Marts 2020 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Citronfisk | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 6 fileter af aborre
3 økologiske citroner
3 fed hvidløg
2 tsk oregano
3 spsk olivenolie
salt og peber
1 løg
2 dl grøntsags- eller fiskebouillon
2 spsk tomatpúre | Opskrift: | Skrub to af citronerne godt og riv det gule af skallen, pres derefter saften af dem. Skær den tredie citron i skiver til pynt. Pres hvidløgsfeddene og bland dem i citronsaften sammen med oregano og 1 spsk olie. Blandingen stryges over filetterne der lægges i et ovnfast fad. Stil ovnen på 225grader og steg fiskene i ca 15 min. Hak løgget fint og steg det kort tid på en pande i resten af olien. Kom bouillon og tomatpure ved og lad det koge sammen. Tag fiskene ud af ovnen og hæld bouillonblandingen over, sæt faddet tilbage i nogle minutter til fisken er færdig. Anret på tallerkener og pynt med citronskiverne. | Bemærkning
|
|
|