Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:02-04-2020
Menu
Kalender
April 2020
MaTiOnToFr
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Geddesoufflé
Indsendt af:Heidi
dato:30-01-2004
Ingredienser:200 g geddekød uden skind og ben 1 æggehvide 2 dl fløde salt og peber 4 runde engangsforme, diameter ca.6 cm 10 g smør Marinerede svampe og porre 200 g svampe (vilde f.eks. rørhat) 1 fed hvidløg 1 dl hvidvin 50 g smør 1 porre lidt dild
Opskrift:Hak geddekødet 3 gange i kødhakkeren, køl det ned til ca. 2 C (fryseren). Rør geddekødet sejt med salt og peber, og tilsæt æggehviden og fløde. Man kan anvende en blender, såfremt kniven er skarp. Smør engangsformene, og fyld soufflemassen i. Souffleerne dækkes med stanniol og bages i et vandbad i en 180 C varm ovn i 20-25 min. Skal virke faste. Hak hvidløget fint, rens og snit svampene, som dampes i hvidvin, og koges ind til væden næsten er helt væk. Røres med smør og smages til med salt og peber. Snit porren i tynde strimler og kog den mør i letsaltet vand. Vend den lune souffle ud på midten af en varm tallerken, læg de marinerede svampe omkring souffleen, porrestimlerne vendes sammen med dildkviste og lægges på toppen af souffléen. Serveres med brød og smør. 4 kuverter
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk