Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:06-04-2020
Menu
Kalender
April 2020
MaTiOnToFr
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Havbars med tomatragout
Indsendt af:Heidi
dato:30-01-2004
Ingredienser:4 havbars fileter eller rødfisk ( á ca. 200 g) 300 g skalotteløg 2 spsk. hvidvinseddike 1½ dl tør hvidvin 40 g smør 1 tsk akaciehonning salt og peber 2 tomater 1 fed hvidløg 2 spsk. olivenolie lidt friske eller tørrede oreganoblade
Opskrift:Skær de pillede skalotter i skiver og damp dem i vin og eddike, til dette er næsten fordampet. Tilsæt 2 dl vand, kog videre i 20 min. og smag til med smør, honning, salt og peber. Skær tomaterne i kvarter og kasser indmaden. Hak hvidløget og sauter hvidløg og tomatkød i olien i 5 min. Smag til med salt, peber og oregano. Læg fiskestykkerne i et smurt ovnfast fad og dryp med olie, salt, peber og oregano. Sæt dem i 210 C varm ovn i 10 min. og server straks med tomatragout og sursøde løg samt kogte ris.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk