Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-03-2024
Menu
Kalender
Maj 2020
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Torsk i pasta
Indsendt af:Jason
dato:23-09-2003
Ingredienser:400 g torsk 1/2 citron 2 løg 2 gulerødder 20 g smør 200 g pillede rejer 1 dl æblejuice 2 dl syrnet fløde 9% 1 spsk. hakket, frisk salvie eller 1/2 tsk. tørret Tilbehør: 240 g tørret pasta eller 500 g frisk (f.eks. fettucine) Avocadosalat 1/2 icebergsalat 1 avocado 1/2 salatløg 1 bundt persille Salatdressing 1/2 citron 1 spsk. olie 1 tsk. sennep 1 spsk. vand
Opskrift:Pres citronen til saft. Skær fisken i terninger på ca. 2 x 2 cm, læg fisketerningerne op i en skål, og hæld citron- saften fra den halve citron over. Lad fiskestykkerne trække i citronsaften i ca. 1 time i køleskabet. Kog pastaen efter anvisningen på pakningen. Skær icebergsalaten i fine strimler. Hak løget og persillen fint. Skær avocadoen over i to dele, tag avocadokødet ud, og skær det i grove terninger. Bland alle grøntsagerne til salaten i en skål. Bland resten af citronsaften med olie, vand og sennep til salatdressing. Hæld dressing over salaten hurtigst muligt, så avocadoen ikke bliver brun. Hak løgene, og skær gulerødderne i tynde skiver. Svits løg og gulerodsskiver i smør på en dyb pande. Tilsæt rejer og æblejuice, og kog videre i ca. 3 minutter. Tilsæt derefter fisketerningerne med citronsaft, og lad det simre i ca. 5 minutter. Vend forsigtigt syrnet fløde og salvie i, og smag til med salt og peber. Vend forsigtigt fiskeblandingen op i pastaen, og servér salaten til.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk