Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:19-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FORUM
Opret nyt indlæg besvar dette indlægOversigt | Tilbage
Afsender: Søren Lundgaard Olesen
Dato: 01-05-2006 15:31:06
Emne: Regionerne???
Hej alle derude.

Hvad er jeres holdning til nedlæggelsen af regionerne, inden for danmarks sportsfisker forbund?

Er der nogen derude der har planer om at starte noget tilsvarende?

Kom med jeres mening, og del den med alle, der ellers er interesserede.
Det villle være ærgeligt hvis de frafaldt, deres arbejde er mere uvurderligt end man skulle tro. Specielt med hensyn til vandpleje og udsætninger osv.

Søren "kokken" Olesen.



Afsender: Mads Hussing
Dato: 02-05-2006 08:18:04
Emne: RE: Regionerne???
Jeg anede slet ikke at det skete, men hvad er argumenterne for og imod. Lige de artikler må jeg have overset i Sportsfiskeren...

Mvh
Mads



Afsender: Søren Lundgaard Olesen
Dato: 02-05-2006 18:46:27
Emne: RE: Regionerne???
Hej alle.

Til Jer der gerne vil vide mere om regionsplanerne.

Regionerne er nedlagt, på grund af amternes afvikling pr. 31/12-2006.
Alle kontaktpersoner i amterne er ikke nødvendigvis på samme hylde, efter at der er etableret nye storkomuner. Disse personer har haft ansvaret for vandpleje og fordeling af midler til mange forskellige ting på miljøområdet.
Det har selvfølgeligt givet nogle praktiske problemer, set i forhold til hvem der fremover skal tage sig af miljøhensyn, kystområderne, søer, åer, bække, vådområder osv…

Ved forbundskongressen i Vejle, vedtog en sammenslutning af alle de fremmødte, der repræsenterede foreninger fra hele landet, at de regioner som var etableret, ikke kunne bestå fremover, i hvert fald ikke under de vilkår der jo er udsigt til fremover!!!
Disse vilkår er jo ikke helt fastlagt endnu, men vi er da et par stykker der er lidt bekymrede for den udvikling tingene har taget. Det arbejde regionerne har gjort i en længere årrække, risikerer at gå delvist tabt.
Alle foreningerne der har tilknytning til de større vandløb på Fyn, forventes at lave en sammenslutning der ligner den ”gamle”, om end ikke alle 33 foreninger forventes at komme med i den nye regionsplan.
Dette skyldes dog nok at mange af foreningerne har meget få medlemmer, dette er ikke nogen dårlig ting, -overhovedet – men de er måske ikke så interesserede i arbejdet i sig selv, men der er jo ingen der ikke vil støtte forbundet. Og det ser jeg som det vigtigste af det hele.
Vi løfter bedst i samlet flok…!
De områder der er mest bekymring omkring, er selvfølgeligt det der omhandler elfiskeri, udsætning af yngel samt ungdomsarbejdet. Disse ting skal der være styr på så hurtigt som det er muligt.

Der er masser af ildsjæle rundt omkring i landet, alle disse mennesker bør stå frem og komme med deres bud på, hvad den nye model kunne være.
Der er mulighed for at hente info om emnet på forbundets hjemmeside, det er jeg helt overbevist om. Og desuden skal der kastes lys over hele projektet, mest fordi at der er nogle store beslutninger lige rundt om hjørnet, på det miljømæssige område.
Tange sø, Karlsgårde sø, og en række andre opgaver, der er vigtige for at vi lystfiskere kan få et så godt fiskeri som muligt.

Søren Lundgaard Olesen,- ”kokken”.






Afsender: Søren Lundgaard Olesen
Dato: 02-05-2006 18:49:05
Emne: RE: Regionerne???
Kom endelig med jeres mening!!!

Det er et vigtigt område for vores fremtid som foreningsmennesker og lystfiskere.
Og til alle jer der ikke er medlemmer i en forening skal i se at komme i sving, der sker en masse spændende ting rundt omkring i landet.

"kokken"...



Afsender: Stig Brodersen
Dato: 02-05-2006 22:32:55
Emne: RE: Regionerne???
Hej Søren.

Jeg tror ikke der er mange der har en klar holdning til dit inlæg. og som jeg selv, er der sikkert mange der hellere vil bruge tiden ved fiskevandet. Derfor er jeg heller ikke særlig aktiv i selve foreningsarbejdet, men har dog deltaget ved et par fiskeskolearrangementer o.l. men som jeg har forstået det er det for at centralisere styringen af forbundet, og derved få mest ud af resourserne. Det mener jeg er ok for der bliver gjort et stort arbejde for os, så hvorfor gøre det mere besværligt end nødvendigt. Det er nok bare udviklingen i dagens danmark, der nu også har ramt os sportsfiskere.

vh Stig



Afsender: Søren Lundgaard Olesen
Dato: 04-05-2006 20:35:03
Emne: RE: Regionerne???
Hej Stig...

Du har jo nok ret, jeg er lidt af en romantiker!
Det må heller ikke forståes somat det kun er en dårlig idé, der kan godt komme meget opbakning til den nye konstallation. Men stadigvæk mener jeg at regionerne har forskellige.
Det er jo dejligt at der bliver gjort så meget for laksen og snæblen, vadehavsåerne og lign. Det er i øvrigt noget jeg personligt har haft del gavn af, men jeg er lidt nervøs for at vi på Fyn bliver forbigået i sidste ende.
Det kan også være at jeg er for pessimistisk.
Lad os da endeligt håbe det.

Søren "kokken" Olesen.



Afsender: Stig Brodersen
Dato: 05-05-2006 21:12:48
Emne: RE: Regionerne???
Hej Søren.

Jeg synes jo kun det er godt, at der er nogen skeptikere, ellers ville man jo få gennemtrumfet alt hvad man ville. Selv var jeg også lidt skeptisk, under sammenlægning at 3 foreninger som nu udgør "sønderjysk sportsfiskerforening", men det ser nu ud til at det hele flasker sig til de flestes tilfredshed alligevel. Men det er godt at der er nogen som forholder sig til disse ting. vh Stig



Opret nyt indlæg besvar dette indlæg
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk