Marts 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Frisk pasta med varmrøget laks, champignon og forårsløg | | Indsendt af: | Thomas | dato: | 11-09-2003 | Ingredienser: | 200 gram frisk pasta
150 gram varmrøget laks el. 100 g røget laks
200 gram champignon
3-4 stk. forårsløg
2½ deciliter fløde 13%
Salt og peber
| Opskrift: | Svampe og forårsløg skæres ud og svitses på panden i fedtstof i nogle minutter til svampene er gyldne. Fløden tilsættes og det simrer til grøntsagerne er næsten møre. Nu tilsættes laksen skåret i små stykker, det hele koger få min. og smages til med peber. Hældes over den friskkogte pasta og står i gryden et lille øjeblik inden serveringen. Der kan serveres brød til. | Bemærkning
|
|
|