Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-03-2024
Menu
Kalender
Marts 2024
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FORUM
Opret nyt indlæg besvar dette indlægOversigt | Tilbage
Afsender: Hans
Dato: 29-12-2002 12:13:32
Emne: Tv2's Tekst-tv
Jeg kan se at DSF har overtaget TV2's tekst-tv og skal levere nyheder dertil. Det kan jeg kun beklage da jeg synes at Jimmi Pajbjerg har gjort det rigtig godt, sammen med sine 115 lokalredaktører som han nåede at få samlet sammen.

Der er blevet beskrevet fra flere sider at der desværre var en del nepotisme sidste gang DSF havde tekst-tv, da man hellere ville skrive om bestyrelsesmedlemmers småfangster end om andres flotte fangster. Det håber jeg ikke sker igen!

Derudover, grunden til at DSF ikke kørte videre med det, i samarbejde med Jimmi Pajbjerg, var at DSF skulle have en stor bunke penge for at levere nyheder til tekst-tv. Der er så stor reklameværdi i at levere nyheder dertil, så det burde opveje sig selv, men ikke for DSF. De ville have penge oveni, og når man spiller højt spil, så taber man nogle gange. Det skete dengang, da Jimmi Pajbjerg opsagde samarbejdet, og samarbejde med Fisk & Fri, men især med alle hans lokalredaktører der leverede det primære indhold til siden.

Jeg håber på et bedre resultat end sidste gang DSF havde tekst-tv, men jeg forventer det desværre ikke, da vi nu ikke mere har uafhængige tekst-tv sider. Jeg gad vide om LDL, Fiskeringen eller andre kan få omtalt de ting, som de går rundt og laver på TV2's tekst-tv nu?????

Venlig hilsen

Hans



Afsender: rj2002
Dato: 29-12-2002 21:48:11
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Mads

Har du prøvet at kontakte DSF, hvis du er så nysgerrig for at vide om de søger nye målgrupper? Det er tit den letteste måde at få sådan noget løst på.

mvh

rj2002



Afsender: Mads Hussing
Dato: 29-12-2002 23:23:43
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej rj2002

Jeg har tidligere skrevet til DSF fordi jeg undrede mig over noget. Jeg skrev til en jeg tidligere både har mailet med og snakket i telefon med, og det var bare et lille spørgsmål, som jeg vidste at han kunne svare på. Det blev svaret af en helt anden (der intet har med det at gøre som jeg spurgte om) og sendt rundt til flere andre i DSF. Det synes jeg er mærkeligt, og derfor vil jeg på denne måde høre det i stedet for at blive sendt "rundt i DSF" med mit spørgsmål.

Mange hilsner

Mads Hussing



Afsender: Allank
Dato: 29-12-2002 23:30:21
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Halløj

Jeg vil ikke forholde mig ikke til om det er godt eller dårligt at DSF overtager Tekst-tv, det er måske bare med lidt kort varsel at Jimmi Pajbjerg mister det. Det er sket den 23. og med jul- og helligdagene taget i betragtning er det 2 arbejdsdage opsigelsesfrist. Men det er jo TV2 der er skyld i det, og ikke DSF. Det synes jeg ikke er fair.

Kan DSF iøvrigt ikke selv finde på nogle ting, skal de prøve at "stjæle" andres idéer og forretninger????

Venlig hilsen

AllanK



Afsender: Nissen
Dato: 30-12-2002 10:39:59
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Mange mennesker har i perioder oplevet at befinde sig i en identitets krise. Tilsyneladende er dette et varigt problem for DSF.

Hvad er DSF?

Er det et kulørt fiskeblad, som handler om jyske ørred åer?

Er det et kommercielt foretagende, der ligesom Spies iagtager, hvad andre har af gode ideer og så hugger dem...?

Er det et ståsted for personer der fordriver tiden med personlige vendettaer herunder at trække tæpet væk under Jimmy Padbjerg og hans kone og børn?

Er det et nyt jagtmedie? Det er jo også jagt på TV2 teksttv...

Er DSF til for at skole folk i at svine den øvrige branche til fordi man med sine 30 000 medlemmer udaf 190 000 fisketegns løsere føler sig berettiget til at være enerådende på "markedet"?

ER DSF til for alt dette? JA ÅBENBART!

Var det DSF der fik ideen til TEKST TV?

NEJ GU VAR DET EJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De seneste år har Jimmy Padbjerg tilført sportsfiskeriet:

DM i Put&Take,
Lystfiskeri.dk og
Jagt & Fiskesiderne på TV2 teksttv.

Han har samlet en skare af lokale rapportøre, som giver dugfriske og interessante nyheder fra hele landet.

Alle har været velkomne til at sende nyheder herunder DSF.

DET ER MED GARANTI IKKE MULIGT FREMOVER!

Hvad har DSF udrettet i samme tidsrum borset fra at rose sig selv?

De har anlagt retsag mod nogle bævere
De har anlagt retsag mod tange værket
De har kopieret Lystfiskeri.dk
De har tiltusket sig Tekst TV via en smæde kampagne med en vis herre i spidsen.

Mon ikke de også snart laver DM i Put&Take?
De kan vel se igennem fingre med at det ikke er stalling og bækørred i strømvand sålænge de kan tjene penge på at stjæle ideen...

Summa sumarum:

DSF beskæftiger sig med at ødelægge en families økonomiske grundlag uden at DSF har nogensomhelst andre begrundelser end ækel midsundelse!

DSF tror tilsyneladende at der ikke er grænser for hvad de kan tillade sig og at de er fredet.
Men der er en hel del som synes at grænsen er nået og overskredet betragteligt.

Derfor opfordres alle annoncører til at boykotte TEKST TV2 jagt og fiskesider indtil at kontrakten er overdraget til dens retmæssige udvikler og ejer Jimmy Padbjerg.

Et sidste spørgsmål bør behandles inden jeg slutter:

Er DSF et "forbund", som er til for at varetage sportsfiskerenes interesser?

Ja, hvis man bor vest for Storebælt og fisker med flue i åer...

Fortsat glædelig jul og godt nytår til dem med samvittigheden iorden.




Afsender: Carsten Sommer
Dato: 30-12-2002 16:55:22
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej
Det er da med væmmelse jeg hører at DSF overtager lystfisker siderne på TV2 teksttv, nu skal vi igen til at læse om alt deres mærkelige pjat. Jimmy har sgu formået at højne standarden en hel del på disse sider, nu skal i ikke komme for godt igang.
Jeg håber der er nogen der vil sende en mail til tv2 for at lægge lidt pres på dem, jeg vil ihvertfald.

Still going strong Jimmy....

og godt nytår



Afsender: Allan
Dato: 30-12-2002 18:36:24
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Nu kører denne debat jo flere steder,og der er tilhængere og modstandere af DSF's måde at drive teksttv på og jeg er bestemt ikke tilhænger.
For at forstå deres glæde over igen at have overtaget sitet,må man lige sætte sig ind i flere af diverse bestyrelsesmedlemmers tankegang,og det er sgu ikke nemt,men det drejer sig om magt og prestige,da man har den opfattelse,at der egentlig kun er plads til et lyst/sportsfiskerorgan med dertilhørende medlemsblad,i lille Danmark.
Alle foreninger burde være en paraplyorganisation under DSF,har man på fornemmelsen,efter at have læst en del indlæg rundt omkring,for jeg har egentlig aldrig læst/hørt at de har rost andre foreninger,for et godt stykke arbejde,men det kan godt være,det er mig der ikke har læst ordentlig efter,for når jeg i en artikel i 'Sportsfiskeren' har læst DSF's navn nævnt 4-5 gange inden for de første 7 linier er jeg hoppet af(jeg får bladet af svigerfar).
Deres artikler omkring fisketure,er såmænd på linie med andre lystfiskermagasiner,og det er jo i bund og grund det som det hele handler om,men når der bliver kastet med sten mod andre foreninger/fiskeblade er det jeg tænker på hvor ville de egentlig gå godt i spænd med Moses Hansen(vækkelsesprædikanten).
Dette indslag skal ikke forståes på den måde,at jeg ikke respekterer sportsfiskerforbundet,jeg har ikke noget imod foreningen,da de gør et godt stykke arbejde med hensyn til udsætninger,dog bruger nogle inden for forbundet, meget energi på nedgørelse af andres meninger/holdninger og det en skam,at de ikke kan glæde sig over at der er andre inden for vores demokratiske samfund,der yder en indsats og viderebringer fangstrapporter,til gavn og glæde for os alle sammen.
Til slut vil jeg også opfordre til en protest til tv2 hvis det viser sig at siderne primært bliver brugt til promovering af DSF,for jeg vil hellere læse om familien Hansen,der har fanget en del,fremfor et eller andet bestyrelsesmedlem fra foreningen,der har fanget en portionsørred på FLUE ved en eller anden strand.
Allan Vejle






Afsender: Gæst_Jesper
Dato: 31-12-2002 15:06:26
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Til Allan
Det er synd jimmy har mistet tekst tv. - jeg har kun hørt hans version, af det.
Det er sørgeligt, at der er så meget splid blandt "vores" alle sammens taleorganer. Det ser ikke godt ud i fremtiden, sikke en seriøs "gennemslagskraft" vi kan få på de bonede gulve. Du skriver at, du læser om stenkast i sportsfiskeren - det er sikkert sandt når du siger det, jeg har lært at bladre hurtigt forbi. Det er bare sørgeligt, at hvis du læser fisk og fri, er det præsis det samme - dog synes jeg de er lidt mere agressive - det seneste fra deres side med evig kritik, er på deres hjemmeside i december. Hvis der kunne samles et fælles talerør til politikerne, ville det være skønt, men desværre er der sikkert, for mange som vil være høvdinge. Vi lystfiskere må være helt til grin, det er som en børnehave.
Knæk og bræk til alle og et godt nytår (uden ballade)



Afsender: Allan
Dato: 01-01-2003 04:34:37
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Nu mener jeg ikke decideret noget med stenkasteriet,men min opfattelse af DSF/Sportsfiskeren er at de ikke levner meget spillerum til andre organer/foreninger,for hver især gør de da et godt stykke benarbejde med hensyn til os lyst/sportsfiskere.
Personligt når jeg åbner et fiskemagasin er det da primært for at læse om andres fiskelykke og gode artikler ,men når lige pludselig jeg skal indrages i intrigante artikler,er jeg nødt til at holde mig til kendsgerningerne,som jeg har mærket på min egen krop.
Jeg har købt dagkort til adskillige åstrækninger der hører under DSF,og sjældent/aldrig har jeg mødt imødekommenhed,tværtimod en form for fjendlighed,er hvad der er kommet ud af det.
Når man spørger hvordan er det gået hidtil,er svaret som regel,jeg har fanget en del.OK hvad har du taget dem på,hvorefter svaret er,årh en del forskelligt.OK hvorhenne.Årh sådan rundt omkring.
Pointen i det er,at i ved lille lokale å,er jeg da altid villig til et lille fif eller to,og jeg er da ikke bleg for,at fortælle hvor hullerne er,for ikke lokalkendte,da min glæde ved deres eventuelle fangst er lige så stor som deres,hvis netop mit tip har resulteret i en god fangst.
Summa summarum er hvis man skal sælge sig selv på andres bekostning,er det ikke noget for mig,og derfor mener jeg,at det skal være et fordomsfrit organ der skriver på teksttv,og det mestrer JP til fuldkommenhed,hvor han lader alle mennesker være lige,og sætter artikler ind på tv2 uanset hvem det er fra.
Allan Vejle



Afsender: Øjvind Bejstrup
Dato: 02-01-2003 10:08:03
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Jeg er en af dem der har ønsket DSF tillykke med at de skal redigere lystfiskersiderne på TV2's Text-TV. Det har jeg gjort fordi jeg en overgang holdt øje med indholdet af siderne, fordi jeg synes det var noget bras Jimmi Pajbjerg skrev.

Jeg har en fortid som skrivende medarbejder (redaktør) på et fagblad og vil vove at påstå, at jeg har hvis indsigt i almindelige journalistiske dyder, som absolut ikke var kendetegnende for indlæggende på Text-TV.

1. Nyhederne kunne den gang være mere end en måned gamle.
2. Indlæg på siderne var ofte uden dokumentation.
4. Indlæg var ind i mellem deciderede forkerte f.eks. geografien.
4. Indlæg baserede sig ofte på rygter og tro, "vi har hørt at", vi tror nok at".
5. Ud af 6. sider under hvert emne kunne der være indtil 3 decicerede reklamer. Her er ikke medtaget indlæg, der baserede sig på oplysninger, hvor der var en klar reklame-/sponsoreffekt.
6. Det kunne ind i mellem være svært at finde upartiskheden/objektiviteten.

Den redaktionelle kvalitet var kort sagt efter min mening ikke særligt flatterende. Når man sætter en håndværker til at lave et stykke arbejde, forventes det vel at det lever op til nogle gængse kvalitetstandarder. Og jeg tror på at enhver ville fravælge en håndværker, der ser stort på kvaliteten. Således også journalistisk arbejde.

Jeg har tidligere i 2002 gjort TV2 opmærksom på mine synspunkter og jeg har i den anledning haft en telefonisk drøftelse med Jimmi Pajbjerg om indholdet på Text-TV.

Når TV2 har valgt en anden udbyder på dette felt, kunne det jo faktisk tænkes, at de har vurderet det efter en tilsvarende målestok og det er dem der suverænt vælger udbyder på siden. Den kan hverken Sportsfiskeren eller andre tilrane sig på uærlig vis.

Det var bare det jeg ville sige. Hej.

Med venlig hilsen
Øjvind Bejstrup



Afsender: Nissen
Dato: 02-01-2003 10:20:06
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Til alle som ikke sympatisere med DSF og deres metoder: Glæd jer!

De vil finde udaf at, et er at være et statsstøttet foretagene noget andet er at befinde sig ude i de puveriserende erhvervsliv.

Jeg tvivler på at de vil kunne leve op til TV2 kravene.

Når de på et tidspunkt falder af den høje hest er der ingen til at gribe men masser til at grine...

Der er ingen tvivl om at deres metoder vil falde tilbage på dem selv!

Godt nytår!





Afsender: Peter H
Dato: 02-01-2003 10:40:18
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Øjvind

Du skriver:

"2. Indlæg på siderne var ofte uden dokumentation." og
"4. Indlæg baserede sig ofte på rygter og tro, "vi har hørt at", vi tror nok at"."

Det er vist to sider af samme sag, og hvis lystfiskeri var helt uden rygter, var det efter min mening ikke lystfiskeri. Vi kender vel alle sammen at der kører rygter om store fisk, og på et eller andet tidspunkt kommer det jo nok frem om det er korrekt. Det skal man selvfølgelig så også bringe.

"5. Ud af 6. sider under hvert emne kunne der være indtil 3 decicerede reklamer. Her er ikke medtaget indlæg, der baserede sig på oplysninger, hvor der var en klar reklame-/sponsoreffekt."

Klar sponsoreffekt? Er det når der bliver fortalt hvad fisken er taget på? Det er vist noget af det vi allesammen er mest interesseret i at få af vide. Hvis sådan noget, og produktbeskrivelser, samt fortællinger om hvor man boede, hvor man spiste etc på fiskerejser. så var der ikke mange historier i fiskebladene.

"6. Det kunne ind i mellem være svært at finde upartiskheden/objektiviteten."

Det bliver du nød til at forklare lidt bedre. Er det i forhold til kommerciele, eller foreningsmæssige interesser, eller andre ting. Det er ihvertfald noget af en påstand, og den er fuldstændig uden dokumentation........ Det bliver også spændende om LDL, Fiskeringen, SU eller andre foreninger uden for DSF får nogle af sine nyheder på.

"Når TV2 har valgt en anden udbyder på dette felt, kunne det jo faktisk tænkes, at de har vurderet det efter en tilsvarende målestok og det er dem der suverænt vælger udbyder på siden. Den kan hverken Sportsfiskeren eller andre tilrane sig på uærlig vis."

Det er bare sjovt at TV2 lige har tænkt at når der nu er læsere (formentlig DSF'ere) der er utilfreds med Jimmi Pajbjergs arbejde at så kan Danmarks Sportsfiskerforbund, da tage sig af det. Der er masser af andre nyhedsformidlere inden for fiskebranchen, så hvorfor lige vælge DSF.

Jeg er ikke i tvivl om at DSF har henvendt sig for at få lov til at overtage den meget attraktive plads på Tekst-tv. Det er selvfølgelig ikke uærligt, men det er måske ikke så sympatisk. Det kan godt være at DSF henter point hos sine mest trofaste støtter, men undertegnede, der også er medlem, og for dem uden for virker det meget enerådigt det her. Hvad har det at gøre med foreningsarbejde at skulle overtage en privat mands forretning?

De punkter jeg ikke har taget med, har jeg ikke mulighed for at undersøge, så det er selvfølgelig umuligt at svare på. Men hvis nyheder ikke må være særlig gamle før vi lystfiskere ser dem, så ser det endnu mere sort ud for bladene, da de mindst er 14 dage gamle. Det bliver godt nok umuligt at lave blad, også for DSF hvis de skal holde dine regler Øjvind.

Med venlig hilsen

Peter H



Afsender: Allan
Dato: 02-01-2003 10:51:04
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Nu har du jo ikke fulgt ordentlig med i debatten,vil jeg starte med at sige.
Tv2 teksttv er jo et uafhængigt organ,ergo alle og enhver kan sende en artikel ind,hvis de har et eller andet,de gerne vil indvie os andre i.
De lystfiskere(incl.undertegnede)der sender ind behøver ikke at have en jounalistisk baggrund,så derfor kan der da forekomme artikler der ikke er så velformulerede,men hvad gør det,når bare man forstår budskabet,for vi vil jo gerne læse om fangstmulighederne og hvad der rører sig rundt omkring ved vores fiskevande.
Jimmi kan måske godt redigere lidt i indslagene,hvad han også gør,men hvis han skal til at have bekræftet rigtigheden i hvert enkelt indslag,kan den arme mand ikke bestille andet end,at rejse land og rige rundt,med det resultat,vi ikke får noget at læse,da han ikke har tid til skriveriet.

Så nævner du månedsgamle nyheder,og det er jo nok siden med å & bæk,du hentyder til,og du må da vide som gammel partisoldat,at der er noget der hedder fredningstider i de danske vandløb,så det er ikke nemt at støve noget nyt frem fra november til januar.

Med hensyn til de "skjulte" reklamer i indslagende,er det da bare kutternavne,og det vil jeg da tolke som nyttig information til læserne.
Hvis der skulle snige sig,et firmanavn ind imellem linierne,er det måske rigtig nok der er tale om reklame,men om den enkelte,lille grejbutik får sit navn nævnt,ser jeg ikke som noget negativt,bare der er lidt handling i indlægget,eller det kan føre til handlig i form af et arrangement,andre kan have glæde af.
Allan



Afsender: Nissen
Dato: 02-01-2003 11:09:18
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Øjvind,

Det er dybt tragisk at skulle læse så meget vrøvl på så få linier.

Jeg husker da DSF sidst lagde deres "nyheder" på TTV. Masser af politiske nyheder" og statements omkring forbundets holdninger til dette og hint.
Men tekst tv er ikke beregnet på sådanne nyheder.

Vi vil se fangst rapporter, tilbud på grej og fisketure/rejser!

Jeg kender tilfældigvis til omstændighederne omkring denne situation.

Jeg VED at forbundet har kørt kampagne mod Jimmy Padbjerg gennem meget lang tid i form af flabede breve til TV2.

JP s strategi var at lave et dynamisk medie, hvor Teksttv blev kombineret med Lystfiskeri.dk og bundet sammen af en masse lokalrapportører.

Dette har han investeret sin økonomi i.

En økonomi, som han og hans kone og børn lever af.

Så kommer DSF på den sædvanlige arrogante og fornærmede facon og trækker tæppet væk under denne familie.

Men du har jo angiveligt dit på det tørre, som skribent for DSF.

Jeg er endnu medlem af DSF og må måned efter måned trækkes med deres havørred blad...som redaktionelt ligger betydeligt under det øvrige udbud herunder Teksttv, Fisk&Fri og Fiskefeber...

Derfor tror jeg nok at dette års girokort fra DSF bliver akkiveret lodret med håb om at mange vil gøre ligeså.

Godt nytår Øjvind









Afsender: Øjvind Bejstrup
Dato: 02-01-2003 12:25:48
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Kære Peter og Allan

Mit tidligere indlæg om mine kritikpunkter sendte jeg fordi jeg havde (har) en mening om hvilken kvalitet et journalistisk produkt skal have og især på et landsdækkende nyhedsmedie som TV2 og de kritikpunkter jeg har fremført er punkter som jeg den gang foreholdt Jimmi Pajbjerg - med dokumentation. Og det er det jeg referer til.

TextTV er et nyhedsmedie, der kan opdateres time for time, som efter min ringe mening ikke må sammenlignes med et periodeblad, der udkommer en gang hver måned. Det er klart at der vil være forskellige krav til "hvor gamle" nyheder må være i to forskellige medier. Det gælder for alle medier og som det fremgår af et tidligere indlæg, så stiller TV2 også nogle krav til antallet af nyheder pr. uge og forhåbentlig også til kvaliteten.

En redaktør kan naturligvis ikke kontrollere enhver historie der kommer ind, det er journalistens opgave og hvis man ikke kan opfylde nogle basale journalistiske dyder, så vil kvaliteten også bære præg af det og i givet fald må redaktionen også tåle kritik af det. Jeg vil ikke tie stille når jeg synes det er noget bras jeg får leveret - uanset af hvem. Hvad andre så vil slå sig til tåls med, kan og vil jeg ikke blande mig i

Jeg er sikker på at TV2 har valgt at skifte leverandør ud fra vurderinger af kvaliteten før de sender det i udbud igen, hvorfor skulle de ellers vælge en ny og jeg tror også på, at der er foretaget en vurdering af mulige nyhedsleverandører før valget af en ny.

Med hensyn til "skjulte" reklamer eller indlæg med reklame-/sponsoreffekt skriver jeg netop, at dem har jeg [I]ikke[I] taget med. Det er helt fint f.eks. at bringe en historie om at du nu kan lære at kaste med flue hos en grejbutik, fordi det har en hvis nyhedsinteresse. Men et indlæg med en tekst der siger at du kan købe et bestemt produkt til en bestemt billig pris hos en bestemt forhandler netop nu og et indlæg der fortæller om en ny sportsfiskerportal, det er reklame og ikke en journalistisk nyhed. Dette drøftede jeg også med Jimmi og hans svar var at han også skulle have det til at løbe rundt økonomisk og det er fair nok. Det er bare ikke nyheder.

Med venlig hilsen
Øjvind Bejstrup







Afsender: Guest
Dato: 02-01-2003 13:54:16
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Øjsvind,

Da du jo tydeligvis ignorer mine kommentarer ang. DSF´s "overtagelse" af TekstTV2 tager jeg dette som udtryk for at du er vidende om at jeg har ret i måden denne overtagelse er sket på.

Skulle du besidde blot en smule samvigtighed kan du passende tænke over at du har været direkte medvirkende til at en familie har skullet se jul og nytår i øjnene vel vidende at der faktisk ikke var en indtægt efter 31-12.

Ha det godt Øjvind.



Afsender: Guest
Dato: 02-01-2003 15:51:09
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Øjvind,

Nu er du tydeligvis ikke ignorant så lad os sammen fastslå at der udover fra DSF ikke har været mange vink med vognstænger.

Du skriver kontinuerligt somom Jimmi P lavede et dårligt stykke arbejde, hold dog op med det - det er ikke sagligt!

Det er din og DSF´s mening...

Som jeg skrev er jeg selv medlem. Men jeg ønsker ikke at DSF skal repræsentere sådanne metoder på mine vegne.

DSF har nu valgt at blive kommercielle og er som sådan ikke længere et fagforbund med politik og lobbyisme som kerneområde.

En helt anden faktor:
Hvad nu når det giver underskud?

Skal medlems kontingentet så gå til at dække dette underskud?

Der jo tale om mange penge, som nemt kan ødelægge DSF´s økonomi...

Eller hvad?







Afsender: rj2002
Dato: 02-01-2003 16:11:46
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Jeg har ikke været specielt utilfreds med Tekst-Tv i det sidste års tid, men ofte var der ikke nyheder jeg kunne bruge til noget.

Af dårlige ting husker jeg specielt en kritik af en havtur med Bonito, hvor Bonito ikke fik genmæle på tekst-tv, selvom det nok ville have været passende med en kommentar fra skipperen. Det er naturligvis JP's eget valg hvad han lægger ud på tekst-tv, men det ville klæde ham hvis han holder sig til de journalistiske spilleregler på det område

Argumentet med at en mand og hans familie mister deres økonomiske grundlag hopper jeg ikke på: Der er masser af familie der garanteret har det på præcis samme måde og derfor mener jeg at det er et vildskud at fremhæve éen mand. Skulle JP så have monopol på Tekst-tv? Der er noget der hedder fri konkurrence, og det må JP altså også acceptere.

Hvis der er så mange der er utilfredse med at DSF leverer nyhederne på tekst-tv er det jo tilladt for alle at forklare TV2 det. Præcis som mange andre har gjort det seneste år.

rj2002




Afsender: Guest
Dato: 02-01-2003 16:35:04
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Til rj2002

Du har da ret - selvfølge kan alle lægge billet ind påat lave TekstTv og få kontrakten - men sgu da ikke med 2 dages varsel.

Man må da give en passende opsigelses periode efter så mange år.

Kan TV2 ikke finde udaf dette må de personer, som sidder og styre DSF vise at de har et minimum af format, pli og overskud og give JP en chance for at finde noget andet inden han mister sit økonomiske grundlag...

De der mafia metoder du forsvarer er dybt frastødende og du udviser en klam egoisme i det du skriver.

Jeg kunne godt ønske mig at du kom til at opleve samme behandling en dag.

Farvel med dig.









Afsender: Allan
Dato: 02-01-2003 16:42:17
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Vi kan godt blive enige om at tekstv,burde levere nyheder hver time,meeeen nu skal indholdet helst være noget med 'bid' i,så man skal jo ikke skrive noget bare for,at os der bruger siderne meget skal stilles tilfredse,der er jo nogen der måske kun tjekker teksttv 1 gang om ugen,så at der måske er nogle af artiklerne der har en lang levetid,er for så vidt udmærket,da det som regel er gode artikler der bliver hængende.

Jeg betragter dog ikke siden som et nyhedsmedie som sådan,men derimod som et fiskerimagasin,hvor man kan læse om fangster fra nær og fjern,og flere vil ikke spendere de ca.40 kr som de fleste blade/magasiner koster,og nogen er ikke med i en forening med dertilhørende medlemsblad,så for dem er det da alletiders med alt det gratis fiskeriinformation.

Konceptet med at alle kan sende en artikel ind,falder i de flestes smag,at DSF ikke har sendt en eneste artikel ind er da ærgeligt,for jeg går da ud fra,at der er nogen fra foreningen der dypper snøren en gang imellem:-).
Blandt Jimmi's tro undersåtter er der dog flere medlemmer af de lokale sportsfiskerforeninger,der leverede gode artikler fra de danske åer og kyster,men der manglede dog lidt fra selve foreningens side mht arrangementer,for dem har i/de en del af.Fluebinding og kastekurser for juniorer og nybegyndere er da noget jeg godt ville have sendt knægten afsted på,men ikke fik noget at vide om før det var for sent.
Man har på fornemmelsen,at DSF har gået med skumle planer mht.tekstv'et,efter Jimmi opsagde samarbejdet med foreningen,istedet for at være lidt imødekommende.
Grunden til samarbejdet ophørte var jo noget med DSF ville til at have penge for artikler+en ide' til optegnelse over danske fiskevande,der lige pludselig var lagt ud på foreningens hjemmeside(den er iøvrigt mangelfuld) og personligt tror jeg da heller ikke jeg ville arbejde sammen med nogen der havde "lånt"min opfindelse.

Du nævner henvisningen til en hjemmeside på nettet,som ikke nyhedsrelateret,men når man D.23/12 modtager en mail med at man er arbejdsløs 31/12 tror jeg nu nok 99% af alle mennesker ville henvise til ens eneste indtægtskilde,for hvor f..... støver man et job op i juleferien.

De eneste tabere(udover Jimmi selvfølgelig)er nok hovedparten af den fiskende danske befolkning,der gerne så lidt alsidighed beskrevet på sitet,for som tidligere skrevet af en i debatten,er det jo nok de jyske åer og laksefiskene der får hovedparten af omtalen.
Det er også synd for gårdmand Jensens nystartede P&T på den jyske hede,samt styrmand Karlsens lille skude der heller ikke vil blive nævnt,for jeg mener alle nystartede fiskemuligheder,godt kan hjælpes lidt i starten,med lidt landsdækkende omtale.Så kan du kalde det reklame,jeg kalder det information.
MVH
Allan Vejle



Afsender: Øjvind Bejstrup
Dato: 02-01-2003 17:18:08
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Kære Allan

"Vi kan godt blive enige om at tekstv,burde levere nyheder hver time....."
- Det har jeg ikke skrevet noget om, men at det kan opdateres time for time!

"Jeg betragter dog ikke siden som et nyhedsmedie...."
- Det gør jeg!

"...der manglede dog lidt fra selve foreningens side mht arrangementer..... "
- Hvordan kan det så være at det jeg har skrevet ikke er blevet bragt og hvor skulle andre skrive hen det stod der ikke noget om på TV2's TextTV?

"...når man D.23/12 modtager en mail med at man er arbejdsløs 31/12....."
- Hvis han er opsagt, er det jo ikke DSF der har opsagt ham, men TV2 og de har vel overholdt kontrakten!

"...gårdmand Jensens nystartede P&T på den jyske hede...", "samt styrmand Karlsens lille skude...."
- Jamen det er jo også det jeg skriver - jeg har ikke medregnet dette i min kritik og uddybede det i mit efterfølgende indlæg.

Jeg synes mine muligheder for at tilføje nyt til debatten er ved at være udtømte - så tak for mig for denne gang - jeg vil fortsat forbeholde mig ret til at have en mening om det jeg møder på min vej ;-)

Med venlig hilsen
Øjvind Bejstrup







Afsender: rj2002
Dato: 02-01-2003 17:23:09
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Til den (ukendte) gæst

Jeg kender ikke de nærmere omstændigheder ved opsigelsen af JP, 2 dage lyder ikke rimeligt, og det er heller ikke det jeg forsvarer. Jeg kan ikke se noget problem i at DSF lægger billet ind på at overtage nyhedsservicen på tekst-tv, hvilket vi så også er enige om. Det må være TV2's brøler at manden bliver opsagt med så kort varsel, og ikke DSFs. DSF kunne måske godt have udvist lidt pli i den situation, men de har så valgt at overtage siderne pr. 1/1.

At jeg skulle sidde og forsvare mafiametoder må stå for din egen regning, for jeg kan ikke se noget galt i den måde rettighederne til tekst-tv er blevet overdraget DSF. Hvis du mener at have bevis for at der er blevet brugt mafia-metoder kan jeg anbefale den nærmeste politistation, da der vist nok er en lov imod det.

Fra ordbogen: Ego'isme -n uden plur.: egenkærlighed - Lånt i 18. århundrede fra fransk égoïsme af latin ego jeg, og -isme

Hvor er det helt præcist at du finder egenkærligheden i mit sidste indlæg??

mvh

rj2002



Afsender: martin
Dato: 02-01-2003 18:38:15
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Den med 2 dages varsel køber jeg heller ikke , hvis JP har haft en ordenlig kontrakt med TV2, står han jo ikke på hel bar bund, men han skal jo finde sig et nyt job,men med alle de rosende ord fra de besøgende her på siden, bliver det vel ikke så svært...
Vær nu lidt gale på tv2 istedet for at give DSF hele skylden, de var jo bare de næste i rækken, det er trodsalt TV2 der fyrede JP.
Nu kan vi bare håbe at DSF kan løfte opgaven, lad os da bare give dem chancen...


Martin Nielsen..

PS. Rart at høre fra dig igen rj2002, det er lang tid siden....lol...




Afsender: Allan
Dato: 02-01-2003 19:24:05
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Jeg citerer ikke ikke dig for have sagt siden skulle opdateres hver time,jeg skriver også at den BURDE,men igen så vil der jo komme en masse crab,det er ikke i nogens interesse.

Så er du den første jeg har hørt om,der ikke fik dit budskab igennem.Mailadr.og tlfnr.til siden stod opslået med jævne mellemrum.

Så siger jeg heller ikke at det er DSF der har opsagt Jimmi,men jeg skriver hvorfor han eventuelt har en henvisning til hans hjemmeside på tekstv.

Jeg siger heller ikke at vi er uenige mht. til gårdmand Jensen eller styrmand Karlsen,jeg siger at efter min overbevisning er det slut med deres muligheder for lidt gratis promovering,efter sitet overgår til anden side,da det jo ikke er havture og p&t der har foreningens førsteprioritet.

Til slut vil jeg skrive,at jeg ikke ved grunden til teksttv skiftede redaktør,men nogen af bestyrelsesmedlemmerne,inden for DSF, ligger ikke på den lade side,med at fortælle hvor dygtige,saglige og kompetente de er når der er nogen der sætter spørgsmålstegn ved deres troværdighed,derfor har de nok ikke sparet på krudtet,da de gik på frierfødder til tv2's ansvarshavende,der iøvrigt ikke interesser sig en pind for fiskeri med dertilhørende forstand på emnet,så derfor har de jo nok været modtagelige overfor de mange fine ord og titler,der er lagt for dagen.

MVH
Allan Vejle



Afsender: Redneck
Dato: 02-01-2003 22:45:55
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hallo!

Hele debatten drejer sig efterhånden om Jimmy's levebrød. Ingen kan sgu da leve af at lave texttv i DK, heller ikke Jimmy - ligegyldigt hvor mange reklamer han putter ind.

Prøv da at være saglige.....

Jimmy lavede et skod produkt for alle andre end "øboere"
DSF er et jysk foretagende.....



Afsender: Anders Hansen, Skælskør
Dato: 02-01-2003 22:54:09
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Lad dog DSF være... og lad dem køre Tekst -TV lige så længe de gider...

Hvem fanden læser Tekst TV alligevel..?

Kh
Anders





Afsender: Allan
Dato: 02-01-2003 23:19:09
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Jamen dog! Så kom der da et par ogginokker på banen,må jeg nok sige:-)

Saglig!!!!Hvordan definerer du saglig?Er det ikke at udtale sig om noget man har forstand på og derefter give sin kvalificerede mening til kende?
Ingen penge i tekstv og kun for øboere.Hvad er det for en gang ævl?

Hvem gider læse teksttv?Det er nok dem der deltager i denne debat og her hører du ikke hjemme.

Allan VEJLE(JYLLAND)



Afsender: Niels
Dato: 02-01-2003 23:25:01
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Til Redneck:

Du taler imod bedre vidende. Jimmi levede af Tekst-tv, sådan er det bare!

Til Anders Hansen:

Det kan godt være du ikke læser Tekst-tv,men det er der temmelig mange andre der gør, op til over 70.000 om ugen, det er altså temmelig mange, derfor er det så vigtigt. Jeg synes bestemt ikke at det er et rigtig godt medie for os lystfiskere, for jeg kan da godt lide at se nogle flotte billeder, men det er et meget stærkt medie.

Til Øjvind

Nummeret til Jimmi står på side 630, det har det gjort altid.

Til rj2002

Jeg går også ind for fri konkurrence, jeg synes bare der er nogle moralske regler der skal overholdes, og de er efter min mening ikke overholdt her.


Jeg synes at TV2 har opført sig rigtig dårligt i denne sag, at opsige Jimmi den 23. december, uden at sige noget på de møder han har haft med dem i december måned, det er simpelhen noget værre svineri.

At DSF så sidder og klapper i sine "små fede hænder" kan alle da godt forstå, men de kunne da godt have opført sig anstændigt og sagt, okay vi overtager det fra 1. marts, så Jimmi kan finde noget andet. Men det har man så vidt jeg ved ikke valgt. Af et forbund der gerne vil samle så mange lystfiskere som muligt er det ikke en anstændig måde at behandle andre folk på, og det gør ikke lysten til at gøre noget for forbundet større, tværtimod.

Jeg kunne heller ikke bruge mange af de ting der stod på tekst-tv, jeg købte ikke ind efter tilbudene der, jeg fiskede ikke i de P&T-vande der reklamerede der, det jeg vil med dette indlæg er noget mere principielt. Jeg er ligeglad hvem der leverer nyheder dertil, jeg synes bare at tingene skulle have været fair.

Skal FiskeAvisen nu i det næste år få alle sine skribenter til at skrive og ringe til TV2 for at sige hvor dårligt et arbejde DSF gør, så de næste år kan overtage det, og sådan kan vi jo blive ved. Det er ikke godt for dansk sportsfiskeri, og især ikke for samarbejdsklimaet.

Min konklusion er: Om igen TV2 og om igen DSF. Det kan gøres bedre!

Med venlig hilsen

Niels



Afsender: Guest
Dato: 03-01-2003 09:54:59
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Til rj2002,

Du er tydeligvis et rigtigt d... s... og passer derfor godt til DSF.








Afsender: rj2002
Dato: 03-01-2003 11:46:35
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Jaja ukendte gæst....

Kald mig bare et dumt svin, fordi jeg ikke føjer dig. Hvis du er så bitter over DSF's overtagelse af text-tv, så er der bedre måder at opponere mod det end ved at svine mig til. Men det er selvfølgelig dit eget valg.

Den eneste grund til at jeg medtog en henvisning til en ordbog, var fordi du slynger rundt om dig med begreber du alligevel ikke forstår meningen af. "Dumt Svin" forstår vi alle, så hvorfor du ikke bare skrev det til at starte med ved jeg ikke.

Men hvorfor egentlig være anonym? Vil du ikke stå ved det du skriver?

mvh

rj2002 aka. Rikard Jensen (mail: rik_j@hotmail.com, hvis der er mere galde du vil have afløb for)



Afsender: Guest
Dato: 03-01-2003 12:32:01
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Rikard Jensen,

For sidste gang, og for dig alene, er det jeg mener (og skrevet flere gange tidligere) at det handler om MÅDEN TextTv blev overtaget på IKKE at det blev overtaget af DSF...

Du han endvidere ingen forudsætninger for at vide hvad jeg forstår og ikke forstår.

Vil du deltage i en diskusion må du stå til ansvar for det du skriver.

Det er komplet ligegyldigt om jeg er anonnym eller ej - jeg forlanger ikke at du skal give dig til kende og jeg er ikke interesseret i hvem eller hvad du er.

Udfra de ting du skriver er konklussionen at du går ind for metoderne, der er taget i anvendelse ved DSF´s overtagelse mens vi er rigtig mange, som mener at måden er helt forkastelig.

Jeg tror på at DSF vil blive konfronteret også af personer, som DSF har økonomisk interesse i at være på god fod med...

Gæsten.




Afsender: Mads
Dato: 03-01-2003 13:05:15
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Kære alle debatdeltagere

Jeg har set mig nødsaget til at skære lidt i indlægget, der er sendt den 3. januar kl. 10.24 fra en anonym gæst.

Det var i en tone, som jeg ikke synes er passende her, og derfor har jeg redigeret i det. Jeg håber at rj2002 kan tåle at blive kaldt et "dumt svin", jeg synes nemlig at du svarer så godt på det, og derfor ville det være ærgerligt hvis det forsvandt. Men Rikard, hvis du har et problem med "Gæstens" ordvalg så skriv til administrator@fiskemagasinet.dk, så sletter vi også den passage.

Mange hilsner

Mads Hussing



Afsender: rj2002
Dato: 03-01-2003 13:16:44
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Ak ja

Jeg har ikke skrevet at jeg går ind for den måde text-tv er blevet overtaget på. Tværtimod. Du er velkommen til at læse tilbage i de ældre indlæg. Selvom du skriver at du er utilfreds med måden text-tv er blevet overtaget på, så skriver du konsekvent DSF i dine indlæg, selvom det jo nok er TV2 du skulle være bitter på. Det hænger ikke sammen.

Jeg har ganske rigtigt ingen forudsætning for at vide hvad du forstår og ikke forstår, men du har jo åbenbart forudsætningerne for at kalde mig egoist og dumt svin, så jeg forbeholder mig retten til at skrive at du ikke aner hvad egoisme betyder når du bruger ordet på mig i den sammenhæng.

At jeg skulle gå ind for DSF's "mafiametoder" er grebet ud af den blå luft. Jeg tillader mig blot at stille spørgsmålstegn ved at DSF egentlig har haft så aktiv en rolle i overtagelsen, som du gerne vil give dem. Jeg tror mere at det er fordi det er DSF der har overtaget og du har det enormt dårligt med DSF. Hvis du ikke kan leve med at andre ikke nødvendigvis har samme holdning som dig, så vil jeg kraftigt opfordre dig til at søge andre græsgange.

mvh

rj2002



Afsender: Guest
Dato: 03-01-2003 13:32:26
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Ja så er den gal igen..

DSF har igen trådt nogen over tæerne. det gør de simpelthen, hver gang de gør det ene eller andet. Der er folk i denne verden som ikke kan lide DSF, og DSF kan derfor intet gøre, uden at disse personer straks maler fanden på vægen.

Det er da ok at kritisere, men ikke at kritisere hver gang, der sker det mindste, hvor DSF er indblandet.

Nu er debatten endelig blevet lidt sjov, og jeg har derfor set lidt på, hvad det egentligt har drejet sig om.

Umiddelbart ser det ud til at en meget aktiv og ikke mindst ambitiøs forretningsmand (JP), har set sit snit til at spinde guld på oplysningshungrende lystfiskere. Det er da okay at man bringer informationer ud, og får lidt mammon for det. Men når man så kigger det lidt efter i sømmene, er der ting, man ikke helt kan gennemskue.

Gennenskueligheden forsvinder, når man tænker på at det gælder om at gøre TTV berømt, og derved atraktivt som nyhedsmedie, hvilket gerne skulle få reklamekronerne til at rulle ind. JP har "hyret" en stor stak lokalreportere, der skal dække det ganske land, og komme med friske fangstraporter. Jeg tjeckede lige listen af de mange lokalreportere (ca. 135), og fandt ud af at mange af dem ikke havde været aktive siden marts - maj 2002. Det borger virkelig for kvalitet og aktivitet, og især i lyset af at ca. 80 af lokalreporterne aldrig havde bidraget med stof.

Jeg ved ikke hvordan JP kom ind i billedet på TTV, men at det var DSF, som havde det før ham, og at han ikke har haft det i mere end ca. 2½ år. Det kan da godt være at DSF blev smidt ud af TTV, fordi de ville have penge for deres nyheder, men det er da naturligt at spørge, og ligeså naturligt at blive smidt ud pga. det.

Nu har DSF så overtaget TTV igen, og JP har det ikke længere, så slipper vi da for at der bliver drevet plat på lystfiskeriet fremover.

Jeg mener at det var en tynd kop te som JP leverede, og er bedøvende ligeglad med hvad DSF bruger siderne til, da deres informationer har et højt niveau af relevans, som ikke kun er for en persons egen vindings skyld, men tjener bredt i lystfiskeriets interesse.

Hilsen Peter Rødsgaard Jensen

NB!! Der er nok mange historier, om hvordan JP har møvet sig ind på markedet, og har forsøgt at stjæle kunder fra andre, da han startede sit foretagende.







Afsender: Guest
Dato: 03-01-2003 13:58:17
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Peter R Jensen,

Du afsløre som mange før dig uvidenhed om Textv og tids horisonterne.

DSF har aldrig haft KONTRAKTEN på texttv - okay?

DSF har tidligere sendt nyheder til dette medie og dermed opnået gratis markedsføring for forbundet - okay?

At du kalder JP for "smart" viser at du aldrig har mødt ham. Det er temmelig barskt at pådutte andre mennesker sådanne egenskaber nærmest lidt injurie agtigt.

PÅ hvad baserer du din påstand om at han "spinder guld" på texttv?

Du skriver "en persons egen vindings skyld", det er måske fordi du selv er uden indtægt at du skriver sådan? Er det i din verden forbudt at tjene penge på sportsfiskeri?
Du vil have grej, fiskevand ect udleveret gratis?

Du tror at DSF gør det her for deres blå øjnes skyld?

Mener du at 30 000 medlemmer i et forbund udaf 600 000 danske lystfiskerer er et "bredt" udsnit?

Tror du at DSF er bedre til at formulere at der er fanget en havørred i Isefjorden end JP eller hans lokal rappotøre?


Svar imødeses,

Gæsten.








Afsender: Guest
Dato: 03-01-2003 14:15:49
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Jeg vil da gerne svare dig.

Det er et fedt om DSF har haft kontrakt eller ej, JP har lukket for alle andre med sit monopol, de har alle skullet igennem ham og hans interesser.

Det er da smart at tjene penge eller hvad?

Han har åbenbart kunne forsørge sin familie med texttv, hvilket må tyde på en rimelig god indtægt!

Det er da ikke forbudt at tjene penge på fiskeri, men man må leve med de frie markedskræfter, hvis ikke JP har været klar over dette, må jeg nok hellere trække ordet smart i mig igen!

DSF gør da ikke dette for deres blå øjnes skyld, de har da stor interesse i at fortælle den brede befolkning om dem selv, og det er da godt, for det er uomtvisteligt dem, som har fingeren på pulsen inden for lystfiskeriet.

Det brede udsnit finder du svar på i ovenstående...

Om DSF repræsenterer 30.000 af 600.00 eller hvor mange det nu lige er, er uden betydning, for det er dem man lytter til rundt omkring i systemet. Det må da også være rart at kunne tage ud at fiske en gang eller to om året uden at behøve at tænke på om der er fisk eller ej, om vandet er forurenet eller ej, og uden at vide at DSF eksisterer, og er kraftigt med til at gøre det hele muligt.

Hilsen Peter Rødsgaard Jensen








Afsender: Guest
Dato: 03-01-2003 14:17:55
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Ups!!

Hemmelige gæst, jeg glemte lige at skrive, at jeg lige går over på det rigtige lystfiskerforum, og læser noget af det mere interessante stof dér.

Hilsen Peter Rødsgaard Jensen



Afsender: svend nielsen
Dato: 03-01-2003 15:47:51
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej alle,

Jeg synses at derer rigtig fedt at Jimmi Pladerbjerg har mistet TekstTv. Dansk Sportsfiske forbund er bedst til at sende nyheder.

Alle nyheder har været dårlige siden forbundet mistede deres retsmæssige nyheds opdatering på teksttv.

Dem der argumentere til Jimmis fordel er hans lokal raportøre som er købt med jakker mm.

hilsen Svend.



Afsender: TT
Dato: 03-01-2003 16:04:47
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
TIL ADMINSTRATOR!

Herunder en påstand skrevet i dette forum af Peter Rødsgaard Jensen:



"Hilsen Peter Rødsgaard Jensen


NB! Nu du kender JP så godt, så spørg ham lige om alle dem, som har penge i klemme hos ham får dem retur?"





ER DETTE TILLADT? JEG VILLE MENE AT DET ER AT GÅ OVER GRÆNSEN AT KUNNE FREMFØRE SÅDANNE PÅSTANDE UDEN AT DISSE ER VELUNDERBYGGET MEN I DET HELE TAGET HØRE SÅDAN NOGET IKKE HJEMME HER - ELLER HVAD?

MVH TT.



Afsender: Guest
Dato: 03-01-2003 16:38:00
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej TT

Må jeg ikke stille dette relevante spørgsmål, da det ud fra tidligere i tråden ser ud som om JP vil gå helt og aldeles konkurs. Det sker ofte når et foretagende går ned, så er der mange som mister penge.

Omvendt har den hemmelige gæst oplyst, at der ikke er de store penge i TTV, hvorfra de argumenter om at være forsørger, uden job osv. falder noget til jorden, hvis det har været en hobby.

Hilsen Peter



Afsender: Kim Holm Boesen
Dato: 03-01-2003 16:52:16
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Nej tak til DSF som redaktør af TV2 TekstTVs Fiskeri og Jagtsiderne.

Danmarks Sportsfiskerforening er som bekendt en paraply for en (meget) lille del af de danske lystfiskere (25.-30.000 af de ca. 500.000 der opfatter sig som lystfiskere). Hvis vi taler om de organiserede lystfiskere, er procentdelen en del højere, men stadig ikke imponerende. Som landsdækkende sammenslutning får DSF et ikke uvæsentligt tilskud til driften fra Tipsmidlerne via Friluftsrådet. Altså en offentlig støtte som man betaler til hver gang man afleverer Tips- & Lottokuponen. Denne driftstøtte er en række andre organisationer udelukket fra, enten fordi de har for kommicielt sigte, eller fordi de ikke er landsdækkende.

Samtidig driver DSF så medlemsbladet: SPORTSFISKEREN (SF). Dette udemærkede blad for (jyske) fedtfinnefiskere er i skarp konkurrence om annoncørerne med de 3 kommicielle lystfiskeblade, Fisk&Fri, FiskeAvisen og Fiske-Feber. SF har i den sammenhæng gentagene gange været anklaget for annonceprisdumping, pga. tilskud fra DSF, som altså igen er støttet af offentlige midler.

SF er selvfølgelig meget et medlemsblad for DSF, hvorfor man ikke kan få optaget (DSF-kritiske) indlæg i SF som ikke-medlem. Det er en oplevelse jeg deler med en lang række andre engagerede ikke-DSF tro lystfiskere, når vi ville koorigerer usandheder bragt til torvs i SF. Men ikke bare debatindlæg holdes væk fra SF´s spalter. Også åbne lystfiskerarrangementer, hvor DSF ikke har andel i afholdelsen, ignoreres næsten fuldstændigt i SF´s spalter, såfremt DSF ikke kan "lide" arrangøren.

Nu har TV2 så besluttet, at DSF skal drive TekstTV´s (TTV) afdeling for jagt og fiskeri (mon ikke Danmarks Jægerforbund (DJ)skal stå for jagtdelen - DSF og DJ har en samrabejdsaftale) Hvis DSF, som sidst de leverede nyheder til TTV, og som redakstionspolitiken er i SF, kun lader nyheder fra DSF komme i TTV, så er der reelt skabt et monopol, støttet af offentlige midler, hvilket jeg finder dybt betænkeligt, da det vil give en meget skævvredet lystfiskernyhedsformidling. Desuden må jeg gå ud fra, at støtten til DSF fra Tipsmidlerne nu må bortfalde, da DSF nu også er en kommenciel organisation.

NetText konsept med helt åben nyhedsindsamling fra mange kilder har gjort, at alt fra vand- og miljøpolitik over arrangementer til fangstrapporter kom på TTVsiderne - altså et meget åbent nyhedsorgan, der vel må være i overensstemmelse med en demokratisk tankegang som TV2 burde være garant for?!

Hvis TV2 har en pekuniær grund til at udskifte NetText med DSF, kan det undre mig, at disse sider ikke blev udbudt i licitation således, at de lystfiskemedier der drives på rene kommencielle vilkår kunne byde på driften af TTV.


Med Venlig Hilsen
Kim Holm Boesen



Afsender: Guest
Dato: 03-01-2003 16:59:09
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Kim

Hvor mange organiserede lystfiskere er der i DK?

Hilsen Peter Rødsgaard Jensen



Afsender: Per
Dato: 03-01-2003 17:32:27
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Kim,

Vel talt!

Per M.



Afsender: Guest
Dato: 03-01-2003 17:35:46
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej alle,

tidligere i denne tråd var der faktisk en, som netop gjorde opmærksom på at DSF nu er ændret til en kommerciel organisation og som Kim Holm skriver kan forbundet da vel ikke længere være berretiget til statsstøtte eller hvad?

Kan nogen svare???





Afsender: Guest
Dato: 03-01-2003 17:42:25
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
ang. statsstøtte:

På mandag er vi et par stykker, som vil sende en forspørgsel til dansk tiptjeneste og forhøre os om reglerne.

Er disse overtrådt i denne situation vil vi bede tipstjenesten tage dette op til revition.

Men måske kan en person fra sportsfiskerforbundet på forhånd svare?






Afsender: Mads
Dato: 03-01-2003 17:55:11
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Skrevet af TT

"Herunder en påstand skrevet i dette forum af Peter Rødsgaard Jensen:

"Hilsen Peter Rødsgaard Jensen

NB! Nu du kender JP så godt, så spørg ham lige om alle dem, som har penge i klemme hos ham får dem retur?"

ER DETTE TILLADT? JEG VILLE MENE AT DET ER AT GÅ OVER GRÆNSEN AT KUNNE FREMFØRE SÅDANNE PÅSTANDE UDEN AT DISSE ER VELUNDERBYGGET MEN I DET HELE TAGET HØRE SÅDAN NOGET IKKE HJEMME HER - ELLER HVAD?

MVH TT."

Jeg vil give Peter Rødsgaard lidt tid til at forklare hvorfor han skriver sådan, og hvis ikke påstanden er underbygget godt nok, så sletter jeg det selvfølgelig

Mange hilsner

Mads Hussing



Afsender: Hans
Dato: 03-01-2003 18:01:31
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej

Jeg er meget enig med Kim Holm Boesen, jeg tror at "hans" forening får meget svært ved at komme til orde på Tekst-tv nu.

For at rette en misforståelse som flere åbenbart lider under: DSF har aldrig haft rettighederne til Tekst-tv. De har leveret nyheder til Jimmi, men ville lige pludselig have en masse penge af Jimmi for at levere de nyheder. Derfor blev der skiftet leverandør, til Fisk & Fri, og nu til alle lokalredaktørerne. (En Fisk & Fri-opfindelse...)

Glæder mig til at høre om henvendelsen til Dansk Tipstjeneste, det bliver meget spændende....

Venlig hilsen

Hans



Afsender: Allan
Dato: 03-01-2003 18:11:55
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Nu er der godt nok en del modstandere af Jimmi Pajbjerg både personligt og redaktørmæssigt,og jeg er ikke en af dem,nej jeg har fået en fin jakke hvorpå der står:Lokalrapporatør,det er der da ikke noget galt i,at man får lidt for at gøre en anden mand en tjeneste,ved at holde hans forretning kørende.
Så er der en der skriver at jeg/vi er købt,ja ja misundelse er en grim ting,men hvis du en gang er i eller omkring Vejle så skriv,du må godt låne jakken en eftermiddag:-).
Det kan da godt være,de fleste af os der egentlig skulle skrive på lystf.dk,ikke er så aktive som vi burde,men selv om der ikke har været aktivitet på vores profil,har nogle af os leveret en del rapporter til teksttv.
Ok dem der ikke har været aktive siden Jimmi oprettede deres profil,burde aldrig have meldt sig,men ud af dem er der flere medlemmer af DSF.Gad vide om de har følt,at de går forbundet i ryggen,ved indsendelse af rapporter.

Så er der en der skriver DSF nok ikke har haft en finger med i spillet mht.overdragelsen af ttv rettighederne,men som omtalt i et af mine tidligere indslag,har de ansvarshavende hos tv2 ikke fingeren på pulsen i den danske lystfiskerverden og har nok været letmodtagelige over for DSF's fedteri.
Hvor tit har i set et lystfiskerrelateret program på kanalen????

Så er der gud hjælpe mig en tåbe,der insinuerer at Jimmi skulle være en dårlig betaler.Hvor dybt kan man synke?
Manden er ikke med i debatten,at nogen skriver at det er hans levebrød der forsvinder,giver sgu da ikke dig ret til sådanne udtalelser.
Det er hans koncept vi debatterer,så fis over på et andet forum som du lovede os.Det er jo nok rotten.com du vil over på,der er du på hjemmebane.

Allan Vejle




Afsender: rj2002
Dato: 03-01-2003 18:24:26
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej allan

Det er mig der har skrevet at DSF måske ikke har haft så at gøre med beslutningen om at der skulle nye folk til tekst-tv.

Hvis du kan levere dokumentation for at DSF har "fedtet" sig til tekst-tv, så er den da mere end velkommen. Hvis ikke, så er det jo blot din påstand mod min, og så er den ikke længere. Det bliver ikke mere rigtigt af at du mener at DSF har kørt urent trav.

mvh

rj2002



Afsender: Guest
Dato: 03-01-2003 18:42:12
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Mads

Jeg har svaret...

Hilsen Peter Rødsgaard



Afsender: Allan
Dato: 03-01-2003 19:00:22
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Til rj2002
Selvfølgelig kan jeg ikke dokumentere,at der har været konspirationsplaner mod JP,men er det ikke tankevækkende,at efter samarbejdet ophørte,har man ikke set et eneste indslag fra DSF,som jo mener de er lystfiskernes talerør,og ttv bliver dog læst af mange flere mennesker end Sportsfiskeren gør.
Hvis du ser objektivt på tingene,vil du ikke gi mig ret i at det lugter lidt?
MVH
Allan
PS.Vi kan godt blive enige om at den store synder i denne sag er tv2(selv om de fik lidt hjælp:-))



Afsender: rj2002
Dato: 03-01-2003 19:18:36
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Allan

Vi kan hurtigt blive enige om at det ser lidt mærkeligt ud at JP bliver opsagt med så kort varsel. Men det er en sag mellem ham og TV2

At det netop er DSF der så overtager det kan jeg egentlig ikke se noget odiøst i, idet de tidligere har været involveret i nyhedsleverancerne. Hvem skulle det ellers være? DSF leverede da glimrende nyheder, hvilket tv2 nok har været klar over.

Noget kunne tyde på at DSF selv har været lidt overrasket over at de fik text-tv, da der først i dag er begyndt at dumpe opdateringer ind. Det er nok lige en tand for tidligt at sige at de ikke har styr på det

mvh

rj2002




Afsender: Allan
Dato: 03-01-2003 19:32:22
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Nej nej DSF har vist det siden juleaftensdag,og tv2 har aldrig blandet sig i hvad der blev skrevet,og da der ikke er nogen af tv2 folkene,der interesserer sig for fiskeriet,kan de jo ikke have været utilfredse,med indholdet bare kvantummet på 25 indslag pr uge er blevet overholdt.
Måske er der nogen af pamperne inden for DSF,der sidder i diverse antenneforeningsudvalg,og tv2 zulu skulle jo overgå til betalingskanal pr 1/1 sååååååå noget for noget.
Det sidste er selvfølgelig for egen regning og uden dokumentation.
Men vi bliver jo nok ikke enige i denne diskussion.
Allan



Afsender: rj2002
Dato: 03-01-2003 19:39:28
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Tja - TV2 kan jo godt være utilfredse med indholdet, hvis folk klager over det. Hvis der er 10-80-200 forskellige der klager over at nyhederne ikke er saglige, så kan selv TV2 få den idé at der skal ske noget nyt.

Men du har helt ret i at vi nok ikke bliver enige. Jeg har bare lidt svært ved at sige at det er DSFs skyld at en mand er arbejdsløs uden at kende til de nøjagtige detaljer. I min verden er man uskyldig indtil andet er bevist. Således også DSF.

mvh

rj2002




Afsender: Hans
Dato: 03-01-2003 19:39:54
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej rj2002 og alle andre selvfølgelig

Jeg kan godt se noget odiøst i at det er DSF der overtager nyhedsformidlingen. Som det er fremgået af forskellige indlæg, så er frygten at det vil blive "DSF"-nyheder og foreninger der ikke er medlemmer af DSF, eller enkeltpersoner der er på kant med DSF ikke får noget optaget på Tekst-tv, som det også er tilfældet i deres blad.

Hvorfor ikke lægge det ud, så alle kan byde på det? Vi har flere gode nyhedsformidlere, både de trykte blade, og internetmagasinet, der vil kunne løse den opgave. Det virker mærkeligt at det lige er DSF der har fået det, når nu de aldrig har haft kontrakten med TV2 før. Det virker mærkeligt at TV2 helt "tilfældigt" har fået øje på DSF, når nu der er andre der kan levere det samme, måske endda mere objektivt.

Det virker da mærkeligt at man vælger et politisk forbund til at varetage nyhedsformidlingen, når nu der er andre, der har gjort det i mange år på kommercielle vilkår, og som formentlig kan gøre det mere objektivt.

Venlig hilsen

Hans



Afsender: Mads
Dato: 03-01-2003 20:01:15
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej alle

Jeg har valgt at slette Peter Rødsgaards påstand i hans egen mail, men jeg synes det virker som om den taler for sig selv. Når der ikke er nogen ordentlig forklaring til det, så falder det jo tilbage på den der har påstået det, og derfor vil jeg ikke gøre mere ved det. Håber det er ok for alle???

Mange hilsner

Mads Hussing



Afsender: rj2002
Dato: 03-01-2003 20:12:35
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Hans

Du skriver at der er generel frygt for at det bliver DSF-nyheder der bliver udgivet, og denne frygt er selvfølgelig reel nok. Problemet er bare at det er generelt for alle dem der hidtil har leveret nyheder til tekst-tv. Uanset hvem der leverer nyheder er der nogen der føler at de ikke kommer til fadet og får profileret sig nok.

Dette leder os så videre til næste spørgsmål, om hvorfor andre ikke har fået tilbuddet. Det kunne f.eks. være fordi de ikke har lagt billet ind på det. Man kan ikke forvente at TV2 skal spørge samtlige større eller mindre blade, organisationer og sammenslutninger om de har lyst til at levere nyheder til tekst-tv. Hvem der kunne levere mere objektive nyheder end dsf har jeg lidt svært ved at se. For mig er der ikke alternativer til DSF p.t.

Jeg synes derfor ikke at det er mærkeligt at TV2 har valgt DSF til at forestå nyhedsformidlingen på tekst-tv. At der er tale om et politisk forbund er jo kun den halve sandhed, for det er trods alt 30000 medlemmer der også fisker engang imellem, og det handler således ikke 100% om politik. Fisk&Fri blander sig jo også i politik, så der adskiller de sig vel ikke voldsomt fra DSF?

mvh

rj2002





Afsender: Hans
Dato: 03-01-2003 20:32:05
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Rikard og alle andre

Du siger at det kun er DSF der har lagt billet ind, men de er formentlig også de eneste der har vidst at tekst-tv måske kom i spil. Og hvordan har de kunne vide det???? Det har de nok fordi de har kørt en kampagne, ved at blive ved med at klage til TV2 over Jimmi Pajbjerg, også har TV2 ikke tænkt tingene igennem, men bare tænkt: "At hvis nu der er så mange klager nu, og alle der skriver henviser til DSF, så må vi hellere give dem det." Det virker ihvertfald mærkeligt at de er de eneste der har vidst det, og dermed de eneste der har budt ind på det.

At Fisk & Fri også "leger" fiskepolitikere, er vel en konsekvens af at DSF bestemt ikke repræsenterer alle grupper herhjemme, og derfor er der også andre der må tale lystfiskernes sag.

Jeg har set en omtale for Fiskeringens karpe-arrangement i Søndersø i august sidste år, det bliver spændende om der igen i år bliver en omtale af det....... Jeg tror ike, at give tekst-tv til en part inden for dansk lystfiskeri, gavner objektiviteten, men det kan vi jo få at se. Vi kan jo tælle hvor mange nyheder LDL, Fiskeringen, SU og andre ikke-DSF foreninger får lagt på tekst-tv.

Venlig hilsen

Hans



Afsender: Niels
Dato: 03-01-2003 20:34:44
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej

Jeg kan se at en af de første ting der er sket på tekst-tv, er at man har fjernet Jimmis nummer, hvor man altid kunne ringe med fangstrapporter, og der er ikke kommet en ny. Det signalerer allerede nu en hvis lukkethed.

DSF kan kun overraske mig positivt i denne sag, for det første der er sket er ikke godt nok.

Niels



Afsender: Peter H
Dato: 03-01-2003 20:37:50
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej alle

eg vil gerne høre om hvor det i DSF's formål står at man ønsker at være eneleverandør af nyheder, og i givet fald skal vælte andre af pinden for at kunne nå det mål?

DSF's vedtægter er klippet ind herunder fra DSF's hjemmeside

Peter H

Formål § 3

Danmarks Sportsfiskerforbunds formål:
 som hovedorganisation at repræsentere forbundets foreninger og medlemmer.
 sikre medlemmerne gode udfoldelsesmuligheder.
 varetage medlemmernes interesser over for organisationer og myndigheder.
 beskytte, bevare og genoprette danske vandløb og søområder.
 arbejde for - og fastholde krav om rene have og indre danske farvande, samt bevarelse og genopretning af yngle- og opvækstområder for fisk.
 sikre en sund fiskebestand i fersk-, brak- og saltvand.
 om nødvendigt - sikre, bevare og erhverve fiskerettigheder til forbundets foreninger og medlemmer.
 gøre sportsfiskeri til en spændende fritidsaktivitet.
 oplyse om regler og holdninger i forbundet til sportsfiskeri.
 udnytte vores lovsikrede rettigheder til gavn for dansk natur og medlemmernes rekreative fiskeri.




Afsender: rj2002
Dato: 03-01-2003 21:00:41
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Att: Hans

Jeg siger ikke at kun DSF har lagt billet ind, men at de formegentlig har gjort det. Om der er andre ved jeg naturligvis ikke. Du er langt ude i spekulationerne når du skriver at DSF ved at de får tekst-tv inden JP bliver sagt op, for det ved hverken du eller jeg.

Du skriver endvidere at DSF bestemt ikke repræsenterer alle lystfiskergrupper herhjemme. Hvad tror du grunden til det er? Hvis sjællandske søfiskere ikke vil melde sig ind i DSF, hvorfor skulle DSF så hjælpe dem i en sag. Hvis de selvsamme søfiskere ikke skriver artikler om deres fiskeri, så kommer der heller ikke noget søfiskestof i Sporstfiskeren. Længere er den ikke. Det er så nemt at brokke sig, uden at røre en finger selv. Egentlig er jeg lidt i tvivl om hvilke grupper du hentyder til, for mig bekendt går forbundet ind i de fleste miljøsager uanset om det er ørreder, gedder eller fredfisk det gælder.

Mht. om der kommer indlæg fra andre foreninger end lige DSF, så må man jo lade tiden vise om det sker. Hvis det ikke sker er disse foreninger og forbund jo velkomne til at klage over tekst-tv, ligesom så mange andre har gjort. Længere er den vel ikke?

Att: Niels

Iflg. www.sporstfiskeren.dk kan man indsende fangstrapporter på ow@sportsfiskeren.dk. Giv dem lige en chance til at få det op at køre, inden man rakker dem ned.

mvh

rj2002







Afsender: Allan
Dato: 03-01-2003 21:14:00
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
De 3 første punkter giver jo et udmærket billede,af at det er et "uafhængigt" organ der formidler nyhederne på ttv,derfor mener jeg ikke de/i er berettigede til at varetage over en halv million lystfiskeres.

Nu bliver der også nævnt:Sikre ynglepladser og vandløb!!!!For hvem?ikke for mig ej heller de mange hundrede tusinde andre lystfiskere der ikke er en del af DSF.

Senere står skrevet:Sikre medlemmernes ret til fiskevande!!!!!
Skal jeg bare smile og tænke det var vel nok godt at DSF får mulighed for at promovere sig selv på sitet.

Det er da klart,at en forening skal varetage sine medlemmers interesser,men debatten drejer sig om foreningens berettigelse til at formidle fiskehistorier til menig mand,så at du smider en kopi af klubbens vedtægter ind i debatten,gavner bestemt ikke jeres sag,for med det indikerer man at det egentlig bare er jeres medlemsblad der bliver til et elektronisk medie.

Nu er der flere af DSF's frontkæmpere,der har rakket det tidligere ttv ned på det groveste,og DSF har i mindst 10 dage vidst de skulle skrive på sitet!!
Hvorfor f...... bliver der så sat nogle elendige artikler ind allerede første dag.
Ikke alle er dog under standart,men så er der nogle af artiklerne hvor en hel side på ttv kun er skrevet et par linier og en anden hvor der står tlf.nr på nogle frivillige der ønsker mere hjælp.Er der ikke en opslagstavle i den lokale brugsforening.
En artikel fra D.15/12 er vel heller ikke ny.
Min mening om den sag er:hvad med at have ventet med indslag til i havde øvet jer lidt,for i har ikke holdt jer tilbage med kritik mht.gamle nyheder, irellevante oplysninger etc.
Se nu at få noget guf ind på siden,så længe i har den,så har vi da lidt at glæde os over i denne kolde tid.
MVH
Allan



Afsender: Niels
Dato: 03-01-2003 21:41:05
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Til rj2002

Det ville da være oplagt, når nu man sletter det ene nummer, så et skrive det nye på. Men det har man valgt ikke at gøre, og det synes jeg sender en masse signaler.

Give dem en chance??? Det synes jeg ikke DSF har givet Jimmi i det foregående år, hvor DSF ikke har leveret nyheder til Tekst-tv. Det retfærdiggører selvfølgelig ikke at vi andre kritiserer DSF, en af parterne bør jo selvfølgelig opføre sig anstændit, og når nu DSF ikke gør det, så må "vi andre" det jo.

Niels



Afsender: Peter H
Dato: 03-01-2003 21:51:05
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Man bliver opfordret til at skrive ind på DSF's hjemmeside. Det må være der medlemmer går ind, og nok ikke så mange andre. Hvorfor skriver man ikke den mail-adresse på tekst-tv????

At man kan skrive til Ole Wisler for at få noget på tekst-tv, fremgår ikke specielt tydeligt af DSF's hjemmeside. Man skal lede efter det i gamle nyheder, du skal klikke sådan her: Forside - nyheder - 2002 - december - Sportsfiskerne går på TV2 tekstTV. Man skal faktisk vide at nyheden er der for at man finder den. Det virker ikke særlig åbent. Sådan en opfordring burde selvfølgelig stå på forsiden af deres hjemmeside, og selvfølgelig også på Tekst-tv.

Hvis nu der er mange der skriver ind i år og klager, mon så rettighederne går videre til næste år???? Og hvem mon så det bliver? eller mon TV2 bliver så trætte af denne intrigante branche at de ikke gider at beskæftige sig med lystfiskere mere, det kan jeg da godt forstå.

Venlig hilsen

Peter H



Afsender: rj2002
Dato: 03-01-2003 21:54:24
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Niels

Jeg synes det er flot at du vil viderebringe din insiderviden om DSF her på fiskemagasinets forum. Så vidt jeg har kunnet se er der blevet opdateret 1 (én) gang siden DSF overtog text-tv, så det er vel også lige voldsomt nok at forlange at alt skal klappe første gang? Det kommer sikkert på efter et stykke tid.

Hvad mener du helt nøjagtigt med at DSF burde give JP en chance?? Hvis JP ikke har løst opgaven på text-tv godt nok efter TV2's mening er det vel ikke DSF's problem? Som jeg ser det skylder DSF ikke JP noget.

mvh

rj2002



Afsender: Hans
Dato: 03-01-2003 21:58:35
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej rj2002

Du skriver:

"Du er langt ude i spekulationerne når du skriver at DSF ved at de får tekst-tv inden JP bliver sagt op, for det ved hverken du eller jeg."

Hvor skriver jeg det??? Jeg skriver at DSF måske ved at tekst-tv kom i spil. Det er da bestemt ikke det samme.

Jeg regner da bestemt med at hvis man gider at skrive klager til TV2, så kommer der klager. For på den måde som de kører Sportsfiskeren, som Kim Holm Boesen så rigtigt fremfører det, så kommer anderledes "troende" ikke til udtryk. Men lad det komme an på nogle prøver!

Diskussionen om høen eller ægget kom først. Er det fordi DSF ikke interesserer sig for sjællandske søfiskere at de ikke er medlem, eller er det fordi de ikke er medlem at DSF ikke interesserer sig for dem? Jeg mener at man skal have et incitament til at melde sig ind, og sådan er det ikke i øjeblikket hvos du interesserer dig for andet end flue- og fedtfinnefiskeri. Men det hører en helt anden tråd til, og det er vist diskuteret til hudløshed......

Venlig hilsen

Hans





Afsender: Niels
Dato: 03-01-2003 22:07:12
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
rj2002 skriver:

"Hvad mener du helt nøjagtigt med at DSF burde give JP en chance?? Hvis JP ikke har løst opgaven på text-tv godt nok efter TV2's mening er det vel ikke DSF's problem? Som jeg ser det skylder DSF ikke JP noget."

Så kan jeg jo slevfølgelig spørge om det samme: Hvad mener du med at vi andre skal give DSF en chance?

Jeg er ikke i tvivl om, at der er mange forbundsfolk der har klaget til TV2 over Jimmis måde at håndtere tekst-tv på, og samtidig går der mange forkerte historier i DSF om det her. Jeg har snakket med mange forbundsmænd der er meget sure på Jimmi, for de tog tekst-tv fra dem, og han røvrendte dem. Den sande historie er, at DSF ville have et anseeligt beløb for at levere nyheder til tekst-tv, det ville Jimmi ikke betale, og så måtte han jo gå videre. Men den historie er jo selvfølgelig ikke så god for DSF, for der kan de jo let komme til at virke lidt grådige.

Jeg ved ikke hvad det er for en insiderviden du hentyder til i sidste indlæg???? Men det kan du selvfølgelig få lejlighed til at forklare nu.

Har det officielle DSF slet ikke noget at sige i denne sag? Hvorfor er de så tavse????? Ikke engang på deres egen side, giver de deres version af denne sag, der er "noget muggent ved det her" som Harry ville have sagt.

Niels



Afsender: rj2002
Dato: 03-01-2003 22:21:55
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Niels

Helt konkret mener jeg at enhver nystartet skal have en chance i opstartsfasen for at rette evt. mangler til. Også for DSF og text-tv.

Så kan jeg jo passende be dig om en forklaring om hvorfor DSF skulle give JP en chance.

Jeg gider ikke beskæftige mig med løse rygter - jeg har andet at spilde min tid med. Hvis du ikke kan fremlægge noget konkret, så gider jeg ikke høre på dine vandrehistorier.

Den insiderviden jeg hentyder til er din bemærkning med at DSF har valgt ikke at bringe et tlf-nr eller en mailadresse på text-tv hvor man kan indsende fangstrapporter. Hvor ved du fra hvad DSF har besluttet omkring text-tv?? Kunne det tænkes at de blot ikke har nået at få det lagt ind endnu?? Nej nej - det er jo helt utænkeligt....

Du spørger til sidst om hvorfor DSF ikke har meldt noget ud. Kunne det tænkes at det var fordi de ikke mener at der er noget at diskutere?? Jeg kan sku godt forstå at DSF ikke vil stille sig op til offentlig mudderkastning, hvad dette i princippet er. Hvorfor folk ikke kontakter DSF med deres kritik kan jeg ikke forstå, for det er da alt for nemt bare at komme hadefulde indlæg uden at ville gøre noget ved det selv. Hvor mange af dem der har deltaget i denne debat har rent faktisk leveret fangstrapporter til text-tv indenfor det sidste år? Sikkert ikke mange - nu har de bare fået chancen for at lukke noget mundlort ud.

mvh

rj2002




Afsender: Allan
Dato: 03-01-2003 23:21:34
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
DSF kunne måske have lavet en velkomstside,hvor der stod at alle,hvis de havde en god historie,var velkomne til at maile eller ringe ind.

Nu har foreningen jo kørt smædekampagne siden februar mod JP,og når de så endelig får mulghed for at komme til fadet,bliver de taget med bukserne nede,og kommer egentlig kun med en god artikel(svenskekysten)dog kunne den ligeså godt være foregået ved enhver dansk kyststrækning,da der ikke var en eneste fanget fisk beskrevet.

Nu var alle inden foreningen vel klar over,med de mange debatter der har kørt på forskellige sites,at en hel del af kritikerne,har sat med fjernbejeningen i hånden og ventet på den første artikel,så derfor kan jeg ikke se logikken i at lancere nogle middelmådige artikler.
Hvis jeg havde fået at vide jeg skulle overtage ttv,havde jeg samlet tropperne,for at samle en masse historier,og hvis der ikke var nogen ved hånden,ville jeg selv opsøge dem,ved vore fiskevande.
Konklusion:En rigtig dårlig start,så op på mærkerne inden 6/1 da kommer de ansvarshavende på job igen og eftersom de har modtaget en hel del kritiske mails,fra utilfredse lystfiskere,vil de jo nok holde et vågent øje med sitet,da dårlig omtale i medieverdenen ikke falder i god jord.
MVH
Allan



Afsender: Niels
Dato: 04-01-2003 00:04:38
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej rj2002 og alle andre

rj2002 skriver:
"Så kan jeg jo passende be dig om en forklaring om hvorfor DSF skulle give JP en chance."

Hvorfor ikke? JP har udviklet dette medie, som ikke er specielt egnet som lystfiskermedie, men som har vist sig at være meget stærkt. Dette arbejde er selvfølgelig hårdt, og det er der ikke givet noget kredit for. Alle lokalredaktørerne var lige kommet op at stå, og det hele skulle virkelig til at komme rigtig igang. Så kommer DSF og "stjæler" tekst-tv ved hjælp af en smædekampagne mod JP, som får TV2 til at give DSF det.

Jeg synes stadig det er mærkeligt at det lige er et politisk forbund, som TV2 først tænker på når de vil skifte leverandør, de må have fået nogle hints først. Hvis jeg stod uden for fiskebranchen, var det ikke et politisk forbund, men en af de kommercielle nyhedsleverandører jeg ville tænke på, der skulle levere nyheder.

Hvis ikke man på 8 dage kan skaffe en masse lystfiskerinformation, og tænke over hvilke ting der skal på tekst-tv, så er man kke sin opgave voksen, og det mener jeg ikke DSF har vist sig i dette tilfælde. Det virker ikke som om at tingene er tænkt igennem, inden den 1. januar da man gik på. Jeg ville have fejret det noget mere ved virkelig at have været på dupperne fra starten, men det er godt nok noget af en sløv start vi har været vidne til. Hvis man ikke engang putter en mail-adresse på eller et telefonnummer, så er det efter min mening ikke godt nok. De må da være interesseret i at folk skriver til dem, eller hva'???

rj2002 skriver også:

"Den insiderviden jeg hentyder til er din bemærkning med at DSF har valgt ikke at bringe et tlf-nr eller en mailadresse på text-tv hvor man kan indsende fangstrapporter. Hvor ved du fra hvad DSF har besluttet omkring text-tv?? Kunne det tænkes at de blot ikke har nået at få det lagt ind endnu?? Nej nej - det er jo helt utænkeligt...."

De har ikke gjort det, ergo har de valgt ikke at gøre det. Det kan være det kommer senere, det kan også være det ikke gøre, men de har valgt ikke at gøre det fra starten af. De har slettet JP's nummer, uden at skrive deres eget, de behøvede ikke engang at tænke selv, for der var tænkt for dem, der stod et nummer i forvejen, og de skulle bare skrive deres eget i stedet for. Derfor skriver jeg at de har valgt ikke at gøre det, for det er så oplagt.

Venlige hilsner

Niels



Afsender: Max Møller
Dato: 04-01-2003 08:42:00
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
NU ligger det jo sådan at for hver krone Jimmie, fik ind på reklame, fik TV-2 en hvis andel ca 50%, jeg tror ikke at DSF kan lave samme indtjening til TV-2, så jeg tror ikke at der går lang tid før DSF forhåbentlig for samme fyreseddel som Jimmie fik den 23.



Afsender: Erik
Dato: 04-01-2003 17:00:24
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
DSF har stadig ikke svaret på hvad de skal med jagtsiderne, men mon ikke at de bliver ved med at have Danmarks Jægerforbund inde over dem. Det er dog mystisk at DSF på deres egen side også reklamerer med at de har fået nogle af jagtsiderne.

Vi andre kan vel bare starte samme protestaktion som DSF har kørt hele året over for TV2, så kan det være at de kommer på bedre tanker, og giver det til en mere objektiv formidler.

Med venlig hilsen

Erik



Afsender: Peter H
Dato: 04-01-2003 20:09:03
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Jeg har et lille spørgsmål til DSF og egentlig også til Jimmi Pajbjerg:

Hvor meget betaler DSF for at bruge de nyheder som Jimmi Pajbjerg har lagt på Tekst-tv?

Vi andre kan vel ikke gå ind og stjæle det som DSF skriver på deres hjemmeside, og bruge det i andre sammenhænge???

Peter H



Afsender: Anders N
Dato: 04-01-2003 20:15:32
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej allesammen

Jeg vil bare gerne give et godt råd til DSF når de lægger nyheder på tekst-tv. Jeg gider ikke diskutere om det er den ene eller anden der skal levere de nyheder, men det er en rent teknisk kommentar jeg har.

Der ligger allerede nu nyheder der fylder mere end en side, og det er godt nok træls, for nu at sige det på nordjysk! Man kommer ind på en side, kan se det er nummer 2 af en nyhed, og det er side 4 ud af 6, og så skal man altså vente til den har kørt alle sider igennem for at læse den første side af den nyhed man startede med at se.

Der er flere der fylder 2 sider allerede, men jeg håber virkelig det er begyndervanskeligheder, at man har svært ved at ramme en side. Jeg håber meget det er noget man tænker over i fremtiden

Venlig hilsen

Anders N



Afsender: Øjvind Bejstrup
Dato: 04-01-2003 21:44:04
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Jeg kunne alligevel ikke nære mig, fordi tråden er blevet så lang som den er.

For mig at se drejer hele denne debat sig alene om sympatier og antipatier for den ene eller den anden og meget lidt om fakta. De eneste fakta der rent faktisk er om kernen i denne debat og som kan dokumenteres er, at det nu er DSF der leverer nyhederne og ikke Jimmi Pajbjerg.

Trods den åbenlyse mangel på fakta forsøger flere at gøre DSF til den store skurk i spillet om hvem der skal skrive nyheder på TestTV. På et tidspunkt må DSF åbenbart have været gode nok, den gang de leverede nyhederne til NetText. Hvem kender i øvrigt de faktiske samlede omstændigheder? Efter min opfattelse kan det kun være TV2 og de har ikke deltaget i debatten.

AllanK skriver den 30.12.02 (og omtales af flere): ”….kort varsel at Jimmi Pajbjerg mister det. Det er sket den 23. …” - Vi ved det faktisk ikke eftersom hverken TV2 eller Jimmi, der jo er de to kontraktparter, har deltaget i denne debat. Vi ved heller ikke om kontrakten faktisk udløb automatisk den 31.12.02. Har TV2 ikke overholdt kontrakten? Vi ved faktisk ikke noget som helst, men vi diskuterer det som om vi gjorde.

Carsten Sommer skriver den 30.12.02 (og omtales også af flere):”…Nu skal vi igen til at læse om alt deres mærkelige pjat…..” - Vi ved det ikke. De er først lige begyndt.

Nissen skriver 2. januar 03. ”Jeg tvivler på at de vil kunne leve op til TV2 kravene….” - Vi ved det ikke. De er jo først lige begyndt.

Og senere skriver han: ” Så kommer DSF på den sædvanlige arrogante og fornærmede facon og trækker tæppet væk under denne familie.” – Hvem var det der fyrede NetText, DSF eller TV2? Hvem har vurderet grundlaget for ophævelsen af kontrakten, DSF eller TV2? Havde kontrakten en bestemt udløbsdato? Har TV2 ikke overholdt kontrakten? Vi ved det ikke – vi kender ikke kontraktforholdet. Men vi diskuterer det som om vi gjorde.

Kim Holm Boesen skriver den 03.01.03 i et indlæg, der for mig afslører at han ganske tydeligt ikke kan lide DSF: ”… kan det undre mig, at disse sider ikke blev udbudt i licitation…” – Vi ved ikke noget som helst om det. Hvem siger at andre ikke har budt på opgaven? Som sagt, vi ved ikke noget om det. Men vi diskuterer det som om vi gjorde.

Allan skriver den 04.01.03: ”… har de ansvarshavende hos tv2 ikke fingeren på pulsen i den danske lystfiskerverden og har nok været letmodtagelige over for DSF's fedteri. …” – Det er en antagelse – en mening, som vi ikke ved noget om, men der argumenteres med baggrund i antagelsen. Mon ikke TV2 har vurderet kvaliteten af de nyheder der har været på siderne. – Igen vi ved det ikke. Men vi diskuterer det som om vi gjorde.

Hans skriver den 04.01.03: ”Hvorfor ikke lægge det ud, så alle kan byde på det? ” – Hvem siger det ikke har været det? – Vi ved det ikke, det kan kun TV2 vide. Men vi diskuterer det som om vi gjorde.

Niels skriver den 04.01.03: ” …ved hjælp af en smædekampagne mod JP…” - Hvad er det for en smædekampagne, den har vi ikke set nogen konkret dokumentation for endnu her på siden. Ved at læse tråden får man den fornemmelse at DSF skulle have bombarderet TV2 med klager. Hvor mange gange har DSF gjort det? Hvor mange andre har gjort det? (blandt andet har jeg klaget ved årsskiftet 2001-2002 for egen regning og ikke for andres) – Vi ved det faktisk ikke. Men vi diskuterer det som om vi gjorde

Som ovenfor nævnt klagede jeg til TV2 over kvaliteten af de nyheder der var på TestTV's lystfiskersider med baggrund i en gennemgang af det daværende materiale, som jeg har redegjort for i tidligere indlæg, fordi jeg mente det var noget journalistisk bras, der blev leveret og derfor har jeg lykønsket DSF for at de har overtaget entreprisen. Nu var der jo kun DSF at lykønske for det. Det viste sig den gang, fik jeg at vide i en telefonsamtale med Jimmi Pajbjerg jeg havde i den anledning den 17. januar 2002, at det faktisk var Fisk og Fri der havde leveret en del af braset og at de den gang, i følge Jimmi selv, var på vej ud i kulden og at han ville opbygge et lokalrapportør-net, som han så også gjorde. Jeg er fortsat af den opfattelse, at det indtil årsskiftet var noget journalistisk bras, der blev leveret. Ordsproget: "Skomager bliv ved din læst" giver måske lidt mening her. Jeg skal til dette gentage, at jeg har en hvis indsigt i det journalistiske håndværk og det jeg ofte kunne læse på TextTV ville jeg ikke have leveret og jeg tror i bund og grund at den mening blandt andet også har været udsslagsgivende hos beslutningstagerne i TV2, det er jo dog trods alt en forretning, der har rødder i samme branche. Men jeg ved det ikke - jeg har ikke spurgt dem ;-)

Med venlig hilsen
Øjvind Bejstrup



<!--EDIT|Øjvind Bejstrup|4. Jan 2003, 22:21-->







Afsender: Allan
Dato: 04-01-2003 22:27:50
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Nu kan man jo godt se hvad for nogle briller du læser med,når du kan komme med sådan en smøre.
Hvis du har arbejdet som skribent,skulle du så ikke have meldt dig under fanerne,for jeg går ud fra du har lidt viden om hvordan man formidler kontakten til læseren.
Du kan da ikke med god samvittighed sige,at det som DSF har lagt for dagen med på sitet,berettiger til at komme med udfald mod kvaliteten,af andres redaktionelle arbejde.
Skomager bliv ved din læst!
Skriver du også,men for mig at se er den møntet på den nuværende redaktion,de skulle have holdt sig til udgivelsen af jeres lokale medlemsblad.
Vi kunne have undgået mange af indslagende,i denne debat hvis forbundet,nu havde sat sig sammen før det blev udsendt på landsplan,og kigget det lidt igennem.
Jeg gengiver hvad og hvordan det er oplået på ttv.
631:Fangstrapport 3 uger gammel.Side 6/7 3 linier og denne artikel der slutter kunne være skrevet med få ord!
632:arrangement for fluebinding.Reklame for havfiskerfestival hvad har det med å og bæk at gøre.
633:Side 4/5 mangler og der er flere artikler på 5/5.Overskriften:3/1 blev nytårstorsken fanget,men læser man artiklen fremgår det at fangsterne er gjort andre dage+artiklerne har jeg læst andre steder og normalt ville jeg være ligeglad men når i nu kørte kanonerne i stilling på det grundlag,at indholdet var stjålet fra andre sider,skal det da lige nævnes.
Den eneste artikel der havde en nogenlunde format var adr.til SOK's isvarslingsside.
MVH
Allan



Afsender: Hans
Dato: 04-01-2003 22:34:11
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Øjvind

Bare en lille kommentar:

Jeg VED at Jimmi mistede det, ved en skrftlig opsigelse, den 23. december, efter at have været til møde med TV2 den 17. december, hvor de intet sagde. Med mindre at Jimmi lyver direkte over for mig og flere andre han kender, som har fået samme historie.

Jeg ved også at Jimmi havde lagt planer for 2003, der inkluderede Tekst-tv, både indtægtsmæssigt, men også reklamemæssigt for hans egne projekter. Kontrakten udløb selvfølgelig den 31/12-2002, men Jimmi ville selvfølgelig gerne fortsætte det arbejde han havde sat i søen.

Jeg er ikke i tvivl om at Tekst-tv ikke er sat i licitation, det ville folk jo vide i branchen, som jeg mener at være en del af. Der ville jo også bare være en her der vidste det, og kunne give et link, eller en udbudstekst, men det er der ikke.

Jeg er iøvrigt ikke reporter for Jimmi, jeg er i denne diskussion uafhængig. Jeg er iøvrigt medlem af DSF.

Venlig hilsen

Hans




Afsender: Allank
Dato: 05-01-2003 01:45:29
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Øjvind

Du skriver:

"Trods den åbenlyse mangel på fakta forsøger flere at gøre DSF til den store skurk i spillet om hvem der skal skrive nyheder på TestTV. På et tidspunkt må DSF åbenbart have været gode nok, den gang de leverede nyhederne til NetText."

Også dengang var det mange problemer. Det var med i aftalen at de nyheder de leverede til Tekst-tv skulle være nyheder DSF ikke selv omtalte andre steder, men det blev ikke overholdt. Flere gang måtte Jimmi se de nyheder han havde, omtalt andre steder med DSF som kilde, og på DSF's hjemmeside, samt i bladet. Det var klart imod den aftale der var indgået.

Så ville de have over 50.000,- om året for at levere nyheder til Jimmi Pajbjerg, og det ville Jimmi selvfølgelig ikke betale, når nu andre ville gøre det gratis (for den store reklameværdi det har). Til sidst lavede Jimmi så det her store korps af reportere der skulle sikre dugfriske nyheder hele tiden. Jeg vil også sige at jeg heller ikke er med i dette korps, og jeg, ligesom Hans, er medlem af DSF. For mig har det intet mod sympati eller antipati, det har noget at gøre med moral og anstændighed. Noget som TV2 og DSF ikke har udvist i denne sag.

AllanK skriver den 30.12.02 (og omtales af flere): ”….kort varsel at Jimmi Pajbjerg mister det. Det er sket den 23. …” - Vi ved det faktisk ikke eftersom hverken TV2 eller Jimmi, der jo er de to kontraktparter, har deltaget i denne debat.

Jeg ved det også, det skete per brev den 23. december, uden nogen varsel overhovedet.

AllanK



Afsender: Øjvind Bejstrup
Dato: 05-01-2003 10:42:41
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Kære Hans og AllanK

Hans: "Kontrakten udløb selvfølgelig den 31/12-2002, ..." Aha - hvis det er korrekt, var NetText altså opsagt allerede ved kontraktens underskrivelse og ikke den 23.12. Det har NetText altså vidst siden den blev skrevet under. Nu synes jeg patesen (min afledning af patetisk) er fuldkommen.


AllanK: "Flere gang måtte Jimmi se de nyheder han havde, omtalt andre steder med DSF som kilde, og på DSF's hjemmeside, samt i bladet ..." Ja og det retfærdiggør ikke at NetText lavede noget bras. Jeg er ligeglad med hvem der skriver nyhederne, bare det har en ordentlig kvalitet.

Og nej jeg skulle ikke melde mig under nogen faner - jeg undergraver ikke et fag jeg selv har været en del af og slet ikke til et landsdækkende medie. Det svarer til jeg skulle levere gratis nyheder eller reportager til Søndags Politiken og det gør ingen journalist eller redaktion uden at hæve løn for det.

Med venlig hilsen
Øjvind Bejstrup




Afsender: Lasse
Dato: 05-01-2003 15:14:06
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Til alle

Kig her: http://www.sportsfiskeren.dk/debat/forum/read.php?f=1&i=552&t=552

Mvh
Lasse



Afsender: Allan
Dato: 05-01-2003 16:48:11
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Efter at have erfaret,at DSF ikke er ansvarlig for den amatøragtige,måde tingene er sat ind på sitet på,bringer jeg hermed en undskyldning til de personer der er blevet hængt ud i mine indslag.
Dermed ikke være sagt,at jeg mener foreningen er berettiget til rettighederne på ttv.
MVH
Allan



Afsender: Hans
Dato: 05-01-2003 17:13:27
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hvem lægger så de nyheder ind, som er underskrevet med DSF???

Hans



Afsender: Hans
Dato: 05-01-2003 17:15:44
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Og iøvrigt til Øjvind:

Der er før hørt om en kontrakt der bliver forlænget, især når de to parter har snakket om det i en måned, og der ikke er udtrykt ønske om andet end en forlængning fra begge parter. Så selvfølgelig var det kontraktudløb, men jeg har ihvertfald før hørt om nogle der forlængede en kontrakt.

Hans



Afsender: Peter H
Dato: 06-01-2003 00:26:32
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Kære Øjvind

NetText tog sine forbehold i tide, troede Jimmi... For TV2 fik lige pludselig et bedre tilbud helt op til jul, for Jimmi var altså til møde med TV2 den 17. december uden at de sagde noget. Han snakkede kontraktforlængelse med dem, tog sine forholdsregler, men TV2 røvrendte ham, og DSF klapper bare over at de får det.

At du kalder indholdet af denne debat latterlig og ynkelig, viser hvilket niveau du befinder dig på. Bare fordi alle ikke er enige med dig, og DSF ikke svarer på anklagerne, så vi kan få tonet rent flag, behøver indholdet vel ikke at være latterligt og ynkeligt???

Så har jeg et lille opklarende spørgsmål: Hvornår leverede DSF nyheder til Nettext?

Jeg håber virkelig der er nogle fra DSF der kan svare på nogle af alle de mange ubesvarede spørgsmål der er i denne tråd.

Det kan jo være at den manglende viden om hvad DSF mener og har gjort i denne sag kan være at de bestemt ikke skilter med den, men har holdt sig ekstremt passive, og stukket hovedet i busken.

Med venlig hilsen

Peter H



Afsender: Gert
Dato: 06-01-2003 00:34:18
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Jeg mener også at det eneste ynkelige i denne sag er DSF, da de ikke er kommet på banen og forklaret deres side af sagen.

Hvorfor går de ikke aktivt ud og forklarer deres side af sagen, og forklarer hvorfor de gerne vil have tekst-tv og hvordan de mener de kan gøre det bedre?

Det kan godt være at de så får bemærkningerne lige "i hovedet", men så er det ude af verden og alle har fået en forklaring. Den forklaring savner vi allesammen nu, taktisk set burde de gøre det, men jeg er jo ikke PR-mand for DSF.

Forsvar jer selv, fortæl jeres historie, hvad er der sket? Det mangler der virkelig DSF's syn på, synes jeg.

Hygge

Gert



Afsender: Gæst_rj2002
Dato: 06-01-2003 09:18:13
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Gert

Har du gjort noget aktivt for at spørge DSF ud om denne "sag"?

Hvis ikke, kan du så ikke forklare mig hvordan DSF skal kunne forklare noget om en "sag", de måske ikke ved eksisterer?

Der var en der havde de samme tanker som mange på dette forum, der spurgte og fik et svar på sportsfiskerens forum.

mvh rj2002



Afsender: Gert
Dato: 06-01-2003 12:47:56
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej rj2002

Hvis ikke DSF ved at der kommer en masse "rystelser" i hele branchen når de overtager tekst-tv på denne måde, så er de meget naive, og det tror jeg ikke at de er. Selvfølgelig ved de at mange har en mening om det her, og de ved også godt at der ikke er særlig mange der diskuterer inde på deres eget forum, og derfor burde de måske sende en pressemeddelelse eller komme med et statement, så deres mening kan komme ud i andre medier.

Jeg regner med at de interesserer sig for fiskeri, og prøver at følge med på de største sider herhjemme, og hvis de gør det ville de også opdage, at der er mange spørgsmål ved deres overtagelse af Tekst-tv.

Gert



Afsender: rj2002
Dato: 06-01-2003 13:35:36
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Gert

Der ligger jo faktisk en nyhed inde på sportsfiskeren.dk (godt nok langt væk efterhånden), men den beskriver da fint DSFs mening. Hvad skal du bruge en pressemeddelelse til? De har da hele 3 forskellige medier, hvor det nok skal (og er) kommet ud: Sportsfiskeren.dk, Text-tv og Sportsfiskeren. Hvis du ikke ser de indlæg, så er det da din egen skyld.

At tro at DSF sidder og tjekker alle hjemmesider om fiskeri er utopi - måske falder de over det, og skal nok kommentere det, eller også gør de det ikke. Hvis du er så utilfreds, hvorfor kontakter du dem så ikke?

mvh

rj2002



Afsender: Nissen
Dato: 06-01-2003 14:13:50
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Godt nytår allesammen.

Mange indlæg har været på banen men alle er kendetegnet ved at være særdeles følelsesladede.

Her til lands er der stort had imellem de forskellige medier, som beskæftiger sig med at dække lystfiskeri.

Årsagerne til dette er mange men en ting er meget kendetegende: Flere af hovedaktørene - redaktøre mfl. - har tidligere været ansat hos hindanden, på kryds og på tværs. F.eks. har redaktøren på "Sportsfiskeren" tidligere husseret på "Fisk&Fri".

Mangt et samarbejde mellem forskellige sportsfiskemedier, er faldet til jorden, ikke fordi at selve ideen omkring samarbejdet var dårlig, snarer fordi at personerne på kransekagens top ikke kunne lide hindanden.!!

Nogle af disse kransekage figurer mener ikke at der er plads til andre end dem selv og de medier de nu engang er ansat på. Når de så senere får arbejde hos de tidligere konkurrenter er det selvfølgelig kun dem der duer og så fremdeles...;-)

Heldigvis er nogle af kombetanterne ikke helt så emsige og har resourcer nok til at indse at der skal være plads til alle.

Mht. til debatten her kan man konkludere at der er trukket skarpt op mellem tilhængere og modstandere af henholdsvis JP/Nettext og DSF.

Overdragelsen af TekstTV er selvfølgelig sket på basis af det frie valg TV2 til enhver tid har ret til at benytte sig af.

Valget TV2 har truffet er bare ikke særligt hensigts mæssigt.
Vi antager at JP var uvidende og det er derfor en absurd kort periode han har haft til at se sig om efter noget andet.

Mht. DSF ville det have klædt med lidt format, hvilket DSF ellers ikke kan prale med. Men her var chancen for at vise overskud istedet for larmende tavshed.

Jeg tror DSF ville have høstet bifal, hvis DSF havde tilbudt JP en aftale om en aftrædelses periode.

(Man kunne ønske at de mange irrationelle beslutninger, taget af emotionelle chefer, blev revideret af de respektive bestyrelser, således at man kunne opbygge et bredt samarbejde i dansk sportsfiskeri baseret på rationelle tanker.)

I de mange indlæg her i forummet gisnes der om dit og dat. Trods alt bliver det ved gisninger.
Kun JP, TV2 og DSF ved hvad der er foregået og det er derfor irrelevant at diskutere om den ene eller anden har gjort i nællerne.

Lad os håbe på at DSF vil fortælle deres version - ellers vil mange nok tolke tavsheden som en bekræftigelse på de mange beskyldninger mod DSF i denne sag.

Men nu er det altså DSF der har ordet på TekstTV TV2. DSF skal så bevise at der er bedre kvalitet i det de levere, hvilket vil være målbart på antallet af besøgende på teksttv i fremtiden.

DSF har formodentlig også underskrevet en aftale omkring budgettet på annoncesalget, som jo ligger tilgrund for at TV2 overhovdet vil have sider om jagt og fiskeri på teksttv.

Samtidig kommer DSF nok også ud i en diskkussion omkring tipsmidler mm. DSF er jo nu et kommercielt medie, hvilket vel må sætte sine begrænsninger omkring tilskud mm.

Os, der er medlemmer af DSF, forventer at DSF ikke kommer ud underskud pga svigtende annonce indtægter, som så skal dækkes via vores kontingent.

Det bliver spændende at følge udviklingen!

Til slut vil jeg ønske Jimmi Padbjerg held og lykke fremover!

Til DSF: lad nu være med at gøre TekstTV til et politisk talerør, det duer det nemlig ikke til!

Til TV2: Når i nu er så store burde i (i særdeleshed) ikke at træde på de små...


Med venlig hilsen,

Nissen.









Afsender: martin
Dato: 06-01-2003 16:27:00
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hvis man kan forlange at DSF kommer med en forklaring her på siden, kan man vel også forlange en forklaring fra JP, det er trodsalt hans arbejde der er under debat, der er alt for mange der har snakket for JP, er der ingen der kan kontakte ham , han er trodsalt den eneste der kan komme med den rigtige forklaring, så er man ude over alle de misforståelser der tidligere har været...

Martin...



Afsender: Peter H
Dato: 06-01-2003 16:31:01
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Kære Øjvind

Du skriver:

"Ville det patetiske indhold i debatten..."

Slår man patetisk op i fremmedordbogen, så betyder det, når man bruger det på en nedsættende måde, som det er sket her:

"som vækker medynk på en latterlig måde= ynkelig, latterlig"

Så: Jo! Du har kaldt indholdet af denne debat for ynkelig og latterlig, det skete bare med fremmedord. Det er altså ikke min fortolkning, det er "Politikens store fremmedordbogs" fortolkning.

Peter H



Afsender: Øjvind Bejstrup
Dato: 06-01-2003 21:42:46
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
<!--QuoteBegin--Peter H+6. Jan 2003, 17:01-->
QUOTE (Peter H @ 6. Jan 2003, 17:01)
<!--QuoteEBegin-->"som vækker medynk på en latterlig måde= ynkelig, latterlig"

Så har jeg et lille opklarende spørgsmål: Hvornår leverede DSF nyheder til Nettext?

<!--QuoteEnd-->
<!--QuoteEEnd-->
Kære Peter

Nej jeg har ikke brugt ordene ynkelig og latterlig. Det er fortsat dig der fortolker og tillægger mig motiver over hvad jeg har skrevet, her patetisk - Du kunne jo også vælge at bruge den mere, efter min mening, venlige og mere oprindelige fortolkning af ordet, som jeg, uden at bruge ordbog vil henføre til begrebet medfølelse. Og i den sammenhæng det her er skrevet, er det fortolkningen.

Jeg kunne også have skrevet: Ville det medfølende indhold..........

Men valget af fortolkning af det læste er dit, med eller uden brug af ordbog, og i øvrigt frit, men ikke uden en kommentar. Har du i øvrigt undersøgt ordets oprindelse?

Med hensyn til dit tidligere spørgsmål, kan jeg ikke svare præcist, men jeg mener det var i 2000 at DSF leverede nyheder til NetText.

Med venlig hilsen
Øjvind Bejstrup







Afsender: Allank
Dato: 06-01-2003 23:46:22
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Øjvind skriver:

"Jeg kunne også have skrevet: Ville det medfølende indhold.........."

Det her skal ikke blive en diskussion om ord, men et "medfølende indhold"??????? Det lyder mærkeligt......

rj2002 skriver:

"De har da hele 3 forskellige medier, hvor det nok skal (og er) kommet ud: Sportsfiskeren.dk, Text-tv og Sportsfiskeren. Hvis du ikke ser de indlæg, så er det da din egen skyld."

Kommer det næste nummer af Sportsfiskeren ikke først den 1. februar eller 1. marts???? Tekst-tv får de åbenbart først lukket op for 8. januar, selvom de da har lagt nyheder derind ( Det er også mærkeligt....). Og på deres egen hjemmeside, hvor de virkelig har muligheden for at gøre det med kort varsel, skriver de kun at de har overtaget tekst-tv, altså ingen forklaring på noget som helst. For eksempel om hvorfor de død og pine ville have det medie. Det er jo ikke fordi der kommer mere om lystfiskeri, det er jo bare fordi DSF gerne vil styre nyhedsstrømmen. Hvis de havde lavet noget tilsvarende på et andet, medie ville det jo have været fint, der ville have kommet flere nyheder ud, og der ville være noget konkurrence, men DSF ville ikke bare stjæle en andens idé, de ville også stjæle hans platform.

rj2002 skriver også:

"At tro at DSF sidder og tjekker alle hjemmesider om fiskeri er utopi - måske falder de over det, og skal nok kommentere det, eller også gør de det ikke. Hvis du er så utilfreds, hvorfor kontakter du dem så ikke?"

Jeg er ikke i tvivl om at DSF ved at bølgerne går højt rundt omkring, de har bare valgt ikke at kommentere det. Det er jo deres valg. Jeg synes det er bedre at få en åben diskussion om tingene, så alle ved hvad der er foregået, end vi alle skal skrive til DSF for at kende deres side af sagen.

AllanK







Afsender: rj2002
Dato: 07-01-2003 05:16:04
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Allan

Hvorfor skal du have en forklaring på at DSF har overtaget Text-tv?? Du skal nok ikke forvente at få en dybtgående analyse fra DSF, faktum er jo blot at de har overtaget Text-tv, og så er der ikke så meget at forklare der.
At DSF skulle have en ønske om at levere nyheder til text-tv kan jeg ikke se noget galt i - det vil de fleste medier med relevans for lystfiskere nok gerne.

DSF har meddelt på text-tv og på hjemmesiden at de har overtaget text-tv, nu mangler blot at det kommer i bladet også. Det udkommer 1.februar, og jeg ville blive meget skuffet, hvis de ikke nævner text-tv overhovedet.

I al den tid jeg har brugt nettet har jeg ikke set en eneste kommentar fra et bestyrelsesmedlem i DSF. Ligesom jeg ikke har set en eneste offentlig kommentar fra de fleste af bladene og andre medier. Det er først her for nyligt at jeg har set kommentarer fra grejbutikkerne. Det kan godt være at de læser meget af det på nettet, men derfra og så til at begive sig ud i en debat som denne er der meget langt. Og stadigvæk tvivler jeg på at de anser dette som en "sag", der fortjener en kommentar. Det er trods alt kun nogle meget få der brokker sig rigtig meget.

mvh

rj2002



Afsender: Allank
Dato: 07-01-2003 13:00:44
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej

Jeg ville bare gerne høre en forklaring på hvorfor de absolut ville "stjæle" en andens mands idé og arbejde, istedet for selv at opsøge nye græsgange.

Der findes altså masser af stationer der må reklamere på deres tekst-tv, og som formentlig gerne vil have nyheder om lystfiskeri, især fordi det kan skabe meget trafik på deres tekst-tv, og der er en masse gensidig reklame, som Sportsfiskeren kan tilbyde.

Man man har valgt at "stjæle" en andens idé, men det passer jo også meget godt for DSF, idet Sportsfiskeren ligner Fisk & Fri fra en ende af, bortset fra at Fisk & Fri fik idéerne mange år før Sportsfiskeren fik dem. Der er ikke meget selvstændig tankegang hos DSF, man gør det alle de andre gør, uden at tænke over om man kan lave noget unikt, ingen af de andre har tænkt på før.

Derudover så mener jeg at DSF primært bør være et politisk forbund, men det hører man ikke meget til. De har sagsøgt nogle myndigheder for nogle bævere, og har sagsøgt nogle dambrug. Det er vist mere eller mindre det.

Venlig hilsen

AllanK




Afsender: Guest
Dato: 07-01-2003 14:41:58
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Allan

Det lyder da rart for JP at der er mange andre tv-kanaler, så kan han jo føre sin virksomhed videre.

Det med at "stjæle" lyder ikke pænt, men det må da være en stor ære, at kunne bidrage med gode ting til landets suverent største forsamling af lystfiskere.

Der er ikke noget ved at være politiker, når man ikke har nogen steder at bringe sit budskab, hvilket må betyde at DSF vil og skal øge deres berøringsflade i diverse attraktive medier.

Endvidere kunne det være rart, hvis dem der udtaler at tekst-tv sagen diskuteres mange steder på nettet, kom med nogle adresser. Hvis der ikke kommer nogle adresser inden for 24 timer, beder jeg hermed Mads om at slette disse folks indlæg, da de i så fald er direkte løgne.

Mads bedes ligeledes slette de indlæg, hvori det fremgår at DSF har haft en finger med i spillet, da kontrakten ikke blev forlænget med JP. Hverken DSF eller TV2 har oplyst noget om denne sag, og det må derfor betragtes som værende opspind og bagtalelse, fra dem som har bragt dette ind i diskussionens side. Øjvind har talt for egen regning, og ikke som DSF (det bringer jeg bare lige her, da det nok ville blive brugt som modargument).

Indlæget om at DSF skulle have forlangt 50.000 kr. af JP for nyheder, bør ligeledes slættes, da det heller ikke er bekræftet fra nogen officiel side.

Dette indlæg er skrevet, fordi jeg lænede mig lidt tilbage, da mit indlæg, om at man nødigt skulle have penge i klemme ved JP, blev slettet. Da firmaet ud fra starten af diskussionen nok ville miste sin indtjening, idet JP stod uden arbejde, og man som regel ikke tjener penge, når man ikke arbejder.

Indlæget blev slettet, da man ikke fandt jeg havde belæg for at mene dette, i følge TT (en anonym person, som kun har optrådt denne ene gang, der var nok en som ikke turde stå frem med sit navn!!).

Der er skrevet så meget udokumenteret pjat i denne diskussion, at det eneste reelle vel er nogle opslag i diverse ordbøger, samt et link til DSF´s hjemmeside(hvor der ikke er noget negativt om overtagelsen af TTV, så den tæller ikke med som et sted på nettet Allan?), der har en del svar til nogle spørgsmål, som gav et vældigt mundhuggeri her. Da nogle ignoranter, som åbenbart kender til en masse steder på nettet, ikke lige fulgte med hos en af hovedaktørerne i denne debat.

Der kan godt være nogle stavefejl i mit indlæg, men i behøver ikke slå dem op i en ordbog, da jeg er ligeglad med den slags børneordkløveri, som affødes af at man ikke kan give igen på det sagen drejer sig om.

Som stillingen ser ud lige nu må det være ca. 30.000 for DSF på TTV, og ca. 10 - 20 imod, og mon ikke DSF kan leve med det!!!

Hilsen
Peter Rødsgaard




Afsender: Allank
Dato: 07-01-2003 15:22:36
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Peter

Hvor får du de 30.000 fra??? Er det antal medlmmer af DSF? Jeg har da observeret at mange af dem der her er imod at DSF har overtaget tekst-tv er medlemmer af DSF. Bare fordi man er medlem af DSF behøver man jo ikke at deponere sin selvstændighed der, og blindt støtte alt hvad DSF gør.

Jeg spørger bare hvorfor, når du nu opfordrer Jimmi til at søge videre på andre kanaler, kunne DSF ikke gøre det? Hvorfor skal de "stjæle", ikke blot Jimmis idé udviklinger og idéer, men også hans arbejdsplads? Det synes jeg ikke er et forbund værdigt. De skal altså prøve at samle alle sportsfiskere i Danmark, men det gør de da ikke ved at lægge sig ud med en masse mennesker.

Jeg VED at DSF ville have 60.000,- for at levere nyheder til tekst-tv. Det har jeg fra en DSF'er, der er inde i sagerne, og heller ikke er imponeret over DSF's måde at handle på i denne sag. Det er svært at fremføre bevis for en mundtlig samtale.

Jeg gider da ikke her reklamere for andre steder på nettet hvor det her diskuteres, men der er da nogle der er oplagte at søge på. I nyhedsgruppen dk.fritid.lystfiskeri er der da også indlæg

AllanK



Afsender: Nissen
Dato: 07-01-2003 15:35:28
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Peter Rødsgaard,

Du forlanger at man sletter indlæg og stiller utimatums udfra din opfattelse af tingenes tilstand...

Du lyder som en bitter mand fordi du er blevet stoppet i noget som ligner injurier.

Man får en fornemmelse af at du simpelthen hader alt det, som JP stod for men blindt tror at DSF kan gøre den store forskel.

Det er da noget fis at skrive at 30 000 er for DSF´s overtagelse.

Læser du dansk fagpresses statestik vil du finde at DSF opgiver sit medlems tal til 23 000...

Jeg er selv medlem af DSF men altså imod dette.

Hvorfor?

Fordi jeg mener at DSF´s rolle ligger et andet sted.

Samtidig synes jeg sagen er usympatisk. Men her har TV2 den største skyld.

Grunden til at jeg er medlem af DSF er bla. min holdning til det at kritisere noget man ikke ved noget om. Jeg følger derfor med i DSF´s arbejde og forholder mig til resultaterne.

Du virker somom du ønsker at stoppe denne tråd fordi du tilsyneladende har fået en torn i øjet ved navn JP...

Iøvrigt tilbød du tidligere i tråden at daffe over på et andet medie som var et "rigtigt" forum ifølge din terminologi, hvorfor blev du ikke bare der?

Ærlig talt så lyder dine udtalelser udtalt mindre bemidlet.

Hilsen Nissen.






Afsender: Guest
Dato: 07-01-2003 16:16:34
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
DSF 30.000 medlemmer hævdes af en hvis Anders i denne debat!
Der var ingen invendinger, så talllet må altså gælde!
Eller du kunne komme med henvisninger til det sted, hvor tallet bliveropgivet

Kunne man få en dato og navn på indlæggene i dk.fritid.lystfiskeri, da der umiddelbart ikke er noget! Der skrives og så hele tiden i flertal, om de andre steder, så der skal vel mindst tre andre steder på, for at der er hold i dine udtalelser!

Jeg har ikke noget imod JP, men det er jer, der tager ham som gidsel i en debat imod DSF. Så må det vel være rimeligt at man diskuterer ud fra JP, og ikke ud fra DSF og TV2.

Jeg har ikke nærmet mig injurier mere end mange andre, og med fare for at beløbet der først var 50.000 kr., så siden blev til 60.000 kr.(husker du dårligt eller digter du?), bliver sat ydderligere i vejret er det et udemærket eksempel. Der er ingen, af de involverede parter i denne debat (JP, TV2 eller DSF), som har berigtiget dette beløb. Men du kunne jo bringe en kopi af en eventuel kontrakt, ellers mener jeg stadigvæk at indslagene med den type påstande bør slettes.
Den med bekendte og anonyme, der ikke vil stå frem holder bare ikke!

Hilsen Peter Rødsgaard



Afsender: Guest
Dato: 07-01-2003 16:25:57
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
jaja det er godt med dig P Rødsgaard,

ligemeget, hvad du får at vide tror du ikke på det.

Blot husk ordsproget"Tyv tror hver mand stjæler..."

DSF forlangte 60000 bananer - capice?

DSF har 23 000 medlemmer - spørg dem bare selv.

og tag så og smut, som du tidligere adviserede...



Afsender: Guest
Dato: 07-01-2003 16:27:09
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Undskyld Allan

Jeg nærlæste ikke lige dk.lystfiskeri.dk

Det har jeg gjort nu, og fandt det under "(opslag)endelig tilbage" fra d. 25/12!
Der var da ikke andre end dig, der var sur, så jeg vil da ikke regne det som en negativ debat, der går DSF´s overtagelse af TTV imod! Det er tværtimod en opbakning til DSF!

Hilsen Peter Rødsgaard

NB! Den har også været vendt på 123nu.dk, og der hilses DSF ligeledes velkommen!



Afsender: Guest
Dato: 07-01-2003 16:29:03
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej anonyme gæst
Hvad står bananer i nu om dage, er dit indlæg en hævning eller sænkning at prisen?

Hilsen Peter Rødsgaard



Afsender: Guest
Dato: 07-01-2003 16:32:25
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
til P Rødsgaard:

gider íkke spilde mere krudt på dig - sorry baby...



Afsender: Guest
Dato: 07-01-2003 16:35:32
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej igen anonyme gæst

Det er da rart at du indrømmer, at du er løbet tør for holdbare argumenter!!

Hilsen Peter Rødsgaard



Afsender: martin
Dato: 07-01-2003 17:33:51
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Kan det ikke være ligegyldigt hvad DSF forlangte af penge, de har fået det job på tv2, der er ikke noget at gøre ved det nu, lær at leve med det, det bliver ikke ændret pga denne debat, der er ved at være for langt ude, det er de samme ting folk diskuterer igen og igen, nu begynder man at citere hinanden for småting, det er millimeterdemokrati ,hvis din far slår min far kommer min onkel, lad det nu ligge ,vi kan ikke ændre det alligevel..
Og så er et forum ikke et sted at diskutere penge....

Martin...



Afsender: Allank
Dato: 07-01-2003 17:45:29
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Til Peter

Tidligere stod der "over 50.000,-" og nu er det blevet præciseret til "60.000,-". Det er der vel ikke nogen forskel på, andet end en præcisering. Det er ihvertfald ikke to forskelige ting, som du gerne vil gøre det til. Men du har jo før gerne ville ødelægge en god debat.

Hvor er det herligt at der andre steder er enighed om at DSF har fået "det retmæssige" tilbage. Endnu mere glædet det mig da at der også er et sted hvor man ikke er blind, og hvor ens selvstændighed ligger i forbundskontoret i Vejle.

Men når nu du nævner 123nu, så er der da nogle utilfredse. Men dem er du også blind over for. Bare fordi der ikke er lige så mange indlæg andre steder som her om emnet betyder det da ikke at de er mere skeptiske. Det kan jo bare være at der ikke er så mange besøgende, eller at de besøgende interesserer sig for noget andet. På andre fiskedebat-sider, er det jo mest chat der kører. Der er jo ikke mange indlæg med kød på, og derfor er det jo rigtig godt at Fiskemagasinet har lavet dette forum, for os der er ligeglade med intetsigende chat, men vil diskutere relevante lystfiskeremner.

AllanK



Afsender: Guest
Dato: 07-01-2003 17:58:47
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Ja Allank

Jeg kan godt se at René Rosendal er imod på 123nu, men er han ikke også en af de få aktive lokalreportere, Lasse? (ikke karlson) kom også herfra.

Der er heller ikke megen modstand at spore dér, så der blev skaren af negative folk endnu engang holdt under 20.

En precisering på 20% den er da tilat føle på, hvorfor kom dette stadig ubekræftede tal ikke frem første gang???

Hilsen Peter Rødsgaard

Hvad mener du med dette:

"Hvor er det herligt at der andre steder er enighed om at DSF har fået "det retmæssige" tilbage. Endnu mere glædet det mig da at der også er et sted hvor man ikke er blind, og hvor ens selvstændighed ligger i forbundskontoret i Vejle."




Afsender: Allank
Dato: 07-01-2003 18:26:44
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hejsa

Peter skrev:

"Hvad mener du med dette:

"Hvor er det herligt at der andre steder er enighed om at DSF har fået "det retmæssige" tilbage. Endnu mere glædet det mig da at der også er et sted hvor man ikke er blind, og hvor ens selvstændighed ligger i forbundskontoret i Vejle.""

Det jeg skrev! Jeg mener at der er nogle der er meget blinde i denne sag, og ikke sætter sig tilbage og tænker over om det virkelig var en fair måde det her skete på. Men der er nogle der er for "fundementalistisk" i sin tro på DSF, og ikke kan se at de nogen sinde kan gøre noget galt.

At du siger det er 20 der er utilfredse, så kan vi så tælle de tilfredse sammen, og det kan da ikke være fair at tage alle DSF's medlemmer under den kappe. Så kan vi måske tage alle de lystfiskere der ikke er medlem som modstandere, og det er vel flere hundredetudinde. Men det er jo ikke en demokratisk afstemning. Det var et snigløb, med mange klager til TV2, som f.eks. Øjvinds brev, som han jo har beskrevet her på siden.

Jeg er iøvrigt stadig medlem af DSF og ikke lokalreporter for Jimmi, bare lige så alle ved det. Det er ikke personligt det her, men noget mere principielt.

AllanK



Afsender: Allan
Dato: 07-01-2003 19:57:24
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Man sidder her og tænker på om ham Peter Rødsgaard har hæmorider,for der må da være noget der trykker,da det egentlig kun er noget negativt usagligt sludder han fyrer af.På teledk.lystfiskeri er der en arme mand,der vil sælge indrammede fluer,men det er også noget amatøragtigt noget ifølge PR.
Du havde egentlig lovet os,at du vil fise over på et andet forum,men der gider de måske slet ikke beskæftige sig med dig,ergo må vi på denne side trækkes med dine negative udtalelser,og det er jo ikke kun i denne debat,hvor du hælder vand ud af ørene.
Det er mig der har kommenteret Endelig tilbage på nyhedsgruppen på tele.dk så det er ikke manden du beskyldte i et af dine tidligere indslag,og jeg er ikke den eneste utilfredse,hvis du ellers gider læse,mere en et indlæg.Vi er nok for dumme at vi gider kommentere dit bavl,for det opfordrer dig jo bare til at komme med mere af dit øregas.

Nu må vi jo vente at se hvad DSF bringer for dagen 8/1 på ttv,før man kan kommentere om de stadig kører sitet som det var deres eget medlemsblad,jeg kan ikke koge mere suppe på denne sag,da vi efterhånden har været rundt i alle krogene.
Allan Vejle



Afsender: Guest
Dato: 07-01-2003 21:53:10
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Allan

Jeg kan godt følge dig langt hen ad vejen, men man vil nok opfattes som negativ på et forum, hvis man ikke lige flyder med den strøm, nogle personer dikterer. Man må affinde sig med ikke at være enig med alle, og gøre opmærksom på disse punkter. Det er bare ærgerligt at nogle folk hidser sig op, og smider om sig med skælsord eller beder folk smutte, fordi de ikke levner/tåler plads til modargumenter, når de holdes op på deres egne udsagn.

Dette forum får svært ved at blive rart, når der står en flok parat med møgspanden, første gang man ikke lige følger den lokale milits´ retningslinier.

Og AllanK

Jeg tænkte nok at det var det du mente, og jeg giver dig også ret. Det var hvis det passer ikke en fin behandling JP fik. Men af hvem???

Sagen har fra starten drejet sig om den store stykke DSFulv, som åd JP med hud og hår, hvilket er en meget grov, og hele tiden MEGET ubegrundet kritik af DSF. Denne kritik har endnu beviseligt intet på sig, andet end at nogle her, vil bruge hvad som helst til at kritisere DSF med.

Det mener jeg er bevæge sig i samme boldgade som DSF ubegrundet beskyldes for at være i.

Hilsen Peter Rødsgaard

Der også mener at, hvis der var klare beviser, for den påståede medvirken til TTV´s skæbne fra DSF´s side, så var munden nok lukket på mig, og et par andre for længst!








Afsender: Allan
Dato: 07-01-2003 22:27:13
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Nu er vi alle heldigvis ikke enige,men der er da andre der ikke flyder med strømmen,der ikke behøver at krænge al deres galde ud.
Med hensyn til at du får besked på at smutte,det nævner du da selv og ikke kun i denne debat,at du vil over i en anden portal,hvor der er noget seriøst,men ak og ve der går ikke lang tid før din spæde røst igen gjalder.
Hvis du svarer på dette indlæg kan du ikke gøre det på min mail,for dette har jo intet med den oprindelige debat at gøre,og det vil vi da ikke belemre de andre med så får du en krammer:-) pirken@mail.dk
MVH
Allan Vejle




Afsender: Guest
Dato: 07-01-2003 22:46:33
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Nej Allan

Jeg kan ikke svare dig på din mail, så du må nok affinde dig med min spæde røst, så længe DSF hænges uretfærdigt ud.
Du vil jo nok også gerne høre min spæde røst, når jeg bøjer mig i støvet, hvis jeg har talt imod udskældningen af DSF, og de har fået smidt JP af TTV uden egentlig grund.

Hilsen Peter Rødsgaard





Afsender: Finn Nielsen
Dato: 08-01-2003 17:59:53
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Alle

Måske startede jeg et eller andet sted denne tråd, da det var mig der indrykkede nedenstående (Opslag) på dk.fritid.lystfiskeri og derved satte ”bål” i gaden – eller som en anden sagde til mig; ”Finn! - du har med at vække hele Danmarks lystfiskerbefolkning til live ind i mellem”. Denne besked kunne jeg så grine eller græde over, for mit indlæg var blot – for mit vedkommende – en glæde over at DSF var tilbage på tekst-tv i 2003, ikke en provokation mod hele Danmarks lystfiskere og ej heller ment som dette.

Nedenstående er hvad jeg første gang skrev til dk.fritid.lystfiskeri (husk jeg har skrevet (Opslag) ved dette indlæg, ellers kommer Net-politiet på dk.fritid.lystfiskeri efter mig – uha, uha!!!)

Efter en pause på et års tid er DSF fra årsskiftet tilbage på TV2´s Tekst-TV
med de populære fiskesider 630-645.

Det daglige opdatering bliver lavet af Sportsfiskerens redaktion sideløbende
med Sportsfiskeren og DSF´s hjemmeside www.sportsfiskeren.dk

Indlæg til Tekst-TV skal derfor fremover sendes til redaktionen enten på
mail ow@sportsfiskeren.dk eller til adressen: Sportsfiskeren, Att.: TV2
TekstTV, Worsaaesgade 1, 7100 Vejle

En af de bedste julegaver i 2002.....

Med venlig hilsen
Finn Nielsen
Hvalpsundvej 13
9220 Aalborg Øst
Tlf.: 98 15 87 76 - Mob: 24 27 22 20
Lokalredaktør på Sportsfiskeren, samt
Instruktør ved Danmarks Sportsfiskerforbund
kontakt mig på fn@sportsfiskerforbundet.dk

Jeg mener hvert et ord af hvad jeg skrev – også hvad jeg senere har sagt om dette emne og diverse svar til ”Allan” – både ”privat” og på dk.fritid.lystfiskeri (en af debattørerne her). Jeg har igennem et par år været lokalredaktør for Sportsfiskeren i Nordjylland og derfor har jeg selvfølgelig arbejdet for DSF (tidligere var jeg på Fiske Avisen). Jeg har også indtil for kort tid siden været redaktør af hjemmesiden Nordjysk Havørredfiskeri igennem 4 år.

Sidste år ved juletid, (til dem der har ondt af hvordan det måske skete i 2002 for Jimmy Pajbjerg, kan jeg tilføje, at DSF også blev ”cuttet” på et par dage i juledagene i 2001) erfarede jeg, at vi ikke længere skulle levere indlæggene til tekst-tv fra DSF. Det blev jeg så skuffet over, at jeg røg i ”blækhuset” og skrev et indlæg til dk.fritid.lystfiskeri over min harme omkring denne beslutning. Dette indlæg var så voldsomt, at mange af læserne på DSF og Nordjysk Havørredfiskeri fik et chok over den ellers altid så ”diplomatiske” Finn Nielsen. Mange mente jeg var gået for vidt – af skade blev jeg klog og erkendte dette, hvorefter mit indlæg via min egen person blev tilbagekaldt, det eneste indlæg nogen sinde i den skrevne presse, er tilbagekaldt fra min side!!! Herefter fik jeg en snak med Jimmy Pajbjerg - der ringede mig op, flot gjort af ham – ikke mindst med hans måde at forklare tingene på, efter mit heftige angreb og irritation. Til slut i disse linier vil jeg tilføje, at jeg i øvrigt ikke kender selve forløbet for 2002, hvilket mange af debattørerne her sikkert heller ikke gør – meget er vist gætterier ikke?????

Dette ændrede dog ikke på min skuffelse over at vi havde mistet tekst-tv, da vi i året forinden havde kæmpet med Fisk og Fri og deres mildest talt manglende eller dårlige opdateringer – hvilket Jimmy Pajbjerg faktisk medgav mig – HUSK LIGE DET!!!!!
Når jeg skriver dette, er det fordi, at op til flere på dk.fritid.lystfiskeri har påstået at Fisk og Fri aldrig har samarbejdet med Jimmy Pajbjerg – en dum påstand, da dette er tilfældet ifølge JP selv – her falder måske et par af de mest angrebslyste på DSF til jorden, som hele tiden kan skrive om, at de har talt med JP om det ene og det andet, og som påstår mangt og meget her, som i øvrigt ikke passer. Ja – nogle af jer er med i denne tråd!!!

Indlægget fik selvfølgelig også Fisk og Fri op af stolene og den 16. januar mens jeg var til premiere ved Lindenborg å, blev jeg klokken 13.30 ringet op af Søren Honoré (redaktør på Fisk og Fri), som stævnede mig direkte ved åen via Fisk og Fri for injurier, svinede mig verbalt til om mit tilhørsforhold til DSF (til sidst gik det vist nok op for ham, at han var til grin) og jeg ville få et retslig efterspil. Nu er der gået et år mere – jeg venter stadigvæk på det retslige efterspil. Det kommer sikkert ikke og den mest tænkelige grund til dette er sikkert, at godt nok var mit indlæg ”groft”, men der var jo egentlig ikke noget forkert i det – hvorfra ved jeg så dette – joh - siden hen har mange jo måtte give mig ret i hvad jeg skrev den gang ……..

Nu er der efterhånden så mange indlæg her på denne tråd, at det ville være umuligt at svare eller kommenterer dem alle – nogle enkelte kommentarer fra min side skal der dog være. Det værste er dog indlæggene fra ”Nissen” – hvor pinligt kan det være, når nogle angriber andre voldsomt og så ikke tør stå frem med deres navn – derfor bør alle disse indlæg arkivers lodret – tøsedreng!!!
Kære debattører eller læsere; glem indlæggene fra ”Nissen” og tag dem ikke seriøst – dette er dog lavmålet. Undskyld gode Mads Hussing, her burde du sortere sådanne indlæg fra!!!

Der vil altid være for og imod DSF, JP eller Fisk og Fri – sådan er det bare. Vi bliver aldrig enige alligevel. Min indgangsvinkel til skuffelsen over at miste tekst-tv med udgangen af 2001 var, at de danske lystfiskere via Fisk og Fri, som havde haft deres indflydelse på siderne, med ovenstående mangler til følge, ifølge Gallup havde 12.000 læsere i 2000.
I 2001 øgede DSF læserskaren til 65.000 ifølge Gallup – altså måtte vi have gjort det bedre (det ved jeg også vi gjorde, for pludselig var opdateringer flere gange om ugen, modsat Fisk og Fri med opdatering i bedste fald to gange om måneden).

En anden påstand her er, at det kun er medlemmer af DSF, der kan få deres fangster eller andet på tekst-tv – i værste fald har jeg læst, at det endog kun er bestyrelsesmedlemmer, der får deres fangster eller andet på tekst-tv – ærlig talt, hvor dybt kan man synke i eget søle – kære lystfiskervenner!!! Som lokalredaktør modtager jeg hjertens gerne indlæg fra alle sider – faktisk reklamerer jeg for at få gode indlæg fra alle, og det gør mine medarbejdere på lokalredaktioner landet over også.
Og så skal man læse om så sådan en gang nonsens, endnu en gang et perfid angreb på DSF. Vi har tekst-tv (nu igen), lokalsiderne i Sportsfiskeren, Sportsfiskerens internetsider og diverse lokale hjemmesider. Hallo derude – kom med materialet – vi er mere end villige til at bringe det, skulle et enkelt indlæg ikke komme med, er det ikke et spørgsmål om ”udvælgelse”, men der kan i værste fald være problemer med pladsen til det – dette må alle kunne forstå.

Mange indlæg vil selvfølgelig kommer oven på denne smøre – men jeg syntes det var på sin plads med et indlæg fra min side.

Til Peter Rødsgård (PR) – som altid kommer du med nogle af de bedste indlæg. Det får jeg sikkert på puklen for, men dette er et faktum, godt gået Peter!!! – du siger sandheden og så kan vi jo sammen følges af til retten, hvis det vi skriver er lig med injurier.

Med dette - et ønske om en godt (fiske)nytår til alle lystfiskere, uanset om i sympatiserer med DSF, JP, F&F eller andre – lad os stå sammen til et fælles gavne. ”Nissen” er så undtagelse på hvor dybt og useriøst man kan synke, dette kan alle lære af…..

Mange hilsner fra
Finn Nielsen
Hvalpsundvej 13
9220 Aalborg Øst
Tlf.: 98 15 87 76 - Mob: 24 27 22 20
Lokalredaktør på Sportsfiskeren, samt
Instruktør ved Danmarks Sportsfiskerforbund
kontakt mig på fn@sportsfiskerforbundet.dk




Afsender: Hans
Dato: 08-01-2003 19:01:01
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Kære Finn

Det var undertegnede der startede debatten her på forummet, og jeg havde ikke læst dit indlæg på dk.fritid.lystfiskeri.

Du har gjort et fantastisk stykke arbejde med NJHF, men her gør du dig skyldig i et par fejltagelser. Den værste er nok at du påstår at DSF tidligere har haft tekst-tv. Det er jo lodret forkert. De har tidligere leveret nyheder til Jimmi, men det var altså Jimmi og Nettext der redigerede tekst-tv.

Så skriver du at Peter Rødsgaard skriver gode indlæg, men hvad siger du til dette, er det virkelig seriøst???:

"Hej anonyme gæst
Hvad står bananer i nu om dage, er dit indlæg en hævning eller sænkning at prisen?

Hilsen Peter Rødsgaard"

Eller denne sætning der virkelig kræver en oversættelse:

"Du vil jo nok også gerne høre min spæde røst, når jeg bøjer mig i støvet, hvis jeg har talt imod udskældningen af DSF, og de har fået smidt JP af TTV uden egentlig grund."

Nå, men det er åbenbart et faktum, at det er sådan noget der gør at vi alle kan kåre Peter Rødsgaard til at lave de bedste indlæg. Hvordan laver man gode indlæg i din verden Finn? Er det fordi man er enig med dig?

Jeg betragter dit indlæg som et partsindlæg, da du jo nærmest er fuldtids DSF'er, og jo nærmest religiøs i din støtte til DSF. Jeg er medlem af DSF, og ikke blandt lokalrapportørerne hos Jimmi, så jeg burde vel også holde med DSF, men jeg har en selvstændig mening, og kan godt se når DSF fører sig uanstændigt frem.

Indlæg til tekst-tv skal iøvrigt sendes til tv2ttv@sportsfiskeren.dk, selvom den formentlig går det samme sted hen, som du henviser til.

Så til alle de andre der har sagt at man lige skulle give DSF en chance, og det er vel især rj2002: Det lyder ikke som om at Finn gav Jimmi en chance, da DSF ikke skulle levere nyheder mere sidste år.

Finn kommer iøvrigt også med oplysninger der gør Øjvind til grin: Det var i 2001 at DSF leverede nyheder, og allerede 17. januar 2002 klagede Øjvind til TV2 over nyheder der var flere måneder gamle, at journalistisk var det virkelig dårligt og der var ikke det der ikke var galt med det. Det kan ikke være særlig længe du har foretaget den undersøgelse over, eller er det mens DSF har haft tekst-tv at disse forhold var der?

Har du simpelthen taget fejl af leverandørerne og kritiserer faktisk DSF, eller er det bare endnyu et partsindlæg, pakket ind i en påstået objektivitet?

Tak til Finn for alle de nye oplysninger, der virkelig gør det her mere interessant!

Hans







Afsender: Finn Nielsen
Dato: 08-01-2003 19:39:13
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Hans

Du må undskylde min måde at ”klippe” tekster på med mere, men mine evner på det tekniske område har aldrig været særlig store – derfor prøver jeg på min måde at svare dig, og det er sikkert ikke så teknisk som ved de andre skribenter, men det må du bære over med.

>>>>Den værste er nok at du påstår at DSF tidligere har haft tekst-tv. Det er jo lodret forkert. De har tidligere leveret nyheder til Jimmi, men det var altså Jimmi og Nettext der redigerede tekst-tv<<<<
Jeg har læst mit eget indlæg igennem flere gange nu Hans!!! Med mine ringe evner kan jeg ikke et eneste sted finde grobund for din påstand – jeg har ikke skrevet at DSF ”ejede” tekst-tv, men at vi leverede indlæggene dertil i et år – vil du påstå andet vil jeg anbefale dig at lade være, for ellers bliver du totalt til grin på landsplan og det endda i stor målestok, og i øvrigt med en påstand om manglende evne til at læse indenad…..

>>>>Så skriver du at Peter Rødsgaard skriver gode indlæg, men hvad siger du til dette, er det virkelig seriøst???: "Hej anonyme gæst - Hvad står bananer i nu om dage, er dit indlæg en hævning eller sænkning at prisen? Hilsen Peter Rødsgaard"Z<<<<
Ja, det er sgu seriøst, for hvad ligner det at være anonym – er du selv det Hans??? – nej vel!!! Gør nu ikke dig selv til grin, dine indlæg virker ellers seriøse nok!!!

>>>>Jeg betragter dit indlæg som et partsindlæg, da du jo nærmest er fuldtids DSF'er, og jo nærmest religiøs i din støtte til DSF. Jeg er medlem af DSF, og ikke blandt lokalrapportørerne hos Jimmi, så jeg burde vel også holde med DSF, men jeg har en selvstændig mening, og kan godt se når DSF fører sig uanstændigt frem.<<<<
Partsindlæg – okay, det må du andre og så vurdere – jeg er til daglig Lagerchef ved et kolonialfirma i Nørresundby med mellem 10 og 11 timers arbejdsdag, herefter har jeg så en dejlig kone og datter, der skal have lidt ”hensyn” – herefter bliver det så til en – efter din mening - ”nærmest fuldtids DSF'er og jo nærmest religiøs i sin støtte til DSF” Du er til at brække sig over – undskyld min ligefremmethed – men du er et tydeligt eksempel på manglende viden om hvad der foregår i lystfiskerverden omkring dig – men dit indlæg taler for sig selv og til dit eget problem, men det vil du opdage!!!

>>>>Så til alle de andre der har sagt at man lige skulle give DSF en chance, og det er vel især rj2002: Det lyder ikke som om at Finn gav Jimmi en chance, da DSF ikke skulle levere nyheder mere sidste år.<<<<
Igen til at brække sig over – håber du personligt kan sørge for PJ fremover – måske med udbetaling af løn eller understøttelse, ellers bliver dine indlæg for platte!!!

>>>>Finn kommer i øvrigt også med oplysninger der gør Øjvind til grin: Det var i 2001 at DSF leverede nyheder, og allerede 17. januar 2002 klagede Øjvind til TV2 over nyheder der var flere måneder gamle, at journalistisk var det virkelig dårligt og der var ikke det der ikke var galt med det. Det kan ikke være særlig længe du har foretaget den undersøgelse over, eller er det mens DSF har haft tekst-tv at disse forhold var der? <<<<
Hans, du kommer selvfølgelig allerede i aften og med det samme her på denne side, med veldokumenterede argumenter for alle dine injurier, ellers må du, som vi andre være forberedt på diverse krav om retslige opgør – indtil videre har vi jo kun måtte høre om dine påstande og ingen dokumentationer – kommer de eller hvad???



>>>>Tak til Finn for alle de nye oplysninger, der virkelig gør det her mere interessant! <<<<
Selv tak, du har nogle svar og oplysninger at leve op til – vi er mange der forventer svar

Finn


[I][B][FONT=Times]



Afsender: Hans
Dato: 08-01-2003 20:08:47
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Finn

Det er udtalelser som denne:

"Min indgangsvinkel til skuffelsen over at miste tekst-tv med udgangen af 2001"

der gør at jeg konkluderer at du mener at DSF havde rettighederne til tekst-tv. Du snakker også om at "være tilbage" uden at nævne at det er på en helt anden måde man er tilbage. Derfor konkluderer jeg at du ikke ved at man er tilbage på andre vilkår end første gang.

Du skriver ikke hvorfor Peters indlæg er seriøst, andet end han ikke er anonym. Hvis man søger på Peter Rødsgaard på degulesider.dk, så er der ikke nogen der hedder Peter Rødsgaard, så måske er det også bare et dæknavn???? Seriøsitet og anonymitet hænger ikke sammen i min verden, det er kun argumenterne der afgør det.

At jeg ikke ved hvor meget du arbejder og at du har en familie, gør at jeg ikke ved hvad der foregår i lystfiskeriet omkring mig???? Det virker som en mærkelig sammenligning, men okay, du synes jo at Peter skriver seriøse indlæg..... Og et lille spørgsmål: Hvordan vil jeg opdage at mit indlæg er mit eget problem? Er det en trussel, og hvad vil du gøre? Jeg troede vi skulle diskutere med argumenter her.

Jeg ved ikke hvilke injurier du taler om her, bortset fra at det formentlig var før den 17. januar at Øjvind sendte sit brev, da det var den 17. han talte med Jimmi om det hele. Derfor må han have sendt det tidligere. Nedenstående er klippet fra et af Øjvinds indlæg og er vel bevisførelse nok:

"Som ovenfor nævnt klagede jeg til TV2 over kvaliteten af de nyheder der var på TestTV's lystfiskersider med baggrund i en gennemgang af det daværende materiale, som jeg har redegjort for i tidligere indlæg, fordi jeg mente det var noget journalistisk bras, der blev leveret og derfor har jeg lykønsket DSF for at de har overtaget entreprisen. Nu var der jo kun DSF at lykønske for det. Det viste sig den gang, fik jeg at vide i en telefonsamtale med Jimmi Pajbjerg jeg havde i den anledning den 17. januar 2002, at det faktisk var Fisk og Fri der havde leveret en del af braset og at de den gang, i følge Jimmi selv, var på vej ud i kulden og at han ville opbygge et lokalrapportør-net, som han så også gjorde."

Men det skulle man selvfølgelig have sat sig ind i før man braser ud med en masse galde, og trusler om retslige efterspil.

Hans





Afsender: Guest
Dato: 08-01-2003 22:32:47
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Allan

Der er kammerateri inden for DSF, og måske også udenfor, selvom i nogen gange lyder som en flok utilpassede institutionsbørn, der ikke kan få kontakt, og derfor begår bevidste dumheder for at få opmærksomhed; ud fra devisen hellere negativ kontakt end ingen kontakt!(s)

Jeg ved godt hvad Finn mener med seriøsiteten i mine indlæg, og kan godt forstå at i ikke kan se, at sarkasme nogen gange er den mest seriøse vinkel at give et svar ud fra, når man er aldeles afmægtig overfor jeres mange påfund af udokumenterede redningspåfund, som indeholder en stor stak anonymiteter, løse rygter og vildest af alt personlige samtaler, hvor man ikke lige kan huske eksakte tal!(s)

Jeg hedder altså Peter Rødsgaard, men da i ser rødt på alt, hvad der har med DSF at gøre, er mit navn nok ikke synligt for jer!(s)

Her er lige nogle koder, som jeg nok er nødt til at sætte bag afsnittene i mit indlæg, så det er til for nogle identiteter at skælne mellem hvad de skal opfatte som seriøst og sarkastisk!! (s)

Seriøst (s)
Sarkastisk (s)


Hilsen Peter Rødsgaard



Afsender: Guest
Dato: 08-01-2003 22:57:35
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Hans

Jeg kender Hans Jensen, det hedder min lillebror. (s)

Hilsen Peter Rødsgaard Jensen

Formand for Bellinge Medeklub(klub der er med i DSF)(s)



Afsender: Hans
Dato: 08-01-2003 23:58:12
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Peter

Du skriver:

"Hej Hans

Jeg kender Hans Jensen, det hedder min lillebror. (s)"

Det er lige netop det der er min pointe. At jeg skriver efternavn gør jo ingen forskel, fordi der er flere der hedder det samme, men det var åbenbart det eneste Finn kunne finde på at kritisere, og det siger jo bare mere om ham.

Men du har endnu engang fået debatten hen på et forkert spor, jeg er ikke sikker på hvad du har af incitamenter for at gøre det.

Vi diskuterede DSF's overtagelse af tekst-tv, og ikke for eller efternavne

Hans

Hans



Afsender: Nissen
Dato: 09-01-2003 11:47:36
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Finn,

Jeg er super glad for at du fremhæver mine indlæg i debatten!

Det er nemlig et tydeligt tegn på at du mangler argumentation ved at forsøge at latterliggøre disse.

Endvidere er jeg glad for at du med dine indlæg bryder tavsheden fra forbundets side.

Samtidig er jeg godt tilfreds med at de kan karakteriseres som decideret emotionelle, hvilket tydeligt viser at DSF´s dagsorden var hævn fremfor et ønske om at få lov til at levere nyheder uanset hvem der administrere teksttv.

Hvorfor hævn?

Jo det var såmen en af DSF hovedpersonernes små vendettaer (et blandt flere)...

Men hvorfor vendetta?
Jo man mener såmen at man har en medfødt ret til at herske over dansk sportsfiskeri og hvergang det bliver åbenlyst at det er man altså ikke født til så bliver man fornærmet ganske som en lille dreng der bliver nægtet slik...

Det pardokssale er jo at DSF har ca 23 000 medlemmer udaf vel omkring 500 000 personer(måske snarerer 600 000 med lad det nu ligge), som kalder sig lystfiskerer.

Dvs at DSF repræsentere 23 000/500 000 X 100 = 4.6 % af alle lystfiskere i Danevang...

WOW!

Hvorfor skal en forening, som repræsentere 4,6 % af det samlede udsnit have adgang til et talerør, hvor over 200 000 orintere sig hver måned?

Bør det ikke være åbent for alle?

Det bliver det måske også men set udfra tidligere tider, hvor DSF leverede det de kalder "nyheder" så bliver det omtale af det lille jyske forbunds sysler herunder bestyrelsen mfl.

Ser man f.eks på bladet optræder bladets redaktør!!? ofte med foto i bladet og endda på bladets forside...hvem sagde medie L........

Her i tråden tales meget om at DSF altid får på puklen for dit og dat...men ingen stiller spørgsmålet hvorfor?

Kunne det tænkes at DSF faktisk opfattes sådan lidt beton agtigt? At det minder lidt for meget om Anker J & Co...?

Den der bæversag bla. taler sit tydelige sprog. DSF stopper penge i at sagen går til højesteret istedet for at bruge resourcerne til noget fornuftigt, udsætning eller naturgenopretning eksempelvis.
Men det viser med al tydelighed hvordan forbundet betragter sig selv når det ikke får ret: istedet for at sige "ok det står ikke til at ændre lad os bruge medlemmers tid og penge på noget andet" vælger de at forfølge sagen - for nu er man nemlig fornærmet!

Bæversagen ligner TV2 sagen: I begge tilfælde blev man nægtet det man troede var ens ret og tog og tager grovere og grovere midler i brug for at få sin vilje...

De bævere bliver sgu da for-filand ikke skudt!

Forestil jer offentlighedens reaktion:
"Sportsfiskere kræver nyetableret bæverstamme dræbt, fordi de spiser fisk...".
En bæverstamme, som er genoprettet efter tidligere tiders rovdrift på dyret, en naturgenopretning, som er skatteyder finansieret og i offentlighedens søgelys, hvad helvede tænker DSF på?

Jeg må sige, at du Finn, endelig har vist forbundets ansigt og det var ikke flaterende...tusind tak for det!

Til din komplet usaglige forbundsfælle mr. Rødsgaard, som lovede ikke at vise sig her på forummet, har jeg kun at sige: Smut pomfrit - det er en lukket fest...

Nissen











Afsender: rj2002
Dato: 09-01-2003 12:44:52
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Nisse

Nu hvor du er så glad for regnestykker så er her et lille et:

JP = 1 mand

Andel: 1/500000 * 100 = 0,002 %

WOW!

Hvorfor skal en mand der udgør 0,002 % af lystfiskerbefolkningen have adgang til et talerør til over 200000 orienterer sig hver måned??

mvh

rj2002



Afsender: Nissen
Dato: 09-01-2003 12:59:14
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
gaaaaab, hvor det kedsommeligt at skulle skære alt ud i pap...

DET VAR JO IKKE JP´s egne oplevelser han beskrev VEL!?

DERFOR:

DSF på TV2 texttv = DSF oplevelser og nyheder, hvilket begrænser sig til føromtalte % andel (4,6) af danske lystfiskere.

JP som admin = Alle var velkomne til at bidrage herunder DSF, hvilket vil sige 100% af danske lystfiskere.

rj2002, du må forstå at 100 er mere end 4,6 selv om det måske falder dig svært for.

Visuelt kan de se at det ene tal er større end det andet. Det store tal var dengang alle kunne skrive til teksttv. Det lille tal er nu, hvor nogle få allernådigst kan få optaget deres bidrag efter det er nøje overvejet på et lille beklumret kontor i Vejle...

hejhej.






Afsender: rj2002
Dato: 09-01-2003 15:53:06
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Altså nisse, nu må du da til at vågne lidt op.

Jvf. tidligere indlæg her, DSF's hjemmeside og Text-TV, så kan ALLE, jeg gentager en gang til for forståelsens skyld: ALLE, indsende oplevelser til texttv-redaktionen. Om du bare ikke kan forstå det, eller du ikke vil, skal jeg lade være usagt, men nu er det gentaget så mange gange at jeg mest hælder til det sidste.

mvh

rj2002

PS: Har du husket at klage til TV2 over text-tv??






Afsender: Finn Nielsen
Dato: 09-01-2003 15:58:01
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Tak til Nissen!!!

Du kan heldigvis sætte dig selv i perspektiv - dine svar er simpelthen lige det vi mangler i denne debat. Nu kan alle se hvad DSF-fjendske lystfiskere mener - og ja - inden du farer i blækhuset, det har du selvfølgelig lov til væare - men tak alligevel - du har om nogen udstillet dig selv og din manglende viden på området.

Godt gået Nissen - du er sgu for nem!!!

Finn Nielsen



Afsender: Hans
Dato: 09-01-2003 16:22:43
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Finn

Du kommer lidt nemt hen over det, men det kan jo også være et svar at man ikke svarer. Men jeg lader tvivlen komme dig til gode, og gentager her mit indlæg, så du kan kommentere på de ting jeg skriver. Du gav jo mig et par timer til at kommentere og verificere mit indlæg, men jeg skal nok være lidt flinkere.

Hans


Hej Finn

Det er udtalelser som denne:

"Min indgangsvinkel til skuffelsen over at miste tekst-tv med udgangen af 2001"

der gør at jeg konkluderer at du mener at DSF havde rettighederne til tekst-tv. Du snakker også om at "være tilbage" uden at nævne at det er på en helt anden måde man er tilbage. Derfor konkluderer jeg at du ikke ved at man er tilbage på andre vilkår end første gang.

Du skriver ikke hvorfor Peters indlæg er seriøst, andet end han ikke er anonym. Hvis man søger på Peter Rødsgaard på degulesider.dk, så er der ikke nogen der hedder Peter Rødsgaard, så måske er det også bare et dæknavn???? Seriøsitet og anonymitet hænger ikke sammen i min verden, det er kun argumenterne der afgør det.

At jeg ikke ved hvor meget du arbejder og at du har en familie, gør at jeg ikke ved hvad der foregår i lystfiskeriet omkring mig???? Det virker som en mærkelig sammenligning, men okay, du synes jo at Peter skriver seriøse indlæg..... Og et lille spørgsmål: Hvordan vil jeg opdage at mit indlæg er mit eget problem? Er det en trussel, og hvad vil du gøre? Jeg troede vi skulle diskutere med argumenter her.

Jeg ved ikke hvilke injurier du taler om her, bortset fra at det formentlig var før den 17. januar at Øjvind sendte sit brev, da det var den 17. han talte med Jimmi om det hele. Derfor må han have sendt det tidligere. Nedenstående er klippet fra et af Øjvinds indlæg og er vel bevisførelse nok:

"Som ovenfor nævnt klagede jeg til TV2 over kvaliteten af de nyheder der var på TestTV's lystfiskersider med baggrund i en gennemgang af det daværende materiale, som jeg har redegjort for i tidligere indlæg, fordi jeg mente det var noget journalistisk bras, der blev leveret og derfor har jeg lykønsket DSF for at de har overtaget entreprisen. Nu var der jo kun DSF at lykønske for det. Det viste sig den gang, fik jeg at vide i en telefonsamtale med Jimmi Pajbjerg jeg havde i den anledning den 17. januar 2002, at det faktisk var Fisk og Fri der havde leveret en del af braset og at de den gang, i følge Jimmi selv, var på vej ud i kulden og at han ville opbygge et lokalrapportør-net, som han så også gjorde."

Men det skulle man selvfølgelig have sat sig ind i før man braser ud med en masse galde, og trusler om retslige efterspil.

Hans





Afsender: Nissen
Dato: 09-01-2003 16:45:22
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
altså rj2002 nu må du forstå, trods dine blå øjne, at ét er den oficielle politik; Alle kan skrive til teksttv - NOGET ganske andet er praksis nemlig at DSF frasortere alt som ikke passer i DSF krammet...

Finn, du er nem at provokere, hvilket er en sand fornøjelse. Dine fundamentalistiske holdninger passer udemærket til den opfattelse de fleste udenforstående (95,4 %) sportsfiskere har til DSF.

Jeg glæder mig iøvrigt til at du svare på mit indlæg om bæversagen

Du er bare så bitter at du overser, hvad det er jeg skriver. istedet bliver du ved med at give dig selv ret i at jeg ikke skal citeres.

Det tager jeg som et kompliment.

Håber ikke du er altfor fornærmet selvom det er en normal tendens hos DSF ere...


Nissemanden




Afsender: Guest
Dato: 09-01-2003 16:59:58
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Nissemand

Hvornår bliver du til en påskehare, du er selv med dit navn laaaaaangt bagud.(s)

Hvad nisser ikke ved er at sofavælgere er uden for indflydelse, eller dem som tier samtygger.(s)

De 4,6 % som du hentyder til må dæleme gøre det super godt, og gøre alle tilfredse på nær nogle få promille, siden de ikke bliver ofre for en revolution.(s)

Jeg tror ikke Finn er det mindste bitter, hvilket jeg selv ikke har været på noget tidspunkt. Men da det meste fiskevand er frosset til, så luner det med lidt torskefiskeri på nettet. Det huggede helt vildt, fighten var helt forrygende, torskene der nu ligger dammen basker stadig svagt med halen, men til ingen nytte.(s)

Hilsen Peter Rødsgaard



Afsender: rj2002
Dato: 09-01-2003 17:20:33
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Nisse

Er det noget du kan dokumentere, at DSF frasorterer alle indlæg til tekst-tv, der ikke passer i DSF's kram??

Eller er det igen noget vi skal frasortere, fordi du ikke kan dokumentere det du skriver.

mvh

rj2002



Afsender: Finn Nielsen
Dato: 09-01-2003 21:06:31
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Hans

Der er to muligheder - enten har du overset mit svar til dig med mine (ja undskyld) håbløse klipninger af tekst fra andre (dig).

Eller også vil du bare ikke erkende at jeg har svaret dig. Gå lidt tilbage i denne streng og se svarene.

Det kan godt være du ikke kan finde Peter Rødsgård diverse steder, men jeg kan love dig for at han er i live - meget endda. Han er en af mine bedste og dygtigste bekendtskaber inden for lystfiskeri - okay, indrømmet - sarkasme og ironi er emner han ud over stor seriøsitet mestre til fulde.

Nissen - ak ja, han fjumrer bare videre og gør det nemmere og nemmere for os andre i debatten, indlæg efter indlæg efter indlæg efter indlæg efter indlæg - tak Nissen!!!

Finn Nielsen




Afsender: Hans
Dato: 09-01-2003 21:34:55
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Finn

Det her er det eneste du har skrevet siden jeg spurgte dig sidst:

"Tak til Nissen!!!

Du kan heldigvis sætte dig selv i perspektiv - dine svar er simpelthen lige det vi mangler i denne debat. Nu kan alle se hvad DSF-fjendske lystfiskere mener - og ja - inden du farer i blækhuset, det har du selvfølgelig lov til væare - men tak alligevel - du har om nogen udstillet dig selv og din manglende viden på området.

Godt gået Nissen - du er sgu for nem!!!

Finn Nielsen"

Efter at jeg skrev dette til dig:

"Hej Finn

Det er udtalelser som denne:

"Min indgangsvinkel til skuffelsen over at miste tekst-tv med udgangen af 2001"

der gør at jeg konkluderer at du mener at DSF havde rettighederne til tekst-tv. Du snakker også om at "være tilbage" uden at nævne at det er på en helt anden måde man er tilbage. Derfor konkluderer jeg at du ikke ved at man er tilbage på andre vilkår end første gang.

Du skriver ikke hvorfor Peters indlæg er seriøst, andet end han ikke er anonym. Hvis man søger på Peter Rødsgaard på degulesider.dk, så er der ikke nogen der hedder Peter Rødsgaard, så måske er det også bare et dæknavn???? Seriøsitet og anonymitet hænger ikke sammen i min verden, det er kun argumenterne der afgør det.

At jeg ikke ved hvor meget du arbejder og at du har en familie, gør at jeg ikke ved hvad der foregår i lystfiskeriet omkring mig???? Det virker som en mærkelig sammenligning, men okay, du synes jo at Peter skriver seriøse indlæg..... Og et lille spørgsmål: Hvordan vil jeg opdage at mit indlæg er mit eget problem? Er det en trussel, og hvad vil du gøre? Jeg troede vi skulle diskutere med argumenter her.

Jeg ved ikke hvilke injurier du taler om her, bortset fra at det formentlig var før den 17. januar at Øjvind sendte sit brev, da det var den 17. han talte med Jimmi om det hele. Derfor må han have sendt det tidligere. Nedenstående er klippet fra et af Øjvinds indlæg og er vel bevisførelse nok:

"Som ovenfor nævnt klagede jeg til TV2 over kvaliteten af de nyheder der var på TestTV's lystfiskersider med baggrund i en gennemgang af det daværende materiale, som jeg har redegjort for i tidligere indlæg, fordi jeg mente det var noget journalistisk bras, der blev leveret og derfor har jeg lykønsket DSF for at de har overtaget entreprisen. Nu var der jo kun DSF at lykønske for det. Det viste sig den gang, fik jeg at vide i en telefonsamtale med Jimmi Pajbjerg jeg havde i den anledning den 17. januar 2002, at det faktisk var Fisk og Fri der havde leveret en del af braset og at de den gang, i følge Jimmi selv, var på vej ud i kulden og at han ville opbygge et lokalrapportør-net, som han så også gjorde."

Men det skulle man selvfølgelig have sat sig ind i før man braser ud med en masse galde, og trusler om retslige efterspil.

Hans"



Er det virkelig det du kalder et svar????

Du spurgte mig om svar på hvor du havde skrevet om TV2 og DSF tidligere, og om jeg kunne verificere at Øjvind Bejstrup havde klaget til TV2 i januar sidste, det gjorde jeg, og jeg havde forventet bedre svar. Jeg skrev også om dine trusler mod mig, og om et retsligt efterspil, som du også truede med. Er det fordi du trækker alt tilbage at du nu nægter at svare???

Hans



Afsender: Finn Nielsen
Dato: 09-01-2003 21:58:00
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Hans

Jeg nægter sgu at tro det - for du er jo en god debattør - du kommer med påstande, som ikke holder og du digter - derfor gengiver jeg igen fra tidligere skrevet tekst her i denne streng.

>>>>Den værste er nok at du påstår at DSF tidligere har haft tekst-tv. Det er jo lodret forkert. De har tidligere leveret nyheder til Jimmi, men det var altså Jimmi og Nettext der redigerede tekst-tv<<<<
Jeg har læst mit eget indlæg igennem flere gange nu Hans!!! Med mine ringe evner kan jeg ikke et eneste sted finde grobund for din påstand – jeg har ikke skrevet at DSF ”ejede” tekst-tv, men at vi leverede indlæggene dertil i et år – vil du påstå andet vil jeg anbefale dig at lade være, for ellers bliver du totalt til grin på landsplan og det endda i stor målestok, og i øvrigt med en påstand om manglende evne til at læse indenad…..

FOR POKKER HANS!!!! - jeg har aldrig skrevet at vi ejede tekst-tv, eller havde eneret på tekst-tv- eller havde, ja, hvad du måtte finde på - læs dog hvad der står mand!!! Uanset hvem der i 2001 "ejede" rettighederne til sider 630-645 på TV2 teks-tv, så var vi blot dette år - læs 2001 - leverandører af stof til samme. Året før - læs 2000 - var det Fisk og Fri, det har jeg telefonisk fået af vide af selveste Jimmy Pajbjerg - og efter MIN MENING - var vi bedre til at levere stof til samme end Fisk og Fri - okay Hans - det er så min mening, du kan så have en anden, men dine påstande om hvad jeg siger, DSF gjorde, eller andet er jo dit eget opspind.
Ellers må du dokumenterer det her - kom med facts for dine påstande!


>>>>Finn kommer i øvrigt også med oplysninger der gør Øjvind til grin: Det var i 2001 at DSF leverede nyheder, og allerede 17. januar 2002 klagede Øjvind til TV2 over nyheder der var flere måneder gamle, at journalistisk var det virkelig dårligt og der var ikke det der ikke var galt med det. Det kan ikke være særlig længe du har foretaget den undersøgelse over, eller er det mens DSF har haft tekst-tv at disse forhold var der? <<<<
Hans, du kommer selvfølgelig allerede i aften og med det samme her på denne side, med veldokumenterede argumenter for alle dine injurier, ellers må du, som vi andre være forberedt på diverse krav om retslige opgør – indtil videre har vi jo kun måtte høre om dine påstande og ingen dokumentationer – kommer de eller hvad???

Igen her kommer du med en af dine horrible påstande i dit nye indlæg - jeg har ikke et eneste sted i mit indlæg truet dig med retsager - tværtimod har jeg advaret dig imod hvilke ubehagligheder i form af retsager med mere, som du kan komme ud for, når du påstår som du gør, for du risikerer samme situation som mig, og som jeg har beskrevet. Derfor er det klogest at komme med dokumentation for dine påstande, ellers risikerer du det samme som mig - ikke trusler fra min side, men fra anden side (læs tidligere indlæg) og lad så være med at påstå ting omkring mine indlæg som ikke er skrevet eller sagt - det klæder ikke debatten, at du digter (i øvrigt til egen fordel).


Finn Nielsen




Afsender: Hans
Dato: 09-01-2003 22:51:43
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Finn

Du skriver om at vende tilbage til tekst-tv, du skriver om at DSF har mistet tekst-tv, du sammenligner endda Jimmi's situation med DSF's for et år siden, selvom du så nu siger at den slet ikke kan sammenlignes. Du skriver at ligesom Jimmi, så blev DSF også cuttet lige før jul, du glemmer bare at skrive at det slet ikke er samme situation, selv om du sammenligner dem. Det hænger altså ikke sammen. Men jeg kan nu konstatere at nu kender du den rigtige situation, og det er jo fint.

Så spørger jeg om anonymitet og seriøsitet hænger sammen. Og til det så siger jeg at Peter Rødsgaard ikke findes på degulesider.dk, ergo kan det også være et dæknavn. Derfor kan vi alle være anonyme. Du kan da også skrive en andens navn og adresse på, uden vedkommende opdager det. Vi kan alle være anonyme, men det gør det vel ikke være mindre seriøst. Du nævner ikke noget om indholdet og seriøsiten af indlæggene, men kun noget om anonymitet, og det var slet ikke det jeg spurgte om.


Så skriver jeg lidt om hvad viden om lystfiskeriet har at gøre med om du arbejder i Nørresundby og har kone og børn at gøre, som du skriver i dit indlæg. Det svarer du heller ikke på.

Så har vi denne ping-pong:

">>>>Så til alle de andre der har sagt at man lige skulle give DSF en chance, og det er vel især rj2002: Det lyder ikke som om at Finn gav Jimmi en chance, da DSF ikke skulle levere nyheder mere sidste år.<<<<

Igen til at brække sig over – håber du personligt kan sørge for PJ fremover – måske med udbetaling af løn eller understøttelse, ellers bliver dine indlæg for platte!!!"

Igen svarer du ikke på nogen måde. Hvorfor siger du ikke bare, "jo jeg var skidebitter, og derfor fuldstændig ligeglad med hvordan tekst-tv kørte, jeg klagede kun fordi jeg ønsker at det skal være DSF der leverer nyheder til tekst-tv"? Kan du ikke komme med nogle argumenter, istedet for disse vanvittige og barnlige angreb? Gav du Jimmi en chance eller gav du ikke Jimmi en chance? Det gjorde du vist ikke, og så er den vist ikke længere. Du har selv skrevet at du skrev et vredt brev, lige da du fik det af vide. Du kan ikke snakke dig udenom, ligegyldig hvor mange angreb du kommer med.

Finn skriver dette:

"Hans, du kommer selvfølgelig allerede i aften og med det samme her på denne side, med veldokumenterede argumenter for alle dine injurier, ellers må du, som vi andre være forberedt på diverse krav om retslige opgør – indtil videre har vi jo kun måtte høre om dine påstande og ingen dokumentationer – kommer de eller hvad???"

Du snakkede om "retslige opgør"! Hvad vil du have jeg skal tro? Er det ikke en trussel? Du nævner det måske bare fordi der måske er en anden der vil retsforfølge mig? Det er altså svært at tyde.

Jeg kom iøvrigt med de fakta som du efterlyste, og det har du valgt ikke at kommentere. Det kan jeg kun tage som udtryk for at du har fået sandhedsbevis for mine påstande, og du er enig i de ting jeg bragte frem.

Er det her heller ikke en trussel?:

"men dit indlæg taler for sig selv og til dit eget problem, men det vil du opdage!!!"

Hvis du ikke mener det er en trussel vil jeg da gerne have en forklaring på hvad det så skal betyde? På hvilken måde vil jeg opdage det?

Du taler udenom i dine indlæg, men det må være fordi du ikke har argumenterne i orden

Hvilke ting er det jeg digter? Du er virkelig svær at debattere med, fordi du ikke vil give svar på de spørgsmål der bliver stillet.

Hans



Afsender: Guest
Dato: 09-01-2003 23:35:42
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
At true eller ikke at true, det er spørgsmålet her......eller var forhåbentlig nu.

Lad det lige blive ved det for en stund, og tyg så lige lidt på den her.

Hvorfor ville det ikke være helt legalt for DSF, at sortere alt udefra kommende stof fra....eller ville det.

Var det ikke en idé at opfordre JP til at lægge sag an imod TV2, hvis de har handlet ulovligt, eller DSF for den sags skyld. Det kunne være rart at få et officielt anklageskrift at forholde sig til.

Skal vi ikke lade Gallup afgøre om Skiftet af "filter" på TTV var godt eller skidt, da en klage eller to nok ikke tæller i TV2´s statistik.

Lad os sige et halvt år, og så se hvad Gallup er kommet frem til, og hvad grunden til resultatet så må skyldes uanset om det er godt eller skidt.

Min personlige mening om TTV er, at det da i skrivende stund sikkert er meget godt (JP eller DSF uvedkommende), men at det nok inden for en årrække er en håbløs forældet dødssejler at formidle nyheder i. Informationsstrømmen vil nok opsluge dette i mine øjne mere og mere klodsede medie helt og aldeles, og efterlade resterne til minde om dengang ting tog tid.

Her er lige nogle (s)´ere til plasering, hvor det føles tiltrængt. (s), (s), (s), (s), (s) og (s).

Hilsen Peter Rødsgaard





Afsender: Hans
Dato: 09-01-2003 23:49:45
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Peter skriver:

"Var det ikke en idé at opfordre JP til at lægge sag an imod TV2, hvis de har handlet ulovligt, eller DSF for den sags skyld. Det kunne være rart at få et officielt anklageskrift at forholde sig til."

Til det kan jeg kun svare: Hvorfor? Det kan jeg ikke se nogen grund til.

Peter skriver:

"At true eller ikke at true, det er spørgsmålet her......eller var forhåbentlig nu."

Jeg vil selvfølgelig gerne have svar fra Finn, det er klart.

Peter skriver videre:

"Lad os sige et halvt år, og så se hvad Gallup er kommet frem til, og hvad grunden til resultatet så må skyldes uanset om det er godt eller skidt."

Hverken Øjvind eller Finn gav Jimmi den chance, men jeg kan bedst lide at være på den side der er fair og opfører sig anstændigt, så det er ok.

Peter skriver videre:

"Min personlige mening om TTV er, at det da i skrivende stund sikkert er meget godt (JP eller DSF uvedkommende), men at det nok inden for en årrække er en håbløs forældet dødssejler at formidle nyheder i. Informationsstrømmen vil nok opsluge dette i mine øjne mere og mere klodsede medie helt og aldeles, og efterlade resterne til minde om dengang ting tog tid."

Jeg mener allerede at det er et håbløst forældet og klodset medie, men det er et utroligt stærkt medie, og derfor er det vigtigt. Derfor er vi nogle der synes det er mærkeligt at det er et politisk forbund der skal redigere det. Man sætter jo heller ikke Venstre eller Socialdemokratiet tilat redigere de politiske nyheder?

Der er altså forskellige opfattelser inden for lystfiskeri, der er DSF, LDL og Ferskvandsfiskeriforeningen, som landsforbund og politiske aktører. Der er blade og magasiner, der er større og mindre foreninger rundt om i landet, alle med en politisk mening, men man har valgt den ene af dem, og det synes jeg er mærkeligt.

Hans



Afsender: Guest
Dato: 10-01-2003 00:19:09
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Ja Hans

Jeg svarer kun på det sidste, og det er at fiskepolitikken er placeret på TTV, er godt, og de forskellige organisationer må nok være enige om, at det er vigtigt at det er synligt, at der er politik i fiskeri.

Ferskvandsfiskeriforeningen vil jeg ikke lægge mig ud med, da jeg ikke kender dem. Men LDL er for mig at se et oprend af folk, der er personligt sure på DSF. Hvis LDL ville noget, gjorde de noget andet, end at angribe DSF ud fra det ene eller andet rygte. De skulle hellere se at skabe nogle resultater selv, så de helt automatisk ikke var til at komme udenom. De kunne eksempelvis i en årrække gennemføre nogle sager og arrangementer, der ville få de andre "partier" til at blegne, samt overgå DSF i medlemstal.
Jeg mener ikke at den med at tale "de med DSF utilfredses sag", har båret frugt på nogen måde. Da der åbenbart ikke er så stor tilslutning til DSF, grundet en stor utilfredshed med dem (siger nogen), burde være mulighed for at samle sådan ca. en 100.000 stykker (jeg gider egentlig ikke at bruge tal, men jeg kan godt komme med et forsigtigt bud). Det virker åbenbart ikke at råbe føj efter hinanden, når man i grunden nok alle vil det bedste for miljø og fiskeri, og er alle der ikke er med i DSF så i virkligheden utilfredse eller nærige?

Hilsen Peter Rødsgaard

Som siker på gensyn i eftermiddag!






Afsender: Allan
Dato: 10-01-2003 00:26:00
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Ja så er Finn ude med riven atter engang med sine LØGNAGTIGE indlæg.
95.4%(nissens tal som jeg syntes passer ok)vil også mene du truer Hans med retsager,ud fra dit eget indlæg.
Endelig tilbage! Det starter den debat med,som du har startet på tele.dk.
Endelig tilbage!!!!Det vil jeg da sige,at det lyder ligesom i har været udelukket fra noget,som i jo ikke har,hvis bare i ikke havde været så egocentrede:Alt eller intet! var åbentbart jeres motto.

Hans citerer:Øjvind skrev han havde klaget til tv2 17/1-02,over månedsgamle nyheder.Det forsøger du også,at kravle udenom og henkaste som kværulantisk bavl fra Hans'es side,men igen er der 95,4% der har læst og forstået indslaget korrekt!
Selv om jeg ikke er meget for det,skal Øjvind have ros for,som eneste DSF'er,åbent erkende,at ha' sendt et eller flere(hva ved jeg) klagebreve til tv2 ang.indholdet på ttv:

Jeg har netop været i vores saltvandsklub(hvor jeg er havtursarrangør) og fået på puklen for,hvorfor der intet står om den aktuelle situation på Øresund mht.til stortorskefiskeriet på ttv(Jeg var jo lokalrapporatør)?Jeg måtte meddele,at det var DSF,der havde overtaget sitet,så jeg opfordrede dem til at sende en klage til forbundet pga af DSF's manglende forståelse for,at det jo er Øresund der er mest interessant i denne tid,for manges vedkommende!

Kære Finn!Hold dig i denne tid til dine artikler om issituationen,der kan jeg ligemeget hvordan jeg end vender og drejer den,ikke gribe dig i usandheder eller fejlciteringer.
Vi manglede faktisk din artikel på ttv,for der var kun 5 i forvejen om det selvsamme emne.Så det er godt med nyheder der virkelig batter,nu hvor vi endelig er sluppet af med ham den inkompetente Jimmi Pajbjerg der kunne finde på,at skrive om folk der havde fanget en fisk,for hvad kommer det da os lystfiskere ved.
MVH
Allan Vejle





Afsender: Finn Nielsen
Dato: 10-01-2003 05:27:30
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Hans

Jeg beklager at du ikke kan bruge mine svar, men jeg har svaret dig som jeg bedst kan og kan se yderligere på en vis herres indlæg, at vil man fejlfortolke folks indlæg så gør man det.

Finn Nielsen



Afsender: Hans
Dato: 10-01-2003 09:43:37
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej alle

Jeg kan kun konstantere at Finn ikke vil deltage konstruktivt i debatten. Det synes jeg er ærgerligt, da jeg stiller en masse spørgsmål til ham, efter hans første indlæg. Det er disse spørgsmål som Finn ikke vil svare på, om hvordan mine indlæg var mit eget problem og det ville jeg opdage!!! Hvordan man skulle forstå dette, og hvordan jeg ville opdage det. Hvordan man skulle forstå snakken om retsligt efterspil.

Om Finn's kommentar til mine "injurier", som jeg havde bevis for.

Det og mere savner jeg svar på, men kan desværre konstatere at det gider Finn Nielsen ikke

Hans



Afsender: Finn Nielsen
Dato: 10-01-2003 16:23:58
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Hans

Jeg opgiver - jeg kan ikke tilføje mere end jeg har skrevet, og så kan du jo så dømme mig ud fra dette.

Uanset manges modstand mod DSF, så vil jeg altid bestræbe mig på, at flest mulige får den bedst mulige service fra Forbundet.

Finn Nielsen



Afsender: Peter H
Dato: 11-01-2003 00:33:43
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Så svar dog Finn, du kan da ikke henholde dig til et gammelt indlæg, når der kommer nye spørgsmål. Du hiver sgu din egen og forbundets troværdighed ned, når du blander dig på denne usaglige måde, uden at ville svare på nogle simple spørgsmål!

Peter H



Afsender: Fisker
Dato: 11-01-2003 10:28:39
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hold da op for en ringe debat. Ynkeligt!!

Alle der har noget imod Danmarks Sportsfiskerforbund gejler sig selv og hinanden op til til det helt store selvsving.

Fakta er jo, at TV2 har forerukket DSF - og det har de uden tvivl haf gode grunde til. Maaske noget med trovaerdighed...Al jeres personfnidder viser bare, at I er nogle ynkelige stik i rend drenge.

Er ikke selv medlem af DSF, men melder mig nu, for er man med dem, er man imod de patetiske skrigehalse.

Skrig bare videre, det er i hjemmesidens aand!

Med venlig hilsen
Fisker



Afsender: Dorte Fox Maule
Dato: 11-01-2003 12:57:54
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Nu kører diskussionen altså i ring. Var det ikke på tide, at de to parter, JP og DSF trådte frem med en forklaring, så vi i Forum er fri for de "personlige" angreb/forsvar.
Kender nogen JP, må det være i alles interesse at få sagen frem i lyset, frem for igen og igen at læse "at man har hørt" - at "det vistnok" etc.
Om man er medlem af DSF eller ej, kan da i denne forbindelse være ligegyldigt. Der er vel også andre end medlemmerne, der læser tekst-t.v.
Hvis hverken JP eller DSF (eller TV2) vil ytre sig, bør diskussionen standse, da der ikke fremkommer noget nyt.
Hilsen
Dorte Fox Maule



Afsender: Gæst_morten
Dato: 13-01-2003 20:27:46
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej alle!

Hvorfor dog bruge al den tid på at diskuttere om det er godt eller dårligt at DSF har overtaget ttv.

Jeg har selv været inde og kigge på ttv efter at DSF har overtaget det, og jeg må sige at det kan da kun blive bedre, for mage til juks skal man lede længe efter. Jeg har selv overvejet at melde mig ind i DSF men det har jeg i allerhøjeste grad ikke gjort og det er jeg glad for.

DSF har ALDRIG og vil ALDRIG være til for lystfiskerne men er derimod under tøflen på dem som sidder inde på højborgen. (folketinget).
Har selv været med i en sag hvor fritidsfiskerne skulle kanøfles og det eneste DSF gjorde var at give politikerne og erhvervsfiskerne ret og derved give os andre restriksioner.

Samtidig skal jeg opfordre til at man holder sig væk fra ttv-siderne for hvis de ikke bliver læst må der jo være noget galt. Det må selv TV2 da kunne indse.

mvh
morten







Afsender: Mads Hussing
Dato: 13-01-2003 21:07:03
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Morten

Jeg er blevet nød til at klippe lidt i dit indlæg, for som der står i reglerne, så er det ikke tilladt at "poste noget kommercielt materiale, eller at poste opslag fra andre hjemmesider og/eller firmaer."

Du henviser til en hjemmeside der absolut er kommerciel og en vigtig del af firmaet Nettext ApS. Jeg har intet imod den hjemmeside du henviser til, jeg gider bare ikke have en masse reklamer herinde, og det hører det her altså under.

Jeg håber du og andre forstår hvorfor jeg bliver nød til det.

Mange hilsner

Mads Hussing



Afsender: Allan
Dato: 13-01-2003 21:28:19
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hør nu lige her kære kollega:-) Hvis det var berettiget,at DSF overtog sitet havde jeg aldrig været inde i denne debat,men jeg ved langt de fleste artikler der nu kommer på ttv,er kun for en lille del af den danske befolkning.
De vil bruge sitet til promovering af deres forening,fremfor fiskeartikler der har en vis form for relevans mht.fangst og fiskemetoder.

På en anden debatside,er der en sportsfisker:-)der forsvarer de manglende
indlæg i denne tid med issituationen,det er da rigtig nok,meeeen så må man jo opsøge de få steder hvor der kan fiskes.
Vi er da mange der følger med i,hvordan det går på Øresund,men der er vi tvunget til at gå andre veje,for det er begrænset hvor mange rapporter der bliver vist på ttv,og det vil jeg da mene har en vis journalistisk relevans(Øjvind vågn op gamle frontkæmper)I denne tid hvor åerne er fredede og kong vinter har indtaget de fleste danske søer og indre farvande.

Det er svært,at lade være med at gå ind på ttv for at læse indslagende,da man jo har fået tudet ørene fulde flere steder fra,hvor dårlige de forskellige indslag har været det forgangne år,så forventer man jo nogle kanon artikler,de har ikke været der endnu,men de skal jo også lige lære,at formidle kontakten til en hel del flere læsere,med en andet syn på fiskeriet end de selv har.

MVH
Allan Vejle



Afsender: Guest
Dato: 13-01-2003 22:12:01
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
(s), (s), (s) og (s)

Hilsen Peter Rødsgaard



Afsender: Allan
Dato: 13-01-2003 22:27:00
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Att Peter:

Hvem har lært dig det frække trick med de mange s'er?Bare jeg også kunne finde ud af det!!!!

Kunne du ikke finde ud af,at skrive bare lidt om hvad gavn jeg har af at DSF har overtaget ttv,istedet for med dine altid tåbelige indlæg,at gøre opmærksom på din person.
Debatten går jo ud på,hvem der egentlig burde skrive på sitet,og da du ikke har noget konkret i dine indslag,andet end negativitet,vil jeg da mene når du sidder i et udvalg i DSF,er det sgu da ikke for smart at udstille foreningen på denne måde!

MVH
Allan Vejle



Afsender: Guest
Dato: 13-01-2003 22:35:04
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Allan

Med henvisning til tidligere, så bringer jeg lige forklaringen på (s)´erne.

Seriøst (s)
Sarkastisk (s)

Jeg kan ikke se noget negativt i disse forklaringer, og vil da gerne vide hvilket udvalg jeg sidder i i DSF. Jeg håber ikke at jeg har været med i det udvalg for længe, da der så nok er nogen som er sure over min manglende tilstedeværelse.(s)

Hilsen Peter Rødsgaard



Afsender: Allan
Dato: 13-01-2003 22:39:57
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Der er en med dit navn i medeudvalget inden for DSF,og med dine udfald mod ikketilhængere af foreningen,er det da nærliggende at tro det er en og samme person.
MVH
Allan



Afsender: Allan
Dato: 13-01-2003 22:42:22
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Du svarede forresten ikke på,hvad gavn jeg har af DSF som formidler af fiskeriinformation på ttv?????
Allan



Afsender: Guest
Dato: 13-01-2003 22:52:04
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Allan

Hvor ser du det, da der ikke er mange af mit navn i DK. Jeg har lige været inde på DSF´s hjemmeside, og set nederst i højre hjørne under "sektioner og udvalg" er mede, og der er mit navn ikke. (s)

Hilsen Peter Rødsgaard

NB! Jeg aner ikke hvilken gavn du skulle have af at læse TTV, Jeg læser det ikke selv, så jeg ved ikke hvad der står.(s)



Afsender: Hans
Dato: 13-01-2003 23:01:30
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Peter

Du skal gå ind på DSF's hjemmeside, og så står der "udvalg" i højre side. Det er den du skal trykke på. Under "Konkurrencesektionen" i midterspalten, står der "Medefiskeri: Peter Rødsgaard Jensen".

Det kan selvfølgelig være at det er en anden eller at siden ikke er opdateret, men dit navn står der ihvertfald.

Hans



Afsender: Guest
Dato: 13-01-2003 23:07:14
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Jep Hans

Det er rigtigt. Det får jeg lige slettet snarest, da jeg ikke vil have noget med konkurrencesektionen i medefiskeri at gøre. Jeg stoppede der for 2 år siden, da jeg ikke ville ende som værende korrupt.(s)

Hilsen Peter Rødsgaard



Afsender: Hans
Dato: 13-01-2003 23:13:19
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Halløjsa

Så var det bare fordi at DSF's hjemmeside ikke har været ordentlig opdateret, i dette tilfælde i 2 år. Det tyder godt for Tekst-tv.... (s).

Selvom det morsomme er ved at gå af dine s'er, så kan jeg også finde ud af det.

Hans



Afsender: Guest
Dato: 13-01-2003 23:15:00
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Nej Hans

Det har ikke noget med opdateringen at gøre, men mere med aktiviteten i det pågældende udvalg.(s)

Hilsen Peter Rødsgaard



Afsender: Bullshit
Dato: 13-01-2003 23:24:19
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Det er en sand fornøjelse at følge den knaldhamrende heftige/livlige polemik I her har fået banket sammen. Den har simpelthen sat en ny suveræn bundrekord for debatniveauet på dette forum, hvilket jo i sig selv er en fremragende præstation. Desværre har der været flere forsøg på at køre det hele af sporet ved at bringe saglige og nuancerede synspunkter ind i diskussionen.

Jeg tænker her især på Øjvind Bejstrup og Rikard Jensen. Disse konspiratoriske forsøg på at dreje diskussionen i en seriøs retning er jo blot endnu et eksempl på nepotismen og kammerateriet i DSF, hvor det næste mål tilsyneladende nu er at smadre Mads Hussings koncept for dette forum, som bygger på noget så unikt som solide rygter og uvederhæftige påstande.

Andre forsøg på sabotage har bl.a. Peter Rødsgård stået for. Han er sågar gået så langt som at betvivle, at Nissen eksisterer. Det er jo helt absurd, når nu en meget stor del af den danske befolkning har fulgt Nissen og hans knaldhamrende dygtige medarbejdere/kolleger i CWC/Canal Wild Card, og som derfor udmærket ved, hvem Nissen er. Hvor dybt kan man dog synke ??

Fat mod, drenge - der er fortsat mange vitale spørgsmål, der presser sig på i denne sag:
Anlægger Finn injuriesag mod Hans ? Anlægger Hans injuriesag mod Finn ? Får DK4 skovlen under TV2 ? Overtager JP teksttv på CWC ? Får Mads Hussing Kaglingprisen i 2003 ? Findes Peter Rødsgård ? Hvorfor findes han ikke på degulesider.dk ? Findes Hans og 2-3xAllan på degulesider.dk ?

More bullshit - please !!



Afsender: Guest
Dato: 13-01-2003 23:25:35
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Øhh Allan

Jeg blev ikke smidt ud af udvalget, jeg gik selv.(s)

Dette udvalgs arbejdsform overskrider jeres indbyrdes perceptions evne, så jeg kan ikke forklare det helt til bunds for folk af jeres kalliber. Men jeg kan sige så meget i denne sag, at DSF er totalt uden skyld!(s)

Hilsen peter Rødsgaard



Afsender: Guest
Dato: 13-01-2003 23:27:58
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Was it a Dobberman....(s)



Afsender: Guest
Dato: 13-01-2003 23:28:35
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hov Jeg glemte lige at skrive

Hilsen Peter Rødsgaard



Afsender: Allan
Dato: 13-01-2003 23:36:09
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Nåh ja,men du har også selv lidt svært med de kolde kendsgerninger,så jeg lod mig lige rive med.
Før du begynder at omtale vores kaliber,start med dig selv!!!!
Jeg har hele tiden bare forsøgt,at få en forklaring på hvorfor DSF kan formidle sitet bedre end JP,men når du ikke har fjernsyn kan du jo ikke udtale dig om indholdet på ttv.
Så hvorfor f..... sidder du og hælder vand ud af ørene?
MVH
Allan
PS.Det er jo let,at sige man ikke læser ttv,når man ikke har et kompetent svar.



Afsender: Guest
Dato: 13-01-2003 23:40:42
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Allan

Den del af formidlingen af TTV, har jeg ikke blandet mig i, men den med hvor vidt DSF, har fået smidt JP ud eller ej, har jeg blandet mig i. Jeg mener ikke DSF, har haft indflydelse på JP´s skæbne i denne sag, og de bliver derfor uberettiget lagt for had.(s)

Hilsen Peter Rødsgaard



Afsender: Dorte Fox Maule
Dato: 14-01-2003 11:59:29
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Det er dog helt utroligt, hvad der efterhånden ryger ind under denne diskussion. Var det ikke bedre, at man udvekslede telefonnumre eller e-mail-adresser i stedet for at bruge forumplads til personligheder?
Nu må det være på tide, at "forumledelsen" stopper det her. Det kører jo helt af sporet!
Dorte Fox Maule



Afsender: Guest
Dato: 14-01-2003 14:05:33
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Dorte

Det er en åben debat, og kan man ikke lide den, behøver man ikke at læse eller kommentere i den.(a)

Hilsen Peter Rødsgaard




Afsender: Dorte Fox Maule
Dato: 15-01-2003 10:44:28
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej, Peter.
Du har fuldstændig ret - og jeg skal afholde mig fra flere indlæg, da jeg ikke kan bidrage med noget nyt.
Hilsen
Dorte



Afsender: Nissen
Dato: 15-01-2003 11:01:29
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Bullshit,

Bravo, bravo - her har vi så disputionens store orakel. Bullshit opridser eminent debatten og synliggør den røde tråd med skarp intelligens...

Bullshit har svaret på, hvem jeg er og det er da dejligt for ham at han har begået så stor en dåd at regne sig frem til dette.

Men hvem mon Bullshit er? Kunne det være en fra DSF oder...?

Naaj, en sand DSF `er ville da aldrig vove at latterlig gøre andre - ligemeget om de andre er descible i forbundet eller ej.

Bullshit burde, som sand mester udi disputionen, vide at for at få elementerne frem i en sag som er til debat kommer man til tider ud i krogene, som det også her er sket.

Sarkasme og provokationer er godt for en diskussion fordi det ofte medføre at låget løftes tilstrækkeligt til at det, der ellers ville forblive usagt derved kommer til overfladen...

Jeg indrømmer at der er skrevet provokerende udsagn i mit navn og at indlæg fra andre er endt ude på sidespor.

Debatten har dog alligevel løftet sløret for en del af de realiteter, som er gældende i sportfiskeri branchen.

Det burde jo være sådan at et forbund skulle kunne samle - ikke sprede...

DSF magter helt klart ikke opgaven og forbundet har alt for få medlemmer til at kunne kalde sig en landsorganisation for sportsfiskere.

Ser man eksenpelvis på Jægerforbundet har dette faktisk organiseret henved 50 % af Danmarks jagttegns løsere og er derfor et slagkraftigt organ når politikkerne skal råbes op.

I sportsfiskeriets verden er der ALT for mange stridigheder i mellem de forskellige talerør, hvilket absolut ikke er til gavn for den almene sportsfisker.

De kommercielle medier kan jo i sagens natur gøre som de vil men det burde være DSF ´s fornemmeste opgave at placere en person i toppen, som besidder diplomati nok til at kunne kommunikere med alle...

Den situation vi har nu er simpelhen latterlig og vores chance for at blive hørt hos politikkerne er meget lille. Hvorfor skulle de spilde tid med voksne folk, der opfører sig som en børnehave?

Jeg medgiver at TV2 har handlet i strid med god opførsel og tone og at DSF har grebet chancen.

Jeg har læst Teksttv siderne for nylig og helt objektivt vurderet om de er bedre end før 31-12.
Uden at skeele til anti og sympatier kan jeg ikke se forskel, bortset fra et mærkbart fravær af annoncøre.

Vi må se hvad fremtiden bringer, kan være TV2 har "skudt sig selv i foden" eller at de har "skudt papegøjen".

Men alt andet lige er kernen i hele debatten at der er skarpe skel mellem for og imod DSF.

Skylden til dette kan jo i sagens natur kun placeres hos DSF...

Endnu engang tilykke og bravo til Bullshit for opdateringer og afsløringer...

Nissen.
















Afsender: Jesper Bech
Dato: 15-01-2003 23:32:02
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hmm - Har denne debat mon handlet om, for eller imod DSF eller om kvaliteten og indholdet på side 630?
Hvis debatten handler om, for eller imod DSF.... ja så har den debat jo som, bekendt
nogen år på bagen.
M.h.t JP vil jeg udtrykke min medfølelse, da han har mistet en stor del af sit levebrød. Om det er den ene, eller den andens skyld aner jeg intet om, da der formentlig var indgået en kontrakt, som ingen her kender indholdet af.
Jeg er selv et glad og tilfreds medlem af DSF. Dermed ikke sagt, at der ikke er ting som, kunne være bedre. Jeg er iøvrigt også lokalrapportør på Fiskeri.dk. Der er der som bekendt også nogle ting, der kunne være bedre (inklusive mit eget). Dog vil jeg gøre opmærksom på, at sitet stadigvæk er i sin opstart. Der er nævnt her, i et tidligere indlæg at der er,mange inaktive lokalrapportører - sandt nok, Jimmi har sikkert ikke regnet med, at folk var så dårlig til at overholde aftalerne. Men det er en god, ide med lokalrapportører, så skal koordinationen nok komme med tiden.
Generelt set for fremtiden, ønsker jeg een stærk fælles landsforening/forbund for os
lyst/sportsfiskere, det er vi alle nok bedst tjent med.
Knæk og bræk til jer alle med fiskeriet. (det er trods alt det, det handler om)



Afsender: Gæst_morten
Dato: 17-01-2003 20:54:04
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
hej mads
hvis du mener at jeg er for commerciel i mit indlæg så burde du jo også slette de steder hvor DSF's hjemmeside og blad bliver omtalt! Det er da så også commercielt stof i mine øjne.
Eller skal man ud fra din udmelding tyde at du klart har taget DSF's parti?
ja jeg spørger bare!
hilsen morten



Afsender: Mads Hussing
Dato: 18-01-2003 19:58:53
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Morten

Grunden til at dele af dit indlæg blev slettet var at du meget klart opfordrede til at sende nyheder til et bestemt websted så det kunne blive Danmarks bedste. At det samme fírma ejer det websted, som havde rettighederne til TV2's tekst-tv før er faktisk ligegyldigt. Det er sådan noget der er klart i strid med reglerne, og har intet at gøre med mine personlige holdninger. Hvis der kom en mail hvor meningen var at man skal sende alle sine fangstrapporter til XX-blad eller XX-landsforbund, så deres blad eller hjemmeside kunne blive den allerbedste, ville det også blive slettet.

Jeg har ikke deltaget i debatten, og det er bestemt ikke fordi jeg ikke har nogen mening om denne sag. Jeg mener at TV2 har opført sig rigtig dårligt. Hvis alle oplysninger her er korrekte, så synes jeg virelig TV2 har gjort i nælderne. Det kan godt være at TV2 har taget den beslutning med "venstre hånd", og ikke mener at den er særlig stor, men så burde de blandt andet kigge her på Fiskemagasinets Forum, og se hvilken kæmpe beslutning for os lystfiskere, det faktisk er, at de har taget. Dette er indlæg nummer 182 i denne sag, så det er virkelig noget, som optager de danske lystfiskere, og det tror jeg faktisk ikke at TV2 er klar over.

Mange hilsner

Mads Hussing



Afsender: Lasse
Dato: 19-01-2003 00:16:59
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Mads og andre

Hvis det virkelig var så stort et problem, hvordan kan det så være at der ikke har været nogen nævneværdig debat på de andre fora rundt omkring på nettet?

Det kan godt være at der nu er 183 indlæg i denne debat, men af hvor mange forskellige personer?

Er der overhovedet nogen som har taget sig tiden til at sende en henvisning til TV2 om denne debat?

Mvh
Lasse Karlsson



Afsender: Mads Hussing
Dato: 19-01-2003 08:56:43
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Lasse

Jeg har skrevet en mail til den ansvarlige på TV2, og jeg har ikke taget stilling til hvem der skal have Tekst-tv, men bare skrevet, som jeg gjorde i det sidste indlæg, at det kan godt være at dette er en lille beslutning for dem, men for os lystfiskere er det en stor og principiel diskussion. Det gjorde jeg for 10 dage siden, der var allerede mange indlæg, og jeg har intet hørt fra dem.

Mange hilsner

Mads Hussing



Afsender: Allan
Dato: 19-01-2003 15:21:33
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Att:Lasse
Du nævner at emnet ikke bliver debatteret på andre fora.
Det er nok fordi der er ikke så mange der interesserer sig for denne debats indhold.
Hvis du går ind på 123nu vil du se de hotte emner der er for øjeblikket er;Hvorvidt man har orden i sit fluegrej og om frømassakrer i havebassinet
På teledk.news er det hotte emne,om Victoriafisken er en akvariefisk eller ej.
De sider er da ok hvis der er noget man er i tvivl om angående grej eller køb af dagkort til diverse fiskevande.

Det er ikke fordi jeg har noget imod folk der vil have de føromtalte ting debatteret,men jeg kan ikke tage det seriøst,når det foregår i et offenligt forum.

Jeg har også skrevet til tv2,og har heller ikke fået svar,men det kan måske være de går lidt mere op i hvad der kommer på sitet nu,da der åbentbart er en del,der har luftet deres utilfredshed med ttv overtagelsen.

Personligt har jeg ikke været inde på ttv siden mandag,da der ikke bliver opdateret ret meget i de kategorier,jeg interesserer mig for,derfor må vi jo ikke håbe at det er tendensen,at alle folk har min holdning,for så er der ikke noget der hedder fiskeri på ttv ret meget længere.

Næh lad os få en redaktør der formidler ALLE former for fiskeri,uden at skele til om fangsten er taget på en bambuskæp eller det sidste nye Sage eller Loop.
MVH
Allan




Afsender: Carl
Dato: 20-01-2003 16:16:53
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Inden i allesammen kammer helt over i jeres lovprisninger af Jimmy P.´s fantastiske arbejde, og DSFs skurkagtige overtagelse af tekst tv, så prøv lige at grave lidt i historien.

Hvordan var det lige, at J.P. kom ind på TTV? Jo han lavede såmænd en mindst stor svinestreg på DSF som havde siderne før ham. Han lovede bl.a. tv2, en langt højere grad af aktualitet, og som Øjvind ganske rigtigt skriver, så har det knebet gevaldigt på det område.

J.P. forlangte også en betragtelig sum penge af DSF, for at lade dem komme til orde på siderne. En pris som DSF ikke var til sinds at betale.

J.P. blev dengang også kraftigt frarådet at lave hjemmesiden lystfiskeri.dk.
Han fik fra flere sider at vide, at det ikke var økonomisk rentabelt, men han ville ikke høre på de velmente råd. Derfor investerede han mere end en kvart mill. kroner i siden, og har måtte inkassere en gedigen økonomisk lussing. Så med hensyn til at klarer sig i det pulveriserende erhvervsliv, så kan DSF næppe klare det dårligere end J.p..

Med andre ord ligger J.P. som han har redt. Det er selvfølgelig trist for ham, men man må være forberedt på at smage sin egen medicin, når man bruger hans metoder.

Til de de spøgere sig selv, hvordan jeg kan vide, at det jeg skriver er sandt: Jeg var med hele vejen..



Afsender: Hans
Dato: 20-01-2003 16:47:04
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Carl

Du taler imod bedre vidende.

DSF har aldrig haft tekst-tv, det er alle enige om i denne debat, selv alle de meget trofate DSF'ere. DSF har leveret nyheder til Jimmi, som så satte dem på tekst-tv. Derfor er det en helt anden situation nu.

Det var ikke Jimmi der ville have penge, det var DSF. De ville have 60.000,- om året for at levere nyheder til Jimmi, og det kunne han altså få langt bedre og billigere andre steder.

At bruge en kvart mio. på hans hjemmeside undrer også mig. Ingen anden i Danmark lever af at lave lystfiskerhjemmesider, de er ikke engang tæt på. Derfor mener jeg også det er en dårlig løsning, men Jimmi troede på det, i samarbejde med Tekst-tv og det samarbejde med Fisk & Fri han havde. Han havde mulighederne for at lave en god og meget besøgt lystfiskerhjemmeside, men om det kan lade sig gøre at få en masse indtægter på grund af det, det er et godt spørgsmål.

Selvom du var med hele vejen, så må du have blundet lidt, for din udlægning af sagen er faktuel forkert.

Venlig hilsen

Hans




Afsender: Dorte Fox Maule
Dato: 20-01-2003 18:59:51
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Nu er jeg helt og aldeles forvirret. Nu drejer det sig pludselig om hvor mange penge JPskulle have for at køre en side ?
Jeg ved godt, jeg har lovet Peter ikke at blande mig i denne debat, men hvor kommer det her ind?
Drejer det sig ikke til stadighed om hvem/hvornår/hvorfor?
Jeg synes stadigvæk, vi mangler - I DEN GRAD - tilkendegivelser fra begge parter i denne sag - eller er der tre - JP, DSF, TV2.
Kommer de?
Undskyld, Peter - men det kører altså stadig i ring.
Og så er der alle dem af os, der er medlem af en forening. Langt de fleste af os er er derigennem medlemer af DSF.
Skal vi bare "stå i kulissen"?
Lad os høre, om mads Husing´s brev til TV2 giver resultat.
Og hvor vile det være dejligt, om JP selv ville tage ordet. Det er trods alt ham,det til syvende og sidst handler om.
Hilsen
Dorte



Afsender: Gert
Dato: 21-01-2003 17:28:25
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Dorte

Jeg skal prøve at rette de forvirringer du åbenbart har. JP skulle ikke have nogle penege for at køre nogen side eller tekst-tv, Jimmi Pajbjerg er "lønnet" af annoncørerne. DSF derimod, ville have 60.000,- om året for at levere nyheder til tekst-tv, og det ville Jimmi naturligvis ikke betale, da andre ville levere det gratis.

Paradoksalt nok, så sagde DSF nej da tekst-tv startede i 1995. Det gad de ikke at levere nyheder til, derfor blev det Fisk & Fri, for DSF var faktisk de allerførste der fik budet. Da det så var blevet en succes ville Ole Wisler fra DSF lige pludselig gerne være med, men der var der et samarbejde med F&F og Tekst-tv. Da det samarbejde så kørte dårligt, fik DSF igen budet, og da sagde de ja. DSF skulle levere eksklusive nyheder til tekst-tv, altså nyheder de ikke brugte andre steder, men man kunne læse de samme ting i deres blad, samt på deres hjemmeside, og da de samtidig krævede penge for det, så blev det samarbejde naturligvis opsagt.

Jeg venter på branchens reaktion, da jeg har snakket med flere og der er ikke tilfredshed med DSF's konfrontationslinje, derfor tror jeg der sker noget meget spændende, men lad os nu se! Man får altså ikke venner ved at lægge sig ud med branchen og rigtig mange lystfiskere, og det skaber formentlig ikke mange medlemmer. Jeg overvejer ihvertfald kraftigt mit medlemsskab.

Jeg vil ihvertfald opfordre branchen til at stå sammen, ikke reklamere på TV2's tekst-tv, og finde ud af hvordan man kan svare igen på den konfrontationslinje som DSF har valgt.

MVH

Gert



Afsender: Dorte Fox Maule
Dato: 21-01-2003 17:36:52
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej, Gert.
Tak for oplysningen. Det lader til, at min fremskredne alder begynder at røre på sig, når jeg ikke mere kan læse indenad. Jeg skal nok gøre mig umage fremover - men jeg savner nu alligevel et udspil fra JP.
Hilsen
Dorte



Afsender: Jesper Bech
Dato: 21-01-2003 18:39:40
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Dorthe
Jeg har på mail spurgt Jimmy om han ikke vil deltage i debatten. Det ønsker han imidlertid ikke, da han foretrækker at holde sig uden for offentlige debatter, med alt det mudderkast frem og tilbage. Med andre ord han vil nok hellere bidrage, til mere sammenhold blandt lystfiskere.
Jesper Bech - Lokalrapp. på lystfiskeri.dk



Afsender: Dorte Fox Maule
Dato: 22-01-2003 11:28:45
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej, Jesper.
Lad os håbe, det må lykkes.
Hilsen Dorte





Afsender: Gert
Dato: 22-01-2003 11:45:28
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej DOrte

Jeg tror der bliver samling i fiskebranchen, men med denne opførsel fra DSF, så bliver det nok uden om dem! Og det synes jeg ikke er godt hverken for DSF eller for alle os lystfiskere, men DSF har valgt en konfrontationslinje, og så må man jo være klar til at tage nogle flere konfrontationer.

MVH

Gert



Afsender: Allan
Dato: 22-01-2003 22:13:32
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Så Hans ikke drille Øjvind:-)

ROLK(som Øjvind er formand for) har jo en artikel inde på ttv,om et arrangement med fluedemonstration.
Når arrangementet er løbet af stablen,sender han nok en klage til DSF angående issituationen.

Mon ikke han også kommenterer juletrollingefiskeriet fra Bornholm,ellers kan hans journalistiske sans ligge på et meget lille sted.

Næh jeg tror såmænd ikke vi hører ret meget mere til superjournalisten,da han nok har en dårlig smag i munden.

Dette indslag har godt nok ikke ret meget med den oprindelige debat at gøre,men når nu manden har været på lægterne med,hvorfor han ikke mente JP kunne adminstrere udgivelsen af nyheder på ttv,så skal han da have en påmindelse om hvad dårlig objektiv journalistik er.

MVH
Allan



Afsender: rj2002
Dato: 24-01-2003 15:29:32
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Nu ser det da ud til at Jimmy får smør på brødet igen, jvf. den tråd som Mads oprettede og slettede igen. Der ligger godt nok ikke så meget på TV3's text-tv, men jeg fandt da 2 annoncer for sport-dres og fiskeland i rødovre.

Så burde alle da være godt tilfredse, bortset fra dem der ikke kan tage tv3.

mvh

rj2002



Afsender: Mads Hussing
Dato: 24-01-2003 16:14:14
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Jeg slettede den igen fordi det desværre ikke var op at køre endnu, og derfor skulle der ikke være for mange der gik derind uden at der var noget.

Mange hilsner

Mads Hussing





Afsender: Hans
Dato: 24-01-2003 16:19:46
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Det er rigtigt at Jimmi, nu igen får smør på brødet, og det er fordi han kunne tage et selvstændigt initiativ, og ikke bare stjæle andre folks gode forarbejde på et medie, som et større politisk forbund har gjort!

Et godt medie, som de tidligere har sagt nej tak til, men nu har fundet ud af alligevel kan bruges.

MVH

Hans





Afsender: rj2002
Dato: 24-01-2003 17:02:15
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Hans

Jeg forbløffes stadig over at der findes brokkehoveder, som ikke laver andet end at brokke sig, for brokkens skyld.

Nu har Jimmi noget Text-tv igen, hvor er så problemet? Han har fået langt flere sider til rådighed, hvilket vel er positivt?? Han har også en fast stab af rapportører som lægger den ene rapport ind efter den anden, hvilket vel er 100 gange bedre end DSF?? Han har kontakterne til foreninger, forretninger og sammenslutninger over hele landet, hvilket vel også er positivt??

Ja, undskyld mig hvis det sårer dig at jeg kalder dig et brokkehoved, men det må du da være, når du vælger at fokusere på det negative frem for det positive? Eller også er du fløjtende ligeglad med text-tv og er kun kommet på banen fordi du har fået chancen for at svine DSF til.

mvh

rj2002



Afsender: Hans
Dato: 24-01-2003 17:32:44
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Jeg er bare stadig forundret over at man tror man kan samle alle danske lystfiskere under et tag, og så gør sådanne ting, som jo støder en masse fra sig.

Jeg mener ikke at det er et forbund værdigt. For mig handler det ikke om at en eller anden har tekst-tv, det handler om principper, og jeg mener, og det gør en samlet bladverden åbenbart også, at det er en forkert måde som DSF og TV2 har båret sig ad på.

Jeg kan nu konstatere at Øjvinds indlæg var partsindlæg, og ikke indlæg der omhandlede god eller dårlig journalistik. Men du kan stadig nå at klage over gamle nyheder, eksempelvis de to der stadig er om isfiskeri.

MVH

Hans



Afsender: Hans
Dato: 24-01-2003 21:07:50
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Øjvind

Du har tidligere skrevet at du har kritiseret Jimmi efter disse punkter, og det er åbenbart sket den 17. januar.

"1. Nyhederne kunne den gang være mere end en måned gamle.
2. Indlæg på siderne var ofte uden dokumentation.
4. Indlæg var ind i mellem deciderede forkerte f.eks. geografien.
4. Indlæg baserede sig ofte på rygter og tro, "vi har hørt at", vi tror nok at".
5. Ud af 6. sider under hvert emne kunne der være indtil 3 decicerede reklamer. Her er ikke medtaget indlæg, der baserede sig på oplysninger, hvor der var en klar reklame-/sponsoreffekt.
6. Det kunne ind i mellem være svært at finde upartiskheden/objektiviteten."

Det vil sige at det var 16 dage efter at DSF havde mistet monopolet på at levere nyheder til tekst-tv. Det vil så sige at det må være DSF du kritiserer også, og derfor kan det jo undre at du finder det glædeligt at det er DSF der nu for alvor har monopol på at lægge nyheder på siderne.

Iøvrigt kommer din klage til TV2 samme dag som en anden forbundsmand (en kasserer i en forening under DSF) klager, og det er de to første klager i over 6 år. Det virker mistænkeligt!


Til rj2002

Jeg har vist ikke kaldt DSF for nogle svin, det er dit sprogbrug, og det niveau synker jeg ikke til.

Iøvrigt kan DSF vel umuligt være tilfreds med at samle under 30.000 af en halv mio. lystfiskere, alt andet virker da uambitiøst.

MVH Hans



Afsender: rj2002
Dato: 24-01-2003 22:28:42
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Hans

Jeg vil ikke lægge ord i munden på dig, så "svin" er naturligvis på egen regning. Hvilke omskrivninger du vælger at bruge blander jeg mig ikke i. Det er muligt at du ikke vil synke til det niveau, men du er trods alt sunket så dybt at du stadig konkluderer ud fra ikke dokumenterede påstande.

Så vidt jeg ved er der ingen andre lystfiskerorganisationer der har samlet mere end DSF, så hvorfor det lige er DSF der er uambitiøse ved jeg ikke. DSF ville sikkert gerne have flere medlemmer, men de kan jo ikke tvinge folk til at melde sig ind. DSF er uden skyld i al den ballade, sålænge det ikke er dokumenteret at det forholder sig anderledes.

Hvorfor du ikke vil dokumentere dine påstande er et åbent spørgsmål, men indtil du gør kommer vi ikke videre.

mvh

rj2002



Afsender: Allan
Dato: 25-01-2003 02:28:36
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Så så kære Øjvind.
Det med partsindlæg er der ingen,der førsøger at slippe udenom,specielt ikke dig,du kalder det bare objektivt journalistik:-)

Lad os antage at et anden forening,uden for forbundet,havde overtaget redigeringen af ttv,så havde du nok været på banen med et klagebrev,angående gamle nyheder,for du har jo selv ytret,at du betragter sitet som et nyhedsmedie!!!!.At Sports Dress har været ude i snestorm på deres bådtur,det vil jeg da kalde reklame,når det efterhånden har stået der i 14 dage,så hvorfor f..... klager du ikke til tv2,når du nu siger du bruger førnævnte skabelon?

RJ nævner noget med brokkehoveder,du var selv på banen som den første til,at fare i blækhuset efter,det var blevet offentliggjort,med nyhedsformidlingen på tv3.
Det er da rigtigt,at der kun er reklamer pt,men nu skal siderne jo også bygges op helt fra bunden af,så vil jeg da også som det første,tilgodese de sponsorer der har været loyale og ikke hoppet med på DSF's galej.
Jeg vil da hellere læse om billigt grej,end om juletrolling og isfiskeri,for det er røvirriterende og sidde og vente på sideskift på ttv,når det bare er noget gammelt L... man får serveret.
Man kan da ikke regne med,at fordi man får måleropdateringer fra pike85,behøver der egentlig ikke komme så forfærdelig mange andre aktuelle fangstrapporter på 633's øvrige sider.
Jeg indrømmer dog,at artiklerne om havørredfiskeriet er gode nok,men der nu andet fiskeri jeg ligeså gerne vil høre om,så når man nu kan låne nyheder fra en hjemmeside,kan man så ikke også "låne" fra andre sider om fiskeri,da der egentlig ikke bliver lavet nok opsøgende arbejde fra de ansvarshavende,undtagelsesvis fra å og kystfiskerne.

Når året er gjort op vil jeg gerne høre fra de tro partisoldater,om det var det hele værd,for med den nuværende annoncering på ttv er der en regning til tv2 på mindst 250.000 der skal betales,og hvem mon hænger på den:-)
MVH
Allan





Afsender: rj2002
Dato: 25-01-2003 10:41:02
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Øh Allan?

Jeg har aldrig brokket mig over text-tv på TV3, jeg har derimod undret mig over at andre ikke kunne se det positive i det? Jeg har ikke skrevet en eneste linie om fejl og mangler ved text-tv på TV3, det står udelukkende for din regning.

mvh

rj2002



Afsender: Øjvind Bejstrup
Dato: 25-01-2003 13:30:40
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
<!--QuoteBegin--Allan+25. Jan 2003, 02:58-->
QUOTE (Allan @ 25. Jan 2003, 02:58)
<!--QuoteEBegin-->Så så kære Øjvind.
Det med partsindlæg er der ingen,der førsøger at slippe udenom,specielt ikke dig,du kalder det bare objektivt journalistik:-)

Lad os antage at et anden forening,uden for forbundet,havde overtaget redigeringen af ttv,så havde du nok været på banen med et klagebrev,angående gamle nyheder,for du har jo selv ytret,at du betragter sitet som et nyhedsmedie!!!!.At Sports Dress har været ude i snestorm på deres bådtur,det vil jeg da kalde reklame,når det efterhånden har stået der i 14 dage,så hvorfor f..... klager du ikke til tv2,når du nu siger du bruger førnævnte skabelon?<!--QuoteEnd-->
<!--QuoteEEnd-->
Kære Allan

"du kalder det bare objektivt journalistik:-)"

- nej det har jeg ikke kaldt det. Det er dig der skriver sådan. Jeg har skrevet at der nogle fundamentale dyder man må overholde, hvis man vil lave kvalitet, som enhver anden håndværker. Journalistik er i øvrigt aldrig objektiv og kan aldrig blive det så længe det er mennesker der filtrerer og redigerer nyhederne.

"Lad os antage at et anden forening,uden for forbundet,havde overtaget redigeringen af ttv,så havde du nok været på banen med et klagebrev,angående gamle nyheder,for du har jo selv ytret,at du betragter sitet som et nyhedsmedie!!!!.At Sports Dress har været ude i snestorm på deres bådtur,det vil jeg da kalde reklame,når det efterhånden har stået der i 14 dage,så hvorfor f..... klager du ikke til tv2,når du nu siger du bruger førnævnte skabelon?"

- Her argumeterer du på baggrund af antagelser og tro og det har du ingen belæg for.

- Og fordi skabelonen er min samlede vurdering. Jeg kunne ikke drømme om at klage over en enkelt smutter og har aldrig gjort det med mindre der er tale om afgørende meningsforstyrrende/vildledende tekster og som du kan se har jeg også skrevet at jeg ikke har medtaget tekster med en klar sponsoreffekt, fordi der kan også være relevante nyheder i dem, men det har jeg kommenteret tidligere og det er i orden hvis du har overset det.

- Og fordi "nyheden" - een, ikke er, i modsætning til min daværende konstateringer - flere, over en måned gammel.

Med venlig hilsen
Øjvind Bejstrup[I][I]







Afsender: Allan
Dato: 27-01-2003 01:50:15
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Ok rj2000 jeg var lidt hurtigt ude,jeg tolkede dit indslag,som værende kritisk(eller brok:-)) over der ikke var andet end reklamer på sitet.

Men Øjvind dog,mine antagelser bunder såmænd i dine egne udtalelser om at det kan være ligemeget hvem der redigerer ttv,når bare det er et landsdækkende medie værdigt.

Finn skriver jo selv DSF blev opsagt et par dage før jul 2001,og din klage kommer tv2 i hænde 17/1-02,ergo er forbundet selv ansvarlige for månedsgamle nyheder og hvad der ellers var af bras må jo også være leveret af forbundet,for du kan da ikke drage en saglig konklusion ud fra et par uger.
De artikler der er,at finde på ttv for tiden,er jo også kopieret direkte fra DSF's hjemmeside,som de også blev det i 2001,så burde du da også have sendt en klage til den ansvarshavende webredaktør på DSF's hjemmeside.

Når du nu har lykønsket DSF med overtagelsen,kunne du jo så ikke i samme åndedrag have gjort opmærksom på dine holdninger angående nyhedsformidlingen,du kan da ikke som"superjournalist"være tilfreds med det aktuelle indhold på et par af siderne pt.

Nej Øjvind,din journalistiske obsevans kan ligge på et meget lille sted i denne debat,men som snæversynet partisoldat vil/kan du ikke se med kritiske øjne på forbundets mangler.

MVH
Allan



Afsender: Øjvind Bejstrup
Dato: 27-01-2003 12:14:07
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Citat: "Men Øjvind dog,mine antagelser bunder såmænd i dine egne udtalelser om at det kan være ligemeget hvem der redigerer ttv,når bare det er et landsdækkende medie værdigt.

Finn skriver jo selv DSF blev opsagt et par dage før jul 2001,og din klage kommer tv2 i hænde 17/1-02,ergo er forbundet selv ansvarlige for månedsgamle nyheder og hvad der ellers var af bras må jo også være leveret af forbundet,for du kan da ikke drage en saglig konklusion ud fra et par uger.
De artikler der er,at finde på ttv for tiden,er jo også kopieret direkte fra DSF's hjemmeside,som de også blev det i 2001,så burde du da også have sendt en klage til den ansvarshavende webredaktør på DSF's hjemmeside.

Når du nu har lykønsket DSF med overtagelsen,kunne du jo så ikke i samme åndedrag have gjort opmærksom på dine holdninger angående nyhedsformidlingen,du kan da ikke som"superjournalist"være tilfreds med det aktuelle indhold på et par af siderne pt.

Nej Øjvind,din journalistiske obsevans kan ligge på et meget lille sted i denne debat,men som snæversynet partisoldat vil/kan du ikke se med kritiske øjne på forbundets mangler.

MVH
Allan"

Kære Allan

Du skriver:

"Men Øjvind dog,mine antagelser bunder såmænd i dine egne udtalelser om at det kan være ligemeget hvem der redigerer ttv,når bare det er et landsdækkende medie værdigt."

- Ja men du blander tingene og koger suppe på et pæreskrog her. Det er stadig antagelser og de har bund i noget du tænker eller tror jeg gør og det ved du ikke noget om.

"Finn skriver jo selv DSF blev opsagt et par dage før jul 2001,og din klage kommer tv2 i hænde 17/1-02,ergo er forbundet selv ansvarlige for månedsgamle nyheder og hvad der ellers var af bras må jo også være leveret af forbundet,for du kan da ikke drage en saglig konklusion ud fra et par uger."

- Mig bekendt var det NetText der havde redaktøransvaret for nyhederne og dermed også ansvaret for deres alder og mig bekendt leverede DSF ikke nyheder til TestTV i slutningen af 2001. Om det var fordi NetText havde droppet dem allerede eller ej ved jeg ikke, men det ændrer ikke ved at der var gamle nyheder og NetText havde ansvaret. Jeg vil endnu en gang bede dig se klagen på baggrund af den heldhed jeg har nævnt og Hans har citeret, hvor alle elementer indgår - det er det jeg har klaget over - ikke en enkelt ting.

"superjournalist"

Og

"snæversynet partisoldat"

- Det er dig der bringer superlativerne ind i debatten - ikke mig og mig bekendt har jeg ikke anvendt slige udtryk.

Og så denne her:
"Nej Øjvind,din journalistiske obsevans kan ligge på et meget lille sted i denne debat,men som snæversynet partisoldat vil/kan du ikke se med kritiske øjne på forbundets mangler."

- Ja det kan du mene som du har lyst til og jeg er ikke sikker på at forbundsmedlemmer, der kender mig, vil give dig ret. Men det er ikke anderledes end, at elementære krav, af dem jeg har anført, gælder som minimum for enhver seriøs journalist og såmænd også gælder for så simple ting som at lave en rapport i 9.-10. klasse. Så enkelt er det.

Med venlig hilsen
Øjvind Bejstrup



<!--EDIT|Øjvind Bejstrup|27. Jan 2003, 12:49-->



<!--EDIT|Øjvind Bejstrup|27. Jan 2003, 12:50-->







Afsender: Bullshit
Dato: 28-01-2003 01:20:50
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
[Tekst-tv reaktion fra branchen!
De tre kommercielle blade, Fisk & Fri, FiskeAvisen, samt fiske-feber er gået sammen med NetText (Jimmi Pajbjerg) om at levere nyheder til de nye sider om jagt og lystfiskeri på TV3s tekst-tv. Det drejer sig om siderne fra 630-660, og de mange sider giver jo rigtig gode forhold for at levere nyheder til de danske lystfiskere.

Hvis du har nyheder du gerne vil have på de nye lystfiskersider på TV3s tekst-tv, så kan du skrive til mads@fiskemagasinet.dk, og de vil blive distribueret det rigtige sted hen. ]

JUHUUH. Nu bliver det her for alvor knaldhamrende spændende/sjovt.

Det er bare så sejt, at Mads nu har fået DK4 med på at levere nyheder til TV3. Det er simpelthen imponerende flot, at DK4 på den måde sætter sig ud over egne smålige særinteresser i seertal til fordel for en fælles sag af langt større strategisk betydning.

TV2 har garanteret aldrig forestillet sig, at branchen ville reagere så slagkraftigt på deres knæfald for et jysk lystfiskersammenrend med sølle 30.000 medlemmer. Nu ligger de, som de har redt, gør de - og det bliver nok værre endnu. DK4 har med sin alliance med TV3 vist vejen, så mon ikke initiativet breder sig ? F.eks. kan man fint forestille sig, at CWC/Canal Wild Card kunne formidle nogle jagtnyheder til TV3,- der er jo ikke så meget gang i julen lige i øjeblikket.

Mange nye perspektivrige spørgsmål trænger sig nu på i denne debat:
Lykkes det DK4 og TV3 at knække TV2 før TV2 bliver privatiseret ? Var TV2's direktør i virkeligheden nødt til at gå på grund af DSF-skandalen ? Klager Øjvind Bejstrup ovder den jounalistiske standard af de nyheder, DK4 leverer til TV3 ? Klager Hans og Allan over Øjvind Bejstrup, hvis han ikke klager ? Hvem overtager Finnsk Fjernsyn - DK4 eller TV3 ?

Come on, go for it.

CBS/Canal Bull Shit







Afsender: Dorte Fox Maule
Dato: 28-01-2003 12:41:02
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Så nu skal vi altså til at se lystfiskernyheder på TV3. Fint nok. Så har vi da muligheden for at kunne sammenligne "før og nu" med oprejst pande, for her fra begyndelsen kan alle være med.
De 3 omtalte blade kender vi vel alle - så det bliver spændende at se nyhederne på TV3.
Held og lykke.
Dorte Fox Maule



Afsender: Allan
Dato: 28-01-2003 14:02:22
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Øjvind dog

"Jeg betragter dog ikke siden som et nyhedsmedie...."
- Det gør jeg!

Disse to linier er taget ud af et af dine tidligere indlæg.
Mit synspunkt og dit synspunkt.

Jeg har før sagt,at indlæg der er et par uger gamle,sagtens kan blive stående,hvis bare det er noget med kød på,men når du nu ytrer,at ttv BØR være et nyhedsmedie,er det så ikke på sin plads,at du kommer ned fra din piedestal,med hensyn til foreningens måde,at formidle nyheder på.

Som Dorte skriver,har vi endelig noget at se frem til,nu hvor tv3 er gået lystfiskernes veje.

BULLSHIT du er virkelig sjov,det er godt du har lidt tv,at gå op i,når du egentlig ikke forstår hvad debatten har drejet sig om.

MVH
Allan




Afsender: Detervimange Dermener
Dato: 28-01-2003 19:08:08
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Kære Bullshit
Nu må du altså ikke være så knaldhamrende uretfærdig overfor Mads H, som ikke bare vil sørge for at sende folks nyheder videre, men oven i købet vil sørge for, at de kommer det RIGTIGE sted hen.
Mads har nemlig nogle rigtige venner, der hedder ”Branchen”, og Mads vil forfærdelig gerne, hvis disse gode venner vil købe nogle af de der blinkende reklamer rundt omkring på siden.
Du kan læse alt om det under ”Reklamesalg”.
Og hvad ligner det så at en flok idealister, der laver gratisarbejde til glæde for danske lystfiskere kommer rendende og blander sig i det kommercielle. De kan ad bare holde sig til at få deres aktiviteter finansieret gennem kontingentet fra de idioter, der endnu ikke har forstået, at pengene ligger meget bedre i Mads og Branchens lommer.
Så kære Bullshit, sæt blot din lid til Mads og Branchen. De skal nok klare politikkerne og sørge for det bedste for alle lystfiskere. Du kan være helt sikker på ét: De vil aldrig tænke på sig selv og deres egne interesser først.

Mvh
Detervimange Dermener




Afsender: Mads Hussing
Dato: 28-01-2003 19:24:14
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Bull Shit, meget rammende navn.....

dk4 skal ikke levere nyheder noget sted hen, men fiskemagasinet.dk har fået af vide at vi kan levere nyheder til tv3's tekst-tv. Fiskemagasinet.dk og Fiskemagasinet på dk4 er to forskellige størrelser. Fiskemagasinet på dk4 bliver jo ejet og produceret af dk4, mens fiskemagasinet.dk er ejet af undertegnede.

Hvis nogen gerne vil have at deres nyhed sksal videre til tv2's tekst-tv, er det ikke noget problem, jeg har bare fået en opringning fra Jimmi Pajbjerg om at jeg kan levere nyheder til ham, mod at jeg får fiskemagasinet.dk som kilde, og derved lidt reklame.

Jeg kalder det branchen, fordi det er alle de kommercielle blade, og flere annoncørerer der er gået med. Det er ihvertfald en stor og vigtig del af branchen.

DetervimangeDermener skriver at DSF er en flok idealister der kun vil gøre det godt for de danske lystfiskere. Det er rigtigt, og DSF har også gjort rigtig mange gode ting, men jeg kan sige dig at der er flere ansat på DSF end der er med at lave fiskeprogrammer og hjemmeside. DSF har også langt flere kommercielle indtægter end der er på denne hjemmeside og ved programmerne. Så hvem der er mest kommerciel? Tja....

Det er ingen nedvurdering af DSF, det er fuldstændig i orden at være kommerciel, men at kalde DSF for idealister og "os andre" for kommercielle, er ikke nuanceret nok.

Dorte, endnu en gang rammer du hovedet på sømmet, nu er det nemlig muligt at sammenligne direkte, og al erfaring viser at i en konkurrencesituation giver man sig lige lidt ekstra. Det er til glæde for alle danske lystfiskere.

Mange hilsner

Mads Hussing



Afsender: Peter H
Dato: 02-02-2003 19:13:55
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Lidt statistik

Jeg har lige været på TV2's tekst-tv, og prøvet at kigge lidt på nyhederne, og specielt dem på 631-634, for det er jo dem der er mest interessante for os lystfiskere. Det er de 4 nyhedssider, og iøjeblikket er der 6 sider på hver af dem, altså ialt 24.

Af dem har 12 et klart reklamemæssigt indhold for DSF eller for en af DSF's foreninger. Flere af dem har ikke noget der minder om fangstrapport over sig, der er elleve sider, hvor det ikke har noget med fangster at gøre. Eksempelvis er der en nyhed om fiskepleje.dk, som er en side fra DFU der er ca. 2 måneder gammel, samt en forklaring om at kystfiskeriet på Bornholm kræver mange fisktimer, før fiskelykken findes. Det er virkelig en nyhed :-)

Der er ialt 7 fangstrapporter, ud af 24 sider.

Ud af de 24 sider er det over halvdelen af nyhederne der også kan læses på DSF's egen hjemmeside.

Alle er velkomne til at konkludere, men 7 fangstrapporter af 24 mulige, og over halvdelen af nyhederne der samtidig kan læses på hjemmesiden. Det vrker ikke som en forbedring af det der var i forvejen, det virker bare som om at DSF gerne ville udvide sine aktiviteter på andres bekostning.

Samtidig med at der er ældgamle og fuldstændige ligegyldige nyheder på. Hvem ved ikke at kystfiskeriet ikke bare er noget man gør?

Med venlige hilsner

Peter H



Afsender: Peter H
Dato: 02-02-2003 19:32:34
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Lige lidt mere statistik:

Jeg har også været på TV3's tekst-tv, og har fundet frem til følgende:

Der er 29 sider på de der er mest interessante for os lystfiskere. Af dem er der 18 fangstrapporter, med fiskeri fra hele landet. Der er 5 sider der ikke har noget med fangster at gøre, men blandt andet at Danske Karpefiskere har fået ny bestyrelse.

Der er ialt 4 rene reklamer, og 2 der er reklame forklædt i en redaktionel indpakning.

Af de 29 sider (eller 23 uden reklamerne) er der nogle stykker der kan læses på lystfiskeri.dk, men det er kun nogle få jeg genkender.

Så på TV3 er næsten 2/3 sider fangstrapporter uden kommercielt eller på anden måde reklameindhold, mens på TV2 er det under 1/3 der er fangstrapporter, mens det til gengæld på over halvdelen af siderne har et klart PR-formål.

Med venlige hilsner

Peter H



Afsender: Dorte Fox Maule
Dato: 03-02-2003 18:20:54
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Det ser unægtelig ud, som om TV3 er hurtigere på aftrækkeren. Men jeg mener, det er for tidligt at drage konkusioner. Hvem meddeler til hvad? Og hvornår bliver det bragt? Om kort tid vil der sikkert tegne sig et mønster, og så kan vi drage konsekvensen.
Dorte Fox Maule



Afsender: Guest
Dato: 03-02-2003 21:08:15
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Peter H

Er det kun fangst, fangst, fangst og så lige en smule Fangst, der er relervant fiskestof. (s)

Hilsen Peter Rødsgaard



Afsender: martin
Dato: 03-02-2003 21:15:08
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Peter R.
Er det kun DSF,DSF,DSF og så en smule DSF, der er relevant fiskestof?????
Hilsen.
Martin Nielsen.



Afsender: smutter
Dato: 04-02-2003 00:33:58
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Skulle vi ikke lige slå en streg over det teksttv.
Der er vist enighed om at det ville være rart med saglig tværinterresant og upolitisk indhold på teksttv.
Men da det ikke er "muligt" vil jeg hermed opfordre alle til at anbefale denne side og læsse fangstrapporter af her.
Ok nok ikke lige i debatforum men så i det mindste på Fiskemagasinet.dk og så anbefale alle man kender at gå hjem og besøg OS.
Så var der ikke nogen der blev forfordelt frem for andre og alle ville være glade???????????



Afsender: Guest
Dato: 04-02-2003 06:31:46
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej SM.....

Det ville være en meget dårlig idé, at berette om sine fangster hér. Der er lavet en god side om dette nemlig Fangster.dk, så i stedet for at sprede informationerne, så var det nok en idé at sende det til samme sted.

Hilsen Peter Rødsgaard



Afsender: Allan
Dato: 05-02-2003 00:04:52
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Att Peter
Du kan da ikke mene man skal sende en fangstrapport ind på 123nu,når man bliver beskyldt for både det ene og andet,hvis man har fanget en stor fisk.
Her tænker jeg på Karsten Dahls havørred,jeg kommer fra Vejle,kender fjorden og kan ikke genkende fangstedet,men beskylde manden for tyvfiskeri eller løgnagtige oplysninger,det hører ingen steder hjemme.

Når man endelig fanger en god fisk og egentlig bare vil prale lidt,eller dele sin begejstring med andre,så vil jeg da mene det er bedre,at sende den til teksttv,så flere folk har mulighed for at læse om den,end sende den til din foretrukne side hvor der ikke er så forfærdelig mange læsere i forhold til landsdækkende tv.

Allan



Afsender: Guest
Dato: 05-02-2003 08:45:31
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Allan

Det er selvfølgelig ærgerligt at nogen kritiserer, og beskylder andre for ikke at tale sandt eller begå ulovligheder. Men det hører nu engang med til fiskeriet, at der er nogen som ikke er helt fine i kanterne, og så bliver folk skeptiske. På fangster.dk taster rigtigt mange folk deres fangst ind, og har modsat TTV en mulighed for at forklare sig, hvis der stilles spørgsmål angående deres fangst. Det er bare ikke alle der "kan" forklare sig, og det betragtes ofte som om der er noget galt med fangsten, hvilket måske ikke er helt så dumt.

Og den med at prale er god, for man kan jo ikke få billede på landsdækkende TV, med mindre man lige fanger en hvid haj på 5 meter i Odense fjord eller lignende.

Svaret til martin er let, der findes andet end fangst, og DSF har sammen med fangster alt det andet at byde, og skal derfor også bringe dette.

Men sådanne spørgsmål må udløbe fra en opfattelse, om at det kun gælder om at fange noget (og helst selv), og så skide på resten, det er der ikke megen lystfiskermoral i.

Hilsen Peter Rødsgaard



Afsender: martin
Dato: 05-02-2003 16:01:29
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Til Peter R.

Kan vi ikke blive enige om at hvis du aldrig fangede noget ,ville du ikke være lystfisker idag,tror ikke der er mange der kunne leve med at livet var en stor nultur, og hvis man endelig fanger noget vil jeg da gerne høre om hvor og hvordan, sådan er det bare, hvad tror du Fisk og Fri , Fiskeavisen og fiskefeber lever af???
Jeg ser en glæde i at fortælle andre om mine fangster, jeg fortæller også gerne hvor jeg har gjordt mine fangster, så den med at skide på andre holder ikke.
Skal man beskylde en mand for tyvfiskeri, fordi han holder kortene tæt til kroppen??? Ville du ikke have dit hotspot for dig selv hvis du kunne??
Som karpefisker ved jeg hvad det vil sige, og jeg beskylder ikke andre karpefiskere for tyveri og ufine i kanten hvis de ikke forklarer deres fangst.
Det er tilladt at være objektiv og tænke logisk Peter...

Martin Nielsen




Afsender: Guest
Dato: 05-02-2003 18:35:39
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Martin

Hvis der ikke var nogen, som gjorde andet for fiskeriet end at fiske, fangede man ikke så meget som man gør, eller kunne slet ikke komme til at fiske!!!

Tænk dig dog om.

Hvis man ikke vil fortælle alt om en fangst, så bør man ikke fyre en løgn af, men undlade det man ikke vil ud med.

Hilsen Peter Rødsgaard



Afsender: martin
Dato: 05-02-2003 19:19:26
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Peter...
Når du skriver
"Hvis der ikke var nogen, som gjorde andet for fiskeriet end at fiske, fangede man ikke så meget som man gør, eller kunne slet ikke komme til at fiske!!!" Hvilken slags fiskeri tænker du så på??
Hvad er det DSF gør ,der får mig til at fange flere fisk???
De områder jeg bevæger mig i, er DSF slet ikke repræsenteret, her tænker jeg på Karpefiskeriet.
Jeg ved godt det er svært at være alle steder på en gang, men jeg kunne da godt tænke mig, at der blev kæmpet mere for udsætninger og fredninger
og måske deltog lidt aktivt i biomanipulation af div søer, her går mange gode fisk til spilde, der er vel et par medefiskere eller flere i DSF??

PS. Hvis manden har løjet i en fangstrapport, gør det vel ikke fisken mindre værdig!!!!!

Martin Nielsen...




Afsender: Guest
Dato: 05-02-2003 22:42:56
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Martin

Nu ved du åbenbart ikke ret meget, og har svært ved at fatte at der i DSf er nogen, som gør en del for karpefiskeriet, eller har gjort.
Der er flere Foreninger under DSF, som sætter eller har sat karper ud i deres vande, der er af og til artikler i "Sportsfiskeren" om karpe/suder/brasen fiskeri, der er indtil flere instruktører, som kan undervise i karpefiskeri.

Og Martin, er det ikke dig, som er varm fortaler for udsætninger af karper. Det har da ikke noget med fangst at gøre, men øjnene ville sikkert trille ud af hovedet på dig, og din hjerne (hvis du da har en) eksplodere af begejstring, hvis du læste om tiltag i forbindelse med udsætning af karper på TTV. Men da karpeudsætning ikke kan komme ind under "fangstraport", ville du straks klage vildt og inderligt over det.

Hilsen Peter Rødsgaard



Afsender: Mads Hussing
Dato: 05-02-2003 23:03:54
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Til alle

Jeg vil gerne opfordre til at holde kammertonen, selvom det her da er en meget følelsesladet debat.

Det her kunne være en opfordring til Martin om at søge indflydelse inden for DSF til at bakke op om Martins kamp for at få sat karper ud så mange steder det er forsvarligt. Det kunne jo være at der er en forening der vil gøre dig til delegeret til DSF's årsmøde og måske er en bestyrelsesplads i DSF et godt sted at arbejde for udsætninger fra. Du kunne selvfølgelig også søge indflydelse inden for LDL, og have dem som base for projektet med karpeudsætningerne.

Bare som en opfordring til at søge indflydelse i en større og måske mere indflydelsesrig og ressourcestærk organinsation end Danske Karpefiskere. 20-30.000 medlemmer bør dog veje tungere end DKK's 3-400. Det er selvfølgelig ikke for at forklejne DKK overhovedet.

Mange hilsner

Mads Hussing



Afsender: Allan
Dato: 05-02-2003 23:09:07
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Att Peter R.

Nu er det jo ikke alle der får taget et billede af deres fangst,men derfor er man da stolt og glad alligevel.
Når du har været ude med snøren og fanget en stor fisk,så skal du ikke bilde mig ind du ikke deler din glæde med andre,uden du nødvendigvis har et billede at fremvise.

Ja hvad gør DSF for mig som allround fisker?
Dagkortet i en af mine lokale P&T søer er sat op,pga leverandøren af fiskene havde hævet priserne,fordi der var kommet restriktioner på hans dambrug,iværksat af DSF,da de havde fiskeretten i det omkringliggende åsystem,som jeg ikke har adgang til.

Jeg er også geddefisker,men i mine foretrukne søer og moser har foreningen ingen indflydelse.

Jeg dyrker også meget havfiskeri,og hvad gør de for mig der?Nu har de fremsat et forslag om mindstemålet på torsk sættes op til 50 cm for at bevare bestanden,det lyder rimeligt nok,men der er bare den hage ved det,at de få turbåde der sejler i bæltehavene ligeså godt kan lade skibene ligge i havn.

Allan



Afsender: Guest
Dato: 06-02-2003 07:30:18
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Tja Allan

Hvis man er allroundfisker, bør det ikke være svært at få øje på DSF, men du vil jo ikke se dem, og så kan du ikke hjælpes.

Hvis turbådene bliver presset af et mindstemål på 50 cm., burde man nok overveje, om bestanden i området i det heletaget kan tåle at der fiskes.

Og Allan! Jeg skærer det lige ud i pap: Jeg har ikke sagt at man ikke må vise sin fangst frem, men at man kommer længst med ærlighed omkring den.

Og mads! Det lyder som en ok opfordring til martin, Jeg er ked at at sige det, men skal han have en organisation med størrelse, er han nødt til at gå uden om LDL, og direkte ind i DSF.

Hilsen Peter Rødsgaard



Afsender: Kaare Manniche Ebert
Dato: 06-02-2003 09:35:18
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv


Kære Allan

Du skriver, at DSF’s indflydelse på dit fiskeri i Put & Take søer er negativ, fordi vi har sørget for, at der er restriktioner i et dambrug. Du skriver noget om fiskeret og manglende adgang. Vi har kun fiskeret i en enkelt å, hvor alle vore medlemmer har adgang. Vore medlemsforeninger har selvfølgelig masser af vandløb, hvor de har fiskeretten, men der er nu ikke ret mange strækninger, hvor du ikke kan komme til at fiske med dagkort.

Jeg forstår i øvrigt ikke, hvordan fiskeret kan have noget med prisen på udsætningsfisk at gøre, men det er vist ingen hemmelighed, at vi går meget op i dambrugsproblematikken. Ikke fordi de alle ligger i Jylland ,-) men fordi dambrugene simpelthen er det største problem med hensyn til at få vilde og sunde bestande af laks, ørred og stalling i de vandløb, hvor dambrugene ligger. Men alle de 42 ferskvandsfiskearter, vi har i DK, bliver negativt påvirket, så det er altså ikke kun laksefiskene, der bliver ramt.

Prøv i øvrigt lige at tænke på, at der ikke findes ét eneste vandløb i DK, som har et godt fiskeri efter laks eller ørred, hvor der samtidig ligger dambrug nederst i systemet. Og selv i de gode vandløb, som fx Karup Å med en meget stor opgang, bliver der ikke fanget ret mange fisk opstrøms dambrugene. Og i Gudenåen, hvor der sidste år efter sigende blev fanget mere end 2000 laks (ligeså mange som berømte Surna i Norge!) bliver der ikke fanget ret mange opstrøms Tange Værket, der godt nok ikke er et dambrug, men ligesom dambrugene effektivt hindrer fiskene i at komme videre.

Problemerne i dambrugene er:

1: Hver gang vi har et dambrug, bliver mellem 30 og 100 % af smoltene hindret i at vandre ud mod havet – og det selv om der er lavet omløbsstryg med videre. Der skal ifølge loven være 10 mm afgitring i vandindtaget, men det stopper hverken smolt, gedder, stallingyngel eller andre fisk i at ende på dambruget. At mange dambrug har fået dispensation til at have et 30 mm gitter i stedet for det på 10, gør det bare endnu værre.

2. De optrækkende fisk bliver også meget hårdt ramt. Ved mange dambrug er der end ikke fisketrapper, så der kan intet passere på vejen opstrøms mod gydebankerne. Ved andre er der fisketrapper, men alle undersøgelser viser, at næsten intet kommer igennem dem. Selv ved fine kammertrapper, der tager en god del af vandføringen, kommer kun 20 % forbi. Nu laves der omløbsstryg, men dambrugene vil ikke afgive mere end det der svarer til 1/5 af den gennemsnitlige vandføring (½ af medianminimum). Det har vist sig, at omløbsstryg, der ikke fører mindst mere end den til enhver tid gældende vandføring, ikke duer.

3: Dambrugene forårsager iltsvind på store strækninger. Det er undersøgt i 2 vandløb: Kongeåen og Råsted Lilleå. Begge steder viste det sig, at iltinholdet efter passage gennem dambrug røg fra mellem 80 og 100 % iltmætning ned til mellem 60 og 40 %. Det svarer til de værdier, vi ude i havet kalder for hårdt iltsvind. Effekten kunne i øvrigt måles op til 15 km nedstrøms dambrugene i Kongeåen, så de 3 store dambrug, der ligger der, kan faktisk dræne hele denne lange å for ilt på de varme sommerdage.

4: Dambrugene bruger forskellige stoffer til at desinficere dammene og vaccinere fiskene. Nye undersøgelser har vist, at næsten 100 % af den formalin (det er meget giftigt), der hældes i dammene kan genfindes i vandløbet nedstrøms få timer efter. Grænseværdierne blev overskredet 2400 gange. Også klor- og kobber forbindelser ender på samme måde ude i naturen.

Prisen for vores kamp for at mindske den negative belastning fra dambrugene er, at dambrugserhvervet må investere flere penge i miljø, og det afspejler sig selvfølgelig i den pris, de bliver nødt til at tage for fiskene. Spørgsmålet er så, om det er rimeligt at, vores kamp betyder, at Put & Take fiskere må betale en højere pris for deres dagkort?

Med venlig hilsen
Kaare/Danmarks Sportsfiskerforbund




Afsender: Dorte Fox Maule
Dato: 06-02-2003 14:13:55
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
I den seneste uge har jeg lagt mærke til, at TV2`s tekst-t.v. på siden om kysten nærmest udelukkende focuserer på Bornholm.
Er Bornholm det eneste sted, der fanges fisk for tiden, eller skriver fiskerne bare ikke til DSF?
Hilsen
Dorte Fox Maule



Afsender: Guest
Dato: 06-02-2003 14:47:49
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Dorte

Du skulle nok henvende dig direkte til DSF, i stedet for at spørge om hvad folk tror, og ikke ved.

Hilsen Peter Rødsgaard



Afsender: martin
Dato: 06-02-2003 16:15:54
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Peter...
Tak for de begavede ord... Jeg kunne vel finde på ligeså mange ,men jeg nægter at komme ned på dit lave niveau!!!

Når du skriver:
"Nu ved du åbenbart ikke ret meget, og har svært ved at fatte at der i DSf er nogen, som gør en del for karpefiskeriet, eller har gjort"
Så vil jeg gerne vide, gør de noget ,eller har de gjordt noget???
Grunden til at jeg spørger ,er at jeg har meget svært ved at få øje på dem..

Du skriver også:
"Og Martin, er det ikke dig, som er varm fortaler for udsætninger af karper. Det har da ikke noget med fangst at gøre, men øjnene ville sikkert trille ud af hovedet på dig, og din hjerne (hvis du da har en) eksplodere af begejstring, hvis du læste om tiltag i forbindelse med udsætning af karper på TTV. Men da karpeudsætning ikke kan komme ind under "fangstraport", ville du straks klage vildt og inderligt over det."

Hvis man i DSF er så vilde med at informere, hvorfor laver de så ikke en info side på TTV??? (De har jo 15 sider til rådighed) Så kunne man bruge resten til fangstrapporter...

Martin Nielsen..




Afsender: Guest
Dato: 06-02-2003 16:47:02
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Ja Martin

Du vil gerne vide så meget, hvad så med at lede lidt inden du taler. Jeg har ikke lyst til at fortælle dig det, du må selv finde informationerne, ud over de ledetråde jeg en gang har givet.

Du vil jo ikke læse om DSF, DSF, DSF og så en smule DSF, for at bruge dine egne ord. Så hvis det stod på TTV, ville du nok heller ikke opdage det alligevel.

Martin du må til at hjælpe dig selv, du kan ikke bare lade andre gøre arbejdet for dig, men få fingrene væk fra øjne og ører. Det kunne være du blev en mere tilfreds lystfisker, som havde overskud til at få samling på karpetropperne, så deres indbyrdes hakken, og lånen fisk hos hinanden stoppede.

Hilsen Peter Rødsgaard



Afsender: martin
Dato: 06-02-2003 17:08:46
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Peter..

Det er da rart at vide du vil hjælpe andre...
Nej jeg vil ikke læse om DSF, DSF, DSF og så en smule DSF, derfor bruger jeg ikke deres sider på TTV mere!!!
Det virker som om, du end ikke selv kan svare på mit enkle spørgsmål:
Gør de noget eller har de gjordt noget??? Et svar kunne måske give mig et mere positivt syn på DSF.
Jeg er skam en tilfreds lystfisker, og prøver da også at sætte mit præg på karpefiskeriet, jeg er bla. lige blevet medlem af bestyrelsen i DKK, og forventer bestemt ikke at andre gør arbejdet for mig...
Hvis jeg kunne stoppe alle tyve i Danmark,havde jeg bestemt gjordt det Peter, men der skal vel ikke den store hjerne til at vide det er umuligt, men hvis du har en god ide, er du da velkommen til at komme ud med den..




Afsender: Dorte Fox Maule
Dato: 06-02-2003 17:33:15
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej, Peter.
Det var ikke ment som et spørgsmål til DSF (som jeg selv er medlem af), men til alle lystfiskere. Da jeg ikke har fangster, der er værd at offentliggøre, har jeg ikke selv noget at bidrage med, men det er vel ingen forbrydelse at spørge efter andre (og dygtigere) fiskere, hvor de anmelder deres fangster, vel?
Dorte



Afsender: Guest
Dato: 06-02-2003 18:19:04
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Dorte

Jeg misforstod dit spørgsmål, hvilket jeg beklager. Og der fanges fisk på kysten alle steder i landet, det er bare om at komme afsted. Ude ved dig på Nyborg kanten er der tagen nogle gode fisk i år.

Til Martin

Det er sådan som jeg skrev, at der er ret kendte karpefiskere i DSF, som har gjort noget, og nogen af dem gør stadig et stort stykke arbejde.

Jeg kunne godt oplyse, hvor der er sat karper ud, og endda betalt af fisketegnsmidler. Men jeg har desværre et ansvar overfor de pågældende folk, der gør at jeg ikke vil være med til muligvis at skade det fiskevand, de har plejet gennem mange år.

Der findes mange ok karpefiskere, men der er også mange, som ikke fatter noget som helst. De ødelægger det for de ærlige folk, så that´s it.

Og jeg har en mulig løsning på fiskeflytningsproblematikken, men den tager nogen tid at forklare, selvom den er ganske enkel. Det kan være vi render på hinanden engang, så skal jeg gerne forklare mig.

Hilsen Peter Rødsgaard



Afsender: Dorte Fox Maule
Dato: 07-02-2003 10:41:23
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
hej, Peter.
Tak for tippet - jeg bor godt nok på Sydvestfyn, men er ofte på Østfyn. Jeg prøver.
Hilsen
Dorte



Afsender: Guest
Dato: 08-02-2003 17:38:15
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej SM.....

Hvad skulle jeg dog få ud af at melde mig til her. Jeg ønsker ikke at deltage i konkurrencen om grej, og der er ikke rigtig nogen af de tilmeldte, som har udfyldt deres profil ret godt. Jeg kan ikke se forskellen på at være tilmeldt eller ej, andet end at det er spild af tid at tilmelde sig, selvom de fleste har klaret det på under 3 sekunder.(s)

Jeg har aldrig sagt at jeg ikke er medlem af DSF, Jeg har sagt at jeg ikke længere havde noget med deres medesektion at gøre.
Jeg er ikke sikker på, at jeg på noget tidspunkt har taget afstand til DSF, men du må da gerne oplyse mig om hvor det er, medmindre du har misforstået en hel del.(s)

Og Hans

Jeg vidste faktisk ikke noget am samarbejdet mellem DSF og Fangster.dk, da jeg skrev om det. Jeg synes bare at fangster er den fangstraportside, som kører bedst, og har klart de fleste indlæg. Men du er da velkommen til at oplyse mig om en side, hvor der sker mere end på Fangster.dk.

Hilsen Peter Rødsgaard



Afsender: Hans
Dato: 08-02-2003 18:18:38
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Peter

Det kommer an på om du mener kvantitet eller kvalitet. For jeg kan se at der sker meget på fangster, men det er folk der gerne vil have en masse lodder i konkurrencen, for det er rapporter om havørreder på 0,7 kg fra en person, 0,95 fra en anden, regnbueørredder på 0,2 kg. fra to forskellige personer. Det er jeg godt nok røv lige glad med, for nu at sige det pænt. Ørreder på 200 gram har ingen værdi set fra mit synspunkt.

Jeg vil hellere sende mine ting til et sted der også gerne vil have lidt kvalitet i fangstrapporterne, og det kunne jo meget vel være til fiskemagasinet. Her læser du ikke om ørreder på 200 gram.

MVH

Hans



Afsender: Peter H
Dato: 08-02-2003 18:24:41
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Jeg vil gerne lige komme med en lille kommentar om 123nu's samarbejde med DSF. Nu skal de så levere nyheder til hinanden, så nu kan man så læse de samme nyheder i DSFs blad, på DSF's hjemmesiden, på TV2's tekst-tv og så også på 123nu og fangster. Det er selvfølgelig smart af DSF at gøre sådan, for det gør jo fangster og 123nu total overflødige. Man behøver jo ikke at gå derind mere, for de fleste ting står jo også de andre steder.

Venlig hilsen

Peter H



Afsender: Guest
Dato: 08-02-2003 19:11:31
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Hans

Jeg er et stykke hen ad vejen enig med dig i, at der er nogle måske lidt tynde fangstrapporter imellem dem på fangster.dk. Men hvis fangeren har det fint med sin fangst, er glad og ærlig, så kan man da ikke have invendinger imod det. Det at der kommer mange forskellige rapporter, der er sågar nulture iblandt, giver et efter min mening bredere og bedre billede af fiskeriet, som det ser ud på tidspunktet.

Jeg kan da også godt følge dig i, at du vil have kvalitet i fangstrapporterne. Men hvad er kvaliteten i en fangstrapport afhængig af i følge dig?

Til Peter H

Nåååh! Du mener altså ligesom, at det er blevet overflødigt at læse Fisk & Fri, Fiskeavisen og Fiskefeber, da de leverer stof til TV3. (s)

Hilsen Peter Rødsgaard



Afsender: Allan
Dato: 09-02-2003 00:36:18
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Att Kaare
Du skriver at du ikke forstår,hvorfor dagkortet i en p&t stiger pga damrugerens restriktioner?Det besvarer du jo selv i de nederste linier i dit indslag.
Nu nævnede jeg jo mig selv som eksempel,men jeg skulle have brugt Hr og Fru Jensen,der måske tager deres børnebørn med ud for at prøve fiskeriets glæder et par gange om året,og der er mange Jensen'er rundt om i landet.
Det mener jeg ikke er rimeligt,at de skal betale mere for dagkortet,fordi forbundet kører hetz mod dambrugerne.

Nu skal det ikke være sagt,jeg sympatiserer med medicin og overfodringen,
i de forskellige dambrug,men så vidt jeg ved driver de forskellige foreninger inden for DSF jo også dambrug,det er godt nok kun til udsætninger af smolt i jeres egne vandløb,meeeeeeeeeeen det er samme kategori,så lad være med at pudse glorien for meget.

Når du snakker spærringer af vandløb,der kan vi godt blive enige om det ikke er helt optimalt,men det var nu mest de dambrug,der støder op til de vandløb hvor i har fiskeretten,jeg hentydede til.

Jeg kan nu engang ikke forstå,i ikke hjælper dambrugene i stedet for,at bekæmpe dem,jeg har aldrig hørt eller set noget med etablering af rodzoneanlæg i forbindelse,med udløb fra dambrug,kunne i ikke spytte nogle penge i sådan nogle projekter i stedet for alle de penge i bruger på sager mod de enkelte dambrugsejere.

P&T er kommet for at blive og det er faktisk udmærket,for det er nu engang der hvor de fleste af den nye generation af lystfiskere prøver at snuse til fiskeriet for første gang,men hvis et fiskekort koster 100 kr for et par timers fiskeri,vil vi miste en del hen af vejen,for hvis alternativet var,at give 75 kr for et dagkort,i et af foreningens vandløb,tror jeg nu nok interessen hurtigt ville dale ved de unge mennesker,da man tit og ofte ikke ser skyggen af fisk på åturene.
Det har jeg selv prøvet både i Vejle,Karup,Konge og Skjern å!

Att Peter Rødsgård.
Hvis du engang imellem kiggede ud i Lillebælt,ville du vide at der er langt mellem torskene på over den halve meter.
Jeg har været med på nogle ture i Lillebælt som skolerne i Vejle har arrangeret i efterårs og vinterferierne og at se de unge gutter,når de kom til Vejle hvor forældrene ventede på dem,vise deres stegetorsk frem,det får sgu da mig til,at melde mig igen og igen til disse ture.
Der er mange småtorsk i bæltet,men hvor fanden de fleste svømmer hen når de når op til 40-45 cm det er et godt spørgsmål,for de bliver ikke fanget af lystfiskerne eller erhvervfiskerne,selv om der ligger nogle kuttere med deres elendige trawl og pløjer frem og tilbage.

Allan
Ps.Peter Rødsgård,dit argument med ikke,at logge dig ind her på siden,fordi du ikke gider vinde grej,den holder ikke da du i samme åndedrag opfordrer folk til indsending af fangstrapporter til fanster.dk hvor der også er mulighed for en præmie:-)




Afsender: Guest
Dato: 09-02-2003 02:07:19
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Allan

Fordi at jeg ikke gider deltage i disse konkurrencer, behøver det jo ikke at betyde, at jeg kigger skævt til de andre.

Hvis det ikke er muligt at fange torsk af en hvis størrelse, hvorfor så fiske efter dem, og ikke noget andet?

Til Steen

Jeg bliver klantret for at sidde i diverse "politiske" udvalg, hvilket jeg ikke gør, og finder ud af (jeg gider ikke lige bladre rundt for at finde ud af hvem, der fandt mig), at jeg figurerer under medeudvalget, hvor jeg burde have været slettet fra.

Men i øvrigt har jeg en hvis form for udvidet tilknytning til DSF frem for almindelige medlemmer, men da jeg udtaler mig som privatperson, er der ikke grund til at bringe dette tilhørsforhold frem her.

Jeg kan kun fortælle dig, at jeg deltager i denne debat ud fra de i mine indlæg beskrevne ting.

Oven på dit lynkursus i værdibaseret adfærd, som du selv måske lærte mere af end mig. Da du fandt ud af at en hvis smutter dumpede i indtil flere af læresætningerne, og tvang denne til første gang at nævne noget, der kunne ligne et reelt navn . (s)

Jeg håber du vil prøve at overholde sætningerne i fremtiden, så flere af debatørerne (mig selv heriblandt) ikke behøver kigge ned længere, når vi skriver til dig.

Tak os ikke unødvendigt Steen (fra nu af), for at du blev bragt til et højere niveau af selverkendelse gennem en læreproces, der for flere end dig selv, har føltes lang og ofte på randen til at mislykkes, men som i fremtiden forhåbentlig kan føre til, at sagligheden og troværdigheden skal højnes, i en sådan grad at dette forum, kan løsrive sig fra det gevaldige bundhug det har fået.

Hilsen Peter Rødsgaard



Afsender: Allan
Dato: 09-02-2003 23:41:43
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Til Peter.
Det er jo de enkelte turbåde,der sejler i bæltehavene jeg gerne vil bibeholde,men hvis mindstemålet på torsken sættes op til 50cm,vil deres eksistens desværre være i fare.
Jeg vil nødig undvære turbådene i bælterne,da jeg flere gange om året er på hyggeture sammen med gutterne,det er dog primært efter de flade,men det foregår jo i maj og igen til efteråret og hvis skipperne skulle leve af det ville konsekvensen være ophugning eller skifte kajplads til enten Øresund eller vestkysten,for det er et faktum at nogle mennesker er tilfredse med hjembringelse af stegetorsk og for nogle handler det jo også om fysik eller økonomien,der er forbundet med turene på sundet eller revet.

Til Steen.
Det kan da godt være der er meget ævl og kævl på debatsiderne,men man får ikke sit budskab frem ved at holde det inden for egne rækker ved de lokale fiskevande.
Denne debat er godt nok gået væk fra det oprindelige emne,og blevet mere et angreb på og forsvar af DSF,men pointen i det hele var hvad de ville med ttv,andet end promovering for det er hverken blevet bedre eller dårligere hvad man kan læse på teksttv,bortset fra at der nu står DSF under alle indslagene.
MVH
Allan




Afsender: Luchter Hückler
Dato: 10-02-2003 03:08:36
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Jamen jøsses da - så meget for så lidt

Hvorfor sidder så mange dog og skælder hinanden så meget ud? det ligner jo den børnehave mine børn gik i.

Og ham Allan hvor er han god til at læse tanker og jeg som troede der kun fandtes tanklæsere i Østen.

Og digte kan han om hvad andre mener og gør, jamen det er da helt balstyrisk - både tankelæser og forfatter i en og samme person, det må da kunne give klaus i tegnedrengen - jo det er dygtigt - det må han kunne udnytte fornuftigt.

Ja rigtig dygtig det synes jeg han er - også fordi han sådan bare at kan lade alle sine forvekslinger flyde helt frit fra tastaturet og så mange gange, tilsyneladende lige så nemt som at klø sig i nakken - ja men er det da ikke bare godt.

Og hvorfor er Hans da så sur - det er lige før der kommer rimfrost på min skærm og citronerne krymper sig i skålen. Er der da slet ikke nogen der kan formilde ham - er han da helt koneløs?

Og hvor er da meget humor gemt i denne tråd! Og så kommer denne Bullshit bare sådan og afsporer det hele og en DetErViMangeDerMener der slet ikke kan få øje på den dybere sandhed i denne debat og på Fiskemagasinet.dk og en Mads der er dybt oprørt over en enkelt gang at komme til at snakke med nogen hos DSF og som da slet ikke kan finde en smule taknemmelighed over at der var nogen der talte med ham. Jo der anes rigtig stor humor.

Slås bare videre - der kommer nok en behjertet pædagog og hjælper Dorthe med at skille jer ad en gang - måske

Luchter Hückler



Afsender: Allan
Dato: 10-02-2003 22:50:56
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Kære Fedtfinne og Hykler:
Når man ikke kan finde nogle tråde på forskellige debatsider hvor man kan bidrage med noget fornuftigt,så kan man jo altid finde et sted hvor man kan udstille sig,og nu har i jo nævnt kolorten og D.E.M.E.N.T(næsten korrekt forkortet)så har i jo virkelig vist,at der noget i debatten der har jeres interesse,dog ærgeligt nok ikke hvad den drejer sig om.

Nåhhh Peter Rødsgård.
Hvad skuede mine øjne:Peter på Jimmi's teksttv:-):-)
Så var jeg iøvrigt ude med kæppen i dag for at afprøve nogle juletræsfluer,købt ved Jesper,jeg gad nok vide hvem der mon har bundet dem?
De gav et par fisk til fryseren.
Skulle jeg eventuelt lægge et godt ord ind for dig ved Jimmi Pajbjerg,angående noget reklame på tv3's ttv?

Til Steen.
Der er faktisk en hel del fisk i de indre farvande,hvor jeg bevæger mig,
men der er dog langt mellem de virkelig store,så om mindstemålet bliver sat op,vil jeg ikke give dig ret i,at det ikke betyder noget,for det er højst 2-3 ture ud af 10,hvor vi fanger 1/2 meters torsk,derimod fanger vi en hel del fra mindstemålet og lidt over,det er dog kun ca.10-15% vi nakker.

Mvh Allan





Afsender: smutter
Dato: 10-02-2003 22:53:44
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Kære HR hykler og HR Fedtfinne.
Humor er godt endda meget godt.
Desværre er der ikke så meget at grine af i denne sag.
Det er faktisk nærmest sørgelig at der er spundet så mange og lange vers som i selv så flot pointerer.
Men hvad med om i selv kom med nogle gode forslag til hvordan denne hårdknude kan blive løst.
Det nemmeste ville nok være bare at lukke emnet ned men det er vist ikke den rigtige løsning.
Nej jeg tror vi skal starte helt forfra og så burde vi nok allesammen give os til kende.
Det jeg mener er at vi kunne lave en afstemning omkring hvorvidt det er godt eller skidt DSF har overtaget ttv på tv2.
Hvis de fleste er tilfredse så lad det være ved det. Vi ændrer jo nok ikke på tingenes tilstand alligevel.
Hvad syntes i?



Afsender: Guest
Dato: 10-02-2003 23:17:54
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Ja Allan

Det var ikke mig, der havde bundet fluerne til Jesper.
Var juletræet i pearl eller pink, og du burde nok kunne hitte at binde dem selv.
Reklame står jeg ikke lige og mangler, da jeg har travlt nok, med binderiet og lidt skriveri, samt arangeren af forskellige fiskerelaterede aktiviter.
Og i morgen skal jeg selv på kysten, som jeg ikke har besøgt så meget jeg gerne ville i år.

Hilsen Peter Rødsgaard



Afsender: Allan
Dato: 10-02-2003 23:33:55
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Att Peter
Så har Jesper bildt mig noget ind.
Men hvis du fanger noget af betydning,så husk nu hans arbejdsplads,er begyndt med kåringen af månedens fisk,og du får ovenikøbet dit billede i den lokale avis:-)
Mvh Allan



Afsender: Guest
Dato: 10-02-2003 23:40:10
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Allan

Det kan da være at jeg er heldig, men den lokale avis, må finde noget andet at skrive om.
Den med månedens fisk må andre om.
Det kan også være at Jesper har fortalt, at jeg bruger disse fluer en del. men jeg bliver en smule nysgerrig, for var fluerne bundet med rib af bindetråd, og havde de et fronthackel.

Hilsen Peter Rødsgaard



Afsender: Guest
Dato: 11-02-2003 00:00:08
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Nej Allan

Borgerlig bliver jeg nok aldrig (RØDsgaard), og jeg bliver så nødt til selv at spørge Jesper.

Den med de tekniske udtryk var god, da jeg selv gør hvad jeg kan, for at gennemhulle fluesnobberi. Da mange tror at det er hjemme ved fluestikket, og på kastebanen at fiskene bliver fanget samt selvfølgelig i den rette beklædning. Men det er det ikke, det er den tid agnen er i vandet, som oftest giver rammen for succes.
At man så kan have det sjovt med de andre ting er en anden sag.

Hilsen Peter Rødsgaard



Afsender: Guest
Dato: 11-02-2003 00:15:18
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Steen

Jeg skal til randers en gang sidst i marts, er der noget fiskeri, så kigger jeg forbi.

Hilsen Peter Rødsgaard



Afsender: smutter
Dato: 11-02-2003 00:27:17
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Hej Peter Rødsgaard.
I slutningen af marts er der et rigtig godt fiskeri efter de stribede.
Der er desuden mulighed for at fange Helt og Havørred ude ved Støvringdæmningen på den tid.
Så du skal være velkommen.
Det gælder for øvrigt alle her på siden.
Der hvor jeg bor kan man leje gæsteværelser for 100 kr i en weekend.
Dette er nok værd at overveje når Laksesæsonen går ind igen.
Værelserne er ikke noget særligt men der er da to senge og adgang til wc.



Afsender: Guest
Dato: 11-02-2003 00:29:42
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Ok Steen

Du kan smide en besked på roedsgaard@hotmail.com, så mailer jeg når jeg skal til Randers.

Hilsen Peter Rødsgaard

Og godnat



Afsender: Kaare Manniche Ebert
Dato: 17-02-2003 11:15:53
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Kære Allan

Jeg skriver, at jeg ikke forstår, hvad fiskeret i et vandløb har med øgede priser i en P & T sø at gøre. Det forstår jeg stadig ikke, men jeg har måske bare misforstået dig? Men lad mig én gang for alle slå fast: Vi har ikke fiskeret; det er vore medlemsforeninger, der har fiskeretten.

De få medlemsforeninger, der driver dambrug (det drejer sig om mindre end en håndfuld), har en så lille foderkvote – langt under 1 % af et middelstort dambrug – de bruger ikke medicin i nævneværdig grad, da fiskene opholder sig kort tid på dambruget, og de bruger alle kun en meget lille brøkdel af vandløbets vandføring, så de påvirker bevisligt ikke vandløbene negativt. Det er netop det vores politik går ud på: Hvis dambrug ikke påvirker vandløbene negativt, er der selvfølgelig plads til dem.

Du skriver, at vi bør hjælpe dambrugene i stedet for at drive hetz mod dem. For os drejer sig først og fremmest om at hjælpe lystfiskeriet og miljøet. Dambrugerne har deres egen brancheforening, der hjælper dem. Men vi har da været med i det netop afsluttede dambrugsudvalg, hvor vi indgik i en konstruktiv dialog med dambrugets repræsentanter. Det har resulteret i, at en række nye dambrug i de kommende år skal være ”forsøgsdambrug”, som skal vise, at de ved hjælp af ny teknologi kan producere flere fisk uden at påvirke vandløbene i nævneværdig grad.

Vi var helt sikkert ikke kommet så langt, hvis ikke der havde været nogle til at presse dambrugets organisation. Du kalder det hetz, jeg kalder at følge spillereglerne. Det vi gør er nemlig, at vi - gennem vores sagsbehandling - beder myndighederne om at sikre, at dambrugerne lever op til de krav, som lovgivningen rent faktisk stiller.

Med venlig hilsen
Kaare Manniche Ebert




Afsender: Allan
Dato: 20-02-2003 18:50:48
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Det jeg mener med øgede priser er,når i har vundet en sag og damrugsejeren har fået ekstra udgifter,er der jo kun forbrugeren til at betale,og det er i sidste ende p&t fiskeren og det er jo som regel et dambrug der ligger ved DSF's vande det går ud over.
Nu skriver du godt nok at det er forskellige lokalforeninger der har fiskeretten ved vandløbende,men hver gang der er lidt vrøvl med fiskerettighedsindehaverne er det jo DSF der kommer på banen.

Nu læste jeg en artikel på jeres hjemmeside,med udsætning af fangstklare bækørreder,og som bekendt vokser bækørreder langsommere end regnbuer,så hvad mener du med kort tid.

Jeg har snakket med dambrugere der leverer yngel til diverse steder og han siger,at det er utroligt svært,at overholde medicinkvoten til ynglen,da de har meget let ved at få sygdomme,når de går så tæt i bakkerne.
Hvordan undgår i det?

MVH
Allan
Medlem af Saltvandsfiskeren Vejle,der står for udsætningen af ørreder i Vejle inderfjord.





Afsender: Tom Donbæk
Dato: 20-02-2003 23:05:31
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Kære Allan.


Mener du, at DSF skal undlade at kæmpe for bedre forhold i vores vandløb, søer og hav ?


Med venlig hilsen
Tom Donbæk



Afsender: Allan
Dato: 22-02-2003 20:53:46
Emne: RE: Tv2's Tekst-tv
Overhovedet ikke.
De gør da et godt stykke arbejde for en del af deres medlemmer,men det skal bare ikke have konsekvenser for andre,når de kører det tunge artilleri frem.
MVH
Allan



Opret nyt indlæg besvar dette indlæg
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk