Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-03-2024
Menu
Kalender
Marts 2024
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Torsk med bacon-løgkompot
Indsendt af:Heidi
dato:30-01-2004
Ingredienser:Fisk: 600 g torskefilet 10 g smør 1 spsk olie 1½ tsk groft salt peber bacon-løgkompot: 100 g bacon i tern 3 store rødløg (ca.300 g) ½ tsk tørret timian 2½ dl. æblejuice eller æblemost Pasta: 500 g frisk bånd pasta
Opskrift:Bacon-løgkompot: rist bacon sprødt i en sautérpande ved god varme i ca. 5 min. Skær rødløgene i både. Når baconen er færdig, tilsættes rødløg og tørret timian. Lad rødløgene stege i 1 minut. Kom æblemost/juice i gryden og lad kompotten koge ind i ca. 8 min., indtil fisken er færdigstegt og pastaen kogt. Pasta: Kog pastaen som anvist på pakningen. Begynd stegningen af fisken mens vandet til pastaen kommer i kog. Torskefilet: Skær torskefileten i 4 stykker. Steg fisken i gyldent smør tilsat olie i 3-4 min. på hver side. Krydr med salt og peber. Servér pastaen til den varme fisk og løgkompot. OBS i stedet for torskefilet kan der bruges filet af mørk-/lyssej, kuller, kulmule og lange, ferske eller frosne. Arb.tid: 15 min. Tilberedningstid: 15 min. Antal kuv.: 4 personer
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk