Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:20-04-2024
Menu
Kalender
Maj 2020
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
skindstegt havørred med gulerodsfondant,
Indsendt af:Søren Lundgaard
dato:08-11-2003
Ingredienser:4 couverter. 1 stk. frisk fanget havørred. 2 store gulerødder. 4 stk. store saftige appelsiner. 50 gr. usaltet smør. 2 laurbærblade. 1 stk. snittet skallotteløg. lidt olie til stegning.
Opskrift:varm forret : fisken afskælles, og fileteres - behold skindet på........ skræl gulerødderne og snit dem i fine skiver, læg dem i kasserolle, og dæk dem med saften fra appelsinerne, samt lidt skal fra den ene. kog dem op med lidt vand og tilsæt smøret. varm en "sliplet pande" op med olien , og læg fisken på panden med skindsiden nedad. Fisken må ikke vendes. lad gulerødderne koge ned med lagen indtil det tykner efterhånden som fisken steger vil man se at varmen trænger forsigtigt op igennem kødet, og derved gør kødet færdigt nedefra. denne tilberedning begrænser væsketabet hos fisket. når lagen ved gullerøderne er ved at være tyk. skulle fisken gerne være ved at være der. først der vendes fisken, og kun lige i 10 sekunder. derefter tages fisken af varmen.den krydres med salt og peber, og det samme gør gullerødderne. fisken anrettes på en flad tallerken ovenpå gulerødderne, og der kan evt. trækkes en lille streg af lagen rundt om. server denne ret med en kraftig fadlagret chardonay, der vil gå godt til denne søde ret. velbekomme.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk