Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:28-03-2024
Menu
Kalender
Marts 2024
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Gravet, ristet ørred
Indsendt af:Heidi
dato:30-01-2004
Ingredienser:4 stk. ørredfilet u/ben 50 g sukker 50 g fennikel 50 g tørret dild Olie 200 g friske grøntsager (porre, selleri, gulerod etc.) 200 g vilde ris supremesauce: 1 l. hønsebouillon 75 g smør 100 g mel 1 dl. fløde citronsaft (fra 1 citron) 50 g blandede svampe salt og peber
Opskrift:Ørredfilet´erne krydres med lidt salt, sukker, fennikel og tørret dild – trækker i 2 dage. Herefter skæres filet´erne i skiver, vendes i mel og steges i smør i ca. 1 minut. De friske grøntsager skæres i stykker og koges hver for sig og lægges herefter i koldt vand. Steg grøntsagerne i smør til de er møre. Kog de vilde ris i ca. 30 min. Supremesauce: Lav en smørbolle af smør og mel – tilsæt bouillon og kog igennem til saucen er blank. Tilsæt nu fløden og smag til med citronsaft, salt og peber. Svampene skylles, hakkes og svitses i olie til de er gyldenbrune. Saucen sigtes henover. Anretning: På tallerken – først sauce med svampe, herefter grøntsager og dernæst fisken. De vilde ris serveres særskilt, evt. pyntet med et par dild-kroner.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk