April 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Ovnbagt ørred på forårsløg og nye kartofler | | Indsendt af: | Steffan | dato: | 22-09-2003 | Ingredienser: | 400 g ørredfilet
2-4 forårsløg (efter størrelse)
600 g nye kartofler i både
1 dl hvidvin
100 g smør
dild
fjordrejer
krydderurter f.eks. kørvel, dild og purløg
| Opskrift: | Ørredfileten skæres ud i passende stykker, lægges på en smurt bageplade og sættes i ovnen ved 200 g i ca. 10 min.
Fisken skal være lidt rå i midten, da den inden serve-ringen har trukket færdig.
Kartoflerne koges, til de er næsten færdige. Løgene skæres i store stykker, sauteres i olie og tilsættes de næsten færdige kartofler. Herefter tilsættes hvidvin som koges ind. Til slut tilsættes smør og dild.
Fisken anrettes ovenpå kartoffel/løgblandingen og toppes med fjordrejer og krydderurter.
| Bemærkning
|
|
|