Marts 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Sandart i karry | | Indsendt af: | Thomas | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 4 sandartfileter af ca 100 gr pr stk.
25 gr smør
1 dl hvidvin
salt
peber
2,5 dl fiskefond
2 spsk madeira
1 finthakket skalotteløg
1 tsk karry
25 gr koldt smør i tern
| Opskrift: | Varm de hele 25 gram smør og hvidvin op i en gryde eller pande og pochér sandartfileterne heri, de skal lige akkurat være møre. Tag dem op og hold dem varme. Kog væden lidt ind. Kom skalotteløg og karry ved og rør rundt. Pisk fiskefonden i sammen med madeiraen. Pisk tilsidst det kolde smør i tern i lidt efter lidt, så saucen får en glat konsistens. Læg fileterne på varme tallerkener og hæld saucen over. Pynt med lidt grønt, dild eller brøndkarse er godt. Bliver saucen for tynd kan den jævnes forsigtigt med lidt maizena. | Bemærkning
|
|
|