Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:19-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FORUM
Opret nyt indlæg besvar dette indlægOversigt | Tilbage
Afsender: Mads
Dato: 23-11-2002 12:13:43
Emne: To Karpeforeninger I Dk
Hej!

Til alle dem der deltager i debatten under "Velkommen" Jeg synes at overskriften måske ikke helt passede til debatemnet, derfor har jeg taget mig den frihed at ville flytte debatten over til denne tråd.

Mange hilsner

Mads



Afsender: Mads
Dato: 23-11-2002 12:26:49
Emne: RE: To Karpeforeninger I Dk
Hej Alle

Jeg vil gerne kommentere lidt videre på det der er blevet sagt her denne diskussion.

Hvis den hjemmeside for Danske Karpefiskere er så vigtig, behøver vi så bladet mere? Grunden til at jeg skriver "vi" er fordi jeg er medlem, og jeg har lige fået det nye blad. Så ville der godt nok blive frigivet nogle ressourcer til indkøb af karpevand, og karper!

Jeg synes også at det er en lidt opgivende holdning, at bare fordi der ikke er givet lov i et stykke tid til kapeudsætninger, så får man det nok ikke. Er det ikke det som Danske Karpefiskere er til for? Utrætteligt at kæmpe for karpefiskeres rettigheder i Danmark. Der må da lægges et politisk pres, indtil de ansvarlige opdager at de tager fejl i denne sag.

Med hensyn til to karpeforeninger, så er der overhovedet ingen tvivl om at Danmarks Sportsfiskerforbund var faldet mere eller mindre i søvn ide sidste mange år op til at Landsforbundet af Danske Lystfiskere startede et nyt og meget billigere landsforbund. Derfor kan der da godt argumenteres for at det ville skabe en masse gode ting at der kom lidt "konkurrence". Vi er da også glade for at der ikke kun er en butikskæde i Danmark, for så ville servicen godt nok falde og priserne blive meget højere.

Lidt holdninger fra undertegnede

Mads Hussing



Afsender: rj2002
Dato: 23-11-2002 13:18:41
Emne: RE: To Karpeforeninger I Dk
Hej Mads

Først og fremmest mener jeg at debatten nu har taget en drejning, hvor det ikke er rimeligt at diskutere den i dette forum. Fra at være en debat om DKK's hjemmeside generelt er det nu flyttet over på interne forhold i DKK. Disse interne forhold mener jeg kun at der er 1 sted at diskutere, og det ved du godt hvor er.

Dernæst mener jeg at du, Mads, har misbrugt dine admin-rettigheder lidt. Da du lavede den nye tråd tog du en sidebemærkning fra debatten og udbasunerede den som overskrift på den nye tråd. Du har dermed drejet debatten over i dit eget spor, af en eller anden grund. Det gider jeg ikke være med til.


Sidste ord fra mig i denne debat.

rj



Afsender: Mads
Dato: 23-11-2002 14:12:49
Emne: RE: To Karpeforeninger I Dk
Jeg har ikke brugt mine Admin-rettigheder, jeg har gjort som en hvilken som helst kan gøre, nemlig at starte en diskussion, og i denne forbindelse var det altså bare en udløber af en anden diskussion. I den anden diskussion diskuterede man Danske Karpefiskere, både internt og eksternt og den var under det emne der hed "Velkommen". Det synes jeg var en anelse misvisende. Det kan godt være at den nye overskrift også er misvisende, men det var det som undertegnede synes var spændende, og som jeg også kommenterer på i mit oplæg under det nye emne.

Det står enhver frit at starte et nyt emne, med lige nøjagtig den overskrift som der ønskes.

Der er jo iøvrigt også siden sidst skrevet endnu et indlæg i det andet emne, og det er jo det der er så herligt, nemlig at ordet er frit, og jeg kan ikke bestemme hvad folk vil gøre og mene!

Mange hilsner

Mads





Afsender: rj2002
Dato: 23-11-2002 14:22:57
Emne: RE: To Karpeforeninger I Dk
ok - min fejl

Jeg læste det første indlæg som om dele af "velkomst"-debatten var flyttet over i en ny tråd.

Efterfølgende kan jeg godt se at det ikke er tilfældet, og at jeg derfor heller ikke burde have svaret på indlægget.

mvh

rj




Afsender: Mads
Dato: 23-11-2002 15:15:19
Emne: RE: To Karpeforeninger I Dk
No harm done

Det er bare iorden, det ser ud som om diskussionen også fortsætter under "velkommen". Det er er fok selvfølgelig velkomne til

Mads



Afsender: js2002
Dato: 25-11-2002 12:38:14
Emne: RE: To Karpeforeninger I Dk
Der står ingen steder i DKK's vedtægter at vi arbejder med udsættelser, men derimod bevaring og genudsættelse af de karper som allerede findes i danske vande. Så jeg forstår slet ikke hvad du mener!

Jeg tror ikke at du er klar hvilket arbejde der alligevel er gjordt med henblik på udsættelses tilladelser - du var jo eks. ikke medlem for ganske nyeligt og har derfor heller ikke haft muligheden for at vide hvad der foregår i vores forening.

Selvfølgelig har vi da behov for både et blad og et website - det har alle andre "blade" jo også! (stort set alle blade man kan komme i nærheden af har et website - dem som ikke har er ved at få det etableret eller ander ikke hvad klokken har slået)
For det første skal man ikke tvinge medlemmer til at bruge internet hvis de ikke har en computer, iternetforbindelse eller nogen form for interesse i at få det! - så er bladet jo alternativet.

Jeg kan heller ikke se hvorfor DKK absolut skal have et foreningsvand, dog ville det være lækkert - men det kommer trods alt an på omstændighederne.

Jeg mener at man for meget for sine penge i DKK sammen lignet med så mange andre foreninger som koster over det dobbelte og det eneste de egenlig tilbyder ekstra er måske adgang til en sø og su's både.

Jeg er ikke af den opfattelse at DKK er interesseret i at konkurere med andre foreninger. Vi er en "niche-forening" for de allerede etablerede fiskere som lige skal have lidt ekstra omkring deres niche!

At et samarbejde kunne være spændende med andre foreninger som ikke gør det i karpefiskeri og allerede har vande uden karper - er helt anden snak - men ligefrem at konkurrere fornemmer jeg ingen interesse for - DKK er et suplement til de foreninger som halter mht. karpefiskeri.

DKK's vedtægter kan læses her:
http://www.danskekarpefiskere.dk/rules.asp?spublic=yes

hvilket nok er en fordel at have læst, før end man vil diskutere hvad foreningen egenlig er for en!



Afsender: Mads Hussing
Dato: 25-11-2002 13:35:09
Emne: RE: To Karpeforeninger I Dk
Hej js2002

Med hensyn til udsætninger, så må jeg sige at jeg forstår denne sætning: "At rådgive og hjælpe medlemmerne med karpeudsætninger" (§ 2.1 linie 8), som at hjælpe med udsætninger. Der går jeg naturligvis ud fra at det er lovlige udsætninger og til det skal der tilladelse til. Hvis det er ulovlige udsætninger, så er der da først et problem.

Jeg har været medlem i en del år, det kan være der har været en lille pause, et år, men det er jeg ikke sikker på. Der var et år vi ikke fik girokort, men det var fordi at det år skulle vi ikke betale. Det var noget med at vi ikke havde fået de blade som vi havde krav på ifølge den tidligere formand.

Der er jo faktisk ingen andre fiskebladsudgivere (Fisk & Fri, Fiske-Feber, Sportsfiskeren og FiskeAvisen) hvor man skal bruge login til hjemmesiden (og derved skal have købt abonnement). De bruger den som gratis supplement til bladet, og det er det jeg argumenterer for at store dele af Danske Karpefiskeres side måske også burde.

Jeg kan da godt forstå at Danske Karpefiskere ikke er interesserede i at konkurrere med andre karpeforeninger, DSF er da heller ikke særlig glade for LDL. SuperBrugsen ville da også gerne være den eneste dagligvarebutik på markedet, det er da klart. Men konkurrence hjælper faktisk inden for mange områder.

Jeg har dog overhovedet ingen planer om at lave en Danske Karpefiskere 2, jeg er ganske godt tilfreds med at være medlem af Danske Karpefiskere.

Mange hilsner

mads Hussing



Afsender: js2002
Dato: 25-11-2002 14:20:03
Emne: RE: To Karpeforeninger I Dk
At hjælpe medlemmer med evt. udsætninger og rådgivelse betyder jo ikke direkte at foreningens bestyrrelse skal skrive ansøgninger for medlemmer eller lave arbejdet for dem. At de måske gerne vil være så behjælpelige som over hovedet muligt - såddan oversætter min hjerne det!
Da de fleste medlemmer helt sikkert er medlem af andre foreninger som har vande, ser jeg det som en oplagt mulighed for et medlem at "connecte" de to foreningers bestyrrelser og skabe et samarbejde eller lignende.
På denne måde hjælpe med rådgivning og analysere et givent vand eller at lave et direkte samarbejde mellem foreningerne hvor medlemmer af danskekarpefiskere kunne komme og benytte foreingens vand mod hjælpen og rådgivningen.
Mulighederne er mange men at paragraffen lige skal oversætes som du nu ligger den ud - er jeg meget i tvivl om at det lige er det som er ment. Sådan opfatter jeg den hvertfald slet ikke...

Om der er login på et site eller ej har jo ikke noget at gøre med om der er grund til at have et site, du foreslår at "droppe" foreinings bladet hviklet jeg ikke forstår da det er en fremragende option for folk som ikke har en computer! og selvom jeg har en computer syntes jeg at det er fedt med et medlemsblad alligevel - der er bestemt behov for begge dele.

Jeg tør godt vædde på at når først alle danskere er internet brugere og har vænent sig til at betale for deres oplysninger i form af avixer m.m. så følger både fik & fri ag alle de andre trop - for de laver trods alt blade for at tjene penge - det gør Danskekarpefsikere jo ikke!

Når jeg siger at "vi", og jeg kan jo kun tale for mig selv som menigt medlem, ikke vil konkurerre så er det ikke fordi at jeg er bange for at der kommer en danskekarpefiskere nr 2 men at vi ikke vil konkurerre og alle foreninger er velkomne i det antal de nu vil, men det vil ingen sikkert alligevel for det er jo tåbeligt at stå i mindre grupper end det er i samlet flok, det lære man da gennem det danske demokrati...

jeg kommer jo bare med min personlige mening og opfattelse og den mener jeg også har sin plads i et offentligt forum hvad enten indehaveren af forummet er enig eller ej!





Afsender: js2002
Dato: 25-11-2002 15:19:09
Emne: RE: To Karpeforeninger I Dk
Om der skal være karper i så mange vande som muligt er jeg ikke sikker på at jeg er enig i, jeg mener måske næsten at der kun burde være opmærksomhed på udvalgte vande og at man skal have en slags "kørekort" til at fiske i dem. Det ser jeg som en realistsk løsning på alle parters interesser og bekymringer.

Der er ingen foreninger i danmark som er gratis mig bekendt! Der er heller ingen foreninger hvor man får så meget blad og forum for pengene mig bekendt og så er det til en meget rimelig pris. Tilgængæld får man nogle andre fordele ved andre foreninger og det er her jeg syntes at der er en rigtig fin balance mellem det hele.
Jeg kan slet ikke forstå hvorfor du sammen ligner et kommercielt magasin som fiske magasinet med en forening, ligeledes forstår jeg heller ikke hvorfor du sammenligner fiskemagasinet, som jo er kommercielt, med en forening og om et forenings forum bør være lukket eller ej.
Jeg har dog stor forståelse for at fiskemagasinet har et offentligt site lige som fisk & fri og TV2 m.m.




Afsender: Guest
Dato: 25-11-2002 15:22:47
Emne: RE: To Karpeforeninger I Dk
det her skulle ikke have stået sådan i met sidste indlæg:

"Jeg kan slet ikke forstå hvorfor du sammen ligner et kommercielt magasin som fiske magasinet med en forening, ligeledes forstår jeg heller ikke hvorfor du sammenligner fiskemagasinet, som jo er kommercielt, med en forening og om et forenings forum bør være lukket eller ej."

Der skulle have stået:
Jeg kan slet ikke forstå hvorfor du sammen ligner et kommercielt magasin som Fisk & fri med en forening, ligeledes forstår jeg heller ikke hvorfor du sammenligner fiskemagasinet, som jo er kommercielt, med en forening og om et forenings forum bør være lukket eller ej.



Afsender: js2002
Dato: 25-11-2002 15:24:06
Emne: RE: To Karpeforeninger I Dk
Guest Sendt: 25. Nov 2002, 15:22 = js2002
*LOL*
Det går helt i ged for mig...




Afsender: js2002
Dato: 25-11-2002 16:37:52
Emne: RE: To Karpeforeninger I Dk
Jeg mener med et kørekort at det måske er en ide til alt fiskeri og ikke kun karpefiskeri.
Dem som skulle udstede dem skulle være "fiske-kørekort-direktoratet" - ved at inddele forskellige søer efter catch & release og madfiskeri og ved at optimere søerne efter hvilke arter og fiskepres som vil være optimalt for alle ved hver enkel sø.
Jeg tror at man på denne måde kunne komme både fiskeres og regeringens paranoia til livs. Samt at det ville gavne miljøet og skabe en masse af de sjældne og spændende arbejdspladser.
Hele gildet skal selvfølgelig betales af alle parter!



Afsender: js2002
Dato: 25-11-2002 16:39:35
Emne: RE: To Karpeforeninger I Dk
du må have en undskyldning hvis du ikke får penge ud af at lave fiskemagasinet til internet eller tv4 - det trede jeg, anede ikke at det var din personlige udgift! - er det da tilfældet?



Afsender: Mads Hussing
Dato: 25-11-2002 17:04:27
Emne: RE: To Karpeforeninger I Dk
Min løn på dk4 vil jeg ikke kommentere her, men det er ingen guldgrube. Det er ren symbolsk, og svarer i mange tilfælde ikke til udgifterne.

Det er ren udgift at lave Fiskemagasinet.dk. Det er frivilligt arbejde, både fra undertegnede og fra webmaster, der hver bruger et par timer dagligt. Webhotel, domæne etc skal betales, og det gør jeg.

Så derfor er det frivilligt arbejde at lave det her, men jeg brokker mig overhovedet ikke, for jeg synes det er skide sjovt.

Mange hilsner

Mads Hussing



Afsender: js2002
Dato: 25-11-2002 18:09:30
Emne: RE: To Karpeforeninger I Dk
Guld grube eller ej, løn symbolsk = kommercielt i mine øjne...

Danske karpefiskere tjener hvertfald ikke udgifterne hjem på deres hjemmeside, også her er arbejdet frivilligt og helt uden løn ligeledes er bladet som heller ikke tjener sig sig hjem via annoncering.
Det beløb fra bladet som ikke tjenes hjem finacieres af kontigenter og det som ikke tjenes hjem på hjemmesiden er ren foræring af dem som udvikler sitet!



Afsender: Mads Hussing
Dato: 25-11-2002 18:42:56
Emne: RE: To Karpeforeninger I Dk
Jeg kender annoncepriserne i det blad, hvis ikke det løber rundt, så er der enten nogle der får reklamen ekstremt billigt, eller også er det et meget dyrt trykkeri der bliver brugt.

Fiskemagasinet.dk har færre sponsorer end både danskekarpefiskere.dk og Karpen. Det er fuldstændig sikkert. Der er formentlig også nogle der får økonomiske fordele af at være arbejdende medlem af Danske Karpefiskere, jeg kunne godt nævne et par navne. Så Danske Karpefiskere er langt mere kommercielt end Fiskemagasinet. Det er dog ikke dårligt at være kommerciel. Det er jo reelt bare at det du laver er der andre der sætter pris på og gerne vil betale penge for at blive sat i forbindelse med. Så jeg er da glad for at det bliver lettere og lettere at få sponsorer til fiskemagasinet.dk og også til Fiskemagasinet på dk4.

Mit mål er da klart at gøre Fiskemagasinet.dk til et rent commercielt foretagende, som bliver et levebrød, men det sker nok ikke lige med det samme.....

Mange hilsner

Mads Hussing



Afsender: rj2002
Dato: 25-11-2002 19:55:59
Emne: RE: To Karpeforeninger I Dk
Hej Mads

Jeg forstår slet ikke at du gider spilde din tid med at spørge til regnskabet i DKK. Når du nu er medlem, så kan du vel også slå op i bladet og læse det seneste regnskab?? Jeg har lige gjort det, tro mig - det virker...

[QUOTE] Der er formentlig også nogle der får økonomiske fordele af at være arbejdende medlem af Danske Karpefiskere, jeg kunne godt nævne et par navne. [/QUOTE]

Vil du ikke uddybe det nærmere??

mvh

rj2002



Afsender: js2002
Dato: 25-11-2002 20:20:51
Emne: RE: To Karpeforeninger I Dk
Ja nu du selv siger det Mads
"Mit mål er da klart at gøre Fiskemagasinet.dk til et rent commercielt foretagende, som bliver et levebrød, men det sker nok ikke lige med det samme....."
Så gider jeg ikke rigtig diskutere det med dig Mads, du har jo egenlig siddet og løjet offentligt da du sagde at det ikke var et kommercielt foretagende!

tsk tsk



Afsender: Mads Hussing
Dato: 25-11-2002 20:41:24
Emne: RE: To Karpeforeninger I Dk
Vi snakkede om at Fiskemagasinet ikke er et kommercielt foretagende, og det er det ikke.

Det er mit mål, men det bliver det formentlig aldrig. Der er da masser der også håber på at karpefiskeri/testfiskeri kommer til at give dem nogle penge, men dem kan vi jo ikke kalde kommercielle, fordi de håber på at noget sker. Så at blive beskyldt for at lyve af en der ikke vil kendes ved sine indlæg, det tager jeg ikke så seriøst.

Mange hilsner

Mads Hussing





Afsender: Mads Hussing
Dato: 25-11-2002 20:48:40
Emne: RE: To Karpeforeninger I Dk
Hej rj

Jeg kan ikke se at jeg direkte har spurgt efter regnskabet, jeg har bare undret mig. Det er læst, og jeg undrer mig stadig.

[QUOTE] Der er formentlig også nogle der får økonomiske fordele af at være arbejdende medlem af Danske Karpefiskere, jeg kunne godt nævne et par navne.

Vil du ikke uddybe det nærmere?? [/QUOTE]


Hvis jeg havde ville det, så havde jeg gjort det i første omgang. Jeg vil ikke hænge nogle ud med navns nævnelse.

Mange hilsner

Mads Hussing



Afsender: js2002
Dato: 25-11-2002 20:55:43
Emne: RE: To Karpeforeninger I Dk
du er en fis i en hornlygte Mads!!!



Afsender: Mads Hussing
Dato: 26-11-2002 08:21:57
Emne: RE: To Karpeforeninger I Dk
Jeg har iøvrigt en lille kommentar til et tidligere indlæg der måske kan misforstås:

Hvis det med at have økonomiske fordele er et angreb, så er det misforstået. Jeg synes det er helt fint at folk der gør et stykke sarbejde får lidt tilbage igen. Når man lægger en masse timer i frivilligt arbejde, så er det efter min bedste overbevisning fint at der er en lille belønning for det. Så det er slet ikke negativt at få noget ud af sit arbejde, så skulle det vist være slået fast.

Mange hilsner

Mads Hussing



Afsender: js2002
Dato: 26-11-2002 12:28:10
Emne: RE: To Karpeforeninger I Dk
Har da aldrig været med til noget så selvmodsigende som mit møde mig dig her Mads!



Afsender: js2002
Dato: 26-11-2002 13:51:22
Emne: RE: To Karpeforeninger I Dk
Har da aldrig været med til noget så selvmodsigende som mit møde mig dig her Mads!
- er da et udemærket argument - din PB til rj2002 bekræfter da dette...



Afsender: js2002
Dato: 26-11-2002 14:19:40
Emne: RE: To Karpeforeninger I Dk
Det er ikke mig som gentager mine indlæg konstant - det er dig Mads - det er dig som er løbet tør for argumenter! *LOL*



Afsender: Mads Hussing
Dato: 26-11-2002 14:46:53
Emne: RE: To Karpeforeninger I Dk
Mine kommentarer er en reaktion på disse påstande, som jeg ikke mener der er for fem flade øre argumenter i:

"du er en fis i en hornlygte Mads!!!"

"Har da aldrig været med til noget så selvmodsigende som mit møde mig dig her Mads!"

"Har da aldrig været med til noget så selvmodsigende som mit møde mig dig her Mads!
- er da et udemærket argument - din PB til rj2002 bekræfter da dette..."

Der er ihvertfald ikke meget seriøsitet i det, og at i to unavngivne fra Danske Karpefiskere mailer sammen om, hvad jeg skriver i en privat besked til en af jer, er ikke spor sympatisk. Jeg vil selvfølgelig også undersøge om det overhovedet er lovligt. Der er jo en grund til at det hedder en Privat Besked!

Mange hilsner

Mads Hussing



Afsender: rj2002
Dato: 26-11-2002 15:01:53
Emne: RE: To Karpeforeninger I Dk
Øøøh - jeg har ikke modtaget PB fra andre end Mads og Martin, så hvor du har den påstand fra ved jeg ikke.



Afsender: Mads Hussing
Dato: 26-11-2002 15:08:24
Emne: RE: To Karpeforeninger I Dk
Hej rj

rs har tidligere skrevet:

"Har da aldrig været med til noget så selvmodsigende som mit møde mig dig her Mads!
- er da et udemærket argument - din PB til rj2002 bekræfter da dette..."

Så må han da på en eller anden måde ha' fået min besked til dig. Det kan da kun være sket på mail, da han ikke er medlem, og det synes jeg bare ikke er særlig sympatisk.

Han indrømmer jo selv at han ved hvad der står i en Privat Besked til dig fra mig, det er temmelig simpelt

Din kommentar kunne jo selvfølgelig også være til rs om hvor han ved fra hvad der står i en PB til dig fra mig, det gad jeg nu også godt vide.

Mange hilsner

Mads Hussing





Afsender: rj2002
Dato: 26-11-2002 15:41:12
Emne: RE: To Karpeforeninger I Dk
Jeg har ikke delt PB med nogen, jeg har blot snakket med nogle der fulgte med i debatten, og forklaret at meget af det jeg bad om uddybning på her på siden har jeg fået i PB fra dig.

Derfor får du også kommentaren med "selvmodsigende" når du skriver et på siden, og noget andet til mig.

mvh

rj



Afsender: Mads Hussing
Dato: 26-11-2002 17:03:01
Emne: RE: To Karpeforeninger I Dk
Det vil sige at du har fortalt hvad der står i en PB til dig fra mig. Det er hermed slået fast, ellers ville han jo ikke vide at jeg skulle være selvmodsigende, som I påstår.

Det kan godt være at han ikke har fået det skriftligt (det bliver svært at bevise), men han har ihvertfald fået noget mundtligt, ellers må han da stole meget på dig.

Men det beviser det jeg har gået og haft i hovedet hele tiden at det er to fra Danske Karpefiskere der arbejder sammen i denne debat, og koordinerer deres svar. Der bliver ihvertfald snakket sammen inden der bliver svaret.

Mange hilsner

Mads Hussing





Afsender: martin
Dato: 26-11-2002 17:14:15
Emne: RE: To Karpeforeninger I Dk
Jeg kan ikke forstå nogen ønsker at være anonym, hvis det er så vigtigt for dem??? Du giver dig i det mindste til kende Mads...



<!--EDIT|martin|26. Nov 2002, 17:53-->







Afsender: rj2002
Dato: 26-11-2002 18:37:42
Emne: RE: To Karpeforeninger I Dk
" Det vil sige at du har fortalt hvad der står i en PB til dig fra mig. Det er hermed slået fast, ellers ville han jo ikke vide at jeg skulle være selvmodsigende, som I påstår."

Svar: Jeg har skitseret hovedpunkterne, ikke andet. At du skulle være selvmodsigende står for hans egen regning. Jeg skriver ikke hans indlæg.

"Det kan godt være at han ikke har fået det skriftligt (det bliver svært at bevise), men han har ihvertfald fået noget mundtligt, ellers må han da stole meget på dig."

Svar: Jeg gætter på at han stoler mere på mig end på dig.

"Men det beviser det jeg har gået og haft i hovedet hele tiden at det er to fra Danske Karpefiskere der arbejder sammen i denne debat, og koordinerer deres svar. Der bliver ihvertfald snakket sammen inden der bliver svaret."

Svar: Vi koordinerer ikke noget. Han har sin holdning, jeg har min. Vi er ikke enige i alt. Hvad man skulle kunne opnå ved at "koordinere" indlæg ved jeg ikke.

"Jeg kan ikke forstå nogen ønsker at være anonym, hvis det er så vigtigt for dem??? Du giver dig i det mindste til kende Mads... "

Svar: Selvom jeg underskriver mine indlæg med "rj2002" er der vist ingen tvivl om hvem jeg er. Jeg opnår hverken mere eller mindre ved at underskrive indlæg med det nick.

mvh

rj2002



Afsender: martin
Dato: 26-11-2002 18:44:58
Emne: RE: To Karpeforeninger I Dk
Jamen sorry rj2002, jeg mener bare når js2002 er på som gæst kunne han da godt bruge sit navn ,det der med 2002 virker som en dårlig joke.
Jeg ved da godt hvem i er, men der er mange der ikke forstår det der med anonymitet, det er en gammel sang....



Afsender: js2002
Dato: 26-11-2002 20:10:37
Emne: RE: To Karpeforeninger I Dk
hvis man har noget i mod anonymitet hvorfor er det så muligt i forummet?



Afsender: martin
Dato: 26-11-2002 20:17:52
Emne: RE: To Karpeforeninger I Dk
Selvfølgelig skal det være muligt at være anonym, jeg foretrækker bare at folk bruger deres navn, min mening er ikke nødvendigvis fiskemagasinets holdning...



Opret nyt indlæg besvar dette indlæg
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk