April 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Stegt sandart | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | til 4 personer:
1 sandart af ca 1½ kg
saften af i citron
salt
mel
3 spsk smør
1 hel citron
1 bundt persille
1,5 kg nye kartofler | Opskrift: | Rens fisken, fjern indvolde. Dryp den ind- og udvendig med citronsaften og salt den. Vend den i mel og steg den i rigeligt smør, ca 15 minutter på hver side. Den stegte sandart anrettes på et fad med nye kogte og pillede kartofler og citronbåde drysset pænt med persille. Giv brunet smør til. | Bemærkning
|
|
|