Maj 2020 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Stegt mørksej med lun pastasalat | | Indsendt af: | Heidi | dato: | 30-01-2004 | Ingredienser: | Fisk:
600 g mørksejfilet
1 dl hvedemel
1/4 tsk salt
15 g smør eller margarine
1 spsk olie
1 citron
Lun pastasalat:
300 g tørrede pasta-penne
500 g frossen grøntsagsblanding
1 lille bundt persielle
Dressing:
1 spsk. eddike
2 spsk olie
1 spsk vand
3 tsk fransk sennep (dijon)
1/4 tsk salt
peber
lune flutés | Opskrift: | Lun pastasalat:
Kog pasta-pennene, som anvist på pakningen. Kog ligeledes grøntsagerne, som anvist på pakningen, og gerne sammen med pasta-pennene. Lad pasta og grøntsager dryppe af i en sigte. Kom dem i en skål. Hak persillen groft og vend den i blandingen.
Dressing:
Pisk eddike, olie, vand, sennep, salt og peber sammen. Vend dressingen i den lune pastablanding.
Stegt mørksej:
skær sejfileterne i 6 cm brede stykker. Bland hvedemel og salt og vend stykkerne heri. Steg stykkerne på en slip-let pande i gyldent smør tilsat olie i ca. 4 min. på hver side. Servér citronbåde og lune flutés til.
Arb.tid: 15 min.
Tilberedningstid: 15 min.
Antal kuverter: 4 personer. | Bemærkning
|
|
|