Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:18-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Laksefarseret lange på bund af spinat og appelsin beurre blanc
Indsendt af:Thomas
dato:18-08-2003
Ingredienser:200 g laks 400 g langefilet 1 æg 1 dl fløde 400 g spinat frisk 2 skalotteløg 2 dl hvidvin 2 dl fiskefond (evt. 2 dl vand og 1/3 bouillonterning) 2 stk appelsin 50 g smør salt og peber olie
Opskrift:Laksefarseret lange: Laksen skæres i mindre stykker og blendes i en foodprocessor sammen med lidt salt. Tilsæt derefter æg og fløde i nævnte rækkefølge - lidt ad gangen, så moussen ikke skiller og indtil moussen har en cremet konsistens. Skær langefileterne i strimler på ca. 2-3 cm tykkelse og læg langestrimlerne i cirkler på en bageplade. Fordel laksemoussen i hullerne. Bages i varm ovn i ca. 10 min. ved 180 grader. Appelsin beurre blanc: Skær løgene i fine tern og sautér dem i en gryde med lidt olie. Tilsæt hvidvin, fiskfond og saft af 2 appelsiner og lad det koge ind til ca. halvdelen. Smag til med salt, peber og evt. appelsinsaft. Tag saucen af blusset og montér til sidst kold smør (kan evt. udelades). Spinatbund: Den friske spinat skyldes grundigt. Spinat kommes i en gryde og sauteres i ca. 1 min. indtil bladene falder sammen. Krydres med salt og peber. Servér retten med nye (udenlandske) kartofler. Retten er på billedet pyntet med oliefritteret dild.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk