Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:16-06-2024
Menu
Kalender
Juli 2023
MaTiOnToFr
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FORUM
Opret nyt indlæg besvar dette indlægOversigt | Tilbage
Afsender: Mads Hussing
Dato: 29-01-2012 20:18:33
Emne: Styrk det rekreative fiskeri i havne og på moler
Jeg har fået denne mail ind, og den hører vist bedst til her :-)

MadsHej til alle,

I betragtning af den rekreative og økonomiske og andre former for gode ting der er i lystfiskeri så bør der sættes stærkt ind på at sikre de mange havne og molefiskere, turister og danskere.

Hvad med en nytænkning og sikring af gode sikre fiskepladser modsat den nedlukning der helt uden omtanke finder sted nu i sikkerhedens navn.

Sammenhold gør stærk så hvad med om alle lystfisker - turistorganisationer finder sammen for at lægge politisk pres og for at finde nogle nye opfindsomme måder at sikre havne og moler.

Med venlig hilsen
Johnny KristiansenAfsender: Nicki Eriksen
Dato: 23-02-2012 14:56:20
Emne: RE: Styrk det rekreative fiskeri i havne og på moler
Jeg kan kun sige jeg er helt enig. Lystfiskere udgør ingen trussel for skibstrafikken, og terrorlovgivningen (som jeg har forstået er den primære årsag til stramningerne) rammer helt skævt her. Det er umuligt at opdrive oplysninger om hvor man må stå, og hvornår. Samtidig er der masser af potentielle gode pladser, som er super farlige steder at stå, mht høje molekanter og glatte sten. Det er måske ikke et problem, når man er forholdsvis ung, som mig selv. Men jeg synes da så afgjort det rekreative fiskeri ved landets kyster og havne er for alle, og at pladserne kunne trænge til et løft. Det er klart et problem med lystfiskere, som overskrider reglerne for hvor de må være. Det bør dog også være sådan at selvsamme regler fremtræder klart og tydeligt, samt giver god og umiddelbar mening. Jeg tilslutter mig gerne et hvert tiltag for at fremme tilgængeligheden på havnene, og øge presset på div myndigheder for at få gang i sagerne. Egentlig burde det jo være sådan at man kunne færdes de fleste steder, så længe man fulgte havnepersonalets anvisninger uden protest, og holdt sig fra områder med tung trafik af kraner og trucks.

-NickiOpret nyt indlæg besvar dette indlæg
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk