Maj 2020 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Fiskepaté med pastasalat | | Indsendt af: | Heidi | dato: | 30-01-2004 | Ingredienser: | Fisk:
800 g færdigrørt fiskefars
100 g rester af røget laks/regnbuelaks
1 æg
Pastasalat:
300 g tørret pasta ( f.eks. sløjfer)
½ fennikel
1 stor porre
2 stilke bladselleri
1 rødløg
1 ds. kidneybønner
Dressing:
4 spsk. eddike
4 spsk. olie
1 tsk. sennep
10 blade friskhakkede basilikum eller ½ tsk. tørret basilikum.
salt
Tilbehør:
Groft brød
1 citron | Opskrift: | Fiskepaté:
Tilsæt farsen æggeblommen, og vend den piskede æggehvide i. Smør en aflang bageform på ca. 1 l., og fyld halvdelen af farsen i. Læg et lag røgede lakserester imellem, og kom resten af farsen over. Dæk formen med sølvpapir. Hæld vand i bradepanden og bag fiskepatéen i vandbad i ovnen ved 175 C i 45 - 50 min.
Pastasalat:
kog pastaen, som anvist på pakningen. Skær fennikel i strimler, og porre i skiver, og kog dem med pastaen de sidste 5 min. af pastaens kogetid.
Skær imens bladselleri i skiver, hak rødløg og hæld væden fra kidneybønnerne. Bland bladselleri, kidneybønner og rødløg i pasta-grøntsagsblandingen.
Dressing:
Bland dressingen, vend dressingen i pasta-grøntsagsblandingen.
Stil fiskepaté og pasta-grøntsagsblandingen i køleskabet og "vente".
Når maden skal spises: servér fiskepaté og pastasalat med citronbåde og groft brød.
Arb.tid: 15 min.
Tilberedningstid: 45 - 50 min.
Antal kuv. : 4 personer.
Velbekom | Bemærkning
|
|
|