Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:28-03-2024
Menu
Kalender
Maj 2020
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Hvidvinsdampet torsk på bund af squash og basilikum
Indsendt af:Steffan
dato:28-08-2003
Ingredienser:600 g torskefilet med skind 2 dl hvidvin 1 stk skalotteløg 2 stk squash 2 stk tomater olie salt og peber 2 dl fiskefond (evt. 2 dl vand og 1/3 bouillonterning) 1 dl fløde 0,5 bundt basilikum
Opskrift:Torsk: Tip: Krydre torskefiletterne med salt og lidt peber (eller andre krydreurter efter behag) og stil dem køligt i 20 min. inden tilberedning. Dette giver en mere fast kødstruktur og bringer mere smag frem i fisken. I en stor (sauté) pande, lægges en tallerken, med bunden opad. Skær filetten i portionsstykker og placer dem oven på tallerkenen. Hæld hvidvin i bunden, læg låg på gryden og damp portionsstykkerne i ca. 5 min. indtil kødet er mælkehvidt. Lige inden servering fjernes skindet og der krydres med lidt salt. Sauce: Tag torsken op af gryden og lad den hvile indpakket. Tilsæt fiskefond og fløde og lad det reducere til det halve. Smag til med salt og peber. Bund: Skær squash og et lille løg i fine tern. Fjern kernerne fra tomaterne og skær kødet i strimler. Det hele svitses i lidt olie i ca. 2 min. Tilsæt til sidst friske basilikumblade og smag til med salt og peber. Serveres med nye kartofler.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk