Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:08-12-2023
Menu
Kalender
December 2023
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FORUM
Opret nyt indlæg besvar dette indlægOversigt | Tilbage
Afsender: Søren Grothe Petersen
Dato: 06-04-2006 15:51:40
Emne: Wildwaters guider fanger laks
Kan vi ikke blive fri for at se på Wildwaters reklamer i nyhedsdelen?
Hvis firmaet føler trang til at meddele sig til denne hjemmesides brugere, kan de vel købe reklameplads af Mads, som de øvrige erhvervsdrivende?

Mvh...........SørenAfsender: Mads Hussing
Dato: 06-04-2006 16:13:06
Emne: RE: Wildwaters guider fanger laks
Hej Søren,

Den var måske lige i overkanten den der, men de fisker meget og fanger mange fisk. Det er normalt interessante historier og det er faktisk undertegnede der lægger dem på. Simpelthen fordi de har stor nyhedsværdi, og omfatter et fiskeri som mange danskere prøver hvert eneste år.

Jeg skal dog nok skrue lidt ned for reklamen fremover, og lade være med at nævne dem i overskriften :-)

Jeg er dog fortsat interesseret i nyheder fra Simrishamn, og der er de storleverandører.

Mvh
MadsAfsender: Søren Grothe Petersen
Dato: 06-04-2006 23:14:19
Emne: RE: Wildwaters guider fanger laks
Det er fint, at du vil skrue ned for reklamen, da det jo svækker troværdigheden af nyhederne, når man kan blive i tvivl om, hvad hensigten er med at bringe nyheden. Skal vi læse en god historie, eller skal der smugles en reklame ind af bagvejen!
Man ser det tydeligt senere i dag, hvor en historie om et par fine torsk skæmmes af, at vi åbenbart skal vide at at den ene af fiskerne er lærling i en tilfældig grejforretning i en større provinsby på Sjælland.
Det er grejforretningens indehaver som indsender nyheden, og han undslår sig gudhjælpemig ikke for at skrive grejbiksens fulde adresse og telefonnummer.
Hvis den slags for lov til at fortsætte ender det med at enhver turbåd lægger indlæg ind hver gang, de har fanget en fisk.

Mvh........SørenAfsender: Mads Hussing
Dato: 06-04-2006 23:39:14
Emne: RE: Wildwaters guider fanger laks
Hej Søren,

Ja, jeg ser det måske lidt anderledes, for jeg vil gerne have så mange nyheder og fangstrapporter som muligt. Om jeg så skal give lidt reklame for det, det rører mig ikke.

Jeg ville være lykkelig hvis alle turbåde lagde alle de fisk ind de fangede, så ville arkivet jo bugne af fisk. De må meget gerne, for min skyld, skrive hvilket skib den er fanget på, det er der ingen problemer i.

Jeg har også lagt den anden historie på der er sendt ind fra butikken i den større provinsby på Sjælland :-) Hvis de får lov til at skrive det nederst i nyheden, så sender de også næste gang og næste gang igen. Det giver liv på siden, som tidligere skrevet, hvis jeg skal give lidt gratis reklame, så er det OK for mig. Det er jo kun i en meget kort periode, så er der ingen der ser den mere. Det er jo ikke i nærheden af at være lige så effektivt som at ligge på forsiden med et banner eller have noget tekst med i nyhedsbrevet.

Mvh
Mads
Opret nyt indlæg besvar dette indlæg
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk