Februar 2020 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Skrubber med rejer og muslinger | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 500gr skrubbefiletter
1 dåse muslinger med lage.
200 gr frosne rejer.
dild
1 løg
1½ dl. martini
1 dl grøntsagsbouillon.
Lagen fra muslingerne.
50 gr smør.
lidt mel.
2½ dl fløde.
½ citron
salt og peber.
1 æg
| Opskrift: | Læg skrubbefiletterne i et smurt ovnfast fad og fordel rejer og muslinger over, gem lagen fra muslingerne til saucen. Smelt lidt smør i en gryde og hak løget og kom det i, det skal ikke være brunt bare gyldent, tilsæt martini, grøntsagsbouillon og lagen fra muslingerne.
Smelt lidt mere smør i en anden gryde og pisk melet i, tilsæt derefter den sauce du lige har lavet med martini osv. Kom fløden i og kog for svag varme i et par minutter. Smages til med citron, salt og peber. Rør æggeblommen i saucen og hæld den over fiskefiletterne, rejerne og muslingerne i fadet. Bages ved 200 grader i ca 20 min. Pyntes med dild inden servering. | Bemærkning
|
|
|