December 2023 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
 | Lyssej med paprika-orangesauce | | Indsendt af: | Heidi | dato: | 30-01-2004 | Ingredienser: | 800 1000 g lyssej eller mørksejsfilet uden skind og ben
Citronsaft ( af 1 citron)
Salt og peber
2 røde peberfrugter
1 løg
2 grønne chilier
100 g grønne oliven
saften af 1 appelsin
1 lauerbærblad
12 store kapers med stilk
1 l tomatjuice
½ dl smuttede tørristede mandler
1 appelsin i skiver
2-3 dl. basmati- eller jasminris
| Opskrift: | Del fisken i 4 stykker og dryp med citronsaft, salt og peber. Læg dem i et smurt ovnfast fad.
Rens og udkern peberfrugt og chili. Pil løget og skær det i skiver. Peberfrugterne skæres i strimler og chilien i ringe. Fordel grøntsagerne, appelsinsaften, lauerbærbladet og de hele oliven over fisken.
Tilsæt halvdelen af tomatjuicen, dæk fadet med alufolie og sæt det i ovnen ved 180 c i ca. 30 min.
Kog risen i resten af tomatjuicen i 12 min. og lad dem hvile i 12 min.
Tørrist mandlerne og anret fisken med skiver af appelsin, ristede mandler, grøntsager og hele store kapers, samt de røde ris
| Bemærkning
|
|
|