Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:23-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Ovnbagt ørred på forårsløg og nye kartofler
Indsendt af:Steffan
dato:22-09-2003
Ingredienser:400 g ørredfilet 2-4 forårsløg (efter størrelse) 600 g nye kartofler i både 1 dl hvidvin 100 g smør dild fjordrejer krydderurter f.eks. kørvel, dild og purløg
Opskrift:Ørredfileten skæres ud i passende stykker, lægges på en smurt bageplade og sættes i ovnen ved 200 g i ca. 10 min. Fisken skal være lidt rå i midten, da den inden serve-ringen har trukket færdig. Kartoflerne koges, til de er næsten færdige. Løgene skæres i store stykker, sauteres i olie og tilsættes de næsten færdige kartofler. Herefter tilsættes hvidvin som koges ind. Til slut tilsættes smør og dild. Fisken anrettes ovenpå kartoffel/løgblandingen og toppes med fjordrejer og krydderurter.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk