Marts 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Fiskepaté | | Indsendt af: | Thomas | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | peber salt
1 hakket løg
2 æg
2 dl piskefløde
25 g smør
1 stilk fintsnittet bladselleri
2 spsk fintsnittet purløg
200 g kogt uden ben fiskefileter
1 dl kogte ris
| Opskrift: | Sauter løg og bladselleri i smørret i en gryde til løgene er klare. Tag gryden fra varmen. Fiskekødet deles i mindre stykker og kommes i gryden. Tilsæt purløg, kogte ris og fløden og bland. Pisk æggene sammen og bland dem omhyggeligt i farsen. Smages til med salt og peber.
Fordeles i en smurt tærteform eller små portionsskåle. Bages ved 185 gr. i ca. 30 min. Lad patéen hvile ca. 15 min inden servering. | Bemærkning
|
|
|