Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:23-04-2024
Menu
Kalender
Marts 2020
MaTiOnToFr
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Torsk med sprød skorpe og bagte løg
Indsendt af:Steffan
dato:03-09-2003
Ingredienser:600 g torskefilet 4 skive(r) toastbrød æggehvide 12 stk skalotteløg 4 stk rødløg 20 g smør estragon salt og peber olie
Opskrift:Tip: Krydre torskefileterne med salt og lidt peber (eller andre krydreurter efter behag) og stil dem køligt i 20 min. inden tilberedning. Dette giver en mere fast kødstruktur og bringer mere smag frem i fisken. Bagte løg: Begynd her. Tag et fad og læg et godt lag groft salt i bunden. Halvér rødløgene og læg alle løgene ovenpå saltet. Løgene bages med skal i ca. 20 min. ved 170 g. Når de har afkølet lidt tages skallen af, og løgene varmes i en gryde sammen med smørret i ca. 1-2 min og krydres til sidst med salt, peber og hakket estragon. Torsk: Skær kanterne af toastbrødet og skær brødet igennem så der bliver 2 tynde skiver. (Man kan også benytte andet brød i tynde skiver). Torsken skæres i portionsstykker og pensles med æggehvide. Ovenpå lægges et stykke toast, der er penslet med æggehvide på den side, der lægges mod torsken. Start med at stege torsken med brødsiden nedaf ved svag varme indtil brødet bliver gyldent. Torsken steges i olie. Torsken vendes og steges færdigt i ca. 2 min. Sluk blusset og lad torsken trække i panden i yderligere 2 min. Serveres med kartofler
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk