Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:18-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Isingfilet med champignon og tomat
Indsendt af:Anders
dato:10-10-2002
Ingredienser:8-10 fileter af ising FYLD: 125 gr champignon 2 dl hvidvin 1 dl vand 2 flåede og udkernede tomater salt peber SAUCE: 125 gr champignoner 2 udkernede tomater skåret i tynde strimler. 15 gr smør væden fra champignonerne brugt til fyldet. 2 dl bouillon (fiske- eller grøntsagsterning+vand) 1 dl fløde maizena koldt vand salt og peber TILBEHØR: pasta grønne asparges
Opskrift:FYLD: Skær champignonerne i kvarte. Bring hvidvinen i kog og tilsæt champignonerne. Kog i ca 5 minutter. Dryp dem af og gem væden til saucen. Bland champignonerne med tomat og krydr med salt og peber. Læg fiskefileterne taglagte to og to, drys med salt. Fordel fyldet på fisken og rul dem sammen om fyldet. Stil dem i en si eller andet du har der kan gå ned i en gryde. Damp dem heri i 5 minutter over kogende letsaltet vand. SAUCE: Sauter champignonerne og tomaterne i smør i 5 minutter. Tilsæt væden fra de andre champignoner, bouillon og fløde. Kog igennem og jævn med maizena. Smages til med salt og peber. Anret fisken på tallerkener med saucen udenom, og den kogte pasta og asparges til.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk