Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-03-2024
Menu
Kalender
Marts 2024
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Piemonte Ørred
Indsendt af:Anders
dato:10-10-2002
Ingredienser:ørred på Ca. 1,5 kg 50 g smeltet smør i alt 100 g gulerod, skalotteløg og bladselleri 1 laurbærblad 1 tsk timian 100 g koldt smør ½ l Barolo vin (Barbaresco) ½ dl fiskebouillon 1 smørbolle af 10 g mel og 15 g smør
Opskrift:Skær ørreden i fingertykke skiver. Dryp et ildfast fad med det smeltede smør. Hak gulerod skalotteløg og bladselleri meget fint og fordel dem i fadet sammen med krydderierne. Fordel fisken ovenpå med et par klatter koldt smør (ikke det hele) og drys med salt og peber. Sæt fadet i en forvarmet ovn ved 200c. Opvarm rødvinen næsten til kogepunktet i en kasserolle, hæld den varme rødvin ved fisken, med fiskebouillonen. Sæt fadet i ovnen i endnu 30 minutter. Læg fisken på serveringsfad og hold den varm. Si fiskefonden i en gryde og pisk smørbollen i, kog sovsen igennem i 2 minutter. Tag gryden af ilden og pisk resten af smørret i sovsen lidt ad gangen. Fordel sovsen over fisken og server med butterdejsnitter.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk