05-2006 23:35:21
Emne: RE: fiskecuppen
Jeg vil opfordre til at man ikke laver om på reglerne...

Med det kendskab jeg har til Grejsiden og fiskemagasinet (Mads) så ved jeg, at de er interesseret i at fiskecuppen er for alle og skal ramme en så bred vifte af mennesker som muligt...

Jeg tilmelder da helt sikker også mine fisk (freskvand) til Nash-cuppen i fiskeavisen, da Nicolai Hansen er en af mine nære venner. Han vil da også gerne kunne vise nogle fisk på hans sider. Da både Michael Farnø og Mads Hussing også er personlige venner af mig, så støtter jeg da også gerne dem med at tilmelde nogle fisk til fiskecuppen... Men jeg håber da ikke at jeg skal til at vælge mellem venner, så dropper jeg dem som stiller det krav..

Samtidig synes jeg det er synd at Henrik Hansen skal bringes som eksempel ? Manden fisker meget og fanger meget! Sådan er det jo bare!!

At han har karper i havedammen - Hvad har det med sagen at gøre ?!?! Jeg har da også et store akvarie som tit har en masse koi, guldemder og guldfisk gående ? Det har jo intet med cuppen at gøre *ss*

Men brug krafterne på at fiske - det er mere givdigt end af mundhugges over detaljer

Tight Lines til alle

Ole




Afsender: Ryan Jacobsen
Dato: 07-05-2006 00:13:20
Emne: RE: fiskecuppen
Hej igen.

Burde man ikke i stedet lave en klausul om at folk der er taget i snyd andre steder ikke kan tilmelde deres fisk til fiskecuppen.
Jeg kender ikke baggrunden for jeres indbyrdes slagsmål ( læs: Henrik Hansen og Brian Olsen ) så det vil jeg undlade at komme nærmere ind på, men jeg finder det dybt beklageligt at mange lystfiskere skal bøde for at nogle få ikke kan overholde reglerne. Og måske skulle du ( Brian Olsen ) forklare lidt nærmere omkring dit brændende ønske om at ændre reglerne i fiskecuppen, især med de seneste oplysninger fra Henriks side…. L

Det er muligt at Henrik Hansen har karper i en sø som han går og fodrer på, men det er altså ikke ulovligt ( ikke endnu i hvert fald ), og hvis jeg husker ret, så var karperne ikke alene grunden til at Henrik vandt fiskecuppen sidste år, der var vist en hel del andre fisk tilmeldt fra hans side…J

Mht. artikler der er blevet sendt til flere medier, så burde det vel egentligt være op til ledelsen på de forskellige medier at afgøre, jeg forstår fortsat hvis fiskemagasinet ikke ønsker artikler skrevet af deres redaktører udgivet andetsteds også, men det burde ikke bruges som argumentation for at ændre reglerne i fiskecuppen. Det bør være en sag mellem fiskemagasinet og den pågældende redaktør…

Og til sidst så kan jeg ikke følge det argument med at præmierne i fiskecuppen er mere værd. Jeg tilmeldte ca. 10 fisk sidste år til fiskecuppen, og fik ikke en krone ud af det, til trods for at der var flere der lå godt til i de enkelte kategorier, Jeg tilmeldte dem godt nok ikke til fiskeavisen, men når jeg kigger efter i de gamle aviser, ville flere af dem have haft chancer for at vinde nogle grejpræmier, og det ville da have været mere værd end ingenting. Læs evt. mit tidligere indlæg med kammeraten der tilmeldte hans havørred til fiskeavisen, og tænk på hvor meget han havde fået ud af kun at tilmelde den til fiskecuppen.

Men hvorom alting er så holder jeg stadig meget af fiskemagasinet og fiskecuppen, og vil fortsat tilmelde mine fangster der ( og i fiskeavisen, som jeg netop er begyndt at abonnere på..) Og jeg håber ikke at den foreslåede regelændring træder i kraft, for det vil være skadeligt for fiskecuppen…

Med venlig hilsen
Ryan




Afsender: René Jørgensen
Dato: 07-05-2006 07:13:09
Emne: RE: fiskecuppen
hmmm Brian

Nu får ordsproget " angreb er det bedste forsvar" da lige en ny mening mere ;-)

Ville da også gerne høre grunden til hvorfor du åbenbart blev "smidt" ud af fiskeavisen´s konkurrence sidste år?



Afsender: Christian Klagenberg
Dato: 07-05-2006 12:23:49
Emne: RE: fiskecuppen
det vil da være rimligt me den regl, tror ik siden vil miste så mange brugere/raporter det er jo nesten kun hykke fiskere og kyst drenge der sender raporter ind :) det er rimligt nok me den regl.....




Afsender: Dimitri Hardorff
Dato: 07-05-2006 12:31:47
Emne: RE: fiskecuppen
Hyggefiskere læser også Fiskeavisen, Fisk&Fri og Fiskefeber *Blink*



Afsender: Brian Olsen
Dato: 08-05-2006 07:51:21
Emne: RE: fiskecuppen
hej rene.

den påtalte "snyd"
sidste år fangede jeg en slethvarre på 1060 gram ca kan ikke huske det præcist
jeg havde kun et vidne med den dag og der skal jo være to
fair nok jeg har en tidligere dæksdreng som jeg fisker med dagligt som
jeg fra havet af sendte mms billeder af fisken og han accepterede at være vidne nummer to
men hr henrik hansen var så meget konkurrence menneske så han
på alle måder på grund af den ene lille detalje absolut skulle vinde
og brugte sine forbindelser i fiskeavisen til at få mig disket ellers havde jeg rent faktisk vundet cuppen med 15 point
henrik hansen er en dygtig fisker som jeg har lært meget af
men i konkurrence skal han nok passe på at
målet ikke helligere midlet
tankevækkende at tommy allerede sidste år i februar ringede og spurgte hansen hvor hjulet skulle sendes hen i år
iøvrigt troede jeg ikke at folk der var betalt af et medie kunne deltage i samme medies konkurrencer
men fair nok hvis hansen er stolt af at vinde et fiskehjul sidste år
er det nok for mig at vide jeg gjorde det bedre end ham
STORT tillykke med hjulet hansen





Afsender: Henrik Hansen
Dato: 08-05-2006 08:21:02
Emne: RE: fiskecuppen
Hov hr. Olsen, du glemt og fortælle at da du sidste fangede rigtig flotte og store fladfisk i Storebælt, fiskede du samitdig med en række garn...!!!



Afsender: Brian Olsen
Dato: 08-05-2006 09:24:17
Emne: RE: fiskecuppen
hov hr hansen
ja jeg prøvede et par nye steder et par gange for at se om der var fladfisk der
du var jo selv med en af gangene
iøvrigt var det dine garn jeg lånte de par gange ellers fisker jeg kun med åleruser hvilket der ikke er nogen lov der kan forbyde mig.........




Afsender: Ole Aaslo
Dato: 08-05-2006 10:48:27
Emne: RE: fiskecuppen
Hej...

Jeg synes ikke oplægget til denne tråd passer til tonen i de sidste indlæg...

Jeg ville opfordre til at Mads nu tolker de svar der er fremkommet og tager stilling til hvad der videre skal ske i denne sammenhæng...

Mht diverse beskyldninger om garnfiskeri og opfedning af havedamskarper, så burde denne snak tages indbyrdes :-)

Inderst inde er det folks moral som er de betydningsfulde - Hvem ville ha det godt med at tilmelde en fejlkroget fisk eller en megaskalle tage med kastenettet under agnsfiskeri ?!?!?

Synes vi skal lade personerne bag fiskecuppen tage stilling til den debat og afvente et svar

Mvh

Ole



Afsender: Ole Aaslo
Dato: 08-05-2006 10:50:46
Emne: RE: fiskecuppen
Att : Brian Olsen

Med hensyn til om ansatte til fiskeavisen kan deltage, så er det vel ikke anderledes end at redaktører af denne siden også kan deltage i fiskecuppen :-)

ole



Afsender: Henrik Hansen
Dato: 08-05-2006 10:52:45
Emne: RE: fiskecuppen
Det der med at det er mine garn det er jo påstand mod påstand.
For at gøre en kort historie lang.
Jeg skulle på fisketur med hr. BS. Han havde haft et rigtig godt fiskeri efter pighvar, jeg tror det var 8 over 2 kg på ganske kort tid i Storebælt. Som i øvrigt blev vist på flere medier.
Da jeg ankom til havnen havde hr.BS været ude og fiske, og kunne fremvise en slethvar på ca et kg.
Som han havde fanget tidligere på dagen. I mine øjne så fisken ret så slidt ud man kunne faktisk tydelig se garnmærker og at der havde været krabber i fisken. ( jeg har selv været ehvervsfisker i et par år så jeg ved nok hvordan en garnfanget fisk ser ud).
BS var meget interesseret i om jeg gad og skrive til Fiskeavisen og tilmelde den for ham, og samtidig være vidne. Som jeg sagde til ham så kunne jeg kun vidne på at jeg havde set fisken og ikke at den var blevet fanget. Men det burde ikke være noget problem for BS, for han havde haft 2 kammerater med ude og fiske den pågældende dag havde han sagt. ( det var så en løgn og er der noget jeg ikke kan ha så er der folk der lyver). Jeg tror godt BS var klar over at fisken måske ikke så så frisk ud som den burde, og som han selv sagde til mig, at hvis det var mig der tilmeldte den og vidnede så burde det ikke give problemer. Han ville faktisk betale mig for det, her knækkede filmen anden gang den dag. Jeg var godt klar over at hvis BS blevet taget for snyd og jeg havde vidnet så kunne min troværdighed ligge på et meget lille sted.
Vores fisketur gav kun nogle skrubber og ingen hvar selv om vi fiskede på BS hotspot.
Dagen efter om morgenen sejlede vi ud for at fiske igen, men inden da havde BS lige noget han skulle ordne. Det viste sig så og være en række garn som han lige skulle se til. Der skuffede han mig igen, jeg havde det faktisk ubehageligt ved og sidde i en båd som halede garn ind, min troværdighed var på igen spil. Så var det jeg spurte BS om han ikke kunne set det forkerte i og fiske med garn samtidig med at han også fiskede til en konkurrence, men det mente han ikke.
Dagen gav igen kun nogle skrubber på fiskestang og jeg kørte ret så skuffede hjem igen.
Dagen efter var BS på vandet igen og sørme om der ikke igen kom pighvar i hans båd. De næste par uger ringede BS adskillige gange og pressede på for at få mig til og skrive fangstrapporten og vidne.
På fisken men jeg nægtede. Så måtte han jo selv skaffe vidner
Efter følgende så havde BS ene vidne snakket over sig, og det blev kendt af flere at de fladfisk som BS havde fanget vist ikke var på fiskestang.
Det var sågar det ene vidne som ringede til Fiskeavisen og angav BS.
Jeg er faktisk lidt ked af og skulle skrive dette, for jeg havde håbet at BS havde lært af hans fejl sidste år og at han så ville fiske ordentlig fremover.
Men man skal ikke pisse på mig, så bliver jeg sur.
PS. BS Står for Brian Snyd og det er faktisk et navn han har haft en del år på Sjælland




Afsender: Mads Hussing
Dato: 08-05-2006 10:53:37
Emne: RE: fiskecuppen
Hej Ole,

Det er klart op til folks egen moral hvad de vil tilmelde. Hvis folk kan få sig selv til at melde fisk til der ikke er taget på almindelig sportsfiskeri, så er det meget svært for undertegnede at afsløre.

Jeg kan iøvrigt klart se på stemningen at folk er med på at man stadig skal kunne tilmelde sine fisk til flere forskellige medier. Konkurrencen er tilfor brugernes skyld, og dermed er det også brugerne der bestemmer!! Så den regel står indtil stemningen vender og vi kan matche præmierne i alle andre konkurrencer :-)

Med håbet om en fair afvikling af Fiskecuppen i år og fremover!

Mvh
Mads



Afsender: Brian Olsen
Dato: 08-05-2006 12:44:39
Emne: RE: fiskecuppen
hr hansen
det er nu ikke blot en påstand
og vi ved begge at der er garn og ruser i dit lille skur ude i haven
og kom med en konkret ting der påpeger at jeg har fanghet bare en af mine tilmeldte fisk i garn ????
fair nok det kan du ikke
har iøvrigt en regning til dig fra normark.

og så syntes jeg diskussionen stopper her medmindre du er mand nok til at tage den over telefonen

iøvrigt mange tak for de ørreder/lak jeg fik af dig til udsætning
de lever fint



Afsender: Peter Paranowski
Dato: 08-05-2006 12:45:34
Emne: RE: fiskecuppen
Hej Mads

En anden ide ville måske være at dele saltvand op i kyst og hav og ferskvand op i fredsfisk og rovfisk. Det synes jeg ihvertfald ville være godt..

Mvh Peter P



Afsender: Ryan Jacobsen
Dato: 08-05-2006 21:42:49
Emne: RE: fiskecuppen
Hmm... gad vide hvad fiskene mener om alt dette her...:-) :-)

Knæk og bræk derude...

Mvh
Ryan



Afsender: allan pedersen
Dato: 09-05-2006 17:27:36
Emne: RE: fiskecuppen
Dårligt forslag!!!!
Hvis man er god til noget skal man også have anerkendelse,for Hansen kommer ikke sovende til sine præmier!!!!!

Når man har muligheden for at vinde flere konkurrencer på engang er det da idiotisk ikke at slå til,for jo mere man vinder og bliver vist frem,desto flere døre bliver der åbnet for en,det kender jeg fra min ungdom hvor jeg dyrkede flere idrætsgrene og vandt en del pokaler,men hvis jeg kunne have deltaget i flere stævner på samme dag havde jeg da gjort det,for det er et udtryk for et urgammelt vinder og konkurrenceinstinkt,som burde sidde i os alle.

Misundelse hører ikke hjemme i nogen for sportsgrene,men derimod er selvransagelse sundt for sjælen.

Så forhåbentlig bliver det forslag ikke til noget,da alle skal have muligheden for at beundre andres succes og drømme om at det en dag bliver ens egen tur til at blive nummer 1.

Så bare klø på Hansen vi vil se fiskebilleder og have reportager, så måske næste år får du bag(fiske)hjul
Venlig hilsen
Allan



Afsender: claus pieszak
Dato: 10-05-2006 11:43:50
Emne: RE: fiskecuppen
helt klart en fisk en konkurence!!!! sådan skal det sku være!!!
ellers kan man jo bare tilmelde sin fisk til alt hvad der er af konkurencer og det er sku ikke i sportsfiskerens ånd at være grådig!

LAV REGLEN HURTIGST MULIGT

i har min stemme
hilsen claus



Afsender: Dimitri Hardorff
Dato: 10-05-2006 12:52:28
Emne: RE: fiskecuppen
Okay, skaffer du så det antal brugere Fiskemagasiner.dk mister på det?



Afsender: Dimitri Hardorff
Dato: 10-05-2006 12:52:43
Emne: RE: fiskecuppen
magasinet



Afsender: Peter Paranowski
Dato: 10-05-2006 13:58:56
Emne: RE: fiskecuppen
Uden at være sat ordentligt ind i tingen vil jeg vove den påstand at mange af de brugere magasinet så mister på det, er brugere der alligevel kun er brugere på siden for at kunne deltage i cuppen og dermed ikke yder noget bemærkelsesværdigt bidrag til siderne, det kan så diskuteres hvor meget siden reelt mister på at miste disse brugere.. Personligt vil jeg mene at lige dette nok ikke har den store betydning for siden.



Afsender: Ole Aaslo
Dato: 10-05-2006 14:06:54
Emne: RE: fiskecuppen
Att: Peter

Der tror jeg nok du ikke har helt ret :-(

Tror siderne bliver en del kedeligere - i hverfald freskvandssiden

Tight lines
Ole



Afsender: Dorte Fox Maule
Dato: 11-05-2006 08:55:55
Emne: RE: fiskecuppen
Hvorfor skal der så lidt til, før diskussionen "kører af sporet"? Det, der startede som et oplæg til at ændre regler, er endt med personlige angreb, som 99,5% af læserne ikke kan tage stilling til.
Jeg er ikke så "hard-core", at jeg kender indsendere til alle konkurrencer, eller hvordan deres indstilling er til fiskeriet.
Vi må bare erkende, at der ikke er nogen mulighed for at undgå brådne kar. For mit eget vedkommende gør det ikke noget - jeg fisker for min fornøjelses skyld, og det bliver jeg ved med.
Lad konkurrencen være, som den er - trofæ-jægerne kan vi ikke udrydde alligevel.
Knæk og bræk
Dorte Fox Maule



Afsender: Jesper Johannesen
Dato: 11-05-2006 09:46:56
Emne: RE: fiskecuppen
Nu må i snart holde op.

Det kan ikke være rigtigt at man bliver kaldt "trofæ-jæger" og grådig fordi man tilmelder sine fisk i andre konkurrencer, som reglerne i cuppen tillader.

Det bliver også nævnt at folk som tilmelder fisk til cuppen ikke yder noget bidrag til fiskemagasinet, sikke noget sludder. Ved at tilmelde fangster yder man jo netop noget. Jeg går ud fra at konkurrencen er lavet for at få nogle fisk tilmeldt. Skal der nu også være en regel om at man skal bidrage med x-antal forum indlæg eller artikler?

I øvrigt ændrer man ikke bare reglerne i en konkurrence der allerede kører. Man kan overveje om reglerne skal ændres til næste års cup INDEN den går igang.

Hvis denne stemning fortsætter vil jeg være den første der trækker mig fra cuppen, men jeg vil stadig være en del af fiskemagasinet.

Hvad Hansen og Olsen har af problemer rager mig sådan set en høstblomst.

Vh

Jesper



Afsender: Mads Hussing
Dato: 11-05-2006 12:48:10
Emne: RE: fiskecuppen
Der skal desværre ikke meget til før det hele løber af sporet, og jeg er enig med Jesper i at Hansen og Olsen må klare deres problemer internt. Dog kan jeg sagtens forstå at når der kommer beskyldninger den ene vej er man nød til at svare igen, for ikke at fremstå som en der samtykker. Det er iøvrigt klaret ved at Brian er rejst til Grønland i dag, og kommer hjem i starten af august, så i den periode kan de vel ikke komme op at toppes :-)

Selvfølgelig bliver der ikke ændret så drastisk i Fiskecuppen midt i sæsonen. Det her er noget der kan overvejes til næste år, men jeg mener ikke at det kan gennemføres som tingene ser ud nu. Vi behøver ikke at lægge skjul på at vi gerne vil have så mange fisk på listerne som muligt, og faktisk så synes jeg det er lidt fedt at nogle fisk vi har haft på siden i 2-3 uger, de er også i FiskeAvisen. Det siger jo virkelig noget om at det er gamle nyheder, og jeg mener i den forbindelse ikke at det er os der har et problem...!

Jeg håber ikke at nogen trækker sig hverken fra siden eller fra konkurrencen, det ville være ærgerligt, og jeg håber at vi kan tage diskussionen om ændring af regler i Fiskecuppen til efteråret, inden vi starter Fiskecuppen 2007.

Mvh
Mads



Afsender: Ryan Jacobsen
Dato: 11-05-2006 16:19:09
Emne: RE: fiskecuppen
Hej.

Du kan roligt regne med at jeg bliver her Mads, også selvom reglen omkring deltagelse i flere konkurrencer skulle blive vedtaget. Det ville blot betyde at jeg måtte fiske endnu mere for at fange fisk nok til flere konkurrencer..:-) Og nu efter de sidste par måneders megen arbejde med opstart af nyt fitnesscenter er overstået, får jeg endelig mere tid til at komme ud med snøren, og så håber jeg da at heldet tilsmiler mig så jeg kan få fanget en masse fisk jeg kan tilmelde..:-)

Mvh
Ryan



Afsender: Peter Paranowski
Dato: 14-05-2006 18:47:28
Emne: RE: fiskecuppen
ATT: Jesper Johannesen

Jeg har hverken kaldt dig trofæ-jæger eller grådig, så næste gang du mynder et indlæg på mig vil jeg sætte pris på at du læser korrektur på det så fraser som ”sikke noget sludder” bliver omformuleret til feks. ”her er jeg uenig” således at der bevares en sober tone i diskussionen, det andet synes jeg er upassende og fører i øvrigt ikke til andet end en masse mudderkastning.

Tilbage til dit indlæg: Ja det ville da være fedt hvis der blev skrevet lidt flere artikler, eller at dem der indsender fangsterne engang imellem rystede et par guldkorn eller en tur beretning af sig. I stedet for at det altid ser sådan her ud:

Art: Karpe
Agn: Boillie
Vægt: 10 kg
Sted: Mose i Danmark

Jeg kan godt se at cuppen er lavet for at få tilmeldt nogle fisk og at man derfor i en eller anden grad bidrager til siderne ved at tilmelde sine fisk til cuppen og det er vel også fint nok, men personligt mener jeg ikke at siderne ville miste så meget ved at lave reglerne om og det vil jeg holde fast ved.

Mvh. Peter P




Opret nyt indlæg besvar dette indlæg
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk