April 2020 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Sejfilet med bacon | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 4-6 personer:
1 kg filet af sej (anden torskefisk kan dog også bruges)
200 gr baconstrimler skåret i mindre stykker.
2 finthakkede løg
2½ dl creme fraiche 18%
1 bundt dild
1 bundt persille
1 bundt purløg
salt og peber | Opskrift: | Bacon og løg svitses på en pande. Creme fraiche blandes med de hakkede krydderurter. Kom halvdelen af baconblandingen i et smurt ovnfast fad. Læg fiskefileterne ovenpå, hæld resten af baconblandingen over. Bag i ovnen ved 200 grader i ca 25 minutter. Serveres med kartoffelbåde stegt med olie, groft salt, friskkværnet peber og timian i 45 min. i ovnen | Bemærkning
|
|
|