Maj 2020 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Ristet sandart med svampe | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 600 gr sandartfilet
2 gulerødder skåret i tern
1/4 rodselleri skåret i tern
1 mellemstor pastinak skåret i tern
1 mellemstor persillerod skåret i tern
3 dl fiskefond
400 gr karl johan svampe
evt. 4 tråde safran
salt og peber
1 dl hvidvin
1 dl piskefløde
1 spsk smør
olivenolie
maizena
| Opskrift: | Rodfrugterne dampes møre i fiskefond, og tages op. Kom safrantrådene i fonden og kog op et øjeblik. Tilsæt hvidvinen og fløden, og smag til med salt og peber. Jævn med lidt maizena. Rist svampene på en tør pande til væden er fordampet. Tilsæt nu 1 spsk smør og rist videre til det er opsuget. Steg fisken ca 1½ minut på hver side i lidt olivenolie. Anret svampene på lune tallerkener, læg fisken ovenpå og pynt med rodfrugterne. Server saucen og nye kartofler til. | Bemærkning
|
|
|