Maj 2020 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Dybstegt mørksej med nudler og lime og chili | | Indsendt af: | Thomas | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 300 g mørksej uden skin og ben
lidt hvedemel
150 g nudler
1 - 2 fint snittede chili
1 spsk sesamolie
saft fra 1 lime
frisk koriander efter ønske
olie til stegning
| Opskrift: | Skær fisken i strimler og vend dem med hvedemel. Varm olie i en gryde og steg fisken af et par gange (pas på det ikke sprøjter) Når fisken er gylden lægges den på fedtsugende papir og drysses med salt. Læg nudlerne i en rummelig skål og hæld kogende vand henover. Skil nudlerne med en gaffel. Lad det stå 3 - 4 minutter. Hæld vandet fra og vend nudlerne med chili, lime og frisk koriander. Server til den gode fisk.
| Bemærkning
|
|
|