Marts 2020 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Fiske- og grøntsagsgratin | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 1 fennikel
400 gr broccoli
200 gr champignoner
1 porre
300gr filet af torskefisk
1 spsk olie
1½ dl mælk
salt og peber
1 tsk reven muskatnød
100 gr revet ost (mozzarella) | Opskrift: | Skær filetten i stykker af ca 3 cm
Skyl fenniklen og skær den i strimler. Skær også broccolien i mindre stykker og hak svampe og porrer. Varm olien på en pande og tilsæt grøntsagerne i ca 5 min. Pisk æg og mælk sammen. Krydres med salt, peber og muskat. Fyld et smurt ovnfast fad med grøntsagsblandingen læg fiskestykkerne på og hæld æggemassen over. Drys med osten og gratiner i ovnen 1 ca 20 min ved 200 grader. | Bemærkning
|
|
|