December 2023 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
 | Torsk med bacon-løgkompot | | Indsendt af: | Heidi | dato: | 30-01-2004 | Ingredienser: | Fisk:
600 g torskefilet
10 g smør
1 spsk olie
1½ tsk groft salt
peber
bacon-løgkompot:
100 g bacon i tern
3 store rødløg (ca.300 g)
½ tsk tørret timian
2½ dl. æblejuice eller æblemost
Pasta:
500 g frisk bånd pasta
| Opskrift: | Bacon-løgkompot:
rist bacon sprødt i en sautérpande ved god varme i ca. 5 min. Skær rødløgene i både. Når baconen er færdig, tilsættes rødløg og tørret timian. Lad rødløgene stege i 1 minut. Kom æblemost/juice i gryden og lad kompotten koge ind i ca. 8 min., indtil fisken er færdigstegt og pastaen kogt.
Pasta:
Kog pastaen som anvist på pakningen. Begynd stegningen af fisken mens vandet til pastaen kommer i kog.
Torskefilet:
Skær torskefileten i 4 stykker. Steg fisken i gyldent smør tilsat olie i 3-4 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
Servér pastaen til den varme fisk og løgkompot.
OBS i stedet for torskefilet kan der bruges filet af mørk-/lyssej, kuller, kulmule og lange, ferske eller frosne.
Arb.tid: 15 min.
Tilberedningstid: 15 min.
Antal kuv.: 4 personer | Bemærkning
|
|
|