Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:28-03-2024
Menu
Kalender
Marts 2024
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Stegt aborre
Indsendt af:Tina Bæk
dato:10-10-2002
Ingredienser:500 gr aborrefiletter fra samme dags fiskeri. 1 rød og 1 gul peber i strimler 1 bundt persille lidt basilikum fra haven 3 dl grøntsagsbouillon saften fra ½ økologisk citron lidt maizena karrypulver 2 fed snittet hvidløg
Opskrift:Hæld bouillonen op ien gryde sammen med citronsaften og den hakkede persille og basislikum. Kog det og tilsæt maizena til den er jævn. Steg aborrefiletterne i smør krydret med salt, peber, lidt karry og hvidløgene. Tag dem op og læg dem på tallerkener dækket med folie. Steg nu peberfrugterne i resten af fedtstoffet og læg dem ved fiskene, hæld saucen over og servér.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk