Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:03-04-2020
Menu
Kalender
April 2020
MaTiOnToFr
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Lyssej med paprika-orangesauce
Indsendt af:Heidi
dato:30-01-2004
Ingredienser:800 – 1000 g lyssej eller mørksejsfilet uden skind og ben Citronsaft ( af 1 citron) Salt og peber 2 røde peberfrugter 1 løg 2 grønne chilier 100 g grønne oliven saften af 1 appelsin 1 lauerbærblad 12 store kapers med stilk 1 l tomatjuice ½ dl smuttede tørristede mandler 1 appelsin i skiver 2-3 dl. basmati- eller jasminris
Opskrift:Del fisken i 4 stykker og dryp med citronsaft, salt og peber. Læg dem i et smurt ovnfast fad. Rens og udkern peberfrugt og chili. Pil løget og skær det i skiver. Peberfrugterne skæres i strimler og chilien i ringe. Fordel grøntsagerne, appelsinsaften, lauerbærbladet og de hele oliven over fisken. Tilsæt halvdelen af tomatjuicen, dæk fadet med alufolie og sæt det i ovnen ved 180 c i ca. 30 min. Kog risen i resten af tomatjuicen i 12 min. og lad dem hvile i 12 min. Tørrist mandlerne og anret fisken med skiver af appelsin, ristede mandler, grøntsager og hele store kapers, samt de røde ris
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk