Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:20-05-2024
Menu
Kalender
Maj 2024
MaTiOnToFr
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FORUM
Opret nyt indlæg besvar dette indlægOversigt | Tilbage
Afsender: Ulf bjarke Andreasen
Dato: 19-09-2008 13:34:41
Emne: Fiskeri efter karusser,karper m.m.
--------------------------------------------------------------------------------
hej.Jeg er igen begyndt at fiske en del i en lokal sø,som jeg fiskede meget i som knægt.
jeg har de sidste par måneder fanget en del store gedder. gedderne er fortrinsvis fanget på skaller og i forbindlese med fangsten af skaller er der sneget sig en del store karusser indimellem.
Jeg kunne godt tænke mig at høre om der findes nogle gode metoder til at fiske koncentreret efter karusser da jeg synes at det er nogle herligt fightenene fisk,det skal lige siges at der er mange i søen, og de er meget store(Bl.a.guldkarusser,jeg har foto af en som jeg fangede og der er flere og meget større en den jeg fangede)
der er både brasen,sude og karper i søen,en knægt fangede en karpe på 12kg sidste år på majs.Håber der er nogen der kan hjælpe mig.
Hilsen ulf
Afsender: Lasse Dam
Dato: 21-09-2008 14:47:55
Emne: RE: Fiskeri efter karusser,karper m.m.
Altså hvis der er så mange fisk som du siger burde en go regnorm eller majs være gode agn. Men hvis du vil fiske lidt mere koncentreret efter fredfiskene så prøv at forfodre nogle dage i forvejen på en bestemt plads(evt. med majs) det giver tit bedre resultater. der findes også et hav af færdig blandet forfoder som virker ganske glimrende. Boilies er klart den bedste agn til karper, de findes alverdens smag og farve, men hold dig fra de billige, det er tit noget bras. Tag en go snak med din lokale grejhandler, han kan helt sikkert fortælle dig om hvad der er godt. Ellers kig forbi en hjemmeside om medefiskeri. findes nemt på google:) håber det kunne hjælpe lidt..

Knæk og Bræk derude:)Afsender: Lasse R. K. Petersen.
Dato: 21-09-2008 17:38:56
Emne: RE: Fiskeri efter karusser,karper m.m.
Lasse Dam citat: "Boilies er klart den bedste agn til karper, "

Hvor har du helt præcis det fra, jeg vil BESTEMT ikke mene boilies er den bedste agn til karper. Den største årsag til man bruger boilies er for at undgå små fisk, jeg ville da 10gange heller fiske med 5dåse majs og en stor regnorm, men det vil jo holde en vågen natten igennem.Afsender: Ulf bjarke Andreasen
Dato: 22-09-2008 15:40:23
Emne: RE: Fiskeri efter karusser,karper m.m.
Jeg var nede ved søen i lørdags ,hvor jeg så et par små piger fodre ænderne, og gudhjælpe mig om der ikke var 6 karper igang med at guffe brødet(kunne godt være jeg bare skulle en tur til bageren efter et par håndværkere og birkes ha ha).Jeg blev iøvrigt bekræftiget om at det var karper da jeg snakkede med en lokal der fortalte mig om 2 gutter fra kolding der havde fanget dem(de blev genudsat),karperne som jeg så går forøvrigt i en lille sø med tilløb til den store sø , i den store sø er der blevet fanget en karpe på 12 kg sidste år men der er aldrig blevet fisket koncentreret efter karper i den.så det har jeg da tænkt mig at gøre,selvom jeg ikke har grejet til det,men mon ikke en lille krog og noget tynd line kan gøre det. mvh Ulf.

P.S har forøvigt en aftale med søens store grumme gedde
som jeg har hilst på 2 gange i denne uge og som har spyttet min mepps 4 ud begge gange,nu skal den sku op og vejes og måles og fanger jeg den ikke inden året er omme må i kalde mig for "Mads" he HeAfsender: morten schultz
Dato: 25-09-2008 05:27:03
Emne: RE: Fiskeri efter karusser,karper m.m.
Afsender: Lasse R. K. Petersen.
Dato: 21-09-2008 17:38:56
Emne: RE: Fiskeri efter karusser,karper m.m.
--------------------------------------------------------------------------------
Lasse Dam citat: "Boilies er klart den bedste agn til karper, "

Hvor har du helt præcis det fra, jeg vil BESTEMT ikke mene boilies er den bedste agn til karper. Den største årsag til man bruger boilies er for at undgå små fisk, jeg ville da 10gange heller fiske med 5dåse majs og en stor regnorm, men det vil jo holde en vågen natten igennem.

!!


Kunne det tænkes at Lasse bare kommer med et godt råd?? igen er vi ude i din "overfalds alarm" når der nogen der måske skal have noget forklaret fare du frem med ild og skyer, ligesom med knægten der tog en 5kilos gedde med hje.

Denne gang kommer du dog os med et lille råd klap klap.


OP. Ud og køb en håndfuld små flåd, et par pakker kroge størrels 6-10 noget 0.20 line bør du kunne klare dig med, og så gør som feks de små piger i med lidt brød ;) det har søens karper åbenlyst forstået, evt, tag 5 franskbrød blød dem op, og klem dem i små tennis bolde, og kast 5 6 stykker ud et passende sted, nær siv, grøde eller øer, træk ruter for de fleste fred fisk, suppler med en halv-hel dåse majs, og giv pladsen 30 min, det burde sætte gang i de fisk der trækekr forbi, når der så er aktivitet, så hold fiskene til pladsen med en lille håndfuld majs hver 10 min.


P.s fisk nær bunden ;)

Held og lykke med det.

Mvh MortenAfsender: Lasse Dam
Dato: 26-09-2008 19:18:05
Emne: RE: Fiskeri efter karusser,karper m.m.
Lasse R. K. Petersen: præcis som du selv siger bruger man boilies for at undgå mindre fisk, lige præcis derfor synes jeg boilies er bedste agn til karper, jeg ved ikke med dig, men når jeg fisker efter karper gider jeg ik fange diverse småfisk hele tiden, ( det vil jo holde en vågen hele natten igennem.) Men kan hører det ikke er første gang du lave den " overfalds alarm" som morten omtaler.
Men godt ord Igen:)

Håber du får fat i karperne Ulf, og at gedderne bliver siddende så du er fri for at blive kaldt Mads;) Fik selv en rigtigt fin gedde på 11,2kg og 121cm den anden dag.
De er sgu sjove når de når krokodille størrelse:D

Knæk og bræk
Venlig Hilsen
Lasse.
Afsender: Ulf bjarke Andreasen
Dato: 01-10-2008 14:26:20
Emne: RE: Fiskeri efter karusser,karper m.m.
hej lasse.

tillykke,Jeg mistede sku gedden,den var desværre ikke kroget godt nok så den spyttede min kobberfarvet vibrax ud igen øv øv.
Men så fik jeg tilgængel en datter på 52cm og 3084gr i tirsdag d 24-9 istedet (mit livs fangst)
Knæk og bræk fra ulfOpret nyt indlæg besvar dette indlæg
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk