Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:06-04-2020
Menu
Kalender
April 2020
MaTiOnToFr
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Hel ørredfilet au four
Indsendt af:Heidi
dato:09-11-2003
Ingredienser:1 hel ørred á 2-2½ kg eller 5 små portionsørreder. 200 g vilde ris 2 spsk. cognac 250 g friske grøntsager (årstidens) 250 g skalddyr, bløddyr 250 g smør 1 knivspids revet muskatnød Kørvel Vindruekerneolie Salt og peber
Opskrift:Ørreden renses og smøres med vindruekerneolie. Bages i foropvarmet ovn i 35 min. ved 180 C. Kammuslinger, krabbeklør og blæksprutter i lige store stykker, dampes i smør med kørvel og muskatnød, salt og peber i ca. 5 min. Små blandede grøntsager koges let, vandet hældes fra. Tilsæt smør og kog let videre til smørret bliver jævnt. De vilde ris koges med salt i ca.½ time. Herefter stænkes der med cognac og lidt olie. Anretning: Ørreden anrettes på fad med skiftevis bløddyr/skaldyr, ris og grøntsager. Server smøret fra grøntsagerne i sauce-kanden.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk