Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:19-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FORUM
Opret nyt indlæg besvar dette indlægOversigt | Tilbage
Afsender: Per Ussing Nielsen
Dato: 24-02-2003 17:42:35
Emne: Hvad Er Tilladt At Skrive Om.
Hej alle i lystfisker.
Jeg har været Uheldig at betale for 2 stænger og ikke fået dem, end jeg giver navnet vider til jer vil jeg gerne havde at vide om det er tilladt. at bringe sådane oplysninger her på Fiskemagasinet, for det er det ikke på 123nu.dk.




Afsender: Dorte Fox Maule
Dato: 24-02-2003 18:52:36
Emne: RE: Hvad Er Tilladt At Skrive Om.
Hej.
Det var da surt.
Nu ved jeg ikke, hvor længe du har ventet, men jeg har solgt en stang fra Fyn til Jylland, og det varede faktisk 8 dage, før den dukkede op hos modtageren, efter at jeg havde efterlyst den hos postvæsenet, der ikke på stående fod kunne sige, hvor den var. Men den KOM frem i god stand.
Held og lykke
Dorte



Afsender: Mads Hussing
Dato: 24-02-2003 23:09:24
Emne: RE: Hvad Er Tilladt At Skrive Om.
Hej alle

Jeg har mailet med Per Ussing og fået hans side af historien, og derefter skrevet til vedkommende der har solgt disse stænger. Jeg har givet ham en frist til at reagere på min henvendelse, så han kan få lov til at forklare sin del af historien. Det bliver spændende at se, men det bliver senest torsdag aften at det bliver offentliggjort, ligegyldigt om sælgeren har svaret eller ej.

Mange hilsner

Mads Hussing



Afsender: Gæst_rj2002
Dato: 25-02-2003 19:52:27
Emne: RE: Hvad Er Tilladt At Skrive Om.
Jeg forstår ikke helt hvorfor Fiskemagasinet overhovedet vil blande sig i den sag som Per her trækker frem.

Det holder ingen steder at give en person, som absolut intet har med fiskemagasinet at gøre, en frist til at forklare sig til et offentligt forum. Og så endda en latterlig kort frist.

Uden at være jurist vil jeg mene at fiskemagasinet skal passe gevaldigt på med hvad de offentligører om den verserende sag mellem de 2 personer. Hvis ikke risikerer fiskemagasinet en injurie-sag, såfremt det viser sig at de oplysninger der er fremlagt er forkerte.

Jeg kan ogås anbefale Per at opsøge en advokat der kan rådgive ham om hans retsstilling.

Grunden til at sådanne indlæg bliver fjernet fra 123nu.dk er formegentlig den jeg har beskrevet ovenover. Både den person der skriver indlægget, og mediet der udbyder det, er ansvarlige (husk på en nylig sag om politiken og nogle racistiske indlæg på deres debatforum - her var politiken hovedansvarlig)

mvh

rj2002



Afsender: Mads Hussing
Dato: 25-02-2003 21:25:04
Emne: RE: Hvad Er Tilladt At Skrive Om.
Hej rj2002

Grunden til at jeg tager det op er selvfølgelig at hvis der er nogle i branchen der snyder, skal andre selvfølgelig have det af vide.

I denne sag findes både kontoudtog, og flere mails fra sælger der siger at de er sendt og at Post Danmark ikke kan finde dem.

Men jeg har hørt at efter jeg sendte mailen til sælgeren i går, har han henvendt sig til Per Ussing for at sende stængerne igen. Nu må vi se om de når frem denne gang.

Hvis der kommer en sag må jeg jo tage den, men det er jo også det jeg prøver at forhindre ved at høre begge sider først. Jeg ved ikke om det er en kort frist, hvis man sælger over nettet, må man vel tjekke sin mail forholdsvist ofte.

Mange hilsner

Mads Hussing



Afsender: Allan
Dato: 25-02-2003 21:33:11
Emne: RE: Hvad Er Tilladt At Skrive Om.
Jeg slettede lige mit indlæg igen for mens jeg skrev har Mads Hussing sendt et indslag,hvor der var relevante oplysninger.
Allan













Afsender: Dorte Fox Maule
Dato: 26-02-2003 14:55:11
Emne: RE: Hvad Er Tilladt At Skrive Om.
Det var dog skrækkeligt, så højt bølgerne pludselig går. Nu er vi oppe i Folketinget, og hvad man gør der....
På en af Internetauktionerne har man "karakterer" for både køber og sælger. Hvis man ikke leverer varen, kommer det frem, og hvis man ikke betaler, kommer det også frem.
Vedkommende - uanset hvilken kategori - bliver blacklistet, ikke med navns nævnelse, men så man ikke kan handleder igen.Er det så slemt? Hvis man ikke overholder de vedtagne regler for køb og salg må det da have en konsekvens.
Dorte Fox Maule



Afsender: Gæst_rj2002
Dato: 26-02-2003 16:27:45
Emne: RE: Hvad Er Tilladt At Skrive Om.
Hej Per

At 123nu.dk og vedkommende skulle være gode venner og at du derfor ikke må skrive om denne svindler på 123nu.dk er da ret injurierende. ´Kan du bevise det, eller kan det tænkes at 123nu.dk blot ønsker at undgå tilsvining af folk?? Hvis du ikke kan bevise det, så er det injurier, og du kan i princippet blive retsforfulgt, på lige fod med fiskemagasinet.dk for at bringe det. Det er blot et tankeeksempel, men pas på med hvad i skriver om andre. Det er ligegyldigt om det er sandt, hvis du ikke kan bevise det.

Jeg har intet imod at en svindler stoppes, men hvis det som i dette tilfælde involverer offentlig udhængning med navn og muligvis adresse, så svarer det jo til en retssag uden dommer. Der siger jeg fra, og vil da opfordre dig til at kontakte politiet med dine oplysninger. Hvis dine "beviser" er så "klokkeklare", som du selv mener, så burde det vel være en smal sag at få pengene igen med politi og fogeds hjælp.

mvh

rj2002







Afsender: Mads Hussing
Dato: 26-02-2003 17:28:02
Emne: RE: Hvad Er Tilladt At Skrive Om.
Hej rj2002

Bare lige for at komme med en kommentar på at politikens netavis er blevet anmeldt for racisme. Det er fordi der i deres debatforum har stået meget grove racistiske udsagn i over tre måneder, og på trods af gentagne henvendelser valgte politiken ikke at fjerne dem. Så langt kommer vi ikke ud her, det kan jeg godt love for.

Men jeg vil gerne hjælpe folk der er kommet i klemme hvad enten det drejer sig om nogle der ikke vil betale, eller nogle der ikke vil sende varer. Men det mirakuløse er sket i denne sag. Efter at jeg skrev til sælgeren igår blev det jo, som tidligere skrevet, lovet at de ville blive sendt igår, og nu er de dukket op. Er det ikke fantastisk at det måske er fordi der er gjort en indsats herfra at varerne nu er kommet til Per? Alle burde være glade, for varerne er kommet frem.

Mange hilsner

Mads Hussing



Afsender: Guest
Dato: 26-02-2003 18:03:20
Emne: RE: Hvad Er Tilladt At Skrive Om.
Hej Mads

Hvilke former for klemmer vil du være behjælpelig med at løsne op på, jeg kunne da godt tænke mig at have dig i tankerne, når jeg støder på fiskerelaterede problemstillinger.

Hilsen Peter Rødsgaard



Afsender: Gæst_rj2002
Dato: 26-02-2003 18:04:26
Emne: RE: Hvad Er Tilladt At Skrive Om.
Hej Mads

Det er selvfølgelig fint at stængerne er kommet, men manden fremstår jo iflg. Per's beskrivelse som en svindler, der franarrer folk penge ved at tilbyde stænger han alligevel ikke vil sælge. Det er sku ikke rimeligt, hvis der har været problemer med post danmark eller lignende.

mvh

rj2002





Afsender: Per Ussing Nielsen
Dato: 26-02-2003 18:17:47
Emne: RE: Hvad Er Tilladt At Skrive Om.
Hej rj2002.

jeg ved at 123nu.dk har købt som han selv sagde en hel del af ham, så.

sv......., står ikke nøvendivis for det du skriver, hvad med sviiiiin.

Måske har jeg misforstået, men det lyder som om du helst ikke så det kom frem hvem det er ?. Tro mig jeg havde faktisk overvejet kraftig at gå til politiet, men det beløb det drejer sig om, tror jeg ikke de ville lægge det store i det.
Per Ussing



Afsender: Gæst_rj2002
Dato: 26-02-2003 22:15:43
Emne: RE: Hvad Er Tilladt At Skrive Om.
Hej Palle

Du er naturligvis velkommen til at springe over alle indlæg jeg skriver. Det står alle frit for. Men jeg vil da stadig mene at jeg bidrager med mere end dig. Sjovt som der altid dukker en helt ny bruger op, der tilsyneladende kender alt til mine tidligere indlæg. Hvilke navne bruger du ellers her på forum??

Hej Smutter

Nu skal det ikke udvikle sig til endnu en kedsommelig tråd om definitioner osv, så jeg vil nøjes med at sige at jeg ikke mener at Fiskemagasinet er kvalificeret til at vurdere beviser for og imod. Hvad folk gør er naturligvis deres egen sag, hvilket jeg også har pointeret flere gange. Dette er min mening, og jeg forventer ikke at andre nødvendigvis er enige.

mvh

det evige brokkehoved



Afsender: Allan
Dato: 26-02-2003 22:31:06
Emne: RE: Hvad Er Tilladt At Skrive Om.
Rj 2002
Nu ved jeg ikke om du selv køber grej langt fra hvor du bor,det er vi nogle jyder der gør for der er faktisk penge at spare hvis man kigger på de sjællandske priser(hvis man får varerne leveret vel at mærke)

Jeg kan ikke forstå hvorfor du har noget i mod et offentligt forum går ind i sådan en sag,det er sgu da i vores interesse,at man får de brodne kar frem i lyset.
MVH
Allan
PS.Det skal lige nævnes de gange jeg har bestilt varer fra København har jeg altid fået hvad jeg har bestilt meget hurtigt,så jeg har ikke haft problemer hvad det angår,men folk der måske har tænkt sig at bestille grej tøver måske lidt,fordi de ikke ved hvilken grejbutik det drejer sig om og det er jo at mistænkeliggøre alle grejbutikker der handler på postordre,når navnet ikke bliver offentliggjort.




Afsender: Mads Hussing
Dato: 26-02-2003 23:02:19
Emne: RE: Hvad Er Tilladt At Skrive Om.
Hej alle

Jeg har ingen ret til at afkræve ham spørgsmål, han kan lade være med at svare, men så vælger jeg altså at stole på Per, og lader ham skrive hans side af sagen.

Jeg vil bare gøre det så fair som muligt, og give ham mulighed for at give svar inden det kommer frem. Det synes jeg er det mest fair, men vi kan selvfølgelig også lade være med at gøre noget, og så kan det fortsætte.

Det er rigtig, jeg er ikke jurist, men både jura og forvaltningsret er der da i administrationsuddannelsen på Aalborg Universitet. Det synes jeg dog ikke har nogen relevans i denne sag, det er for at få opklaret om Per er blevet holdt hen af en der måske ikke havde rene hensigter. Det gøres ved at få lagt tingene på bordet, og det er indtil videre kun den ene der er villig til det.

Men lad mig tage den sag om injurier, jeg er dog overbevist om at det, som i langt de fleste tilfælde, er nok med at trække det tilbage, og beklage, samt måske at blive tvunget til at offentliggøre en skrivelse, hvis det der er skrevet er forkert. Det gør jeg gerne, hvis jeg kan hjælpe andre folk, med ikke at komme i klemme.

Jeg er da glad for at de fleste er enige med mig og støtter undertegnede i denne sag, men vi skal selvfølgelig huske stadig at tale pænt til hinanden...

Mange hilsner

Mads Hussing



Afsender: Øjvind Bejstrup
Dato: 27-02-2003 17:51:32
Emne: RE: Hvad Er Tilladt At Skrive Om.
Kære Alle

Nu kan Mads Hussing jo som redaktør af et medie bringe en historie som han synes er relevant og hvis en mand mener han er blevet snydt og man giver "snyderen" mulighed for at svare samtidig, så er det såmænd en helt almindelig nyhed som ethvert medie kan bringe og som redkatør og journalist gør Mads det rigtige, han ringer leverandøren op og hører hvad det her er for noget og får hans historie og hvis begges historier bringes, så er der ikke noget forkert i det og det ser jo også ud til at det hjalp!

Og Mads og enhver anden har ret til at kræve svar på et hvilket som helst spørgsmål af hvem som helst og især om noget der er relevant, men hvem som helst kan vælge at undlade at svare og hvis et spørgsmål har været relevant for at afdække en sag og der ikke svares gives der læseren mulighed for selv at vurdere hvad der er rigtigt og forkert.

Men det vil være lidt farligt at bringe navn og firma frem uden at vedkommende har mulighed for at få et genmæle.

Og til Smutter

Nej enhver kan ikke lave incasso - der skal faktisk autorisation til at agere inkassator.



Afsender: Mads Hussing
Dato: 27-02-2003 19:06:35
Emne: RE: Hvad Er Tilladt At Skrive Om.
Hej Øjvind

Jeg takker for din opbakning, og din konklusion om at det her er en ganske almindelig sag, og at jeg prøver at gøre det rigtige. Jeg mente heller ikke at det er mig der har misforstået noget.

Nu får vi se hvad der sker i sagen, jeg har stadig ingen forklaring fået fra sælgers side. Det ville jo være rart at få begge parters fremstilling af sagen, men som du siger Øjvind, hvis den ene ikke vil udtale sig, så kan læseren selv vurdere hvad det vil sige....

Mange hilsner

Mads Hussing



Opret nyt indlæg besvar dette indlæg
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk